15 bästa bröstfrysare

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa billiga frysarna: en budget på upp till 15 000 rubel.

1 Hansa FS200.3 Två kameror. Antibakteriell beläggning
2 RENOVA FC-110C Kompakt och billig modell
3 KRAFT BD (W) -200QX Den tystaste modellen
4 Biryusa 155VK Bästa pris
5 Bravo XF-232ADGR Stor kapacitet till låg kostnad

Bästa frysningslari med superfrysning

1 Liebherr GTP 2356 Den bästa offline kylförvaringen. Ekonomi. Frostmotstånd
2 Liebherr GT 6122 Utmärkt frysningseffekt
3 Gorenje FH 21 IAW Ljus bakgrundsbelysning. Priskvalitet. Tryck på kontrollen
4 Gorenje FH 40 BW Tillförlitlighet och bekvämlighet
5 KRAFT BD (W) -275BL Det bästa alternativet för hemma

Den bästa frysningen av stor volym

1 Biryusa 560VK Låg kostnad och tillförlitlighet
2 Pozis FH 258-1 Användarvänlighet. Möjlighet att hänga upp till 12 korgar
3 FROSTOR F700S Bästa valuta för pengarna
4 Electrolux EC 4201 AOW Kvalitetsfrysare från en välrenommerad tillverkare
5 KRAFT BD (W) -480M Rymlig och ekonomisk modell

Även om det idag alltid är möjligt att köpa nästan alla slags mat i närbutiker, föredrar många sparsamma hostesses att göra egna vinjetter till vintern. Någon älskar bara att skaffa sig under de närmaste veckorna så att färska grönsaker, svampar och mycket mer finns alltid till hands. Det är självklart mer praktiskt och användbart att lagra allt detta i frusen form, till exempel i en frys.

Bröstfrysare - kraftfull kylutrustning för matlagring, något som påminner om bröstets form. I början användes denna teknik främst för kommersiella ändamål, men gradvis började sin popularitet växa, och nu producerar dussintals olika företag inte bara stora fryskistor för lager och butiker, utan också relativt kompakta och prisvärda enheter för hemmet. Samtidigt har hemmaversionerna i regel en solid ogenomskinlig täckning, bekväma hängande korgar eller hyllor, vilket hjälper till att placera produkter så bekvämt som möjligt. Särskild framgång med köpare har utrustning av välkända märken - Biryusa, Liebherr, Gorenje, Snezh. För att förenkla valet av den optimala modellen rekommenderar vi att du bekanta dig med de bästa bröstfrysarna.

De bästa billiga frysarna: en budget på upp till 15 000 rubel.

För det mesta kostar fryskistorna ännu lite dyrare än kylskåp och vissa andra hushållsapparater, men det finns ganska låga modeller bland dem. Några av dem produceras till och med av ganska kända företag som har blivit populära på grund av deras höga kvalitet och rimliga priser.

Frysers funktion i denna klass är naturligtvis den mest grundläggande, men tillräcklig för huset eller dacha. Vidare, till en kostnad av endast 10 000-15 000 rubel, kan en del lari jämföras med medelklassens representanter och i form av kapacitet. Däremot överskrider deras volym som regel inte 200 liter.

5 Bravo XF-232ADGR


Stor kapacitet till låg kostnad
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 13347 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

En rymlig kista på 230 liter passar stora familjer som brukar strumpa. Trots den låga kostnaden är modellen inte bara rymlig och av tillräcklig kvalitet, men också funktionell. Till skillnad från andra frysar från samma priskategori, tillhandahåller tillverkaren elektronisk kontroll, temperaturdisplay och barnskydd.

Användarna tror att denna modell är en av de billigaste men rymliga frysarna. De gillar inte bara funktionaliteten, men också användarvänligheten - flera korgar ingår i förpackningen för att organisera det inre utrymmet. Hjulen ger enkel rörelse av utrustning, vilket är mycket användbart för allmän rengöring eller omläggning.Minus kan tillskrivas den kinesiska församlingen, men användarna har inga klagomål om produktens kvalitet.


4 Biryusa 155VK


Bästa pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 9796 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Den billigaste bröstfryset öppnar översynen av de bästa budgetfrysarna. Trots ett så bra pris är det för ett antal egenskaper inte sämre än dyrare grundmodeller. I synnerhet kylar frysboxen Biryusa lätt mat till -18 grader, är utrustad med en hängande korg och är kompakt. En bredd på knappt 76 centimeter och ett djup på 56 gör modellen lämplig även för ett kök med ett mycket litet område.

Dessutom, i recensioner, noterade nöjda kunder ofta tyst arbete, god makt, användarvänlighet och god kapacitet för sådana dimensioner. Men i jämförelse med andra modeller är kameran med en kapacitet på 126 liter inte för stor. Vidare förekom en högre position i frysfacket av inte den mest ekonomiska effektförbrukningen. Till skillnad från många miniatyrmodeller förbrukar Biryusa 365 kWh per år vilket kan jämföras med prestandan hos stora frysar.

3 KRAFT BD (W) -200QX


Den tystaste modellen
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 11410 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Mycket tyst frys, vars volym inte överstiger 40 dB. Till låg kostnad är det ganska voluminöst - 175 liter och innehåller många produkter. Den lägsta låga temperaturen är -24 grader, vilket gör det möjligt att snabbt frysa kött, fisk och grönsaker. Modellen är enkel i design och i drift - elektromekanisk styrning, manuell avfrostning. Av funktionerna kan du lyfta fram skydd från barn, vilket vanligtvis inte finns i sådana billiga frysar.

Användare i denna modell som mycket - en tillräckligt stor kapacitet till låg kostnad och kompakt storlek, närvaron i konfigurationen av praktiska metallkorgar. Många anser att denna bränslefrysare är den bästa när det gäller volym - det finns nästan inget ljud när kompressorn körs. Tillverkarens tillverkare ger en tre års garanti. En liten nackdel, vissa köpare kallar bristen på hjul, vilket orsakar vissa svårigheter när man flyttar bröstet.

2 RENOVA FC-110C


Kompakt och billig modell
land: Portugal (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 3860 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Ett bra ekonomiskt alternativ för dem som behöver lite extra utrymme för att lagra frusen mat. Den kompakta bröstet på 110 liter verkar vara ganska liten, men har en tillräcklig mängd produkter. Fryskapacitet är upp till 5 kg per dag, du måste tina frysboxen manuellt. Modellen är extremt enkel, elektromekanisk, utan några ytterligare alternativ.

Trots den fria burkens lilla kapacitet och enkelhet, skriver användarna i recensioner att det klarar sig väl med huvudsyftet. Produkter fryser snabbt nog, väl lagrade. Denna frys anses av många vara ett utmärkt komplement till kylskåpet. De kallar en liten nackdel med en obetydligt hög strömförbrukning för en så liten volym - 310 kWh / år.

De finare punkterna att välja en bränslefrysare

Visuellt frysande kistor verkar nästan lika, men de skiljer sig mycket från många egenskaper. För att välja det bästa alternativet, rekommenderas att ägna särskild uppmärksamhet åt så viktiga egenskaper som:

 • Typ av kontroll: elektromekanisk eller elektronisk. Enheter av den senare typen är utrustade med en display och låter dig ställa in exakt temperatur.
 • Fryskapacitet är den maximala mängden mat som kan frysas till -18 ° С per dag.
 • Strömförbrukning.
 • Fristående kylabehållning - frysa hålltid när den är urkopplad från elnätet.
 • Volym och mått.
 • Funktionalitet. Vissa frysskåp är utrustade med en andra kamera, lampor, hängande korgar, en display, indikatorer, barnskydd och andra användbara tillägg.
 • Beläggningsmaterial.

1 Hansa FS200.3


Två kameror. Antibakteriell beläggning
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 15 000 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Ledaren i kategorin och det bästa valuta för pengarna i ekonomiklassen är ett bröstkorg i ett känt tyskt företag vars hushållsapparater traditionellt har präglats av ett långt livslängd och förtänksamhet. Tillförlitlighet och användbarhet är speciella fördelar med Hansa. Den här modellen är den enda av alla moderna kista frysar utrustade med två fullfjädrar kamrar och en liten hängande korg, så separat placering av olika typer av ämnen och produkter är inte svårt.

En antibakteriell beläggning applicerad på de inre ytorna på bröstet förhindrar utseende av bakterier, mögel och obehagliga lukt. Därför håller mat i Hansa färsk under mycket längre tid. Ledningen är, som de flesta företrädare för kategorin, elektromekanisk, men modellen är kraftfullare än andra budgetfrysare, tysta, tillhör den energieffektiva klass A + och behåller autonomt upp till 30 timmar.

Bästa frysningslari med superfrysning

I vissa fall krävs mycket intensiv frysning vid beredning av rätter, individuella ämnen eller inmatning av stora mängder färsk mat i bröstkorgen. I sådana fall kommer en frys med ett kort superfrysningsläge att vara varmt välkommen. Faktum är att temperaturen i frysen tack vare honom snabbt faller under -24 ° C. Om det behövs kan det här läget ställas in hela dagen, men det rekommenderas inte att hålla det längre. Många kategorier av frysar är också bland de mest tekniskt avancerade och kraftfulla frysarna.

5 KRAFT BD (W) -275BL


Det bästa alternativet för hemma
land: Ryssland (går till Kina)
Genomsnittligt pris: 16623 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Denna frysbox är en av de bästa för hemmabruk. Den har en genomsnittlig volym (275 liter), fungerar tyst (upp till 41 dB) och kännetecknas av energibesparande klass A +. Den elektroniska typen av kontroll gör användningen av utrustning så enkel och bekväm som möjligt, medan det moderna alternativet med superfrysning hjälper till att snabbt frysa en stor mängd produkter. Som ytterligare fördelar kallar vi barnskydd och temperaturindikering.

Det bästa alternativet för hemmet i många avseenden - låg kostnad, utmärkt kapacitet, elektronisk kontroll, minsta strömförbrukning. Många märker en mycket enkel inställning med två knappar, närvaron av en bildskärm, tyst drift. Men bristerna i modellen kan inte hittas.

4 Gorenje FH 40 BW


Tillförlitlighet och bekvämlighet
land: Slovenien (producerat i Serbien)
Genomsnittligt pris: 20760 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Mycket kraftfullt och rymligt bröst från det berömda slovenska varumärket. Den användbara volymen är 380 liter, fryskapaciteten når en utmärkt hastighet på 26 kg per dag. Med allt detta fungerar modellen ganska tyst - volymen överstiger inte 43 dB. Också bland de funktioner som är värda att belysa bevarandet av kyla i 38 timmar i händelse av strömavbrott, ljusindikering av det öppna locket, bekväm inredning av det inre utrymmet.

Recensioner av frysaren lare mycket bra. Användarna är nöjda med allt - tyst drift, närvaron av superfrysningsläge, utmärkt kapacitet. Många människor noterar utrustningens verkliga tillförlitlighet - det fungerar i många år utan störningar. Bekvämlighet är också i höjd - inuti finns fack för små produkter och hängande galler. Kostnaden för modellen är mycket fördelaktig jämfört med andra företagens frysar, men det finns också en nackdel - hög energiförbrukning (562 kWh / år).

3 Gorenje FH 21 IAW


Ljus bakgrundsbelysning. Priskvalitet. Tryck på kontrollen
land: Slovenien (producerat i Serbien)
Genomsnittligt pris: 20890 gnidning
Betyg (2019): 4.8

De tre ledarna öppnas av ett frysande bröstkorg med bästa funktionalitet för sitt pris. Till skillnad från många middle-class-enheter kommer Gorenje gärna överraska ägaren med en ljus LED-bakgrundsbelysning som eliminerar behovet av att söka efter rätt ingredienser att röra. Pekskärmen som ligger på dörren kommer definitivt att vara snälla progressiva hemmafruar.Det låter dig ständigt övervaka enhetens funktion utan ansträngning.

Användningen av metall i konstruktionen gav Larya ytterligare styrka, så det kan kallas ganska hållbart. Samtidigt har bränslefrisören medellånga och till och med ganska kompakta dimensioner, så det är enkelt att placera det i ett vanligt kök. Samma styrka hos den slovenska frysaren var en relativt låg energiförbrukning, som inte uppgick till mer än 289 kWh per år, vilket noteras separat i många positiva recensioner.

2 Liebherr GT 6122


Utmärkt frysningseffekt
land: Tyskland (producerat i Österrike)
Genomsnittligt pris: 51405 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Modell ökad kapacitet för frysprodukter - en bra kombination av tysk kvalitet och österrikiskt utförande. I motsats till den allmänna tendensen att överföra produktion till Kina skapar detta företag frysar i Europa, och de uppfyller helt och hållet alla europeiska standarder för säkerhet och tillförlitlighet.

Med en total volym på 605 liter förbrukar Liebherr relativt liten el, varför den tillhör en av de mest ekonomiska energiförbrukningsklasserna. Tillverkad av stål, den mest slitstarka metallen, är modellen perfekt skyddad mot yttre påverkan. Dessutom fryser bränslefrysaren ovanligt snabbt innehållet i kammaren till -18 grader. Möjligheten att frysa 33 kilo avsättningar per dag kan betraktas som en rekord. Samtidigt, som några andra modeller av detta företag, håller bröstet förkylningen i mer än tre dagar utan att ansluta till elnätet.

1 Liebherr GTP 2356


Den bästa offline kylförvaringen. Ekonomi. Frostmotstånd
land: Tyskland (producerat i Österrike)
Genomsnittligt pris: 51000 gnidning
Betyg (2019): 5.0

De flesta bröstfrysare är inte för autonoma och behåller frysning under mindre än en dag. Men Liebherr-modellerna var ett lyckligt undantag, och denna utveckling är den bästa av dem. När den kopplas från strömförsörjningen kan den hålla temperaturen låg i över 100 timmar vilket är mycket användbart för dem som ibland slår av strömmen. Frysen har också den automatiska funktionen SuperFrost, som stänger av superfrosten efter 65 timmar som standard. Denna teknik skyddar bröstet från överbelastning om användaren glömmer att stänga av läget i tid.

En annan viktig egenskap hos Liebherr är den minsta energiförbrukningen, inte bara för en volym på 215 liter, men också för denna typ av utrustning i allmänhet. Förbrukningen av endast 117 kWh el per år gör utan tvekan bröstet en av de mest ekonomiska. Samtidigt är enheten resistent mot frost, temperatur extremiteter och värme och hanterar därför effektivt sin uppgift under alla förhållanden.


Den bästa frysningen av stor volym

Ofta används miniatyrmodeller för huset, men i vissa fall är det användbart att använda frysapparater med ökad volym. Som sådan anses de brukar vara lari med en kapacitet på mer än 400 liter. De är få och de är inte överflödiga med de senaste funktionerna, men de klarar framgångsrikt lagringen av ett helt strategiskt lager och behöver inte särskild vård.

5 KRAFT BD (W) -480M


Rymlig och ekonomisk modell
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 28914 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Mycket rymlig bröstfrysare på 480 liter med en ekonomisk energiförbrukning på 332 kWh / år. Modellen är ganska enkel, med elektromekanisk kontroll, men lätt att använda. Det fungerar inte mycket högt - ljudnivån överstiger inte 44 dB. En bred klimatklass gör att du kan sätta bröstet, både i svala och varma rum. Minsta temperaturen är -24 grader, så att produkterna snabbt fryser och lagras väl.

Den här frysboxen är svår att tillskriva de mest populära modellerna, som många avvisas av ett okänt varumärke och den kinesiska församlingen. Men de som tog risken köpte frysen, var nöjda med sin kvalitet. I recensionerna skriver de om snabb frysning, långvarig förvaring av produkter, användarvänlighet, låg energiförbrukning. Enligt deras uppfattning förtjänar denna modell närmaste uppmärksamhet.

4 Electrolux EC 4201 AOW


Kvalitetsfrysare från en välrenommerad tillverkare
land: Sverige (producerat i Ungern)
Genomsnittligt pris: 54990 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Inte den billigaste, men pålitliga och rymliga bröstfrysaren på 400 liter. Funktionerna i modellen inkluderar förekomsten av superfrysning, ljud och ljusindikering av temperaturökning, ekonomisk energiförbrukning i klass A +. Med sådana parametrar är den inte helt moderna elektromekaniska kontrollen och behovet av manuell avfrostning lite frustrerande.

Användare kan inte säga något dåligt om frysboxen - de är helt nöjda med kapaciteten och alla tekniska egenskaper. De anser inte manuell avfrostning och elektromekanisk styrning en nackdel - enkelheten hos enheten orsakar ökad pålitlighet och hållbarhet hos modellen.

3 FROSTOR F700S


Bästa valuta för pengarna
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 31599 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Mycket rymlig bröstfrysare på 580 liter präglas av låg kostnad och utmärkt kvalitet. Tack vare den elektromekaniska kontrollen förenklas enhetens funktion och dess tillförlitlighet ökar. Energikonsumtion i klass A är inte den lägsta, men ganska måttlig för en kraftfull frys. Modellen är gjord i Ryssland, den har en bra kvalitet på material och montering. Dess enda nackdel är den stora vikten (81 kg), som å andra sidan talar om utrustningens goda kvalitet.

Användarna är helt nöjda med enhetens volym, kvalitet och tekniska egenskaper. I recensioner glider information om tillförlitligheten, bekvämligheten och rymden av frysboxen ofta tillräckligt. Det fryser mat mycket snabbt, upprätthåller sin friskhet under lång tid och kräver inte frekvent avfrostning. Många användare tror att den här modellen inte har några brister alls - allt är så genomtänkt och bekvämt i det.

2 Pozis FH 258-1


Användarvänlighet. Möjlighet att hänga upp till 12 korgar
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 23583 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Efter att ha vunnit ett antal positiva recensioner blev frysen Pozis välförtjänt en av de mest högkvalitativa och lönsamma brännkropparna av vår tid. Många köpare noterar inte bara utmärkt kapacitet, tyst drift och snabb frysning utan även energieffektivitet vilket inte är dåligt för en sådan kraft. Dessutom kan enheten kallas anmärkningsvärd när det gäller design, eftersom det är den enda frysboxen med ett färgstarkt positivt mönster.

Den största fördelen med modellen var emellertid dess enkelhet. Pozis klarar bara perfekt med sina grundläggande uppgifter. Samtidigt är frysboxen utrustad med två hängande korgar och ytterligare fixningar som möjliggör installation av upp till 12 extra korgar, vilket är ganska bra för att lagra ett stort antal små paket med produkter av olika kategorier. Det är bland annat mycket pålitligt, konstruerat för många års service och har en förlängd garanti på 3 år.


1 Biryusa 560VK


Låg kostnad och tillförlitlighet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 21587 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En stor kista frys från ett populärt ryskt företag kommer att vara en riktig välsignelse för de mest sparsamma och sparsamma. Trots det överkomliga priset jämfört med konkurrenterna har utrustningen en bra totalvolym. När allt kommer omkring är en kapacitet på 500 liter tillräcklig för att skapa ett helt lager av varor. Närvaron av låset gör att du kan skydda frysboxen från barns intrång och säkerställa säkerheten.

Frys Biryusa är bland annat utrustad med en temperaturindikator som garanterar en bekväm inställning av enheten. Överflöd av ytterligare funktioner i denna modell, tyvärr nej. Men för sitt värde är det den bästa lösningen. När allt kommer omkring är ofta mindre frysapparater mycket dyrare.

Populär omröstning - vem är den bästa producenten av bränslefrysare?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 142
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner