10 bästa flaskor för nyfödda

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa flaskor för spädbarn

1 Dc. Brown Det bästa antikolikovayasystemet
2 Medela Senaste Smart Development
3 Philips Avent Mest populära modell
4 Tommee tippee Bättre säkerhet
5 NUK FIRST CHOISE Ortodontisk nippelform
6 Chicco Naturglas Den bästa glasflaskan med latexspen
7 DUVA Möjligheten att mata från en sked
8 Twistshake Universal kit
9 Nuby medi-nurser Blockerar lukt
10 CANPOL BABIES Prisvärd pris

Barnets födelse är alltid en glad händelse. Moms och pappor försöker ta hand om barnet så noggrant som möjligt, köpa det bästa och säkraste för honom. De ägnar stor uppmärksamhet åt matningsflaskor. Absolut alla föräldrar använder dem, oavsett vilken typ av utfodring den nyfödda.

Eftersom tillbehöret är väldigt populärt uppstår en helt relevant fråga: vilken flaska du ska välja? Experter rekommenderar att uppmärksamma ämnets form, material, volym. Av särskild betydelse är tillverkaren. Bland dagens kunder är de mest eftertraktade varumärkena: Philips Avent, Dr. Brown, Chicco, Medela, NUK. Företag har vissa funktioner som gjorde det möjligt för dem att vinna konsumentigenkänning:

 • Philips Avent - känd för flaskans funktionalitet och kompaktitet. Disken kan användas från födseln, den är tillverkad av miljövänliga högkvalitativa råvaror;
 • Brown är engagerad i utveckling och försäljning av säkra barndiskar. Tillämpar unik innovativ teknik. En av dem är ett patenterat ventilationssystem;
 • Chicco - känd för sin noggranna inställning till processen med artificiell utfodring. Med hänsyn till de nyfödda fysiologiska egenskaperna har tillverkaren skapat en anatomisk napp. Således har flaskmatning blivit det mest lämpliga för amning;
 • Medela - tillverkar högkvalitativa barnrätter. Produktutbudet är ganska brett. I produktion används den senaste europeiska tekniken.
 • NUK - övervakar produkterna vid varje produktionsstadium. Foderflaskor är gjorda av slitstarkt glas. Den är inte repad, är miljövänlig, praktisk och hygienisk.

Dessa tillverkare är i stor efterfrågan bland föräldrar till barn. Företag spenderar stora summor pengar på många vetenskapliga studier, bryr sig om produktens kvalitet och säkerhet. Tillsammans med ovanstående finns det flera andra företag som förtjänar uppmärksamhet. Efter att ha studerat egenskaperna hos varumärken och användarrecensioner identifierade vi de bästa modellerna av flaskor, vilka placeras i betyget.

Topp 10 bästa flaskor för spädbarn

10 CANPOL BABIES


Prisvärd pris
land: Polen
Genomsnittligt pris: 267 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Billig modell med en smal klassisk glasnack. Utrustad med silikon spen. Långsamt vätskeflöde gör det möjligt att skapa den optimala fodermängden som är inneboende hos nyfödda. Härdat glas är ett miljövänligt och säkert material. Som en extra fördel kan icke-raderbara bilder ringas.

En av de bästa och mest eftersökta flaskorna i budgetsegmentet. Den polska tillverkaren, som alltid, betonade praktiken. Användare noterar att för en så låg kostnad är detta en ganska hållbar modell. Många kallar det universellt, för att du kan hämta någon smal nippel vid nacken. Det tvättar lätt, slår inte, läcker inte och har låg vikt. De som använder CANPOL BABIES ångrade aldrig köpet.


9 Nuby medi-nurser


Blockerar lukt
land: United States
Genomsnittligt pris: 190 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Den lilla flaskan är utrustad med en dispenser. Ger dig möjlighet att ge barn medicin och vitaminer. Perfekt för den första matningen - endast tre matskedar placeras i behållaren.Detta är det rekommenderade beloppet, varefter du kan lära ett barn till vuxenmat. Den uppmätta skalan ger en exakt dos av flytande porrder och läkemedel. Flaskan är utrustad med hak för enkel hållning under matning och för att förhindra att det faller. Enligt testning reduceras även den starkaste lukten av droger under användningen av denna dispenser.

