15 bästa verktyg för ärr och ärr

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa Scar & Scar Cream

1 Scarguard Bästa kvalitet. Förmågan att använda under smink
2 Kelofibraza Analgetisk effekt
3 Scar esthetique Effektiv hudreparation
4 Epitoneks Avlägsnar effektivt hudfel
5 Klirvin Bästa pris. Gjord på grundval av sällsynta växter

Bästa Scar & Scar Gel

1 Zeraderm Ultra Den snabbaste åtgärden
2 Kontraktubeks Hög effektivitet
3 Fermenkol Inga kontraindikationer
4 Mederma Den bästa gelén för gravid och lakterande
5 Kelo-Cote Copes med de största defekterna

Den bästa salva för ärr och ärr

1 Madekassol Den bästa antimikrobiella salvan
2 dexpantenol Det säkraste botemedlet
3 solkoseril Hög kvalitet till ett överkomligt pris.
4 ärr Effektivt eliminerar klåda och smärta i det skadade området.
5 Metyluracilsalva Utmärkt skydd mot UV-strålar.

Förekomsten av ärr och ärr i ansiktet eller kroppen är ett allvarligt problem för de flesta. Och för många är det inte bara en kosmetisk brist, utan en hel plåga, uttryckt av obehagliga känslor: klåda, brännande, smärta. Att hantera dem med hjälp av specialverktyg, vars utbud i vår tid är ganska brett.

Förberedelserna skiljer sig åt i sammansättning, handlingsspektrum och prisklass. Innan du börjar välja rätt produkt, måste du komma ihåg huvudregeln: köpet måste baseras främst på dermatologins rekommendationer. Efter att ha fått råd från en specialist kan du granska de reella konsumenternas recensioner. Nedan följer några kriterier som hjälper till att bestämma valet av ett effektivt läkemedel.

 1. Salvan, kräm eller gel ska motsvara ålderns utseende och ålder samt orsakerna till dess bildning.
 2. Varje produkt måste innehålla fuktgivande medel. Förutom att eliminera inflammation, främja snabbcellerregenerering, rengör huden och återställ elasticiteten åt den.
 3. Var noga med att vara uppmärksam på hållbarhet och sammansättning. Strukturen bör innehålla naturliga ingredienser. I grunden är dessa salvor gjorda på basis av inert silikon.
 4. Köp läkemedlet bara i ett apotek. Innan du köper, kontakta din läkare och granska användarnas synpunkter.

Tyvärr har det inte varit speciell forskning att bestämma de mest effektiva drogerna. Men tack vare uppskattningarna av hudläkare och deras patienter kunde vi ge bästa hjälp mot ärr och ärr. Deras lista listas nedan.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

Bästa Scar & Scar Cream

Krämen krävdes allmänt mot ärr. Prisvärd och relativt säker för hälsan. För att uppnå ett resultat är emellertid långvarig användning nödvändig.

5 Klirvin


Bästa pris. Gjord på grundval av sällsynta växter
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 87 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Kompositionen innehåller extrakt av växter som har en sårläkning, närande effekt på hudens struktur. Regelbunden användning av grädden eliminerar pigmentering, akne, färska ärr och ärr. Användare noterar att drogen hjälper till att eliminera mörka cirklar, påsar under ögonen, släta huden. Modifieringar i ansiktet märks märkbart på grund av accelerationen av metabolism, förbättrad mikrocirkulation i vävnaderna.

Cremen har en sårläkningseffekt i fall där andra medel inte har hjälpt. Aktiv fuktighet, mjukning, förnyelse av epidermis - huvudindikatorerna för högklassig Klirvin. Applicering av grädden kräver inte mycket ansträngning och skicklighet. Det är tillräckligt att applicera det 2-3 gånger om dagen, och effekten kommer att visas om 5-6 veckor. Verktyget reagerar inte med andra preparat för ansiktsvård.Det rekommenderas för kvinnor och män, oavsett ålder.


4 Epitoneks


Avlägsnar effektivt hudfel
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 409 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Avser kosmetiska hudvårdsprodukter. Väl eliminerar effekterna av akne, kokar, repor, skärningar. Det rekommenderas för ökad pigmentering. Basen för läkemedlet är växtextrakt, allantoin och bivax. Alla komponenter tillsammans effektivt eliminerar ärr, sträckmärken, lösa ärr.

Cremen har en perfekt konsistens för applicering. Det rekommenderas att applicera på problemområdena i huden tills den är helt absorberad. Effekten blir märkbar när man applicerar grädden dagligen i 2-3 månader. Den bästa tiden att använda kräm är morgon och kväll, om möjligt rekommenderas en tredje applicering under dagen på ren hud. Krämen tolereras väl. Individuell intolerans anses vara en kontraindikation. Du kan få drogen på apoteket.

3 Scar esthetique


Effektiv hudreparation
land: United States
Genomsnittligt pris: 1 170 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Ett bra sätt att förbättra hudens tillstånd. Lämplig för behandling av ärr och ärr orsakade av skador, brännskador och operationer. Kan också användas för att bekämpa streckmärken. Creams struktur innehåller många aktiva substanser, inklusive vitaminerna A och C, silikon, Shea smör, lök extrakt, bisabolol, chitosan, arnica och andra.

Det har en aktiv effekt på ärr av olika ursprung. Mjukar och mjukar huden, förbättrar utseendet. Rekommenderas för behandling av vuxna. Ibland kan det orsaka biverkningar av utslag och rodnad. Detta är förmodligen den enda nackdelen. Annars är recensionerna av läkemedlet positivt. Han är betrodd av många köpare.

2 Kelofibraza


Analgetisk effekt
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 1 800 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Cremen är lämplig för både förebyggande och behandling av ärr. Tyskteknik har natrium heparin, kamfer och urea i strukturen. Tack vare dessa ämnen, fuktar verktyget huden perfekt, mjuknar i grova områden, ger elasticitet och förbättrar blodcirkulationen. Gynnsamma effekter inkluderar även läkemedlets förmåga att utöva en neutraliserande och antiinflammatorisk effekt.

Patienter märkte en signifikant förbättring av ärrens tillstånd efter applicering av grädden. Ödem minskade, processen för ärrresorption accelererades, utjämning av utskjutande hudområden inträffade. Chelofibrase orsakar sällan biverkningar, det kan användas av barn äldre än ett år.


1 Scarguard


Bästa kvalitet. Förmågan att använda under smink
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 5 900 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Jämfört med andra har Scarguard en flytande konsistens. Creamens egenhet är att det efter torkning bildar en slags dressing, på vilken du kan applicera smink eller solskyddsmedel. Således är läkemedlet säkert för känslig hud. Rekommenderas dock inte för barn under 2 år.

Skapat på basis av vitamin E, silikon och hydrokortison. På grund av dessa komponenter förbättras produktionen av kollagen vilket accelererar resorptionen av ärr och mjukar ytskiktet. Köpare älskar drogen för effektiv åtgärd och inga biverkningar. Det har inga skadliga ämnen i kompositionen. Priset för en liten flaska Scarguard är verkligen hög, men det berättigar helt.

Bästa Scar & Scar Gel

Det vanligaste sättet att bekämpa ärrskador är geler. Detta format är mycket praktiskt att använda. Heliumberedningar accelererar läkning av ärr och är en utmärkt metod för att förhindra bildandet.

5 Kelo-Cote


Copes med de största defekterna
land: United States
Genomsnittligt pris: 2 313 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Målgruppen, där användningen av drogen är mest populär, är människor som bestämmer sig för plast- eller kosmetisk kirurgi. Detta är särskilt viktigt med förändringar i ansiktet, eftersom ärr i detta område av kroppen är mindre önskvärda.Gelén fungerar effektivt i skadedelen av olika perioder av begränsning. Lika effektivt manifesterar sig hos män och kvinnor. På grund av silikonbasen har agenten egenskaperna hos denna fråga - minskar svårigheten av ärr, stygn, djupa skärningar.

Det torkar omedelbart efter applicering och bildar en specifik film på ytan av huden. Snabb sårläkning hjälper till att återställa hudens ungdomliga och blommande utseende. Det klarar sig väl av spår av plana tatueringar. Gelén appliceras på renad hud, smutsas jämnt över ytan. Försök att inte använda en stor mängd gel. Behandlingstiden är 2-3 månader. Patienter i recensioner noterar verktygets höga effektivitet, användarvänlighet. Rekommenderas inte för användning av gravida och ammande kvinnor, såväl som personer som är benägen för allergier.

4 Mederma


Den bästa gelén för gravid och lakterande
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 650 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Gelén utvecklades av ett tyskt företag och har en mängd aktiva ingredienser i sin struktur, vilket har en fördelaktig effekt på läkning av skadad hud. Allantoin och cepalin är bland dem. Mederma har en komplicerad effekt: det accelererar processen för cellförnyelse och förhindrar utvecklingen av fibroblaster, löser döda hudceller och främjar produktionen av kollagen.

Patienter väljer ett läkemedel eftersom det fuktar epidermis väl och förbättrar blodcirkulationen, eliminerar blodproppar. Aktivt bekämpar inflammation, har antibakteriella egenskaper. Nackdelen med gelén är dess effektivitet endast vid behandling av färska ärr. För den "gamla" är det inte lämpligt. För att bli av med ärret måste verktyget användas i minst sex månader.

3 Fermenkol


Inga kontraindikationer
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1 650 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Medel för rysk produktion har stor fördelning och efterfrågan på marknaden. Egenheten ligger i den specifika kompositionen, som innehåller kollagenes erhållen från sötvatten och marina organismer. De bidrar till den snabba nedbrytningen av aminosyror som utgör grunden för ärrliknande skador. På grund av detta finns en utjämning av huden och kliande slutar.

Köparna noterade analgetisk och desinficerande effekt av läkemedlet. Det kan användas för att behandla både gamla och färska ärr. Efter applicering har ansiktet synligt ljusnat, huden har blivit mer elastisk, defekterna - mindre uttalade. En frustrerande sak är den höga kostnaden för gelén. Men i jämförelse med den effekt som uppnås av Fermencol kan man stänga ögonen för denna nyans.

2 Kontraktubeks


Hög effektivitet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 595 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Kontraktubeks är mycket efterfrågade medel. Detta ska inte säga att det har en snabb effekt. Dess effektivitet beror på användningsfrekvensen. Till exempel kan den systematiska behandlingen av hans friska ärr få en positiv effekt på bara en månad. Medan gamla ärr kräver längre, regelbunden vård (läkning sker sex månader senare).

Användare rekommenderar en gel att köpa. Men det rekommenderas att använda det ordentligt, strikt enligt instruktionerna. Då kommer Kontraktubex att ge konkreta resultat. Smoothes ärr, fuktar huden, förbättrar blodcirkulationen och accelererar bildandet av nya celler. Under behandlingen är det nödvändigt att undvika direkt solljus, hypotermi och massage.

1 Zeraderm Ultra


Den snabbaste åtgärden
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 3 500 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Gelén innehåller en förbättrad formel jämfört med föregående version. Förutom den högmolekylära föreningen av silikon innehåller dess komposition ett ultraviolett filter med SPF 15, koenzym Q10 och vitaminerna E och K. Det har förmågan att skapa en speciell film som inte släpper igenom luften. Tack vare henne är huden mättad med fukt, ärren mjuknar och löses upp och blir smalare.

Zeraderm Ultra kan hantera de flesta typerna av ärr och ärr på kort tid. Det förhindrar inflammation, eliminerar bränning och annat obehag i skadorna.Accelererar cellregenerering, mätta dem med syre. UV-filter skyddar huden mot de skadliga effekterna av strålar. Gelén är indicerad för användning av både barn och vuxna. I de flesta fall tolereras läkemedlet väl av patienter.


Den bästa salva för ärr och ärr

I de flesta fall har salvan för ärr en lösa effekt. Deras huvudsakliga uppgift är att minska storleken på ärr och eliminera rodnad. En särskiljande egenskap är en längre inverkan (till skillnad från en gel eller kräm) på kroppens eller ansiktets skadade område.

5 Metyluracilsalva


Utmärkt skydd mot UV-strålar.
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 52 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Rekommenderas för extern och lokal användning för att aktivera processen att återställa den skadade epidermis. De främsta fördelarna med salva innefattar stabilisering av nukleinsyrametabolism, hög regenererande förmåga och accelerationen av tillväxten av nya vävnadsceller. Det används aktivt i återhämtningsperioden efter brännskador av olika etiologier, sår, sprickor, djupa nedskärningar. Det rekommenderas av läkare i närvaro av sängar i bedridden patienter, när de återvinns från bestrålning av könsorganala tumörer. Det används för smältning av skeden i flickor.

En effektiv metod för att applicera salvan - 5-10 g dagligen på det drabbade området i 2-4 veckor. För behandling av sena strålningsförbränningar i vaginala slemhinnan är användningen av salvor i tamponger tillåtet. Kursen varar upp till fullständig möjlig läkning av sårytan. Terapi är tillåten upp till 4 månader. Den systematiska användningen av salva säkerställer eliminering av inflammation, ökar immunförsvaret för skadad vävnad. Det mest effektiva är tillämpningen av medel under förbandet, som ändras 2 gånger om dagen. Om det finns pus i såret, gör det oftare. Klädsel följs av behandling av det skadade området med ett antiseptiskt medel.

4 ärr


Effektivt eliminerar klåda och smärta i det skadade området.
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 309 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Salvan används för att öka hastigheten på vävnadsregenerering, dess näring. Effektivt bekämpar postoperativa ärr, ärr, eliminerar streckmärken, aknemärken, kycklingpox. Det förbättrar tillståndet vid kontraktur när flexion och förlängning av lemmen åtföljs av obehagliga känslor. Användningen av salva mjukar huden, närmar den och gör den mer elastisk. Stigande över ytan av bildningen efter några veckors applicering är inriktad, stoppa klåda, smärtsyndrom sänker sig.

Det är tillåtet att återställa huden på vilken del av kroppen som helst. Applicera produkten varje dag 2-3 gånger inom 30-90 dagar. Läkemedlet tolereras väl av patienter, har inga åldersbegränsningar. Bekväm vid smearing, spridning inte, koncentrerar sig på problemområdet. För att bli av med djupa gamla defekter måste Rubtsevit kombineras med starkare produkter.

3 solkoseril


Hög kvalitet till ett överkomligt pris.
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 315 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Salva är i stor efterfrågan bland den ryska befolkningen. Säljs endast i apotekskedjor, säljs utan recept. Lämplig för behandling av våta och torra skador. Det har en utmärkt effekt på återställandet av huden. Väl lösar ärr och ärr. Det produceras på grundval av blodet av friska kalvar. Detta är dess skillnad från analoger.

Användare märkte att efter applicering av Solcoseryl, smutsades låren ut. Huden ljusnade, förvärvade en jämnare färg, blev elastisk. Innan köpet rekommenderar konsumenterna starkt att rådgöra med en läkare. Salva är stark, kan orsaka allergisk reaktion. För priset är ganska överkomligt, vilket tydligt ger det en fördel.

2 dexpantenol


Det säkraste botemedlet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 136 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Specialiserat verktyg som klarar av ärr kvar, till exempel av en sjukdom som vattkoppor. Ointmentets struktur innehåller naturliga ingredienser: havtornsolja, petrolatum, vitaminer i grupp B, lanolin, citronsyra och andra användbara ämnen. På grund av deras komplexa åtgärder återställs huden snabbt.

Dexpanthenol utför perfekt de uppgifter som tillverkaren anger. Läker ärr, släpper ut epidermis. Det är ett starkt läkemedel, så det måste användas strikt enligt instruktionerna. Det rekommenderas inte att öka doseringen utan att rådfråga en läkare. Salva lätt avlägsnas från kroppen, kan sällan orsaka allergiska reaktioner. Inga biverkningar noterades.


1 Madekassol


Den bästa antimikrobiella salvan
land: Turkiet, Schweiz
Genomsnittligt pris: 1 490 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Mycket effektivt botemedel Madecassol rekommenderas för behandling av grunda skador. Det har en stark antibakteriell effekt, används mot ärr som orsakas av brännskador eller operationer. Det har vegetabiliskt ursprung, så det är säkert för barn. Fördelen är närvaron i Centella Asiens sammansättning. Tack vare henne finns det en snabb regenerering av celler.

Enligt användarna är Madekassol inte bara ett annat annonserat läkemedel, utan en verkligt effektiv salva. Ärr från brännskador eliminerar helt. I Ryssland är det svårt att hitta, det är bättre att beställa via Internet. Verktyget har ett brett utbud av åtgärder. Förutom avlägsnande av ärr bekämpar den aktivt åderbråck och dermatit.

Populär omröstning - vilken åtgärd för ärr och ärr tycker du är bäst?
Vi rösta!
Totalt röstat: 1045
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
5 kommentar
 1. Natalia
  Röstade för Dermatiks. Redan används av hela familjen. Vi med barn efter brännskador tyckte min man efter operationen. Framgångsrikt eliminerat alla ärr))
 2. Svetlana
  Jag använde många av dessa verktyg, jag hjälpte inte mycket, Narbiril hjälpte mig mycket, varför han inte är på listan, jag skulle rösta för honom.
 3. Liza
  Jag gillade Dermatiks gel. Smedde ett ärr på ansiktet i ansiktet. Förresten var ganska gammal ett ärr. Och slät ut. Nåväl, eller bara blev det mindre synligt, eftersom det lyser märkbart
 4. Lika
  Inte en enda salva och botemedel tar bort ärr och de mjukar bara ärren. Jag hade ett ärr på mitt ansikte, dussintals stygn sattes på. I veckor sökte jag på Internet för ett mirakelverktyg, inklusive på engelskspråkiga webbplatser, och se och se, jag hittade det! Detta är Narbiril! Det finns inga analoger i världen! Den består av stamceller. Ett ärr är ett överskott av kollagen från vilken huden består och fungerar inte, det svettar inte och vegetationen växer inte på den. Narbiril återställer tyget själv. Nu har jag inte ens ett litet ärr, som inte hade sett mitt ärr förut, tror inte på mig att nästan hälften av mitt ansikte blev syt upp.Jag undrar varför få människor vet om denna salva, de säljer inte den på apoteket, det är svårt att få det, och det finns inte på listan över de bästa lösningarna för ärr. För varje salva hittar du både positiva och negativa recensioner, men jag har ännu inte träffat en enda negativ recension på Narbiril, eftersom det hjälper alla!
  1. Svetlana
   Och var att köpa? På apoteket hittade inte

betyg

Hur man väljer

recensioner