Top 15 Cashback kreditkort

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa kreditkort med cashback på specifika kategorier

1 Alfabank - "Cash Back" Det bästa kreditkortet för bilägare
2 Promsvyazbank - Double Cashback Uniform lånränta
3 VTB - Multicard Online överföringar utan provision
4 Ryska Standardbanken - "Svart" Gynnsam cashback när du handlar med partner (15%), låg ränta
5 East Bank - "Cash Back" Gratis årligt underhåll

Bästa kreditkort med cashback på alla inköp

1 Tinkoff - Platinum Låg ränta för inköp från kortet (från 15%)
2 Discovery - OPENCARD Bästa Flexibla Cashback
3 Uralbanken för återuppbyggnad och utveckling - "120 dagar utan intresse" Snabb clearance, 3 månaders grace period
4 SOVKOMBANK - "Halva" Räntefri period i partneraffärer
5 ATB - "90 för ingenting" Enkel återbetalning utan onödiga förhållanden

Bästa kreditkort med Travel Cashback

1 Tinkoff - ALL Airlines Bästa cashback
2 Discovery - "Travel Premium" Den största kreditgränsen, de bästa bonusarna
3 Promsvyazbank - Världskarta utan gränser Gynnsamma användarvillkor för resenärer
4 Eastern Bank - "Traveller's Card" Bekväm ersättning för resekostnader
5 Raffazen Bank - Rewards Lönsam återbetalning från alla inköp, bekväm utbyte för miles

Kreditkort gick hårt in i den moderna människans liv. Enig, det är väldigt bekvämt att köpa varor och tjänster oavsett tillgången på pengar just nu. Särskilt attraktiva är kort med cashback-tjänst, i närvaro där du kan returnera en del av de använda pengarna tillbaka. Cashback kan erhållas för varor eller tjänster som är angivna eller utvalda av kortinnehavaren. Ofta finns det erbjudanden med räntor från alla inköp.

Vi har sammanställt de mest lönsamma kassakreditkorten från populära banker. Urvalet tog hänsyn till följande egenskaper:

 • möjligheten att välja kategorier manuellt
 • återbetalningsandel
 • tillgänglighet av erbjudanden och specialerbjudanden
 • årlig underhållskostnad
 • användbarhet (närvaro av en mobilapplikation, internetbank, hotline).

Bästa kreditkort med cashback på specifika kategorier

Denna kategori innehåller de mest lönsamma återbetalningskreditkorten för populära kategorier. Bland dem: restauranger, bensinstationer, taxibilar, bilar, stormarknader, etc. Vissa banker ger möjlighet att självständigt ange önskade kategorier. Cashback kommer att returneras från inköp av specifika produkter som du ofta spenderar. De bästa erbjudandenen har ökat kassaflöde upp till 10%.

namn

Cashback

Maximal kreditgräns

Räntefri period

Räntesats per år

Alfabank - "Cash Back"

 

10% vid bensinstationen, 5% för restauranger och kaféer, 1% för alla inköp

300 tusen rubel

60 dagar

Från 25,99%

Promsvyazbank Double Cashback

 

10% för inköp i restauranger, taxi, biograf, 1% för övriga kostnader

600 tusen rubel

55 dagar

Från 26%

VTB - Multicard

 

10% för bilar, restauranger, upp till 2,5% för övriga kostnader

1 miljon rubel

101 dag

Från 26%

Ryska Standardbanken - "Svart"

10% för utvalda kategorier, upp till 15% för inköp från partners

600 tusen rubel

55 dagar

Från 19,9%

East Bank - Cash Back

10% för utvalda kategorier

300 tusen rubel

56 dagar

Från 24%

5 East Bank - "Cash Back"


Gratis årligt underhåll
Cashback: upp till 10% på utvalda kategorier
Betyg (2019): 4.5

Eastern Bank är i de 100 mest tillförlitliga bankerna i Ryssland enligt Forbes tidningen. Det säger mycket. Banken utökar ständigt sina produkter och utvecklar en rad olika områden. Det representerar kreditkort för studenter, bilentusiaster, resenärer och andra kundkategorier.

Ett bekvämt alternativ för dem som vill hantera cashback själv kommer att vara samma namn kreditkort "CASH-BACK".Klienten kan välja fem kategorier, inköp där kommer att ge 10% återbetalning. Dessutom får innehavaren 4% av inkomsten på egen bekostnad. Med kortet kan du göra inköp i upp till fyra hundra tusen rubel. Och 56 dagar i graceperioden tillåter kunden att hantera medel mer lönsamt. Nackdelen är en hög ränta på 24%, men gratis internetbank och bristen på årlig service kompenserar kostnaderna. Av minuserna är det värt att lyfta fram en hög utlåningsränta.


4 Ryska Standardbanken - "Svart"


Gynnsam cashback när du handlar med partner (15%), låg ränta
Cashback: 10% på utvalda kategorier
Betyg (2019): 4.6

I mer än 20 års existens har Russian Standard Bank öppnat många avdelningar över hela landet och utökat utbudet av tjänster. Nu erbjuder det gynnsamma användningsvillkor för insättningar för privatpersoner, småföretagslån, samt ett brett utbud av olika betalkort och kreditkort.

Ägare av "Black" kreditkort kommer att kunna returnera 10% av alla inköp inom två månader efter registrering. Efter denna period måste kunden välja tre kategorier av fem för inköp där ökad återbetalning kommer att returneras. Den mest lönsamma kommer att vara förvärv från bankens partner, här kommer avkastningen att uppgå till 15%. Ett bra tillägg kommer att vara 1% cashback på alla inköp.

Det är värt att notera den fria och mycket praktiska onlinebanken. Kreditkortet ger dig också möjlighet till extra intäkter från personliga medel - upp till 4% per år. En bra hastighet på 19,9%, en grace period på upp till 55 dagar, liksom fri reseförsäkring av ägaren, kommer glädjande glädje kunder. Huvudsakliga fördelar: utmärkt cashback villkor, låg årlig ränta, bekvämt online service, stor kreditgräns, bra recensioner. Nackdelar: dyrt årligt underhåll (4900 rubel)

3 VTB - Multicard


Online överföringar utan provision
Cashback: upp till 10% på Auto, restauranger, upp till 2,5% på alla inköp
Betyg (2019): 4.7

VTB är den näst största banken i vårt land, dess filialer ligger nästan vid varje tur. Han utvecklade en hel rad förslag till alla typer av lån: konsument, auto, inteckning. Men ett annat populärt område i banken är kreditkort.

Välj vilken typ av inköp som ska återbetalas, tillåta "Multicard". Fläktar till resor till restauranger och kaféer samt bilägare kan få en avkastning på upp till 10%. De som är intresserade av att köpa från bankens samarbetspartners finns på VTB: s webbplats i avsnittet "Samling", upp till 16% kommer att returneras. Resenärer kan räkna med 5% cashback. Och de kunder som behöver återbetalning från alla inköp kommer att kunna få 2,5%. Kategorier av ökad kassa kan ändras en gång i månaden. Användaren kommer vara nöjd med 101 dagar av graceperioden och en stor gräns på 1 miljon rubel, liksom den trevligaste bonusen skulle vara avsaknaden av en avgift för överföringar och kontantuttag i begränsade kvantiteter.

Ägare i recensioner noterar dygnet runt support, en bra cashback, en stor kreditgräns, gratis service under vissa förutsättningar, online överföringar utan avgift. Bland bristerna: storleken på kassaflödet beror på volymen av köp som gjordes.

2 Promsvyazbank - Double Cashback


Uniform lånränta
Cashback: 10% för inköp i restauranger, taxitjänster, filmer, 1% för alla andra inköp
Betyg (2019): 4.8

Sedan 2018 har Promsvyazbank varit en pelare för genomförandet av stora statliga kontrakt och försvarsorder. Enligt Rysslands Bank står det på listan över 11 systematiskt viktiga kreditorganisationer och är på nionde plats när det gäller tillgångar. Han gör en av de mest lukrativa erbjudandenen - Double Cashback Card.

Det är fördelaktigt att gå till biografen och restaurangen, använd dubbla kontantkortet med taxi eller parkering med en betydande gräns på upp till sex hundra tusen rubel och en skattesats på 26% per år. Med kortet i dessa kategorier får innehavaren upp till 10% tillbaka. Dessutom kommer banken att returnera från alla inköp 1% av pengarna. En anständig grace period på upp till 55 dagar och billig service (990 rubel per år) kommer också att vara ett stort plus.Om kunden drar eller överför pengar, måste du betala en provision på 3,9% + 390 rubel. De främsta fördelarna som kunderna betonar i sina recensioner är: schablonbelopp, poäng för kortpåfyllning. Och nackdelar värt att notera dyr information via SMS (69 rubel.)


1 Alfabank - "Cash Back"


Det bästa kreditkortet för bilägare
Cashback: 10% vid bensinstationen, 5% för restauranger och kaféer
Betyg (2019): 4.9

Alfabank Cash Back-kortet med en anständig gräns på upp till tre hundra tusen rubel blir det bästa valet för bilägare. Med hjälp av kortet på bensinstationer får användaren tillbaka upp till 10% av pengarna, 5% kommer tillbaka för att betala räkningar i restauranger och kaféer. Förutom de huvudkategorier för vilka en bankkund mottar ökad återbetalning lämnas en återbetalning för andra inköp - 1%, men inte mer än 36 tusen per år. Produkten stödjer integration med Samsung Pay och Apple Pay-tjänster, tack vare vilken innehavaren kan betala för inköp med en smartphone.

Traditionellt finns det en internetbankstjänst som förenklar processen för ekonomisk förvaltning. Att göra ett kort tar inte mycket tid, kunden behöver inte lämna huset, ansökan lämnas in på distans på bankens hemsida. Av minuserna är det möjligt att utesluta en betydande ränta på 25,99% per år och ganska dyr service, den senare kommer att kosta innehavaren 3 990 rubel. Dessutom, för att få en återbetalning, måste ägaren av ett kreditkort spendera månatligen i butiker på 20 tusen rubel.

Bästa kreditkort med cashback på alla inköp

För de som spenderar lika mycket på olika kategorier av varor har särskilda kassakort skapats absolut för alla inköp. Normalt överstiger inte storleken 1,5%. Du kan använda ett sådant kort när du betalar för ett fitnessabonnemang, sportartiklar, produkter, kläder, kosmetika etc. Vid varje köp returneras en viss summa pengar i form av bonusar, som senare kan spenderas i en rad olika ändamål: går på bio, café och så vidare

namn

Cashback

Kreditgräns

Räntefri period

Ränta

Tinkoff - Platinum

1% på alla inköp

300 tusen rubel

55 dagar

Från 15%

Discovery - OPENCARD

från 1% på alla inköp och upp till 11% i kategorier

500 tusen rubel

55 dagar

Från 19,9%

Uralbanken för återuppbyggnad och utveckling - "120 dagar utan intresse"

1% på alla inköp

300 tusen rubel

120 dagar

Från 27,5%

SOVKOMBANK - "Halva"

1,5% från inköp på eget kapital

350 tusen rubel

Upp till 18 månader

Från 10%

ATB - "90 för ingenting"


1% på alla inköp

300 tusen rubel

92 dagar

Från 29%

5 ATB - "90 för ingenting"


Enkel återbetalning utan onödiga förhållanden
Cashback: 1% på alla inköp
Betyg (2019): 4.5

Asien-Stillahavsområdet är bland de 100 största bankerna i landet, som är ledande när det gäller tillgångar i Sibirien och Fjärran Östern. Banken erbjuder lönsamma lösningar för insättningar och kreditkort. 90 för ingenting kort är perfekt för dem som inte gillar dolda förhållanden. Hon har den mest transparenta cashbacken. Trots den höga kursen på 29% och en betydande provision för att ta ut och överföra pengar (4,9% + 390 rubel), lockar kreditkortet med en återbetalning på 1% av inköpen, en lång period utan ränta - 92 dagar, en bra gräns på upp till 300 tusen rub. och helt gratis service.

Av fördelarna fördelar användarna en räntefri period för betalning av varor och möjligheten att ta ut kontanter samt utfärda ett lån med arbetslivserfarenhet om 1 månad vid den sista arbetsplatsen. Nackdelar: hög lånefrekvens, en stor provision för uttag och överföringar.

4 SOVKOMBANK - "Halva"


Räntefri period i partneraffärer
Cashback: 1,5% vid köp på eget kapital
Betyg (2019): 4.6

SOVKOMBANK är en av de 15 största bankerna i landet i slutet av 2018. Det ger möjlighet till lönsamma investeringar, ger preferensvillkor till pensionärer, utvecklar ständigt nya produktlinjer. Men det populäraste erbjudandet är Halva-kortet, vilket gör det möjligt att köpa varor med avdrag från någon av partnerna (Metro, Snow Queen, Megafon, Lukoil, Kari, etc.) och returnera pengarna utan ränta upp till 1 till 18 månader .Kortet ger kontantbetalning på alla inköp på 1 till 6% vid användning av egna medel. Gynnsamma villkor är också att ladda upp till 7,5% per år på balansen av personliga medel på kortet. Registrering och underhåll är gratis, såväl som hemleverans. Kreditgräns - 350 tusen rubel.

Fördelarna som användarna noterade i recensionerna: Frigivande, leverans, service, SMS, en mycket stor räntefri period när man köper från partners. Det finns många nackdelar: det är omöjligt att ta ut pengar, en stor provision för överföring till ett annat kort, cashback debiteras endast när du betalar med dina egna medel.

3 Uralbanken för återuppbyggnad och utveckling - "120 dagar utan intresse"


Snabb clearance, 3 månaders grace period
Cashback: 1% på alla inköp
Betyg (2019): 4.7

Uralbanken för återuppbyggnad och utveckling är en av de 25 största bankerna i Ryssland. På grund av den dynamiska utvecklingen idag har den filialer i många städer i landet och ingår i "Top 100 mest pålitliga bankerna i Ryssland", enligt Forbes. Kunderna erbjuds många lönsamma utlåningsalternativ och bra kreditkort användningsvillkor.

Kortet "120 dagar utan ränta" med en lånesats på 27,5% per år ger en återbetalning på 1% för alla inköp. Kortinnehavaren har en räntefri frist på 3 månader för återbetalning av skulden, vilket är mycket lönsamt och bekvämt. När du gör ett kort online behöver du ett pass. Lösningen kommer inom 10 minuter. Kostnaden för årligt underhåll (1900 rubel) kan reduceras till noll om inom 1 år från det att kortet utfärdats har du nått 200 tusen rubelbelopp för betalningstransaktioner för varor och tjänster. I större städer erbjuder banken gratis kortleverans.

2 Discovery - OPENCARD


Bästa Flexibla Cashback
Cashback: från 1% på alla inköp och upp till 11% i kategorier
Betyg (2019): 4.8

Otkritie Bank gav innehavaren av "Opencard" -kortet med flexibla användningsvillkor, enligt vilka kunden kan välja det kontantalternativ som är fördelaktigt för honom en gång i månaden - 6% avkastning på alla inköp eller 11% på inköp i någon kategori och 1% på alla övriga utgifter . Kortet har en gräns på upp till 500 tusen rubel och en kreditränta på 19,9% per år. Inom 55 dagar kan du använda fonderna utan ränta. En viktig funktion är att det årliga underhållet endast är 500 rubel och med inköpsbeloppet från 10 000 rubel. returnerar i form av bonusar. För kontantuttag vid bankomat eller överföring måste du betala en provision på 3,9% + 390 rubel.

Låg service och möjligheten att välja önskat cashback-alternativ kommer naturligtvis att vädja till innehavaren. Bland bristerna - en stor avgift för kontantuttag och överföringar som inte omfattas av graceperioden kan bonusar endast spenderas vid ackumulering av 3000 stycken.

1 Tinkoff - Platinum


Låg ränta för inköp från kortet (från 15%)
Cashback: 1% på alla inköp
Betyg (2019): 4.9

Tinkoff Bank är världens största onlinebank. Dess anställda sitter inte i kontor, men kommer till personliga möten. Banken erbjuder goda förutsättningar på många områden, men kreditkort är den huvudsakliga specialiseringen. Det finns ett urval av separata kartor för resor, dataspel, shopping i specifika stormarknader etc.

För dem som vill få återbetalning från alla inköp, blir Platinum-kortet ett lönsamt alternativ. Hon kommer att returnera 1% av något köp. Banken har många aktier, där du kan få tillbaka upp till 30% av kostnaderna i en viss kategori. Kortet utfärdas snabbt och bekvämt på Internet. Ett unikt erbjudande - 120 dagar för refinansiering lån och 55 dagar av en grace period för personliga utgifter. Ett stort plus är möjligheten att fylla på kortet utan provision genom online-överföringar och eventuella bankomater. Gränsen på 300 tusen rubel kommer att tillgodose de flesta av behoven. Kortet stöder Apple Pay och Samsung Pay.


Bästa kreditkort med Travel Cashback

Kreditkort för resenärer - en särskild kategori, inklusive de mest fördelaktiga användningsvillkoren för betalning av flyg- och järnvägsbiljetter, hotellbokningar, bilar.Med varje köp returneras bonusar till dig, som, till skillnad från vanliga kreditkort, kan lösas in för miles vid olika flygbolag, rabatt på resebyrå etc. Vissa kort ger gratis reseförsäkring för specifika länder eller hela världen. Andra donerar medlemskap till Priority Pass, vilket gör det möjligt att bekvämt spendera tid före avgång. Nedan finns de bästa erbjudandenen på kreditkort med en återbetalning för resor.

namn

Cashback

Kreditgräns

Räntefri period

Ränta

Tinkoff - ALL Airlines

10% för bokning av hotell, biluthyrning, 2-5% för köp av biljetter, 2% för alla inköp

700 tusen rubel

55 dagar

Från 15%

Discovery - "Travel"

2% för varje 100 rubel.

1 miljon rubel

55 dagar

Från 17,9%

Promsvyazbank - Världskarta utan gränser

1,5-3% för varje 100 rubel.

600 tusen rubel

55 dagar

Från 26,5%

Eastern Bank - "Traveller's Card"

10% för inköp på platsen, 5% mil för betalning av biljetter, hotell och biluthyrning, 2% mil för alla inköp

400 tusen rubel

56 dagar

Från 24%

Raffazen BANK - Rewards

1 mil för varje 30 rubel.

600 tusen rubel

52 dagar

Från 29%

5 Raffazen Bank - Rewards


Lönsam återbetalning från alla inköp, bekväm utbyte för miles
Cashback: 1 mil för varje 30 rubel.
Betyg (2019): 4.5

Raiffeisen är en annan tillförlitlig bank, enligt medborgarna. Det har funnits sedan 1996 och under denna tid har lyckats expandera utbudet av produkter. Nu i Raiffeisen kan du ta ett inteckning på gynnsamma villkor, få ett konsumentlån och mycket mer. Men särskild uppmärksamhet bör ägnas åt kreditkort. Travel Rewards-kortet har en gräns på 600 tusen rubel. För inköp från varje 30 rubel returnerar 1 mil, lika med 1 rubel. Mottagna bonusar kan du betala för hotellbokning, biluthyrning, biljettköp, försäkring, transfer och mycket mer genom tjänsten iGlobe.ru eller köpa en biljett på transportörens hemsida.

Banken uppdaterar ständigt olika kampanjer och specialerbjudanden som ger bra rabatter på inköp på vissa ställen. Provisionen för kontantuttag kommer att vara 3% + 300 rubel, för överföring - 3,9%. Kostnaden för årligt underhåll är 2990 rubel. Användare gillar lönsamma kampanjer, cashback på alla inköp, gratis sms-varningar, enkel online registrering. Av minuserna: En avgift tas ut för kontanter, olönsamma överföringar på nätet, en hög andel på 29%.

4 Eastern Bank - "Traveller's Card"


Bekväm ersättning för resekostnader
Cashback: 10% för inköp på platsen, 5% för betalning av biljetter, hotell och biluthyrning, 2% för alla inköp
Betyg (2019): 4.6

Vostochny Bank är huvudsakligen engagerad i inlåning och lån till allmänheten. Han har funnits i över 20 år och har stor erfarenhet av att utveckla lukrativa erbjudanden. Bankkreditkort ger en bra återbetalning för olika inköp. Älskare av täta resor utomlands kommer att uppskatta "Resekort". Gränsen på 400 tusen rubel gör det möjligt att förverkliga de mest ambitiösa ruteplanerna, och när man beställer turer i resetjänsten på bankens hemsida kan innehavaren räkna med en tio procent återbetalning.

Vid köp på andra webbplatser kommer 5% tillbaka. För inköp i andra kategorier kommer en återbetalning på 2% att tas emot på kortet. Den enda nackdelen är den höga hastigheten på 24% per år. Banken ger bagageförsäkring för resan helt gratis. Förvaltningen sker via Internetbank. Kortet är utrustat med kontaktlös betalning. Hon anslöt tillfredsställande betyg på de bästa kreditkorten med en lönsam återbetalning.

3 Promsvyazbank - Världskarta utan gränser


Gynnsamma användarvillkor för resenärer
Cashback: 1,5-3% för varje 100 rubel.
Betyg (2019): 4.7

I Promsvyazbank kan kunder göra en insättning på goda villkor, öppna ett konto eller ordna ett lån. Banken har ett brett utbud av tjänster och säkert förankrad i rankningen av det bästa, enligt befolkningens uppfattning. Världskarta utan gränser är en av de mest lönsamma erbjudandenen till Promsvyazbank. För inköp i kategorin "Resor" och eventuella utgifter utomlands, returnerar 3% för varje 100 rubel, i andra fall - 1,5%. Kunden bestämmer själv för inköp i vilka kategorier han vill återlämna fonderna.Du kan välja mellan följande alternativ: inköp av turné, betalning för kryssning, inköp av järnvägs- och flygbiljetter, bokningsrum och bilar.

De ackumulerade fonderna i framtiden kan spenderas på 100% betalning av kostnaden för en resa. Gynnsamt skick är möjligheten att fylla på kontot med kort från andra banker. Kostnaden för underhåll för året är 1990 rubel. Bonus kommer att vara utformningen av fri försäkring när du reser utomlands. Du kan returnera medel på gynnsamma villkor inom 55 dagar. Minsta skattesatsen är 26,5% per år.

2 Discovery - "Travel Premium"


Den största kreditgränsen, de bästa bonusarna
Cashback: 2% för varje 100 rubel.
Betyg (2019): 4.8

Öppnande - en stor rysk bank, som erbjuder några av de mest gynnsamma kreditvillkoren för många produkter. Dessa inkluderar inlåning och kreditkort i olika riktningar. Resekortet är ett utmärkt alternativ för resenärer som, förutom att resa intryck, också vill få ekonomiska fördelar. För varje 100 rubel tillbringade. 4% av återbetalningen returneras till ditt konto. Mottagna bonusar kan betala för hotell, biljetter till en särskild tjänst hos banken. För innehavare av ett premiumkort tillhandahålls en unik service "Concierge.Service", som inkluderar gratis transfer i 24 olika städer i världen, assistans vid bokning av bilar, hotellrum, biljetter, expertråd och mycket mer.

En annan funktion är tillhandahållandet av medlemskap i prioriterat pass. Med det kan du gå till speciella bekväma zoner i flygplatser för vila mellan flygningar, etc. Graceperioden är 55 dagar. Låg hastighet - 17,9% per år, den största kreditgränsen, de bästa recensionerna av innehavarna, ytterligare funktioner, professionell assistans dygnet runt - inte alla fördelar med en finansiell produkt. Nackdelen är dyr service (5990 rubel per år).


1 Tinkoff - ALL Airlines


Bästa cashback
Cashback: 10% för bokning av hotell, hyra bil, 2-5% för att köpa biljetter, 2% för alla inköp
Betyg (2019): 4.9

Tinkoff är en ny generation bank som utvecklar krediterbjudanden baserat på kundernas preferenser. Huvudprodukten är kreditkort. För de som ofta reser kort "ALL Airlines" med en kreditgräns på upp till 700 tusen rubel och en räntefri period på upp till 55 dagar kommer att vara en av de bästa alternativen. Det kan användas för att returnera 10% när man betalar för hotell och bokar en bil, 5% för inköp av järnvägs- och flygbiljetter via Tinkoff Travel-tjänsten eller 3% för att köpa flygbiljetter på andra ställen. Cashback på 2% belastas vid alla inköp. Bonuser returneras i form av miles som kan spenderas på flygbiljetter på biljettkontoret eller online, samt att öka serviceklassen.

Alla operationer utförs genom en bekväm mobilapplikation. När du gör en hållare får du en gratis försäkring, gäller för resor runt om i världen. Årligt underhåll är 1890 rubel eller 249 per månad. Om kostnaderna för faktureringsperioden är mellan 50 tusen rubel, kommer tjänsten vara fri. Kortet har många uppenbara fördelar: Fri försäkring vid resor i alla länder, bra kassakrav på resekostnader och andra inköp, låg ränta (från 15%), enkel enkel ekonomisk förvaltning, en stor gräns. Inga brister hittades.

Populär omröstning - vilket bankkreditkort väljer du för återbetalning?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 4
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner