5 bästa smartphones med en kraftfull processor

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 bästa smartphones med en kraftfull processor

1 Oneplus 7 Pro 8 / 256GB Skärm på hela framsidan. Förlängbar frontkamera
2 Samsung Galaxy S9 360-graders videostöd
3 iPhone X 4,3 miljarder transistorer i processorn
4 Xiaomi Mi 9 6 / 128GB Bästa makt
5 Samsung Galaxy S10 8 / 128GB Bästsäljande

Bland telefonproducenterna utvecklades en slags vapenlöpning, där huvudmåttet är makt. De tekniska egenskaperna hos en smartphone påverkas av olika parametrar, vars huvudsakliga processor är, mängden RAM och programvaruoptimering.

För att telefonen ska fungera är först och främst processorn ansvarig. En processor är en kompakt chipset som utför komplexa beräkningsprocesser. Chipset har kärnor - ursprungliga arbetsavdelningar som behandlar förfrågningar. Ju fler sådana avdelningar desto högre prestanda. Men olika "avdelningar" är utrustade med olika arbetsförmåga. Kärnans arbetsförmåga uttrycks i en klockfrekvens. Ju högre klockfrekvensen desto kraftigare en massa kärnor.

Ofta utrustade tillverkare processorer med kärnor med olika frekvenser. Så de gör för att spara energi resurser - batterikraft. Till exempel: När en användare lanserar ett ledigt spel introducerar systemet en "brigad" av lågfrekvenskärnor i drift - de kommer exakt att klara uppgiften och kommer inte att slösa bort sitt välskötta intresse. Om smartphoneens ägare bestämde sig för att samtidigt starta Messenger, webbläsare och väderhjälp, uppdatera programmet, titta på igårens video, startar systemet högfrekvenskärnor. Och när den rastlösa ägaren bland annat beslutar att installera ett resursintensivt spel ingår alla kärnor i arbetet.

I juni 2019 ses Snapdragon 855 från Qualcomm, HiSilicon Kirin 980 från Huawei, Exynos 9820 från Samsung och A12 Bionic från Apple som de mest kraftfulla processorerna. Här är en lista över de bästa smartphonesna med de mest kraftfulla processorerna.

Topp 5 bästa smartphones med en kraftfull processor

5 Samsung Galaxy S10 8 / 128GB


Bästsäljande
land: Sydkorea
Genomsnittligt pris: 56390 gnidning
Betyg (2019): 4.6

En populär smartphone från sydkoreaner, inom vilken de installerade en snabb Exynos 9820-chipset med åtta kärnor. Android lockas av numret "9" i versionsnamnet. Skärmen lockar ögonen på grund av de rika färgerna och korrekt färgåtergivning (här är AMOLED-matrisen, lite mer än 6 tums diagonal och upplösning 3040x1440) och kameran är enligt traditionen 2019 dekorerad med tre sensorer.

Det finns också stereohögtalare, 8 GB RAM, vilket förstärker kompetensen hos en kraftfull processor. Smartphone kännetecknas av den snabba prestandan hos användarens whims, bekvämt skal, hög fotofunktion och lämpliga dimensioner. I recensionerna klagar på avsaknaden av en anmälningsindikator och ett otillräckligt kraftfullt batteri. Beröm ljudet från stereohögtalare, produktivt järn och snabblåsning i ansiktet. Detta är den bästa telefonen med en produktiv chipset för dem som älskar Samsung.


4 Xiaomi Mi 9 6 / 128GB


Bästa makt
land: Kina
Genomsnittligt pris: 30490 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Xiaomis flaggskepp, en av de första som tar emot packningen, som inkluderade Snapdragon 855-processorn, den kraftfullaste 2019, hjälper den med 6 GB RAM, Adreno 640 grafikacceleratorn och det väl optimerade MIUI-skalet. Skärmen är nöjd med AMOLED-matrisen, en diagonal på 6,39 tum och en upplösning på 2340x1080. Kameran med sin trippelmodul visar på enastående fotografiska förmågor - här laserfokusering, många megapixlar, videoinspelning i 4K-format och snabbt svar på användarförfrågningar.

Från det bra har telefonen fortfarande en snabb laddning Quick Charge 4+, femte generationens Bluetooth, en 20 megapixel framkamera och stereohögtalare. Operativsystemet är Android 9. Glasfallet i gradientfärger fullbordar bilden av den bästa smartphone med den kraftfullaste processorn.

3 iPhone X


4,3 miljarder transistorer i processorn
land: United States
Genomsnittligt pris: 56900 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Tack vare Apple A11 Bionic, gjorde "IPhone 10" 245 000 poäng i Antutu och rankade tredje i rangordningen av de bästa smartphonesna med en kraftfull processor. Kärnan i arbetshästen är sex kärnor: två stora kärnor och fyra energieffektiva. Företagets speciella stolthet är 4,3 miljarder transistorer i chipet.

Egenskaper hos processorn, förutom hög prestanda - närvaron av en specialiserad enhet för bildbehandling, vilket ger kamerans naturliga färg, aktiv brusreducering. använder effekter för att förbättra bildernas kvalitet och estetik. För att påskynda behandlingen av icke-standardförfrågningar har Apple installerat en dual-core neuromotor. Han arbetar med artificiell intelligens: Face ID, animodzhi, ökad verklighet och professionell belysning under porträttfotografering.

2 Samsung Galaxy S9


360-graders videostöd
land: Korea
Genomsnittligt pris: 47230 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Detta djur arbetar på Exynos 9810 och vet hur man överraskar den frestade publiken - prestanda och omedelbar reaktion på alla handlingar från ägaren. Det ultrahurtiga LTE-modemet (hastighet upp till 1,2 Gbit / s) är inbyggt i det, det kan sända video med en 360 graders vinkel. Enligt trenderna i techno-mode tillverkas processorn på 10-nanometerteknik.

Chipet är baserat på åtta kärnor, de mest produktiva som drivs med en frekvens av 2900 MHz. En separat grafikmodul accelererar arbetet med multimediaprogram, förbättrar stabiliseringen vid fotografering och ger dig bättre bilder under svagt ljus. Processorn har tjänat CES 2018 Innovation Awards och är välförtjänt efterfrågan bland tillverkare av smartphones.


1 Oneplus 7 Pro 8 / 256GB


Skärm på hela framsidan. Förlängbar frontkamera
land: Kina
Genomsnittligt pris: 56190 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den mest kraftfulla processorn vid skrivetiden var en nyhet från OnePlus. Detta är en kraftfull Android-smarttelefon med de bästa funktionerna. Ansvarig för prestanda SnapDragon 855 och 8 GB RAM. Skärmen har en diagonal storlek på 6,67 tum. Smartphone har behållit sin kompakta storlek på grund av det faktum att tillverkarna har flyttat framkamera-sensorn till en infällbar plattform och skärmen tog upp hela framsidan av telefonen - bara ett litet område tog bort ramen.

Vi är nöjda med en trippel kamera med en upplösning på 48 + 8 + 16 megapixlar med en trippelzoom, optisk stabilisering och ett speciellt fotograferingsläge i Nightscape 2.0 med lågt ljus. Det är utformat för att förbättra bildkvaliteten. I det syntetiska testet Antutu kom denna smartphone in i de 10 mest kraftfulla enheterna.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av smartphones med en kraftfull processor
Vi rösta!
Totalt röstat: 18
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner