Topp 5 kinesiska motorsågar

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp - 5 bästa kinesiska motorsågar

1 Forte FGS 5200 Professional Budgetval för proffs
2 PARTNER P340S Bästa tillförlitligheten
3 CHAMPION 237-16 Det enklaste verktyget
4 Huter BS-52 Bästa prestanda
5 FORWARD FGS-4504 Bästa värdet

På jordbruksforum diskuteras ämnet på tillförlitligheten av kinesiska motorsågar tills de är hes. Vissa hävdar att det är bättre att spendera pengar en gång och köpa en bra enhet från ett bevisat varumärke, medan andra motsätter sig dem som för hemanvändning en rimligt billig motorsåg av samma kinesiska produktion, men utan de obestridda etikett. Naturligtvis råder ingen i recensioner att ta billigt förfalskade, imiterar öppet imiterade produkter från kända europeiska fabriker - det utreder inte ens kostnaden som efterfrågas. Men varför spara inte en viss mängd och köp en motorsåg från en av de kinesiska statliga tillverkarna?

Som framgår av officiella och användarbedömningar växer konfidensen av produkter från Kina ständigt. Anledningen till tillväxten är den tydliga utvecklingen av sina tekniska och operativa indikatorer. Detta innebär att under normala arbetsförhållanden och ärlig service finns det all chans att en billig motorsåg utreder både översynen och hela resursen fram till den tid som tillverkaren bestämmer. Förutom prismått är det andra faktorer som alltmer halkar konsumenterna mot inköp av kinesiska verktyg:

 • ett stort sortiment av sågar av olika kraftkategorier;
 • utmärkt val av prisvärda förbrukningsvaror och reservdelar;
 • enandet av de flesta reservdelar, så att du snabbt kan lägga en felaktig såg i drift.

Men det bästa beviset på att bensinsåg utrustning från Kina kan fungera som ett bra verktyg för hand i flera års drift, är recensioner av riktiga användare. Baserat på dem, och sammanställde en rating av TOP-5 av högsta kvalitet motorsågar skapade i Kina.

Topp - 5 bästa kinesiska motorsågar

5 FORWARD FGS-4504


Bästa värdet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 3400 rubel
Betyg (2019): 4.0

Äraplatsen i topp fem är upptagen av en motorsåg av ett ungt kinesiskt företag. Billig enhet blev populär på grund av inte bara priset utan också lovande prestanda: 45-kubemotor, närvaron av tröghetsbromsar, antivibrations och Easy Start-system. En annan bra sak: trots det låga priset är verktyget utrustat med en japansk förgasare Walbro med bränsleinsprutning.

De viktigaste punkterna måste emellertid avlägsnas på grund av tvetydigheten i feedbacken från ägarna av denna modell på forumet. De flesta av dem är positivt överraskad av enhetens "vitalitet" med tillräckligt höga driftsbelastningar, även om det finns också de som klagar över vanliga störningar. Tillverkaren varnar dock varsamt så att sågen är utformad uteslutande för vanliga uppgifter, så det uppfyller inte de extremt höga förväntningarna.


4 Huter BS-52


Bästa prestanda
land: Kina
Genomsnittligt pris: 4990 rubel
Betyg (2019): 4.1

En annan kinesisk motorsåg, som på grund av sin kraftfulla 2,4-starka motor och närvaron av ett antivibrationssystem, har en semi-professionell status. Däcklängden (50 cm) och ergonomisk position på handtaget på startknapparna och progazovki. Förteckningen över fördelar kan kompletteras med bra balansering, automatisk kedjesmörjning och en bekväm ljudnivå.

I kommentarerna på forumen är enheten berömd för sin anspråkslöshet mot bränslekvaliteten (någon ens arbetar med den på begagnad olja) och lätt att börja. Det finns några brister: en imponerande vikt och läckage av olja från tanken. Trots att händerna, efter att ha arbetat med motorsåg, bedöms av recensionerna, blir nästan aldrig trötta och små läckor elimineras genom korrekt lagring av verktyget eller i extrema fall genom att installera tätningar.

3 CHAMPION 237-16


Det enklaste verktyget
land: Kina
Genomsnittligt pris: 3850 rubel
Betyg (2019): 4.2

På forumet för hela Champion-serien fick 237: e modellen det högsta antalet recensioner. Det kännetecknas av enkelheten hos förgasaren och ett effektivt luftkylsystem. Tack vare den väl valda komponenten kräver motorsågsaggregat inte tidskrävande service och pengar och kan användas vid ökad belastning.

Om enheten är korrekt inställd och klar att användas, kan den utföra arbete stallträd upp till 30 cm i omkrets, förberedelse av stockar för installation av timmerstugor och sågträ. Ägare noterar också god del och utbytbarhet av reservdelar, men klagar på bräckligheten hos vanliga däck och kedjor. Denna nackdel kompenseras emellertid lätt genom att köpa ett billigt utbytbart headset med förbättrad prestanda.

2 PARTNER P340S


Bästa tillförlitligheten
land: Kina
Genomsnittligt pris: 7990 rubel
Betyg (2019): 4.5

Företaget, trots sitt kinesiska ursprung, har sitt ursprung i Sverige och är för närvarande i gruppen Husqvarna och specialiserat sig på tillverkning av billiga hushållsmodeller av motorsågar (under upp till 15 tusen rubel) under den svenska jättens kontroll. Detta faktum påverkar klart kvaliteten på alla komponenter, allt från plastfodral och slutar med ett avtagbart headset.

Vilka användare tycker speciellt är bra tillförlitlighet. Gasdrivna verktyg klarar de flesta av de operativa bristerna och hanterar enkelt buckningsskogar 25-30 cm i diameter i diameter och sågar 10-15 kubikar bränsle. Av de relativa bristerna på forumet indikeras ett stort antal fakaler från inofficiella säljare och brist på rik utrustning (den omfattar endast en rullande sällsynt kedja, ingen dimensionell kapacitet).


1 Forte FGS 5200 Professional


Budgetval för proffs
land: Kina
Genomsnittligt pris: 4800 rubel
Betyg (2019): 4.6

Denna motorsåg tog ledningen på grund av den imponerande effekten (3,1 kW) av motorn och en imponerande mängd positiv feedback på byggkvaliteten. Bland fördelarna med denna modell - utrustning ekonomisk förgasare Walbro, ett 45 cm långt däck och en kedja av ett amerikanskt företag Oregon. För arbetstagarens säkerhet är handbromsen installerad, vilket kommer att stoppa kedjan vid återställning.

I forumet om kedjebensinsagen "Forte" talar om billiga, men robusta verktyg som helt klarar av sina uppgifter. Sålunda, när bensin och olja fylls enligt instruktionerna, röker motorsågan inte och sparar ekonomiskt bränsle. I sitt arbete är dess vikt (5,8 kg) praktiskt taget inte i handen, så enheten används inte bara i vardagen utan även i små träaffärer.

Populär omröstning - vem är den bästa kinesiska motorsågtillverkaren?
Vi rösta!
Totalt röstat: 136
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner