10 bästa tabletterna från tröst

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa orala trösttabletterna

1 Nizoral Den bästa effekten för allvarlig sjukdom
2 Diflucan Tabletter för kronisk tröst
3 pimafutsin Det säkraste läkemedlet
4 flukonazol De mest prisvärda pillerna
5 nystatin Bäst för att förebygga tröst

De bästa vaginala tabletterna från tröst

1 Irunine De mest effektiva vaginala tabletterna
2 Terzhinan Kombinerad åtgärd
3 Neotrizol Penetrerar bakterierna, förstör det från insidan
4 Klion-D 100 Effektivt med vaginit av blandat ursprung
5 klotrimazol Bästa pris. Den mest populära drogen

Trus eller candidiasis är bland de vanligaste sjukdomarna bland kvinnor. I början är det säkert, men i avancerade fall orsakar det oåterkalleliga konsekvenser. Ofta är det sexuellt överfört från män. Orsakerna till dess utseende kan emellertid också vara en minskning av immunitet, kontakt med kemikalier, slitstark linne, problem med ämnesomsättningen, antibiotika.

För att behandla sjukdomen är nödvändiga antimykotiska droger. Ofta är dessa tabletter, suppositorier, kapslar, krämer och lösningar. Fördelarna med den första är i snabb åtgärd, eliminering av sjukdomen överallt (och inte bara i utbrottet), i förmågan att justera dosen. Det bör noteras att terapi och val av läkemedel beror på svårighetsgraden av symtom, varaktighet och orsakerna till deras förekomst, liksom på kontraindikationer som är tillgängliga för patienten. Därför kan endast en specialist förskriva vissa piller.

Apotek säljer en mängd olika läkemedel mot tröst. Vissa säljs utan recept. Det är omöjligt att bestämma vilken medicin som är bättre i ett visst fall. Detta kan endast göras av en läkare efter samråd och undersökning. Det viktigaste är att det är effektivt och säkert för patienten. Antimykotiska medel bekämpar som regel inflammation, eliminerar klåda, återställer mikroflora och ökar immuniteten.

I betyget nedan lägger vi de mest föreskrivna pillerna för candidiasis med positiva patientrecensioner. Deras effektivitet bevisas i praktiken. Drogerna är indelade i kategorier beroende på användningsmetoden.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

De bästa orala trösttabletterna

5 nystatin


Bäst för att förebygga tröst
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 62 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En av de billigaste men effektiva sätten. Dödar svampmikroorganismer, medan de inte absorberas i matsmältningssystemet. Tillåtet för gravida kvinnor, men i extrema fall. Undertrycker snabbt de första symptomen på tröst. Bäst används för förebyggande ändamål. Till exempel, efter långvarig användning av antibiotika eller kirurgi i matsmältningssystemet.

Patienter som har genomgått nystatinbehandling visar positiva resultat. Enligt recensioner penetrerar den aktiva substansen snabbt in i fokus av inflammation, vilket eliminerar orsakerna till sjukdomen. Ofta, efter applicering av verktyget, finns det biverkningar i form av kräkningar och allergier. Men detta är typiskt endast för fall av långvarig behandling.


4 flukonazol


De mest prisvärda pillerna
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 18 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den vanligaste bland patienter med billigt läkemedel. Har mycket positiv feedback på grund av den kraftfulla åtgärden. Den aktiva ingrediensen hämmar enzymer som främjar svampens reproduktion och vitalitet. Effektiv med mild tröst. För en enstaka dos kan problemet helt elimineras. Flukonazol är också lämplig för andra grader av sjukdomen. Doseringen och varaktigheten av behandlingen, i detta fall, ordineras av en specialist.

Fördelarna med piller kvinnor inkluderar snabb åtgärd, reducerade symptom, ett långsiktigt resultat, restaurering av naturlig mikroflora, låg kostnad. Under behandlingen måste man se till att man undviker överdosering. Biverkningen kan orsaka hallucinationer.

3 pimafutsin


Det säkraste läkemedlet
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 536 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Pimafucin är det bästa säkra och samtidigt mycket effektivt läkemedel för behandling av candidiasis. Det ordineras till kvinnor under graviditet och amning. Finns i olika former, inklusive i form av en kräm för män. Biverkningar orsakar nästan inte, utom i enskilda fall.

För att uppnå bästa resultat rekommenderar experter pimafucin tabletter i kombination med andra medicinska former av läkemedlet, till exempel suppositorier. Patienter gillar verktyget för att oskadligt och snabbt producera en positiv effekt. Bekämpar många patogener av svampinfektioner. Den otvivelaktiga fördelen är också möjligheten till behandling för män.

2 Diflucan


Tabletter för kronisk tröst
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 1 031 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Diflucan är det enklaste botemedlet för candidiasis. Effektiv i kronisk och akut form. En tablett förstör fullständigt symtomen och den fortsatta utvecklingen av sjukdomen. Detta är en av de bästa drogerna, som arbetar kraftfullt i infektionsfokus. Ett brett utbud av åtgärder gör det möjligt att hantera alla typer av svampar.

Läkare ordinerar lätt Diflucan till många patienter. Det är värt att notera att piller är bland de starkaste, därför har de allvarliga kontraindikationer. Ej kompatibel med vissa läkemedel. De är förbjudna att använda för gravida och ammande kvinnor, personer med hjärtsjukdomar och njursjukdomar. Biverkningar är sällsynta. I princip tolereras läkemedlet utan konsekvenser.


1 Nizoral


Den bästa effekten för allvarlig sjukdom
land: Belgien - Italien - Ryssland
Genomsnittligt pris: 350 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Produkten är lämplig för både lokal och systemisk behandling. Det är en bra billig motsvarighet till dyra piller. Agerar mot de flesta vanliga svamppatogener Penetrerar in i blodet, sprids den aktiva substansen snabbt i hela kroppen, förstör skadliga celler i olika foci. Fördelen med Nizoral är dess höga effekt för någon grad av svärhet av tröst.

Enligt patienterna i recensioner eliminerar läkemedlet på kort tid symptomen på sjukdomen, återställer mikrofloran. Naturligtvis har det på grund av sin kraftfulla verkan allvarliga kontraindikationer och biverkningar. Det rekommenderas inte att ta piller själv utan att ha råd med en läkare. Om du följer anvisningarna exakt kan du bli av med problemet om några dagar.

De bästa vaginala tabletterna från tröst

5 klotrimazol


Bästa pris. Den mest populära drogen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 30 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Ett av de få läkemedel som kan appliceras utan att ha råd med en läkare. Finns i flera versioner (kräm, salva, tabletter, pulver). De flesta kvinnor föredrar vaginala tabletter. Enligt deras mening är de de mest effektiva formerna tillgängliga. Behöver ett omfattande spektrum av åtgärder. Säker för gravid och lakterande.

Ytterligare fördelar inkluderar förmågan att använda Clotrimazole av män. Naturligtvis, i form av en kräm. I recensioner indikerar patienter att läkemedlet tolereras väl, orsakar inte biverkningar, är kompatibel med andra droger. Drogen lockar också billig kostnad. Hög effektivitet och låg kostnad gör Clotrimazol ännu mer populär bland patienter.

4 Klion-D 100


Effektivt med vaginit av blandat ursprung
land: Ungern
Genomsnittligt pris: 360 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Kompositionens aktiva komponenter - metronidazol, mikonazol-nitrat. Presenteras av vaginala tabletter. När de introduceras i vagina, detekteras de efter 6-12 timmar i blodet.Utsedd av en läkare när flera orsaker till tröst finns i en patient. En av de bästa piller som har både antimikrobiell, fungistatisk effekt. Läkemedlet klarar framgångsrikt med sjukdomar som orsakas av encellulär - dysenterisk amoeba, tarmlamblia.

Vid diabetes är samråd med en läkare nödvändig. Rekommenderas inte för tjejer under 12 år, kvinnor i graviditetens första trimester, med laktation, leukopeni. Rådgör med vagina för att fukta med rent vatten innan du går in i en djupare tablett. Den bästa tiden för förfarandet är sen kväll före sänggåendet. Mångfalden av manipuleringar - 1 gång per dag, 1 bit i 10 dagar. För ett tillförlitligt resultat, i speciella fall rekommenderas att den extra medicinen tas oralt, inte bara till patienten utan också till hennes man. Laktosintolerans anses vara en anledning att ersätta Klion-D med ett annat läkemedel.

3 Neotrizol


Penetrerar bakterierna, förstör det från insidan
land: Indien
Genomsnittligt pris: 476 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Problemet löses med den mest effektiva metoden - verktyget tränger in i cellen och har en blockerande effekt på proteinsyntesen, vilket minskar mikrobes överlevnad. Neomycin är ett antibakteriellt medel från gruppen av aminoglykosider. De är i sin tur effektiva fighters mot gram-positiva och gram-negativa mikroorganismer. Läkemedlet är ordinerat för vaginos, vaginit av bakteriellt ursprung. Används före operation, förlossning, införande av intrauterin preventivmedel.

Tabletter administreras före sänggåendet för 1 stycke. Efter proceduren förblir i ett horisontellt läge för en kvart i timmen. Varaktigheten av kursen bestäms av läkaren, vanligtvis är denna period 8 dagar. Vid menstruationens början avbryts inte introduktionen. Eliminering av symtom anses inte som en orsak till avbrytande av behandlingen. Efter avslutad kurs undersöker doktorn patienten och fattar beslut om slutförande eller förlängning av behandlingen. Neotrizol är tillgängligt med en speciell applikator för injektion. Tillsammans med tabletten placeras i en behållare med varmt vatten i 2-3 sekunder, och injiceras sedan i vagina djupt. Applicatorn släpps och tas bort. Det är nödvändigt att tvätta omedelbart med tvål och vatten, torka och lägg åt sidan tills nästa gång. Enligt patientrecensioner tolereras läkemedlet utan negativa konsekvenser.

2 Terzhinan


Kombinerad åtgärd
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 428 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En av de äldsta, billigaste och föreskrivna drogerna. Den har en kombinerad åtgärd som syftar till att eliminera patogena mikrober och svampar. Huvudämnet är ternidazol, som snabbt och effektivt behandlar candidiasis. Det finns praktiskt taget inga kontraindikationer, för vilka Terzhinan erkändes av ett stort antal patienter.

Användning av läkemedlet är också viktigt. Eftersom frisättningsformen är vaginala tabletter används de vid sänggåendet en gång om dagen. Kursen är 10 dagar, under vilken tid kvinnan blir helt av med symptomen och orsakerna till sjukdomen, liksom eventuella återfall. Samtidigt är tabletten helt upplöst och flödar inte. Terzhinan är tillåtet under graviditet och amning (förutom första trimestern), biverkningar är sällsynta.

1 Irunine


De mest effektiva vaginala tabletterna
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 348 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Modernt medel för att bekämpa tröst. Att förstöra svampcellmembranet läker alla typer av candidiasis. Det ackumuleras på invändiga könsorganens väggar och har därigenom en mycket effektiv långsiktig effekt. Behandlingstiden är 1 eller 3 dagar. I detta fall fortsätter den terapeutiska effekten de närmaste dagarna.

En sådan kraftfull effekt kan inte ha en omvänd sida.Biverkningar manifesteras i form av störningar i matsmältningssystemet, nervsystemet, sinnena. Det finns många kontraindikationer, speciellt för kvinnor av reproduktiv ålder. Läkemedlet är giftigt, så det kan orsaka abnormiteter i utvecklingen av det framtida fostret. Rådfråga en läkare före användning.


Populär omröstning - vilka piller för tröst tror du är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 798
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner