5 mest populära kultivatorer

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp - 5 mest populära kultivatorer

1 PATRIOT Mole 2 Den mest populära kinesiska motorkultivatorn
2 Tarpan TMZ-MK-03 Bekväm att arbeta. härdig
3 Neva MK-70-B5.0 RS Den mest mångsidiga designen
4 CHAMPION BC5712 Det bästa pris / kvalitetskvoten
5 Huter GMC-6.5 Hög byggkvalitet

Framsteg står inte stilla, och idag är ingen överraskad av småskalig mekanisering för att arbeta landet. Beroende på de enskilda storlekarna på sina tomter väljer ägarna de mest lämpliga modellerna. Kultivatorer hör till kategorin lättviktsaggregat, avsedda för bearbetning av små tomter. De är manövrerbara, lätta att transportera med vanlig bil, ekonomisk och har en ganska enkel design.

Marknaden för denna typ av produkt är fylld med ett stort antal olika modeller, som skiljer sig från varandra inte bara av tekniska parametrar utan även av sådana egenskaper som kvalitet, tillförlitlighet och kostnad. Att köpa en kultivator kan inte vara spontan, och det innebär att köparen närmar sig valet av modell på ett mycket ansvarsfullt sätt och förhandsgranskar en stor mängd information som publiceras i det offentliga området. Ibland är det nödvändigt att studera och jämföra olika modeller länge och noggrant, för att fatta beslut, därför av uppenbara skäl vill de inte lita på valet av utrustningens säljare.

I den här situationen gör det möjligt för våra granskningsbedömningar att undersöka de mest populära modellerna av pålitliga kultivatorer som finns på hemmamarknaden. Vid upprättandet av betyget tog vi hänsyn till olika faktorer - varumärkes popularitet, användarvillkor, erfarenheter från befintliga ägare, tekniska egenskaper hos modellerna. Vi uttrycker vårt djupa hopp att vårt arbete ger dig all möjlig hjälp vid valet.

Topp - 5 mest populära kultivatorer

5 Huter GMC-6.5


Hög byggkvalitet
land: Tyskland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 20 500 gnid.
Betyg (2019): 4.6

På grund av högkvalitativa sammansättning och tillförlitlighet hos kinesiska delar är denna kultivator populär, inte bara bland sommarboende och invånare i den enskilda sektorn. Stadskunderna förvärvar det ofta för markarbeten. I feedback från ägare till Huter hittar du höga betyg, inte bara för enheten själv, men också för dess stora funktionalitet.

Med hjälp av extra utrustning (och kraften för detta är mer än tillräckligt - 6,5 hk) kan du ta bort snön, klippa gräset, gräva och plantera potatis, utföra hilling, transportera last etc. Den höga populariteten hos denna pålitliga motorkultivator främjas av de utmärkta egenskaperna hos arbetet för sitt avsedda ändamål. Vid odling är landgribbredden nästan en meter och skärets djup är tillräcklig för att fluffa det bördiga jordskiktet.


4 CHAMPION BC5712


Det bästa pris / kvalitetskvoten
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 19 950 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En annan kultivator, monterad i medelriket, är bland de mest populära på den ryska marknaden. Denna modell är välförtjänt betraktad som hållbar och av hög kvalitet i sin priskategori. Kinesiska komponenter har länge haft egenskaper som inte på något sätt är sämre än deras europeiska motsvarigheter. Av denna anledning har det varit en stadig ökning av försäljningen (de senaste tre åren) av jordbruksutrustning av detta varumärke.

Modellen har små dimensioner och är väldigt bekväm när den används för bearbetning av områden med begränsat område (i växthus eller blomsterbäddar). I sina recensioner uttrycker ägarna nöjet att kultivatorens multifunktionalitet (med hjälp av tillsatsen. Dyserna rensar snön, klipper gräset, etc.) och noterar enkelheten i drift.Det finns naturligtvis dåliga recensioner, men deras främsta orsak är en grov kränkning av ägarna av enhetens driftsregler och det banala bortfallet av det rekommenderade underhållet av motorkultivatorn med angivna intervaller.

3 Neva MK-70-B5.0 RS


Den mest mångsidiga designen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 23 900 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Trots sin lätthet har denna kultivator en stor dragkraft som överstiger enhetens vikt med 20 kg. Detta gör det möjligt för honom att odla jungfrukter på sommarstugorna i nivå med modellerna i den högre klassen. Briggs & Stratton bensinmotor ger en mekanism med tillräcklig effekt - 5 hk. Installationsvikten är endast 44 kg., Vilket var orsaken till att motorn inte var omvänd i konstruktionen.

Reservdelar säljs alltid, vilket inte kan sägas om europeiska eller kinesiska kultivatorer, och designens enkelhet och tillförlitlighet har minimerat sitt behov. En pålitlig motorkultivators stora popularitet förklaras inte bara av dess stora förekomst i landets territorium. I recensionerna indikerar ägarna en tillräcklig bredd av jordbearbetning - upp till 97 cm, effektivitet och hög effekt - vid installation av hjul kan jordbearbetningen transportera en liten lastbil. Det enda besväret i denna operation är bristen på omvända.

2 Tarpan TMZ-MK-03


Bekväm att arbeta. härdig
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 24 500 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Tarpans stora popularitet beror på den enkla, tillförlitliga konstruktionen och högkvaliteten på kraftverket. I den senare rollen används en amerikanskgjord importerad motor på odlaren. Med tillkomsten av pålitliga och hållbara motorbolagen Briggs & Stratton olönsam företag återupplivades och massproduktion etablerades. Sedan 1997 blev Tarpan gradvis ett av de mest eftertraktade och populära metoderna för småskaliga mekaniseringar, och lyckades lösa uppdragen uppgifter för bearbetning av små tomter.

Idag säljs hundratals produkter från Tarpan varje dag i Ryssland. I kundrecensioner är mångsidigheten hos denna modell mycket uppskattad. Med hjälp av en motorkultivator och extrautrustning är det inte bara möjligt att bearbeta jorden på olika sätt, utan också att rengöra snön, klippa vildtgräs och klippa gräsmattan.


1 PATRIOT Mole 2


Den mest populära kinesiska motorkultivatorn
land: USA (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 19 990 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Denna modell är den mest populära bland ägare av små privata tomter. Trots att det är monterat i Kina kan många märken av kultivatorer avundas dess tillförlitlighet och hållbarhet. Växellådan i aluminium ger en lättvikt (endast 49 kg.) Vikt av den mekaniska assistenten, vilket gör det bekvämt att bära i bagaget på alla bilar. Denna faktor har fått mest uppskattning i kundrecensioner.

Frånvaron av växellåda, kedjedrivning och hög motorkraft (7 hk) gör det enkelt att hantera standard sommarstugan, vilket gör att ägaren sparar tid och ansträngning. Maximal förenkling av konstruktionen är orsaken till motorns höga tillförlitlighet och hög efterfrågan bland köpare.

Populär omröstning - vilket märke av kultivator du väljer?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 55
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner