12 bästa kvinnors cyklar

plats

namn

Funktionsbedömning

Den bästa budgeten kvinnors cyklar kostar mindre än 10 000 rubel.

1 Black One Alta 26 (2018) Hastighetsmodell för grov terräng. 21 hastigheter. Bred färgpalett
2 STELSEL Navigator 325 28 Z010 (2018) Snyggt nytt 2018 år. Elegans. Bekväm korg
3 Desna Voyage Lady Det mest prisvärda priset. Stålram. Komplett uppsättning

Bäst city kvinnors cyklar

1 TREK Zektor i3 Minsta vikt Tystnad och säkerhet. Förhöjd styrstångsstyrka
2 Schwinn Suburban Women (2018) Den bästa cykeln med kort storlek. Kraftfulla bromsar
3 Stern Urban 2,0 Lady 28 (2018) Tunn dubbelram. Priskvalitet. Stiffhetsjustering

De bästa mountainbikesna för kvinnor

1 Giant Intrigue 1 Bästa avskrivningar. Professionell modell för högländerna
2 Merida Juliet 6,20-MD (2018) Motstånd mot extremiteter i temperaturen. Det bästa antalet hastigheter. Gaffellås
3 STÅLLOR Fröken 6100 V V010 (2017) Populär amatörmodell till ett bra pris. Justerbar boosterlyft

Bästa turist kvinnors cyklar

1 Författare Elan (2018) Den bästa elektriska cykeln för turné 2018. Justerbar ratt
2 Dewolf Asphalt F3 (2017) Anspråkslöshet. Förmågan att låsa pluggen
3 Giant Alight 2 City Brett urval av ramar för vilken höjd som helst. prevalens

En kvinnors cykel dök upp för ett århundrade sedan, när det var nästan omöjligt för kvinnor, trångt av etikett och långa klänningar, att behärska en manlig modell, eftersom långa kläder lätt kom in i mekanismerna och designen var för tung för bräckliga kvinnliga händer. Sedan dess har mycket förändrats, men ändå gick cykeln, utformad speciellt för tjejer, inte i historien efter 20-talets kläder. Tvärtom, idag är kvinnors modeller populära och utvecklas snabbt och förvärvar många användbara egenskaper. Detta förhindrar emellertid inte dem parallellt att behålla funktioner som ökar cykelns komfort för tjejer.

Från modeller till män skiljer sig kvinnors cyklar huvudsakligen i följande funktioner:

 1. Låg ram. Det mest märkbara tecknet på fordon av denna typ. Som regel använder tillverkaren en klassisk kvinnlig ram i form av en avfasad triangel eller helt enkelt avlägsnar det övre röret, som i den sovjetiska vikcykeln, vilket kompenserar för detta genom att förstärka den undre. Det finns dock också övergångsarter, såväl som lätta universella mönster.
 2. förkortad främre triangeln. I flickor är kroppen och armarna något kortare än de av det starkare könet med liknande höjd. Därför är det i kvinnors cyklar kortare del av ramen mellan sätet och hjulet vilket förhindrar att cyklisten blir för snabb och har ryggsmärta.
 3. Snarare smal ratt. Eftersom kvinnornas axlar redan är maskulin, är ratten också lite snävare för bekvämlighet, särskilt i stadsversioner.
 4. lite utformning. Låg vikt förenklar hantering och transport.
 5. bred sätet. Som regel är bäckenet något större vid kvinnor än hos män, så sadeln på en kvinnlig cykel är något bredare och kortare.
 6. förkortad anslutningsstänger. En kortare spak för överföring av krafter från pedalerna till vagnaxeln minskar pedalradiusen, så hastighetsförstärkningen kräver inte för mycket ansträngning.
 7. Bekvämt läge bromsar. Hävarmen är placerade närmare ratten, vilket är lämpligt för små kvinnliga händer.
 8. Kretsskydd. I vissa modeller installeras speciella skyddsdelar på kedjan för att förhindra att kanten på kjolen eller klänningen kommer in i mekanismen. Även för att gå i fashionabla outfits i vissa cyklar, är kedjan ersatt med ett bälte.
 9. feminina designen. Favorit av många flickor färger och ljusa utskrifter kommer att lägga stilen till fordonet, och olika tillbehör kommer att ge lite mysighet.

Vid val av cykel för en kvinna rekommenderas också att vara uppmärksam på styrkan, materialkvaliteten, antal hastigheter och lämplighet för en viss typ av gångavstånd. Det är lika viktigt att välja rätt modell för din höjd.

Vid fördelningen av platser i rankningen tog vi hänsyn till sådana signifikanta indikatorer som:

 • expertutlåtande
 • cyklister recensioner;
 • tekniska egenskaper hos modellen.

Den bästa budgeten kvinnors cyklar kostar mindre än 10 000 rubel.

De mest lönsamma cyklarna representeras av grundläggande modeller av fundamentalt olika typer, inklusive stads- och mountainbikes. På grund av budgeten på upp till 10 tusen rubel är inte deltagare i denna kategori, till skillnad från de bästa företrädarna för medel- och premiumklassen, så annorlunda. Samtidigt finns de viktigaste egenskaperna i dem, därför är sådana kvinnors cyklar väl lämpade för nybörjare som bara börjar rida eller nyligen behärskat denna typ av transport.

Trots det trevliga priset, är det lätt att hitta en anständig inträdesmodell i den här klassen. Ofta kompenseras de grundläggande möjligheterna med att inkludera vackra tillbehör i paketet: korgar på ratten, en pump, en miniatyrstam osv.

3 Desna Voyage Lady


Det mest prisvärda priset. Stålram. Komplett uppsättning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 5 850 gnid.
Betyg (2019): 4.0

Tre av de bästa cyklarna med ett bra pris stänger den mest lönsamma hemmamodellen, utformad huvudsakligen för att vandra i staden. Förutom tillgängligheten var fördelen med den här deltagaren i betyget en ganska solid struktur gjord av stål. Därför jämförs billiga kvinnliga cykelägare ofta med de grundläggande modellerna från barndomen, enkla, utan krusiduller, men ganska starka. Självklart är den uppsättning extra funktioner på cykeln till det här priset minimalt. Till exempel har Voyage-modellen för tjejer ingen frambroms- och hastighetsväljare.

Men enligt kundrecensioner stod tillverkaren inte på en komplett uppsättning. Lätt trunk, vingar på hjulen för att skydda cyklisten från stänk och smuts, en enkel pump och en grundläggande klocka blir en bra bonus. Också i lådan finns, förutom detaljerade monteringsanvisningar, ett paket med tillbehör och två reflektorer.

2 STELSEL Navigator 325 28 Z010 (2018)


Snyggt nytt 2018 år. Elegans. Bekväm korg
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 6 850 gnid.
Betyg (2019): 4.4

Den sofistikerade klassiska utseendet på den här kvinnans cykel kommer knappast att lämna flickorna likgiltiga, som uppskattar elegans och nåd. Tunn, men hållbar ram med en snygg böjning ser feminin ut. Kompetent utvalda färgalternativ i pastellfärger lägger också till adelmodeller. Att komplettera bilden av en stadscykel med en ledtråd från det förgångna århundradet är en fin korg med vävtextur. Liksom några andra lönsamma kvinnliga modeller har nyheten från Stels ingen handbroms- och hastighetsbrytare, men en cykel för att gå runt i staden är utrustad med en klocka, rattjustering, en kompakt stam och andra grundläggande men inte mindre användbara tillägg.

Designad för en höjd av 178 centimeter eller mer, är modellen perfekt för höga älskare av stil och komfort. Köparna noterar hjulets stabilitet och stora diameter, vilket gör att cykeln inte är för mottaglig för trafikolyckor.


1 Black One Alta 26 (2018)


Hastighetsmodell för grov terräng. 21 hastigheter. Bred färgpalett
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 8 990 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Den lätta cykeln, som uppträdde i butikerna endast under våren 2018, kommer att glädja kvinnor inte bara med ursprungliga gradienter som har blivit känt för modellen, men också mångsidighet. Med hänvisning till bergstypen är Alta 26 med ganska kraftfulla V-bromsbremser och 21 hastigheter lämpliga inte bara för staden, men också för längdskidstilen, vilket innebär en höghastighets längdkörning.Liten för en vuxen cykelvikt på 16 kg och utmärkt stötdämpningstyp Hard Tail garanterar komfort, hög styrbarhet och utmärkt dragkraft för att gå på grov terräng. Samtidigt är kontrollen lämplig även för små kvinnliga händer, eftersom alla växlar, inklusive spaken för hastighet och bromsning, är kompakta på ratten.

I recensioner berömmer ägare ofta modellen för praktisk och stil. Ett rikt utbud av färger gör att cyklisten enkelt kan hitta en cykel med den bästa originaldesignen som passar din smak.

Bäst city kvinnors cyklar

Stadscyklar är de vanligaste, lätta, kompakta och i de flesta fall inte den dyraste kvinnliga cykeln. Självklart är fordon i denna kategori inte lika små som de en gång populära kvinnorna vikbara cyklarna. Men för att placera en sådan enhet i korridoren eller till och med för att lyfta trappan upp till flera våningar är det i regel inte svårt.

Samtidigt är stadscyklar av medel- eller premiumklass välutrustade, så att du kan justera hastigheten och några andra parametrar. De är också av tillräcklig kvalitet och är ofta utrustade med en tillräckligt kraftfull broms för aktiv ridning. Men som namnet antyder är stadscyklar utformade specifikt för staden, så de rekommenderas inte för utväg.

3 Stern Urban 2,0 Lady 28 (2018)


Tunn dubbelram. Priskvalitet. Stiffhetsjustering
land: Ryssland (producerat i Ryssland och Kina)
Genomsnittligt pris: 14 399 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Brons betyget för kvinnors cyklar för staden är upptaget av den inhemska modellen, några av de delar som tillverkas i Kaliningrad och en annan i Kina. Stern ser dock överraskande europeiskt ut. Den eleganta tunna ramen med ett fasett övre rör är tillverkat av slitstark aluminiumlegering, så det finns ingen anledning att oroa sig för sin tillförlitlighet. Den nya produkten som nyligen uppträdde på marknaden är också nöjd med en relativt liten vikt för en vuxencykel som inte överstiger 15 kg. Samtidigt, till skillnad från de flesta urbana cyklar, kunde honung Urban 2.0 ändra stavheten i gaffelfjädern: svårare för en lång men långsam körning på jämn asfalt och mjukare för extrema sporter.

Trots att cykeln visade sig ganska nyligen, är den redan i popularitet. Enligt recensioner kombinerar modellen framgångsrikt hög kvalitet med ett adekvat pris. Men inte alla tycker att cykelsadeln är bekväm för långa promenader.

2 Schwinn Suburban Women (2018)


Den bästa cykeln med kort storlek. Kraftfulla bromsar
land: USA (producerat i Taiwan)
Genomsnittligt pris: 18 490 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Även om kvinnors cyklar är utformade speciellt för bräckliga damer, är problemet med att hitta en lämplig modell för en tjej med en höjd under genomsnittet relevant även i denna kategori. Lyckligtvis har den populära amerikanska tillverkaren utvecklat ett fordon speciellt för miniatyrkvinnor. Cykeln representeras av två variationer: en ramstorlek på 16 tum för damer från 150 till 165 centimeter och en ram på 17,5 tum för höjd från 161 till 171 centimeter. Modellen är sålunda idealisk för cyklister med medelvärde och under genomsnittlig höjd. Dessutom är fördelarna med Suburban Women den starkaste stålramen, växlingshastigheter 7 roterande knopp och bra stötdämpning.

Individuell beröm förtjänar utmärkt för det genomsnittliga pris segmentet V-Brake broms, som är känt för sin kraft och pålitlighet. Därför är cykeln användbar för att gå utan hastighet, och för aktiv körning i rimlig hastighet, men endast på mer eller mindre smidiga vägar.

1 TREK Zektor i3


Minsta vikt Tystnad och säkerhet. Förhöjd styrstångsstyrka
land: USA (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 65 500 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Det bästa betyget är ledt av en av de dyraste, men samtidigt minimalistiska stadsmodellerna. Det första intrycket är dock bedrägligt. Amerikansk cykel med en lätt universell ram - den enklaste deltagarnas betyg.Dess vikt överstiger inte 11,5 kg, vilket är ännu mindre än vikten på de flesta barns vikningsmodeller. Detta förklaras delvis av minimaliteten i konstruktionen och användningen av en lätt aluminiumlegering, dels genom att en kedjedrivning ersätts med en remdrivenhet. Den här funktionen underlättar inte bara designen utan garanterar även Zektorens nästan fullständiga ljudlöshet, liksom säkerheten att gå i långa kjolar eller klänningar. Dessutom behöver bältet inte frekvent vård.

Med lätthet och kompaktitet är cykeln tillräckligt stark, speciellt rattstången, fast på ett trådlöst sätt. Sportmodellen fick också den mest effektiva bromshydrauliska skivan.


De bästa mountainbikesna för kvinnor

De flesta stadsboendrar rar sällan en cykel ut ur staden, men vissa älskare av frihet och nya upplevelser föredrar att rida på ojämna landsvägar, fält, skogar och till och med bergig terräng. För promenader under sådana förhållanden kräver naturligtvis ett mycket speciellt cykelbåt.

Modeller av denna typ är indelade i flera grupper. Kvinnors variationer är dock endast representerade av längdcyklar för intensiv körning över robust terräng och All Mountain eller Easy Freeride för okomplicerad bergs terräng. De senare är de dyraste och inte alltför många, men är resistenta mot otroliga laster, temperaturer, tänkas maximalt och förvärvas huvudsakligen av proffs.

3 STÅLLOR Fröken 6100 V V010 (2017)


Populär amatörmodell till ett bra pris. Justerbar boosterlyft
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 11 517 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Rangeringen av de bästa cyklarna för att gå på grov och bergig terräng öppnar en mycket billig och samtidigt praktisk längdmodell. Liksom många värdiga representanter för denna kategori, fick Stels ett viktigt tillägg - möjligheten att justera gaffelns fjäderhastighet. Därför är cykeln väl kontrollerad under alla förhållanden. Det är nog att byta hävarmen i en rörelse så att bergsmodellen anpassar sig till banan, oavsett om det är smidig asfalt eller en ojämn uppstigning uppför backen. Samtidigt skiljer sig cykeln från flertalet analoger genom möjligheten att justera rattlyften, vilket gör att cyklisten kan anpassa modellen till sig själv.

Många anser att berget kvinnliga modellen Stels en bra kombination av pris och kvalitet. Bekväm växling av 21 hastigheter, kraftfull nog för en fritid cykelbromsar och hårdhalsavskrivningar som är typiska för denna typ gör cykeln ett utmärkt alternativ för fans och nybörjare.

2 Merida Juliet 6,20-MD (2018)


Motstånd mot extremiteter i temperaturen. Det bästa antalet hastigheter. Gaffellås
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 29 205 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Silver går till en topp mountainbike som släpptes av ett välkänt taiwanesiskt företag 2018. En av de bästa fördelarna med modellen var den största uppsättningen hastigheter och nåde 24 alternativ. I det här fallet kan cykeln klassificeras som en sportamatör, eftersom den inte bara skiljer sig från en solid trådlös ram utan även av olika tillägg och inställningar samt möjligheten till en uppgradering. Mjuk gaffel av sporttyp med reglering av fjäderstyvhet och blockering av gaffelslaget, vilket är mycket användbart när man går uppåt, kommer att vara användbart för dem som vet exakt vad de vill ha från cykeln. Pluggens fjäderoljekonstruktion har blivit ett separat plus, eftersom det är hållbart och förlorar inte dess egenskaper även vid låga temperaturer.

Trots denna sportighet är det en kvinnlig cykel. Modellen skapades för tjejer med medelvärde och under genomsnittlig höjd och är högt värderade av dem. Enligt recensioner är Merida mycket bekväm, hållbar och manövrerbar.


1 Giant Intrigue 1


Bästa avskrivningar. Professionell modell för högländerna
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 206 800 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Ledaren för rangordningen är den bästa professionella mountainbike-gruppen All Mountain. Det står ut mot den allmänna bakgrunden inte bara det astronomiska priset utan också enastående prestanda i alla aspekter.På grund av det sällan förekommande, men mycket viktigt för att vandra i bergen, dubbla upphängningar, har cykeln det bästa greppet och högsta komfort. Professionell typ mjukplugg med en stroke på 140 millimeter anses av många experter vara idealisk för freeride. Förmågan att justera stroke längd, fjäderstyvhet, kompressionshastighet och gaffel bakåt, backstop låsning, liksom liknande bakre stötdämpare inställningar är speciellt användbara när du ofta byter körstil och typ av terräng.

Med de mest effektiva bromsarna, kända som hydrauliska skivbromsar, är cykeln lämplig även för extrem körning. I recensioner Intrigue 1 kallas den bästa kvinnliga dvuhpodvesny modellen.

Bästa turist kvinnors cyklar

Touring eller touring cyklar är en liten men mycket krävad kategori av transportmedel för cykelturer. Kraftfull, med en solid ram, trådlös rattstång, förstärkta och svagt bredda hjul, en imponerande bagage och en stabil design, är dessa kvinnors cyklar mycket pålitliga, praktiska och praktiska för långmåttig körning både i staden och på vägen.

Kategorins styrkor innehåller som regel bra stötdämpning och ett ganska stort antal hastigheter. Men för bergspår och alltför svåra spår rekommenderas inte cyklar av denna typ på grund av otillräcklig manövrerbarhet och stor vikt. Innan du köper är det viktigt att tänka på lagrings- och transportfrågor, eftersom det inte är en vikleksak, utan ett allvarligt transportmedel.

3 Giant Alight 2 City


Brett urval av ramar för vilken höjd som helst. prevalens
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 37 200 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Bronsmedalisten av betyget, utmärkt av en ganska klassisk stil av design, är den vanligaste representanten för kvinnors cyklar, eftersom den finns i nästan alla stora ryska cykelaffärer. En av de främsta fördelarna med modellen är 24 hastigheter med väldigt bekväma utlösare med dubbla handtag, som är så kompakta på ratten att de är lätta att trycka med ett finger. Detta gör att du enkelt kan ändra hastigheten, hålla ratten med två händer och inte distraheras av någonting.

I det här fallet har tillverkaren försäkrat sig om att cykeln passar alla. Modellen presenteras i 10 ramstorlek alternativ, så en bräcklig tjej som är mindre än 150 centimeter lång och en lång idrottare upp till 190 kan enkelt välja en cykel efter höjd. En stark fälg V-Brake blev en fördel med cykeln för långa resor. Tack vare honom kännetecknas modellen av snabb bromsning.

2 Dewolf Asphalt F3 (2017)


Anspråkslöshet. Förmågan att låsa pluggen
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 29 500 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Den mest prisvärda, men enligt de flesta köpare, och inte för billig, är den schweiziska modellen kanske det bästa värdet för pengarna i den här kategorin. Att förlora något till ledaren av betyget i funktionalitet och tillägg, är dock att utvecklingen av Dewolf inte på något sätt är underlägsen i tillförlitlighet och komfort, och överträffar även konkurrenten i vissa parametrar. Förutom 24 hastigheter med växlar med dubbla växlar, fick kvinnors cykel en mjuk sportgaffel med möjlighet till ytterligare inställningar och en fjäderoljetypsdesign, vilket gör modellen otrevlig för väderförhållandena.

Asfalt F3 är mer lämplig för uppförsbacke och bättre pedal än dyrare motstycken tack vare möjligheten att blockera pluggen. Cykeln kommer också att glädja älskare av långa resor över grov terräng med en stötdämpande stift, som absorberar stötar och vibrationer.


1 Författare Elan (2018)


Den bästa elektriska cykeln för turné 2018. Justerbar ratt
land: Tjeckien (producerad i Taiwan)
Genomsnittligt pris: 71 460 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den enda kvinnliga elektriska cykeln för turistresor, som finns idag i ryska cykelaffärer, är unik i design och utseende, liksom i dess uppsättning funktioner. Även om varumärket tidigare har släppt motorer, anses årets modell av många vara den mest avancerade modellen. Den tjeckiska modellen fick inte bara anständiga egenskaper för en universell cykel för staden och den enklaste bergiga terrängen, men också ett anständigt batteri konstruerat för mer än 10 timmars arbete.

Författarutveckling väger inte mer än analoger utan batterier. Ännu bekvämare för kvinnor, cykeln gör ett justerbart rattuttag, så att du kan ändra styrgeometrin och därmed cyklistens landning. En extra bonus var närvaron på kedjan av ett speciellt hölje, vilket förhindrar inträngandet av främmande föremål. Cykeln har också en bra V-Broms broms och 8 hastigheter som bytas genom att vrida vredet.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av kvinnors cyklar?
Vi rösta!
Totalt röstat: 48
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner