10 bästa sterilisatorer för manikyrinstrument

plats

namn

Funktionsbedömning

Toppbollsterilisatorer

1 IRISK Professional ABC Bästa kvalitet
2 Macrostop 600-029 Snabbt arbete. Bra kapacitet
3 TNL Professional Ultratech SD-780 Mest populära. Prisvärd pris

De bästa UV-sterilisatorerna

1 Jessnail JN-9007 Bästa form, bra kapacitet
2 Germix Säker användning, utmärkt kvalitet
3 SUNuv SUN-2 det säkraste
4 Planet Nails MiniGer Enkel konstruktion. hållbarhet

De bästa ultraljudssterilisatorerna

1 Donfeel HB-382 Bästa tankvolymen
2 ruNail 35 W Snyggt utseende, bra utrustning
3 Digital VGT-2000 Bekväm display. Bra kvalitet

Manikyrproceduren är en integrerad del av personlig vård för någon tjej. Det innefattar användningen av speciella anordningar för bearbetning av nagelbandet och naglarna. För en mästare är det viktigt att ordentligt ta hand om sina verktyg. Att rensa dem för förorening är det viktigaste steget. Absolut rena armaturer ska användas för varje klient. Speciellt för att lösa detta problem, uppfanns speciella enheter - sterilisatorer. Det kan vara av olika slag, skiljer sig från handlingsprincipen, men spelar en lika viktig roll. Under sterilisering förstörs patogener och mikroorganismer och fettrester avlägsnas.

Vi har sammanställt en ranking av de bästa sterilisatorerna för behandling av nageltillbehör. Urvalet tog hänsyn till följande egenskaper:

 • återkoppling från mästare;
 • användarvänlighet;
 • valuta för pengarna;
 • tekniska specifikationer.

Toppbollsterilisatorer

Denna typ av sterilisator anses vara den mest kompakta. Sådana anordningar är små behållare som kräver speciell fyllning i form av glaspärlor eller sand. På grund av uppvärmning till en hög temperatur (250 grader) uppstår en hög effektiv desinfektion av enheter i vilken mängd som helst. För fullständig rengöring tar det bara 15 sekunder, vilket sparar huvudtiden avsevärt. Samtidigt är bollsterilisatorer billigare än andra typer.

3 TNL Professional Ultratech SD-780


Mest populära. Prisvärd pris
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 1 200 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Ball sterilisatorn från TNL Professional är i hög efterfrågan bland mästarna. Det har en låg kostnad, men det gör ett utmärkt jobb med sin uppgift. På bara 5-10 sekunder desinficeras instrumenten helt. Det är nödvändigt att förvärma enheten till maximal temperatur i 20 minuter. För steriliseringsproceduren används speciella bollar, som redan ingår. Du behöver byta dem en gång om året.

De innehåller verktygets arbetsdel, som, när fyllmedlet upphettas, snabbt och säkert rensar bort eventuella föroreningar. Externt ser enheten ut ett elegant, vitglättat fodral i kombination med ett svart lock. Fördelar: bollarna kan ändras sällan, snabb sterilisering, vacker design, bra recensioner, bra effektivitet, bästa pris. Nackdelar: förvärmning i 20 minuter.

2 Macrostop 600-029


Snabbt arbete. Bra kapacitet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 3 214 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Den kompakta bollsterilisatorn bearbetar verktyg genom att värma kvartsbollar under hög temperatur - 250 grader. Enheten lockar med låg kostnad och liten storlek, så att den kan användas hemma och i stugan. Steriliserande manikyrverktyg, det påverkar bara arbetsytan. Överst på armaturen förblir intakt. Använda denna typ av enhet bör du skärpa tangarna oftare. Den slipande sandytan döljer skärytorna.

Processen varar inte längre än 20 sekunder, och verktygen är omedelbart redo att användas. De behöver inte förtorkas eller torkas. Externt ser enheten snygg och snygg ut.Den lilla storleken gör att du enkelt kan transportera den överallt. Sterilisatorn anses vara bäst tack vare det snabba arbetet och den goda kapaciteten.

Valet av sterilisator för manikyrinstrument bör tas på allvar. Detta beror på det faktum att en sådan enhet vanligtvis köps i många års användning. Tillverkare representerar en hel rad sterilisatorer av olika slag. Men huvudkonkurrenten av klassiska enheter är det varma skåpet, som har en helt annan princip i drift. Vi fick reda på vilken av enheterna som skulle föredras.

Steriliseringsanordning

fördelar

brister

steriliserings

+ Bästa sortimentet

+ Snabbt arbete

+ Optimal kostnad

- Låg effektivitet hos vissa enheter

- Extra påfyllningskostnader

Suhozhar

+ Skada inte instrument

+ Bästa kapacitet

- högt pris

- Lämplig för sterilisering av inte alla material

- Det tar mycket tid (ca 2 timmar)


1 IRISK Professional ABC


Bästa kvalitet
land: USA (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 2 400 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

IRISK Professional är ett ideal när det gäller priskvalitetsförhållande för rengöring av nageltillbehör från olika typer av föroreningar. På grund av sin enkla användning och små dimensioner är en sådan anordning lämplig för både salong och hemanvändning. Att bearbeta verktyget är 15 sekunder. I detta fall är bara arbetsdelen nedsänkt i bollar (eller sand). Konstruerad för att hantera armaturer av metall.

Den inre kolven är gjord av stark aluminium och tjänar i många år. Plastkåpan är utrustad med en på / av-knapp. Fördelarna är enhetens höga kvalitet, effektiv bearbetning av verktyg, minimala tidskostnader, kompaktitet, hög effekt (75 W). Nackdelar: verktyget blir tråkigt efter varje behandling, upphettning till önskad temperatur inträffar om 20 minuter.

De bästa UV-sterilisatorerna

Ultraviolett sterilisatorer - den största i storleken bland andra arter. Samtidigt kan de bearbeta en stor mängd verktyg samtidigt. Sådana anordningar är bra för stora skönhetssalonger. En viktig egenskap hos sådana sterilisatorer är att de inte har någon skadlig effekt på instrumenten. Dessutom kan du använda olika material (till exempel träpinnar, filer med plastspets etc.). Den största nackdelen är väldigt lång behandling. Nedan är de bästa UV-enheterna enligt experter.

4 Planet Nails MiniGer


Enkel konstruktion. hållbarhet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 2 500 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Produkter av det unga varumärket är av hög kvalitet och har redan lyckats etablera sig bland professionella manikyrare. Den kompakta storleken gör att du enkelt kan placera enheten även i det minsta skåpet. Placera det bredvid arbetsplatsen, behöver inte ständigt gå upp för manikyrverktyg. Han anses vara den bästa, eftersom snabb och effektiv dysbakteriell behandling är hans forte.

För maximal bekvämlighet har Planet Nails MiniGer ett rymligt förvaringsutrymme för fixturer och en timer. UV-sterilisatorn minskar den tid som spenderas vid behandling och kräver ingen ytterligare ansträngning. Modellen är attraktiv med enkel konstruktion och hållbar användning.

3 SUNuv SUN-2


det säkraste
land: Kina
Genomsnittligt pris: 2 450 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Den rektangulära formen är perfekt för bekväm placering av manikyranordningar. På bara tre minuter dödar enheten nästan 100% av bakterierna tack vare 8 lysdioder. Den lilla storleken gör det enkelt att transportera enheten och sterilisera verktyg var som helst. SUN-2 är den säkraste sterilisatorn. Han har ett speciellt ljusfilter som skyddar klienten och befälhavaren från ultraviolett strålning. Detta gör det bästa bland analoger.

Det är väldigt viktigt att säkerställa att enheten under bearbetning är strikt i ett horisontellt läge. Annars kommer den automatiska avstängningen att fungera.En praktisk ljudvaktfunktion i slutet av steriliseringen kan du veta om tillgången på verktyg. Paketet innehåller en silikoninsats som garanterar penetration av UV-strålar på svåråtkomliga ytor. Enheten anses vara den mest praktiska att använda.

2 Germix


Säker användning, utmärkt kvalitet
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 2 500 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Germix UV-verktygs sterilisatorn är konstruerad för professionell och hemanvändning. Den är utrustad med en kraftfull bakteriedödande lampa (8 W), som effektivt rengör föremål från olika slags föroreningar. Brickan har samtidigt många verktyg. När den förlängs stängs enheten automatiskt av. Germix är helt säkert för befälhavaren eftersom har garanterat skydd mot strålning.

Enheten tar 35-40 minuter att bearbeta. Dimensionerna är ganska voluminösa, det tar mycket utrymme. Väskan är gjord av högkvalitativ plast i vitt och har ett vackert blått lock. Fördelar: hållbarhet, enkel att använda, omtänksam design, säkerhet. Nackdelar: Lampan ska bytas ut var 3-6 månader, ingen timer, lång sterilisering.

1 Jessnail JN-9007


Bästa form, bra kapacitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 3 000 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En av de mest populära modellerna av UV-sterilisatorer anses Jessnail JN-9007. Det utmärks av sin form och utseende. Brickan är lutad något på ett sådant sätt att det är väldigt bekväm att placera verktyg i den. Lampan har en optimal effekt på 8 watt. Lämplig för bearbetning av en mängd olika föremål som används i skönhetssalonger.

Säkerhetssystemet skyddar befälhavaren från strålning - när dörren öppnas stängs sterilisatorn automatiskt av. För fullständigt bortskaffande av föroreningar tillräckligt med 30 minuter. Brickan rymmer ett stort antal armaturer. De viktigaste fördelarna: hållbarhet, bra recensioner, högkvalitativa material, effektiv bearbetning av en mängd olika föremål, bekväm användning. Nackdelar: En lång reningstid, det finns ingen timer.


De bästa ultraljudssterilisatorerna

Ultraljud sterilisator - en av de mest praktiska enheterna. Medium i storlek, det ser snygg ut och har ett "bad" inuti, där tillbehör hanteras. Att skapa en vibration gör enheten en speciell lösning fylla tomrummen på instrumentets yta och därigenom avlägsna skadliga mikroorganismer och ämnen från dem. Hjälper till att hantera rost. Lämplig för bearbetning av små delar (till exempel fräsklippare) och stora (skärtänger, etc.). Nedan finns de mest effektiva ultraljudsrengöringsmedel.

3 Digital VGT-2000


Bekväm display. Bra kvalitet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 3 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Anordningen är lämplig för försiktig behandling av manikyrinstrument. Han vann nätservicepersonalens tillförlitlighet och hög kvalitet. Enheten har en effektiv antibakteriell och desinficerande effekt och minimerar manuell arbetskraft. Sterilisatorn har en fuktresistent och anti-korrosionsbeläggning, tanken är gjord av rostfritt stål.

Displayen på frontpanelen gör att du enkelt kan ställa in lämplig rengöringstid (från 3 minuter till 1 timme). En stor plus enhet - ingen anledning att använda organiska lösningar. En snygg och snygg enhet känns igen som den bästa enheten för framgångsrik behandling av nageltillbehör både i salongen och hemma.

2 ruNail 35 W


Snyggt utseende, bra utrustning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 3 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Det ryska varumärket är en professionell sterilisator som arbetar genom att skapa ultraljudsvibrationer. De påverkar en speciell lösning som täcker ytan på varje instrument, vilket effektivt rengör det från smuts. För bekväm kontroll över enheten finns en digital display på det fall som visar driftstiden. Satsen innehåller två plastbehållare för rengöring, vilket skyddar metallutrustning från kontakt med samma skål.

Det finns flera kroppsfärger att välja mellan, inklusive ljusröd och vit, både i en blank design. Rengöring tar 10-15 minuter.Volymen av ståltank är 0,6 l. Inbyggd timer gör att du kan ställa in driftstiden, högst 8 minuter. Fördelar: Praktiskt att använda, mycket vacker utsikt, bra utrustning, effektivitet, positiv feedback, hållbarhet. Nackdelar: Maximal timer tid är 8 minuter, endast metallinstrument kan steriliseras.


1 Donfeel HB-382


Bästa tankvolymen
land: Kina
Genomsnittligt pris: 3 500 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Sterilisatorn Donfeel HB-382 är utrustad med en rymlig 0,7 l rengöringstank av rostfritt stål. Väskan i sig tar inte mycket utrymme och är gjord i en vacker design och har ett genomskinligt snyggt skydd överst. Det är en bekväm skärm med peksknappar. Enheten är utrustad med en timer med 5 funktionslägen, LED-bakgrundsbelyst. Väskan är täckt med en kromlack som garanterar användbarhet.

Satsen innehåller en låda för rengöring av små delar. Donfeel HB-382-sterilisatorn är mycket lätt att använda och effektivt. Fördelar: Det tar inte mycket utrymme, en lång strömkabel, högkvalitativ verktygshantering, pålitliga material, optimal kapacitet, en låda för små delar, en bekväm kontrollpanel, ett elegant utseende. Nackdelar: högt pris, endast lämplig för metallarmaturer.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av sterilisatorer för manikyrtillbehör?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 36
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner