20 bästa botemedel mot blåsor

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa antispasmodiska drogerna för blåsor

1 No-Spa Bästa åtgärden
2 spazmalgon Snabb smärtlindring
3 Pentalgin Den mest populära drogen
4 Baralgin Blockerar smärtimpulser och slappnar av musklerna
5 papaverin Mest prisvärda

De bästa växtbaserade läkemedlen för blåsor

1 kanefron Bästa prestanda
2 Uroprofit Utmärkt örtberedning
3 tsiston Avlägsnar aktivt sand från urinvägarna
4 Fitonefrol Ökar kroppsförsvaret
5 Cowberry löv Effektiv i närvaro av Staphylococcus aureus

De bästa antibiotika för blåsor

1 monural Bästa kvalitet. Snabb åtgärd
2 levofloxacin Bredspektrum antibiotikum
3 FURAMAG Inte beroendeframkallande
4 Palin Utmärkt uroantseptik
5 furadonin Bästa valuta för pengarna

De bästa antifungala läkemedlen för cystitis

1 Diflucan Den bästa komplexa behandlingen av cystit och tröst
2 Lamisil Säker åtgärd
3 Mikosist Starkt resultat
4 natamycin Tål tolereras av patienter
5 flukonazol Bästa pris

Vad är cystitis? Detta är en av de allvarliga sjukdomarna i urinvägarna, vilket kräver särskild uppmärksamhet och noggrann behandling. Det uttrycks i smärtsam urinering, rezya och brännande känsla i könsorganen, frekvent uppmaning. Om tiden inte botar patologin kan den bli en kronisk form.

Orsaken till sjukdomen är flera. Det kan orsakas av svampinfektion, inflammatoriska processer i kroppen i samband med hypotermi, infektion. I detta avseende är självmedicinering oacceptabel. Den korrekta och effektiva terapin kan endast ordineras av en läkare efter att ha fått resultaten av testen och identifierar den sanna orsaken till sjukdomen.

Det finns ett stort antal droger, inklusive ömsesidiga motsvarigheter, som kan hjälpa till att övervinna cystitis. De kan skilja sig åt i form (injektioner, suspensioner, tabletter, pulver, kapslar), kostnad och tillverkare. Men alla medel är utformade för att eliminera spasmer av släta muskler i blåsan, minska frekvensen av uppmaning, lindra smärta och förstöra orsaken till sjukdomen.

Eftersom det finns många orsaker till sjukdomen, och endast urologen föreskriver behandling, kan vi inte formulera enhetliga kriterier för valet av det bästa läkemedlet mot cystit. Men baserat på rekommendationerna från specialister och patientrecensioner sammanställde vi en utvärdering av de mest effektiva metoderna. Läkemedel är indelade i kategorier beroende på arten av sjukdomen och behandlingsalternativen.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

De bästa antispasmodiska drogerna för blåsor

Rekommenderas för att lindra ont i smärta. Finns i flytande form eller i pillerform. Kan användas kontinuerligt om smärtsamma attacker uppträder ofta.

5 papaverin


Mest prisvärda
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 83 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

För behandling av cystit hos kvinnor förskriver ofta papaverin. Läkemedlet är tillgängligt i olika former: tabletter, suppositorier, i form av injektioner. Detta gör det möjligt för dig själv att välja det lämpligaste alternativet. Läkemedlet har goda analgetika och vasodilatoreffekter. Fördelen med Papaverine är möjligheten till användning för gravida kvinnor.

Feedback från läkare om verktyget är positivt. Det enda du behöver strikt följa den angivna dosen av en specialist. Detta kommer att bidra till att undvika biverkningar och öka behandlingens framgång. Läkemedlet ska inte tas med hemorragisk cystit, det kan öka blödningen. Innan samråd med en läkare.


4 Baralgin


Blockerar smärtimpulser och slappnar av musklerna
land: Indien
Genomsnittligt pris: 204 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En av de bästa antispasmodiska sjukdomar i urinvägarna. Komplexa effekter på kroppen på grund av närvaron i kompositionen av aspirin och papaverin. Den första komponenten eliminerar smärta, den andra - lindrar spasmen. Läkemedlet klarar sig väl av inflammation i det genitourära systemet. Börja applicera vid första manifestationerna av sjukdomen och tills fullständig botemedel. Klarar säkert blåsans spasm med samtidig prostatit hos män.

Tablett dricker mycket vatten. Den maximala dosen per dag får inte överstiga 6 stycken. En engångsdos bör inte vara högre än 1 g. Förbjudet under graviditeten, som en del av de komponenter som kan sträcka sig i tid, generisk process. När absolut nödvändigt, förskriva små doser av medicin som kan lindra spasmen, men inte skada mamma och barn. Antiinflammatorisk effekt uppnås endast med höga doser. I sådana fall, samtidigt föreskrivna läkemedel som skyddar magslemhinnorna, stärker blodkärlens väggar.

3 Pentalgin


Den mest populära drogen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 195 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Läkemedlets struktur består av paracetamol, naproxen, koffein, drotaverin och feniraminmaleat. Denna kombination av ämnen har en effektiv effekt för att minska temperaturen, eliminera spasmen, minska inflammatorisk process. Den analgetiska effekten inträffar inom några minuter efter intag. Läkemedlet är icke-narkotiskt, men under graviditeten är laktation bättre att avstå från att ta det. Vid svår smärtsyndrom kan en kvinna samordna doseringen och mottagningen hos gynekologen.

Frekvensen att ta medicinen upp till 3 gånger om dagen, 1 bit i taget. Den tillåtna dagliga dosen får inte överstiga 4 tabletter. Vid förhöjda temperaturer får det ta upp till 5 dagar, i andra fall inte mer än 3 dagar. De angivna doserna får inte ändras separat. Resultatet av behandlingen är avsaknaden av smärta i underlivet, brännande känsla, tyngd och konstant längtan att urinera.

2 spazmalgon


Snabb smärtlindring
land: Bulgarien
Genomsnittligt pris: 129 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Produkten innehåller metamizolnatrium, vilket anses vara en stark icke-narkotisk komponent. Antispasmodisk åtgärd ger pitofenon, som slappnar av släta muskler i inre organ. Fenpiverin förbättrar denna effekt. En sådan trippel effekt hjälper till att bli av med skarpa smärtor, lindra spasmen och minska måttligt förhöjd temperatur. Shows använder för smärta från muskelspasmer, från inflammation i lederna, musklerna. Utnämnd i postoperativ period för att slappna av musklerna. Godtagbar användning vid måttligt höga temperaturer i samband med virussjukdomar.

För cystit är det rekommenderat som en av de mest kraftfulla smärtstillande medel.
Utsedd av en läkare till vuxna över 15 år. Ta det läkemedel du behöver efter måltid 1-2 tabletter upp till 3 gånger per dag. Den maximala dagskursen är högst 6 stycken. Kursens längd 5 dagar. Termen kan endast ändras av en läkare. Barn 6-8 år minskar dosen till 0,5 tabletter, 9-12 år - till ¾ flik. Icke-standardiserade läkemedelsregimer diskuteras med behandlingsläkaren.


1 No-Spa


Bästa åtgärden
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 122 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Den vanligaste antispasmodiska. En kraftfull effekt uppnås genom att blodkärlens lumen ökar. På bekostnad av detta elimineras spasmen av släta muskler. Lämplig för gravida och ammande kvinnor. Perfekt lindrar smärta i cystit, eliminerar kramper. Läkemedlet kan minska inflammation.

Baserat på återkoppling från läkare kan man säga att no-shpa är det mest föreskrivna läkemedlet mot smärta. Kvinnor som lider av blåsor, märkte att verktyget helt och hållet klarar av sin uppgift, vilket minskar kramper. Även om piller inte ger en omedelbar effekt, men de har en långvarig effekt. Slappna av musklerna, de låter blodet cirkulera fritt och därigenom garantera utmärkt organarbete.

De bästa växtbaserade läkemedlen för blåsor

Skillnad i växtsammansättning. Ha antiinflammatorisk och antimikrobiell verkan. De är svaga diuretika, snabbt eliminera spasmer i blåsan.

5 Cowberry löv


Effektiv i närvaro av Staphylococcus aureus
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 105 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Växtberedningen innehåller en ökad mängd fenoglykosider. På grund av detta har den etablerat sig som en effektiv antiinflammatorisk, antimikrobiell och antiseptisk. Accept av cowberry löv ökar arbetet med etiotropa droger, på grund av vilket läkemedlet användes i traditionell medicin. Lingonberry anses vara ett naturligt antibiotikum, men det är därför rekommenderas att vara försiktig med överdosering. Tillåtet tillträde under graviditet och amning efter råd från en läkare.

Finns i filterpåse. Brew 1-2 paket som te och konsumera en kvart i timmen före måltider 3 gånger om dagen. En tom mage rekommenderas inte, eftersom illamående kan uppstå på grund av en uttalad smak. Varaktigheten av användningen är inte mer än en vecka eller tills upphörande av symtom på inflammation. Den maximala behandlingen är 14 dagar.

4 Fitonefrol


Ökar kroppsförsvaret
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 61 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Den färdiga örtberedningen, som bara innehåller pulverformiga torkade örter. Innehåller i sin sammansättning bärbär, eleutherococcus, mint, dill, kalendula har antispasmodisk, diuretikum, antibakteriell verkan. Alla komponenter bidrar till förbättring av immunitet i kroppen. Fitonefrol fungerar bra i komplex terapi med andra läkemedel. Men, enligt läkare, kan användas oberoende för behandling av cystit, uretrit, pyelonefrit. Tillåtet för profylaktisk användning.

När blåsa inflammation rekommenderas att brygga ett glas kokande vatten i en emalj eller glas skål 2 matskedar av samlingen. Därefter täcka och håll i 30 minuter. För mottagning innebär kylning och utspädning med ett glas varmt vatten. Skaka före användning. Den dagliga dosen är uppdelad i tre doser, drick 30 minuter före måltid. Behandlingstiden är 2 veckor. Det finns begränsningar för barn under 12 år, gravida kvinnor och ammande mödrar, så de konsulterar med en läkare innan de tas.

3 tsiston


Avlägsnar aktivt sand från urinvägarna
land: Indien
Genomsnittligt pris: 425 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Tableted läkemedel med en expanderad sammansättning av växtbaserade ingredienser. Färg brun med små ljus och mörka korn. Innehåller extrakt av dvoroplodnik, saxifrage, galenhjärtad madder, syty membranous, strawflower. Sammansättningen innefattar mumi skalad, frön av mimosa, teak trä. Verktyget har en stark diuretikum, antiinflammatorisk effekt. Cyston aktiverar diuresis, lindrar muskelspasmer. Detta leder till avlägsnande av fina stenar och sand från urinvägarna.

Enligt läkare finns det en antibakteriell effekt av läkemedlet i förhållande till vissa typer av mikrober. Vid urolithiasis ges patienten två gånger dagligen administrering av läkemedlet, 2 stycken vardera. Behandlingsförloppet varar upp till sex månader eller tills frisättningen av stenar. I blåsan är dosen densamma, men behandlingstiden är begränsad till eliminering av symtom på sjukdomen.

2 Uroprofit


Utmärkt örtberedning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 419 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En mycket effektiv botemedel mot cystit. Uroprofit normaliserar urinering, minskar sannolikheten för återfall vid kronisk sjukdom, bidrar till en mer aktiv funktion av njurarna. Det har diuretikum, antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper. Det förhindrar urolithiasis utseende och eliminerar fullständigt smärta.

Det fungerar som kosttillskott. Innehåller en hög koncentration av tranbärsfrö extrakt, kisel och vitamin C, liksom organiska syror: citronsyra, äppelsyra och bensoesyra.Supplements godkända kliniska prövningar och rekommenderas av European Association of Urology. Patienter märkte en förbättring i sitt tillstånd efter flera användningar. Intensiteten och frekvensen av smärta och skärning har minskat. Jag är glad att Uroprofit (en växtprodukt och icke allergiframkallande) kan köpas till ett rimligt pris.

1 kanefron


Bästa prestanda
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 468 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Canephron har etablerat sig som ett kvalitetsmedel mot varje stadium av blåsan. Läkemedlet hjälper till med en akut attack och minskar intensiteten av smärtssyndrom i kronisk cystit. Det har en antiinflammatorisk effekt. Har formen av tabletter eller lösningar. Tack vare växtbaserade kompositioner är det helt säkert för den kvinnliga kroppen. Innehåller centaury, rosmarin och lovish root.

Det har bevisats av experter att Canephron är en av de bästa lösningarna för cystit som går bra med antibiotika. Tål tolereras av patienter, orsakar inte biverkningar. Efter långvarig användning förbättras patientens tillstånd markant, sannolikheten för exacerbationer minskar. Kvinnor konstaterar att kramper och smärta efter att ha använt läkemedlet minskat.


De bästa antibiotika för blåsor

Under de senaste åren har forskare utvecklat nya antibakteriella läkemedel (antibiotika), som har mer resistenta egenskaper hos mikroorganismer, såväl som icke-beroendeframkallande. En sådan medicin kan tas utan att man väntar på testresultatet, naturligtvis, på rekommendation av en läkare.

5 furadonin


Bästa valuta för pengarna
land: Lettland
Genomsnittligt pris: 118 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Läkemedlet används för att behandla alla stadier av blåsan orsakad av skadliga mikroorganismer. Förstör gram-negativa och gram-positiva patogena bakterier. Furadonin eliminerar inte bara infektion, utan förhindrar också utvecklingen av inflammation. Den största fördelen är möjligheten att använda den för behandling av barn från 1 månad.

Kvinnor märkte en förbättring på medicins andra dag. Nackdelarna innefattar biverkningar, manifesterade i form av illamående och yrsel, såväl som allergiska reaktioner och individuell intolerans. Annars fungerar verktyget bra. Snabbare eliminerar spasmer och kramper, tillåter inte blåsan att utvecklas. Allt detta i kombination med låg kostnad gör Furadonin till ett av de bästa antibiotika.

4 Palin


Utmärkt uroantseptik
land: Slovenien
Genomsnittligt pris: 281 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Palin är ett utmärkt antimikrobiellt antibakteriellt medel. Åtgärden syftar till att förstöra den skadliga blåsan. Avlastar snabbt inflammation och eliminerar skadliga bakterier. Det är indicerat för behandling av infektiös cystit. Det kan användas som läkemedel för alla andra inflammatoriska sjukdomar i urinledarna.

Palin har ett brett utbud av biverkningar från mag-tarmkanalen, nervsystemet och blodbildningen. Förbud mot gravida och ammande kvinnor. Detta är hans minus för patienter. Men läkare recensioner om läkemedlet positivt. Den består av pimemidovoy syra, på grund av vilken det enkelt dödar nästan alla slags patogena mikrober.

3 FURAMAG


Inte beroendeframkallande
land: Lettland
Genomsnittligt pris: 690 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Finns i form av täta gelerade kapslar med ljusgul färg, innehållande pulver inuti. Avser antimikrobiella medel med förlängd frisättning. Förorsakar inte långvarig beroende. Antibiotikumet dödar effektivt patogena mikroorganismer som inte är mottagliga för förstöring av andra droger, förbättrar mänsklig immunitet. Furamag används aktivt vid behandling av uretrit, cystit, pyelonefrit. Det anses vara effektivt i gynekologisk praxis.

Det tas oralt efter att ha ätit mat, dricksvatten väl. Barndos per dag beräknad på grundval av kroppsvikt - 5 mg per 1 kg. Indelad i 3 doser. Behandlingstiden är minst 7 dagar.Mer än 10 dagars mottagning är överens med läkaren. Vuxna tar 3 gånger om dagen för 50-100 mg Furamag. Mottagelsens varaktighet är densamma. Det ordineras också för profylaktiska ändamål före operation, cystoskopi eller kateterisering. Hoppa över mottagning, du ska inte öka nästa dosering.

2 levofloxacin


Bredspektrum antibiotikum
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 556 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Ett av de mest effektiva antibiotika med bredspektrum. Det beter sig aktivt mot olika typer av bakterier. Det är populärt vid behandling av sjukdomar i luftvägarna och urinvägarna, såväl som används i oftalmologi. På grund av den höga koncentrationen av aktiva ingredienser är läkemedlet tillåtet från 18 år. Äldre och historien om allvarliga funktionsstörningar i urinvägarna, är verktyget endast rekommenderat efter samråd med din läkare.

Det är tillåtet att starta applikationen med injektioner och efter ett tag gå till tablettformen. Traditionell behandling av blåsan består av en daglig dos på 250 mg levofloxacin i 1,5-2 veckor. Vid njurfunktion är det nödvändigt att justera dosen och användningsfrekvensen. Under behandling ska du följa kreatinin. Läkemedlet tvättas rikligt med vatten och försöker använda mellan måltiderna.


1 monural


Bästa kvalitet. Snabb åtgärd
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 525 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Enligt patienter är Monural det bästa antibiotikum mot cystit. Sådana slutsatser gör att de kan göra en hög effekt av läkemedlet: en tablett är tillräcklig för att få ett synligt resultat. Endast vissa patienter behöver använda en upprepad dos. Drogen, som ackumuleras i urinorganen, skapar en större koncentration. På grund av den maximala åtgärden tillhandahålls. Finns i suspension, pulver och granulat.

Liksom andra liknande potenta läkemedel har Monural kontraindikationer och biverkningar. Innan du köper måste du konsultera en läkare. Läkemedlet är inte lämpligt för behandling av kroniska former av blåsor. Det hjälper dock snabbt med akuta attacker. Terapeutisk verkan sker bokstavligen om 3 timmar.


De bästa antifungala läkemedlen för cystitis

Orsaken till cystit är ofta en lesion av svampens slemhinnor. I det här fallet gör doktorn sådd och på basis av de erhållna resultaten förskriva antifungala läkemedel.

5 flukonazol


Bästa pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 33 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Förberedelsen av hushållsproduktionen är mycket populär bland kvinnor som lider av svampcystitis. Dess åtgärd syftar till att stoppa processen att förstöra blåsans slemhinnor. Ackumulering i blodet, organ och epidermier under behandlingen skapar läkemedlet den optimala koncentrationen som krävs för effektiv kontroll av mikroorganismer. Den aktiva substansen i kompositionen har en skadlig effekt på svampens celler, vilket leder dem till fullständig förstöring. Verktyget finns i form av tabletter, kapslar, pulver och injektioner.

Köpare är nöjda med läkemedlets handling. Förutom den aktiva komponenten innehåller den hjälpämnen som stöder kvinnornas hälsa. Recensioner av läkare föreslår att Fluconazol är ett värdigt antifungalt läkemedel som kan bota cystit vid olika stadier. Som fördelar finns också ett brett användningsområde och utmärkta kliniska indikationer.

4 natamycin


Tål tolereras av patienter
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 556 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Finns i olika former, vilket utökar tillämpningsområdet. Den appliceras externt och inåt. Huvudämnet i kompositionen är natamycin. Avser antifungala läkemedel, ingår i gruppen antibakteriella medel. Komplex effekt på svampen. Mekanismen är baserad på förstörelsen av cellväggen, som är en provokatör av sjukdomen. Verkar effektivt mot jästsvampar, särskilt släktet Candida. Patienter utvecklar inte hållbar missbruk.Används extensivt i barnläkemedel, eftersom det inte finns någon negativ inverkan på de inre organens vävnader.

Med candidal cystit måste kvinnor genomgå behandling med sin sexpartner. Läkemedlets form är utvald av läkaren. Regimer varierar beroende på åtgärdens riktning. När urologiska problem kan använda ljus. De sätts in i vagina, patienten förblir liggande i 10 minuter. Det är möjligt att applicera med cystit och tablettformmedel. För vuxna, standarddosen på 100 mg 4 gånger om dagen med jämna mellanrum. Barn förskrivs en dos på mindre än 2 gånger per dag, 100 mg. Kontraindikationer är tuberkulos med hudförändringar, graviditet och amning.

3 Mikosist


Starkt resultat
land: Ungern
Genomsnittligt pris: 527 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Mikosist tillhör gruppen av bredspektrum droger. Den aktiva substansen är flukonazol. När cystit betyder medel som kapslar för oral administrering. En gång i kroppen förstör mikrogranulerna snabbt svampparasiter, som är grunden till sjukdomsutseendet. Läkemedlet bidrar inte till omedelbar läkning. För att uppnå ett hållbart resultat kommer det att ta lite tid.

De flesta kapselrecensioner är positiva. Av fördelarna finns snabb eliminering av symtom, ett stabilt resultat (utan återfall) och en lämplig dosering. Negativa bedömningar är främst förknippade med överdosering. Om du inte följer instruktionerna för användning, kan det uppstå problem från centrala nervsystemet. Vissa pratar om höga kostnader för drogen, men resultatet som kommer efter läkemedelsbehandlingen är värt det.

2 Lamisil


Säker åtgärd
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 2 197 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Lamisil ordineras ofta för behandling av svampcystitis. Den har uttalade antiinflammatoriska, antibakteriella och antifungala effekter. Kämpar effektivt mot skadliga mikroorganismer som orsakar patologi. Tillverkaren hävdar att läkemedlet är säkert. Men i vissa fall kan det orsaka illamående och smärta i mag-tarmkanalen. Detta beror på den individuella intoleransen hos komponenterna.

Läkemedlet är mycket populärt bland köpare. Dess effektivitet har bevisats av många positiva recensioner från patienter och läkare. Efter applicering är det en minskning av spasmer och frekvent uppmaning. Priset på Lamisil är ganska högt, inte alla har råd att köpa det. Kanske är detta slutet på minuserna. I allmänhet påverkar läkemedlet sjukdomen med hög effektivitet.


1 Diflucan


Den bästa komplexa behandlingen av cystit och tröst
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 1 343 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Strukturen hos den kvinnliga kroppen innebär att man kombinerar symptomen på gynekologiska och urologiska sjukdomar. Diflucan i sådana fall anses vara ett universellt antifungalt medel. Finns i kapslar med pulveriserat, ljust innehåll. Läkemedlet börjar ta de första tecknen på blåsan, men doktorn måste ta ett smet från urinröret för att identifiera kandidaten. Efter att ha fått resultaten, görs en dosjustering.

Läkemedlet kan tas på ett av systemen - i början av sjukdomen med hjälp av injektioner och senare överförd till tabletter eller vice versa. Den dagliga summan av medel beräknas individuellt och beror på sjukdomsbristningen. Varaktigheten av behandlingen beror på svampens reaktion på Diflucan. Vid barnens ålder utnämnas 1 mottagning om dagen. Behandlingen stoppas inte, även om symptomen har försvunnit. Strängt följde den ordning som läkaren valt.

Populär omröstning - vilken botemedel mot cystit tror du är bäst?
Vi rösta!
Totalt röstat: 1154
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
5 kommentar
 1. Alice
  Jag kan inte tänka på något som bäst, för allt är individuellt, ett läkemedel hjälper någon perfekt, och den andra kommer inte att fungera alls.
 2. Valentine
  Jag är glad att uroprofit är det bästa örtmedlet för denna klassificering, eftersom läkaren upprepade gånger ordinerat det för mig för att ta blåsor. Faktum är att förbättringar känns, eftersom tranbär, bärbär, horsetail och C-vitamin är antiinflammatoriska örter med diuretiska egenskaper. Verktyget är verkligen mycket värdigt.
 3. Karina
  Leta efter spasmolytisk Fenazalgin, det är för blåsan och tar bort symptomen snabbt. Samtidigt behandlas antibakteriella och antiinflammatoriska läkemedel.
 4. Fariz
  Jag drack också monurel, det hjälpte mig inte. Jag hade skarpa smärtor på natten. Jag kan inte sova, jag kör hela tiden till barrowen hela tiden, mina njurar är ont.
 5. Natella
  Jag hade ny cystit. Omedelbart vid de första tecknen jag sprang till doktorn, gjorde de utan ab, jag tog kursen av phytolysin pasta - för mig är det här den bästa lösningen (jag brukade hjälpa till en gång i min ungdom). Snabbt mår bättre, men två veckor tog uppriktigt upphävandet.

betyg

Hur man väljer

recensioner