Moms lämnar positiv feedback om flaskan. Volymen och en lämplig form uppskattas mycket. Köp eller beställ det helt enkelt online. Barn reagerar mindre på obehagliga dofter av droger eller mat som de inte känner till.

8 Twistshake


Universal kit
land: Sverige
Genomsnittligt pris: 795 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En uppsättning flaskor från det svenska företaget passar perfekt in i den dagliga vården för vård av barnet. Lure är bekväm att kombinera med amning. Varje flaska levereras med ett blandningsnät. Denna produkt kan också användas i många år när man blandar bärcocktails och potatismos till ett äldre barn. Tillverkaren hävdar att varje produkt är utrustad med ett unikt system TwistFlow, vilket minskar antalet kolik hos spädbarn. Flaskens breda hals gör att du enkelt kan rengöra den av matrester. Speciell design är ansvarig för bekvämligheten med att mata, behåller och omfördelar värme.

Enligt kundrecensioner blir flaskan en frälsning för barn med kolik. Det är väldigt enkelt och bekvämt att genomföra den första locket med det. Många märker att priset är lite dyrt och det speciella systemet för att mata blandningen i flaskan skiljer sig inte från de vanliga födana för utfodring.


7 DUVA


Möjligheten att mata från en sked
land: Japan
Genomsnittligt pris: 405 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En av de ovanliga representanterna för betyget är en flaska med en inbyggd sked från duva. Skillnader i speciell design, god kvalitet och stort livslängd. Till skillnad från de andra har flaskan inga bröstvårtor, men tillverkaren har istället tillbehöret med en sked. Duva var ett utmärkt alternativ för dem som inte vill lära sig en nyfödd till den klassiska flaskan. Lämplig endast för flytande mat. Med sin hjälp lär barnet omedelbart att mata från en sked.

Recensionerna noterar sådana fördelar som: överkomligt pris, optimal volym, utrustning och utmärkta kvalitetsegenskaper. En rengöringsborste och lock finns i satsen. Det är lämpligt för föräldrarna att använda den här typen av flaska, eftersom det låter dig mata ditt barn utanför huset direkt från en sked.

6 Chicco Naturglas


Den bästa glasflaskan med latexspen
land: Italien
Genomsnittligt pris: 622 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

För de som föredrar glasvaror är den här modellen idealisk. Den har en latexnippel med präglade ringar, vilket tar hänsyn till de nyföddes fysiologiska egenskaper. På grund av henne flaskar utfodring så nära som möjligt för amningsprocessen. Modellen är hållbar och hög kvalitet. Jämfört med liknande rätter från andra företag har en stor volym.

Många börjar använda flaskan nästan från barnets första dag. Och ångra inte. Det håller mjölk temperaturen under en lång tid, det är lätt steriliserat. Gjord av glas, vilket ger den en extra fördel. Den inbyggda ventilen hindrar luft från att svälja, vilket minskar sannolikheten för kolik. Kostnaden är låg, det motiverar sig själv. Tungare än konventionell plast, men miljövänlig och säker för hälsan.


5 NUK FIRST CHOISE


Ortodontisk nippelform
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 518 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En av de bästa, enligt mummies uppfattning, är en flaska från en tysk tillverkare. Den har en ljus design och en speciell form. Tillverkad av högkvalitativ plast, så över tiden klarar den inte och ändrar inte färg. Bröstvårtan är gjord av silikon och har en ortodontisk "vanlig" form. Dessutom är disken utrustad med en ventil som hindrar barnet från att svälja luft under utfodring.

Många föräldrar är nöjda med NUK FIRST CHOISE. De gillar sin mångsidighet. Under uppväxtperioden erbjuder tillverkaren ett urval av flera typer av bröstvårtor i olika material och med olika öppningar.Av stor vikt är användarvänligheten och tvättning av flaskan. Över tiden förlorar det inte sitt ursprungliga utseende, skalan inte raderas. NUK gör matningsprocessen bekväm inte bara för nyfödda, men även för sina föräldrar.


4 Tommee tippee


Bättre säkerhet
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 529 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Tommee Tippee-flaskan kan säkert placeras i topprankningen. Hon förtjänar en stor kärlek, inte bara för mammor, men också för spädbarn, tack vare de positiva kvalitetskännetecken och användbara egenskaper. Den har en bekväm form, den kan enkelt hållas i händerna på en månadsbarn. Det antikoliska systemet och speciella reliefspåren på bröstvårtan så nära som möjligt för processen med artificiell matning till det naturliga.

Tillverkad av högkvalitativ plast, har en tydlig uppdelning och temperaturindikator för innehållet. För dessa fördelar är föräldrarna mycket förtjust i Tommee. De noterar att det är ett nöje att använda en flaska. Temperaturindikatorn kommer alltid att berätta om blandningen är klar för användning. Plast är absolut säkert, innehåller inte skadliga kemikalier. Du kan säkert börja mata det nyfödda utan rädsla för sin hälsa.

3 Philips Avent


Mest populära modell
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 624 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Det största stora antalet frågor i sökmotorn har en flaska från företaget Avent. Hon föredrog det överväldigande antalet köpare. Inte för ingenting, eftersom alla barns rätter genomgår upprepade tester och har nödvändiga kvalitetscertifikat. Naturserien har en speciell nippelform, bland vilka det finns speciella för för tidiga barn. Tillbehöret själv har en ergonomisk form med bred nacke, så att du enkelt kan hälla vätskan och tvätta enheten.

För många är Philips Avent ett märkligt exempel på utmärkt kvalitet, användbarhet och komfort. Plast hållbart, inte rädd för höga temperaturer. Det antikoliska systemet ger skydd mot luft i flaskan. Detta är ett utmärkt alternativ för dem som försöker etablera utfodring av en nyfödd utan några problem.

2 Medela


Senaste Smart Development
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 939 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Medela har under många år producerat högkvalitativa produkter för nyfödda. Flaskorna är gjorda av miljövänliga och säkra material. Med regelbundna nya utvecklingsmöjligheter kan du skapa unika tillbehör som underlättar fodringsprocessen. Den senaste innovationen var kalmflaskan. Tekniken är exakt densamma som amning. I detta fall känner inte barnet obehag.

Ofta skriver föräldrar i recensionerna att denna modell har blivit en riktig frälsning. Tack vare en unik bröstvårt har matning av en baby från en flaska blivit mycket lättare. I det här fallet ger barn inte upp bröstet. Fördelarna inkluderar även styrkan och användarvänligheten, tillbehållet hos tillbehöret och materialet för tillverkning som inte påverkar moderns mjölks fördelaktiga egenskaper. Trots det höga priset, rekommenderar de gärna varor för inköp.


1 Dc. Brown


Det bästa antikolikovayasystemet
land: United States
Genomsnittligt pris: 1 037 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Ett av de mest kända företagen för produktion av säkra barnrätter. Genom regelbunden forskning skapar företaget en riktigt miljövänlig tillbehör. En populär modell som inkluderades i klassificeringen var en flaska med ett ventilationssystem som förhindrar kolik. Utrustad med ett rör som ger fri passage av luften. Formen på bröstvårtan är identisk med mammens bröst.

Mommy är mycket nöjda med flaskan. I recensionerna skriver de att detta är en av de få modeller som verkligen fungerar. Barnet äter inte bara innehållet till slutet, men spetsar upp mycket mindre ofta. Naturligtvis är designen svår att tvätta, men hälsan hos en nyfödd är dyrare. Det är väldigt viktigt att barnet inte kastar bröstet efter att ha matat från flaskan. Dc.Brown är de bäst designade och högkvalitativa produkterna.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av flaskor för nyfödda?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 163
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner