10 bästa vattenfartyg

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa jetski

1 Sea-Doo SPARK Den optimala kombinationen av pris och kvalitet
2 Yamaha Super Jet 700 Den lättaste jetski
3 Kawasaki Jet SKI SX-R 1500 Den bästa sportmodellen
4 BRP GTR 230 Attraktiv design. Kraftfull motor
5 Yamaha Waverunner Superjet Klassisk modell utan onödiga detaljer
6 Kawasaki STX-15F Den bästa hastigheten jet ski
7 BRP GTI 90 Den mest ekonomiska jetski
8 Yamaha VX700S Den bästa jetski för promenader
9 Sea-Doo RXP-X 260 Det mest attraktiva alternativet
10 OY AUTOMATISK AQUATIC SCOOTER 300W Vatten scooter för barn

Vattentekniken utvecklas i snabb takt vilket gör att vanliga människor kan uppleva alla läckerheter av utomhusaktiviteter på vattnet. Jetski är ett svårt tekniskt motoriserat sätt. Beroende på de övergripande dimensionerna av vattencykeln och destinationen, utrustar tillverkarna den med en elmotor eller en bensinmotor. En jetski utvecklades som en sportteknik, men med tiden blev den tillgänglig för vanliga medborgare. Därför är alla aquabikes uppdelade i två stora grupper.

 1. Sportstrålskidor står för modeller som kännetecknas av hög motorkraft och hög maxhastighet (över 100 km / h). Moderna sportvattenfiskar är färdiga med justering av vinkeln för lutningsvinkeln för svåra manövrer och hoppar över vatten.
 2. För rekreation har jetskidor en sit-down-design. Du kan tillbringa tid på vattnet tillsammans eller tre tillsammans. Denna teknik är stabilare och säker, men mindre kraftfull och snabb. Med hjälp av jetskidor för rekreation kan du framgångsrikt ta en vattenskidåkare.

Efter överenskommelse är det vanligt att dela jetskidor i flera kategorier.

 • Familjemodeller kan rymma flera personer, de är resistenta mot vatten, som kan flytta en hel del saker under en lång resa.
 • Sportstrålskidor är snabba och lätta bilar. För att hantera dem krävs vissa färdigheter.
 • Barnens jetskidor har hög säkerhetsnivå. De är små och har utmärkt vattenbeständighet. Optimal för tonåringar kommer att vara användning av elektriska modeller.

Vår recension omfattar de bästa jetski. Följande kriterier togs i beaktande vid sammanställningen av betyget:

 • utnämning;
 • tekniska specifikationer
 • pris;
 • expertutlåtanden
 • användarrecensioner.

Innan du köper en jetski bör du förbereda dig för ytterligare ekonomiskt avfall. Utan dem är det omöjligt att behålla, driva och transportera specialutrustning.

 1. Vattencykeln är en säsongsbetonad teknik som du måste lagra någonstans på vintern. Med tanke på det ryska klimatet kommer bara 3-4 månader att kunna njuta av nöjet att rekreera vatten. Därför är det nödvändigt att köpa ett speciellt skyddsväska eller låda, men om det finns ett rymligt garage, kan en vattencykel lämnas för förvaring inomhus.
 2. Transport vuxna akvatiker lyckas med hjälp av en släpvagn eller en vagn. Dessa enheter måste registreras och inspekteras regelbundet.
 3. Efter att ha köpt en jet-skid borde du omedelbart köpa flytvästar till föraren och passageraren.
 4. Inom 10 dagar efter inköpet är den lilla båten föremål för statlig registrering. Varje år måste betala transportskatt.

Topp 10 bästa jetski

10 OY AUTOMATISK AQUATIC SCOOTER 300W


Vatten scooter för barn
land: Kina
Genomsnittligt pris: 13 036 gnidning.
Betyg (2019): 4.3

Den bästa barnens jetski i vår recension var modellen Joy Automatic Aquatic scooter 300W. Den kinesiska tillverkaren gjorde den elektriska drivtekniken inte bara säker men också överkomlig. Vatten scooterdimensioner ger dig möjlighet att bekvämt rymma inte bara barn (från 10 år), men också vuxna. På en batteriladdning kan du köra på vattennivån i 1,5 timmar.Den låga och uppblåsbara konstruktionen av jetskidan låter dig transportera fordon i bagageutrymmet på en vanlig bil utan några problem. Därför kan en intressant semester för ett barn organiseras både på havet och på en liten sjö nära stugan.

Inhemska ägare av jetskidor Joy Automatic Aquatic scooter 300W anser fordonet ett mycket payback-projekt. Barnet är upptagen med en spännande och givande semester, utan att behöva spendera stora pengar på att hyra en jetski. Naturligtvis är tiden för underhållning inte tillräckligt tack vare den begränsade batterikapaciteten.


9 Sea-Doo RXP-X 260


Det mest attraktiva alternativet
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 850 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Denna kanadensiska tillverkare är allmänt känd bland fans av vattenutrustning. Det är känt för sina kraftfulla hydrocyklar, och nästan varje år släpper företaget en ny modell, ofta väldigt annorlunda än den tidigare. Det hände i år. Företaget har förmodligen producerat den mest snygga och attraktiva cykeln hela tiden. Det är nog bara att titta på det för att uppskatta de visuella fördelarna: en perfekt och vinnande kombination av svarta och röda, strikta linjer med invecklade vävningar, många ovanliga och samtidigt nödvändiga detaljer.

Men tillverkaren begränsade sig inte till visuella egenskaper och utrustade cykeln med en kraftfull fyrcylindrig motor med nästan 1,5 liter. Med sin vikt utvecklar cykeln lätt hastighet över 100 kilometer, och samtidigt upprätthåller manövrerbarheten. För en full tur är det tillräckligt för att det bara ska vara 5 meter, och det här är väldigt litet, speciellt med tanke på att vi har en tre-sidig jet-skida med en kapasitet på 170 liter.

8 Yamaha VX700S


Den bästa jetski för promenader
land: Japan
Genomsnittligt pris: 669 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Om du inte är en sportutrustning, men en teknik för att gå på vatten rekommenderar vi att du uppmärksammar den här modellen. Det var speciellt utformat för långväga resor och simning. Bakom cykeln finns en lekplats med en speciell, slitstark beläggning. Det är lätt att klättra på det från vattnet, och du kan dyka från det.

Trippelutrustning, det vill säga, du kan gå en promenad med hela familjen. Motorn är installerad ganska kraftfull, och den utvecklade hastigheten är nästan hundra kilometer. Självklart är manövrerbarheten inte den bästa här, vilket inte är förvånande, med tanke på utrustningens storlek och dess totala vikt. Var uppmärksam på utvecklarna och användbara saker. Först och främst är det bekvämligheten för både föraren och passagerarna. Sätena har en separator, och på ratten finns backspeglar som gör jet ski ett fullfjädrad fordon med en rymlig bagage som är gömd under sätena. Volymen är 200 liter, vilket innebär att du säkert kan gå på picknick eller bara gå en promenad i vattnet med stopp för att simma.


7 BRP GTI 90


Den mest ekonomiska jetski
land: Japan
Genomsnittligt pris: 879 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Hydrocykler skiljer sig inte åt i lönsamhet. Bränsleförbrukningen ökar ofta på grund av utrustningens tunga vikt och svårigheten att röra sig längs vattenytan. Men vi har en cykel som har den ljusaste vikten i sin klass. Tillverkare gjorde ett speciellt fall av plast, vilket resulterade i en total vikt som sjönk till nästan 120 kilo.

Någon kommer att säga att detta inte är så litet, och det finns enklare jetski, men vi noterar att mindre vikt endast finns i stående cyklar, och det här är en sittande modell, beräknad, förutom för tre personer. Ja, ja, exakt. Kapaciteten är tre personer, och detta är i närvaro av en relativt svag motor, som trots allt accelererar tekniken till hundratals kilometer i timmen och upplever inga uppenbara svårigheter att påskynda eller göra manövrar. På grund av alla dessa egenskaper används denna modell ofta i hyresföretag. På den kan du enkelt rulla två passagerare, och mycket snabbt, inte bara i en rak linje utan också med skarpa svängar och andra somrar, som är så älskade av turister och semesterfirare.

6 Kawasaki STX-15F


Den bästa hastigheten jet ski
land: Japan
Genomsnittligt pris: 500 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Till skillnad från markfordon är jetskidor mindre benägna att slås och slå, men ödet för olika skador undviker dem inte. I denna modell ägde utvecklarna av Kawasaki särskild uppmärksamhet åt utrustningens styrka och dess uthållighet. Även när man träffar bryggan eller kolliderar med ett hinder, kommer skrovets yttre del att förbli intakt. Naturligtvis, inom förnuft, men vi kan säkra säga att detta är den bästa cykeln när det gäller styrka.

Tyvärr var designers och ingenjörer tvungna att vidta kritiska åtgärder, och alla utskjutande delar avlägsnades från jet ski, som oftast bröt på slag. Som ett resultat började cykeln se lite föråldrad, men utseendet är bedrägligt och bakom det ligger en verkligt kraftfull motor som accelererar utrustningen upp till hundra kilometer, även om det finns en passagerare i baksätet. Enkelt uttryckt står vi inför den mest hållbara hydrocyklen. Ja, det här är inte det bästa alternativet när det gäller design, men det är med honom att du kan känna dig helt säker och den oöverträffade japanska kvaliteten gör det möjligt att åka på vatten utan reparationer under många årstider.


5 Yamaha Waverunner Superjet


Klassisk modell utan onödiga detaljer
land: Japan
Genomsnittligt pris: 435 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Man tror att stående hydrocyklar är en sak i det förflutna, vilket ger plats till mer bekväma sittplatser med två eller till och med tre platser. Men klassikerna går aldrig ut ur mode, och framför oss är det ett direkt bevis på det. Detta är en stand-up cykel med en ganska kraftfull, 74 stark motor. Dess vikt är bara 136 kilo, vilket gör att du kan utföra de mest invecklade somersaults och stunts.

Om du letar efter den bästa sportstrålskidan, utan onödiga klockor och visselpipor och den allestädes närvarande komplexa elektroniken, så är den här tekniken för dig. Den har allt du behöver för sport och snabba resor på vattenytan, och samtidigt tas alla sekundära element bort för att inte överbelasta utrustningen och inte göra den för långsam och klumpig. Kommer att glädja köpare och pris. Jämfört med sittande tunga cyklar är det väsentligt lägre, och samtidigt är det en oöverträffad japansk kvalitet, det vill säga den bästa utrustningen som inte behöver repareras i slutet av varje säsong.


4 BRP GTR 230


Attraktiv design. Kraftfull motor
land: Japan
Genomsnittligt pris: 1 239 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

När jag köper en jet ski vill jag att den inte bara är kraftfull, utan också attraktiv i utseende. Designers av denna modell bestämde sig för att slå konkurrenterna på skrovet och utvecklade en design som förvandlar en vanlig cykel till en raket från framtiden. Brutna linjer, den perfekta kombinationen av färger, massan av användbara kjolar och andra bagage gör det till ett verkligt konstverk.

Men om du trodde att fördelarna med designerns finish är över, har vi bråttom att behaga dig - på höjden av detta är den inre fyllningen. I synnerhet en ganska kraftfull, 300 stark motor som accelererar en tung cykel upp till hastigheter över hundra kilometer. Motoreffekten är så hög att det under körning med passageraren nästan inte känns. Naturligtvis, med maximal belastning, kan du glömma hoppning, men cykeln kommer att kunna utveckla maxhastigheten och utan svårighet. Men bristerna kan identifieras relativt höga kostnader, men för personer som är bekant med detta märke, verkar det vara ganska acceptabelt, och hydrocyklar i denna klass kostar sällan mindre än en miljon rubel.

3 Kawasaki Jet SKI SX-R 1500


Den bästa sportmodellen
land: Japan
Genomsnittligt pris: 840 000 rubel
Betyg (2019): 4.8

Det är känt att på vattnet känns hastigheten annorlunda än på land, och även 60 kilometer i timmen verkar mycket snabbt. Och vad händer om du accelererar en jetski till hundra eller mer? Du säger det här är helt enkelt omöjligt! Då är det beviset. Denna teknik utvecklar en oerhört stor hastighet, samtidigt som man upprätthåller smidig drift och manövrerbarhet. Hemligheten ligger i den 4-cylindriga motorvolymen på nästan en och en halv liter, och detta kan jämföras med en bil.

Dessutom är tekniken utrustad med en massa användbar elektronik, till exempel kryssningsstyrning, inställd med tändningsnyckeln. Det innebär att du kan använda en jetski för höghastighetsresor och för oturliga promenader, vilket också är mycket viktigt med tanke på turiststammen på mer än 200 liter. Men den största fördelen här är stereoanläggningen.Och det här är inte bara en radiobandspelare som inte kan höras - bakom bråket i motorn, men en fullsträckt akustik med en effekt på 60 watt per högtalare och en oberoende förstärkare.

2 Yamaha Super Jet 700


Den lättaste jetski
land: Japan
Genomsnittligt pris: 583 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En jetski är inte bara ett nöjesfordon, men också sportutrustning. Men för att utföra tricks på vattnet behöver en speciell teknik, vars huvudsakliga funktion är lågvikt och hög motorkraft. För oss är det bara det alternativet.

Vikten av denna jetski är bara 140 kilo, vilket gör det enkelt att starta det i vattnet och installera det på transportplattformen. Dessutom kan den utföra de mest invecklade stuntsna: hoppar, kupor, vassa svängar. Med en relativt liten vikt är motorkapaciteten 700 kubikcentimeter, vilket är ganska mycket för en stående hydrocykel. Ska vara nöjd med inställningsflexibiliteten, i synnerhet möjligheten att justera styrhöjdens höjd och lutning, som är säkert fastsatt i det valda läget, och kan enkelt bytas om det behövs.


1 Sea-Doo SPARK


Den optimala kombinationen av pris och kvalitet
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 699 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Att uppleva alla känslor av att köra vågorna på en jetski ger den överkomliga modellen Sea-Doo SPARK. Trots budgetkostnaden görs utrustningen kvalitativt och tillförlitligt. Aquabike är utrustad med en 60 liters motor. med., som gör att du kan nå en hastighet på 80 km / h. Vattencykeln har god manövrerbarhet, bekvämlighet och låg vikt. Sjön i Sea-Doo-serien är ett snabbstoppsystem. Motorn är tillförlitligt skyddad från penetrering av saltvatten inuti. Godt motstånd för en hydrocyklista ger speciella fotstopp, vilket gör det möjligt att övervinna vattenhinder i olika former.

Många användare kallar Sea-Doo SPARK jetski populära teknik. Det är överkomligt, har en uppsättning användbara funktioner, uppträder förutsägbart på vattnet. Av minuserna avger konsumenterna komplex hantering och låg hastighet.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av hydrocyklar?
Vi rösta!
Totalt röstat: 181
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner