10 bästa bilar för kvinnor

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa modellerna för erfarna förare.

1 Kia rio Den mest dynamiska representanten för den nya generationen
2 Lada Vesta Ledare för försäljning på hemmamarknaden
3 Nissan juke Den mest snygga crossover
4 Volkswagen Golf Den bästa enkelheten i drift
5 Hyundai solaris Den säkraste bilen

De bästa bilarna till nybörjare

1 RENAULT SANDERO Det optimala valet av köparen
2 Kia picanto Den bästa stadsbilen
3 Ford Fiesta Effektivt stöd i förvaltningen. Hög komfortnivå
4 SKODA RAPID Mest praktiska
5 Fiat 500 Bästa stilen

Kvinnor som kör är inte mindre uppmärksamma och ansvariga än män. Det är dock svårt för en ung tjej att samtidigt utföra flera uppgifter samtidigt - bedöma situationen på vägen, rotera ratten i rätt riktning, tryck på kopplingen, byt hastighet. Och det finns också svängsignaler och många andra distraherande detaljer, inklusive en backspegel.

Som nybörjare behöver de en bil med bra utsikt, helst med automatisk växellåda (men inte nödvändigtvis) och minimala dimensioner, vilket är lättare att vänja sig vid. Självklart borde bilen inte ständigt bryta ner och störa dess tekniska tillstånd. Denna klassificering presenterar de bästa modellerna som uppfyller ovanstående krav och är idealiska för både nybörjare och kvinnor som har erfarenhet av självstyrande bilar. Bedömningen är baserad på de egna fordonsägarnas åsikter samt försäljningsstatistik under de senaste åren.

De bästa modellerna för erfarna förare.

Tillförlitliga bilar med bästa synlighet, dynamisk och enkel att hantera, optimalt lämpade för tjejer och kvinnor med praktiska färdigheter.

5 Hyundai solaris


Den säkraste bilen
land: Sydkorea (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 860000 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Ambitiösa nybörjare förare som föredrar kraft och fart från de första kilometerna av sin körupplevelse, kommer säkert att tycka om denna andra generationens stadsmodell i en sedan. Med bensinmotorer på 1,4 och 1,6 liter maximalt kan den utvecklas nästan 200 km / h! Samtidigt är bränsleförbrukningen, beroende på modifieringen, 5,7-6,6 l / 100 km i den kombinerade cykeln. 6-växlad manuell växellåda och automatisk växellåda konstruerad för att uppnå acceleration upp till 100 km i 10,3 - 12,9 s.

År 2017 gjorde den "koreanska" den högsta poängen i betyget för passiv säkerhet ARCAP. Tillsammans med ABS, tillhandahålls det av EBD, TCS, VSM, ett bakre varningssystem vid nödbromsning, startspärr, ERA-GLONASS. För körförmågan är ratten utrustad med en fjärrkontroll med flera knappar som hjälper till att snabbt reagera på förändringar i trafiksituationen och körläget. Ett användbart alternativ är parkeringshjälpsystemet. Av minuserna i recensionerna är arbetet med elstyrningen, otillräcklig isolering av kabinen.


4 Volkswagen Golf


Den bästa enkelheten i drift
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 1430000 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Tyska Volkswagen Golf är känd för sin praktiska och tillförlitlighet, liksom alla bilar i detta märke. För många tjejer är det attraktivt för kompaktiteten. Bilens dimensioner kan praktiskt taget styras visuellt från passagerarutrymmet, vilket för kvinnor ibland blir ett avgörande argument när man väljer en ny bil. Lika viktigt, särskilt för unga tjejer, är utseendet på fordonet. Den senaste versionen av denna modell har smidiga konturer och erbjuder inte bara en uppdaterad exteriör, men också en ganska modern, bekväm lounge.

Inte heller det sista argumentet när du väljer en bil är dess säkerhet. Denna modell har passerat alla nödvändiga test för styrka, och förutom en pålitlig kropp, erbjuder ägaren en hel uppsättning aktiva och passiva säkerhetssystem beroende på vilken konfiguration som väljs. Automatisk växellåda för en sekund kommer inte att avleda uppmärksamhet från vägen.Inbyggt navigationssystem och parkeringsassistent för en nybörjare blir varmt välkommen.

3 Nissan juke


Den mest snygga crossover
land: Japan (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 970000 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Vilken kvinna kommer att ge upp kör en stor crossover? Nissan Juke är naturligtvis inte den mest skrymmande i sin klass, men ganska rymlig och snygg bil. För speciella fördelar är det i jämförelse med andra modeller av en rating nödvändigt att hänvisa till högre landning. För tjejer finns det fler möjligheter att kontrollera situationen på vägen - läget ovanför huvudströmmen av bilar gör att du kan se allt och vara mindre nervös. En bra översikt kompletteras med teknisk excellensmodell.

Kraftfull men ekonomisk motor kan accelerera bilen till 170 km / h. Det kan vara mycket för en kvinna som nyligen satt bakom rattet, men låter dig säkert övervinna "långsam rörelse" på stadsvägarna. Utse inte det externa och ganska kreativa, utseendet på Nissan Juke. Det är mer än ljust och sticker ut från den allmänna strömmen av bilar, vilket tvingar att uppmärksamma sig själv. Om det är möjligt att välja ett dyrare paket, kommer ägaren att få en cirkulär videoöversikt, kryssningsreglering med en begränsningsbegränsning. Dessutom kommer en nybörjare att hjälpa till med att hantera autosäkerhetssystem som styr blinda fläckar, en märkningsremsa och känna igen rörliga objekt (den här funktionen är särskilt användbar vid körning på en nattväg).

2 Lada Vesta


Ledare för försäljning på hemmamarknaden
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 750000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En annan vinnare av "Årets bil - 2017" -priset i sedan-kroppen kände igen kvinnliga chaufförer för deras snabbhet, pålitlighet och sportdesign på grund av det sluttande taket och den långsträckta huven. Förstärkta bensinmotorer på 1,6 och 1,8 liter ger effekt 106 - 122 liter. a. Det finns en farthållare med en hastighetsbegränsare, automatisk klimatkontroll med funktionen snabb förvaring av vindrutan, regnsensor, dörrlås, barnsitsmonteringssystem och många andra användbara saker. Funktionen beror på den valda konfigurationen, men även dess grundläggande typ innebär allt som behövs för smidig resa på vägar med olika ytor.

En bil med en rymlig stuga förvärvas inte bara av erfarna chaufförer utan även av nybörjare, eftersom den är utrustad med ett 5-stegs "mekanik" eller "automatiskt" och är fördelaktigare i priset (den nya börjar med 585 000 rubel). Nackdelarna inkluderar mindre manövrerbarhet jämfört med närmaste konkurrent Lada Grant, ökad torpedo, byt instrument på panelen.


1 Kia rio


Den mest dynamiska representanten för den nya generationen
land: Sydkorea (sedan 2017 producerat i St Petersburg, Ryssland)
Genomsnittligt pris: 915000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Känd sedan 2000 fortsätter bilen i fjärde generationen att erövra experterna och det kvinnliga samhället samtidigt som man samlar in många utmärkelser. Endast för 2016 - 2018, den eleganta modellen tilldelades Desigh Award, RedDot Award, den nationella priset "Årets bil", Grand Prix "At the wheel." Idol av unga tjejer och självförsörjande dam finns med bensinmotorer med en kapacitet på 123 liter. a. på 1,4 l (komplett uppsättning Classic, Classic Audio, Comfort) och 1,6 liter (Comfort, Luxe, Prestige, Premium). Den kombinerade bränsleförbrukningen på 5,7 - 6,1 l / 100 km med en tankvolym på 50 l är det bästa beviset på bilens ergonomi.

Kia Rio Sedan är utrustad med en 6-växlad "mekanik" / automatisk växellåda, har ökad markfrigång (160 mm), modern säkerhetsteknik och nödkommunikationssystem ERA-GLONASS. Den sportiga karaktären betonas av den strömlinjeformade kroppen, långsträckt, som tigerns ögon före ett hopp, fram- och bakljus, ett uttrycksfullt galler. Närvaron av luftkonditionering, värme allt som bara behöver det, "smarta" multimediasystem ger maximal komfort när du reser när som helst på året. Av bristerna hos fordonets ägare avger en hård suspension, bristen på farthållare funktioner.

De bästa bilarna till nybörjare

I denna kategori finns opretentiösa och kompakta bilar med god sikt och automatisk växellåda.

5 Fiat 500


Bästa stilen
land: Italien
Genomsnittligt pris: 1248 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Denna kompakta bil är bokstavligen gjord för kvinnor. Detta är bokstavligen "skrik" hans utseende. Dessutom talar det om att en 5 euro-mynt (begränsad upplaga) med bilden av Fiat 500 i Europeiska unionen talar om sin stora popularitet. hundratals på bara 10,7 sekunder, vilket är mer än 5 sekunder kan du slå Kia Picanto.

Förutom utmärkt dynamik och kontrollerbarhet kan denna bil ge estetisk tillfredsställelse åt sin ägare. Avrundade ädla former försvårar omedvetet den raffinerade italienska stilen, vilket är anmärkningsvärt för dess aristokrati och friskhet samtidigt. Inredningen av kabinen är gjord i de ultramoderna traditionerna, vilket ger en organisk kontrast till utseendet. Ergonomi, komfort och extra elektroniska styrsystem ger nybörjaren föraren de idealiska körförhållandena för Fiat 500, vilket gör det till den mest föredragna bilen för tjejer som nyligen satt bakom ratten.

4 SKODA RAPID


Mest praktiska
land: Tyskland (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 980000 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Denna bil är perfekt för kvinnor och tjejer som leder en aktiv livsstil och använder bilen inte bara som ett transportmedel. Enkelt ombyggbart interiör kan du öka volymen på bagageutrymmet avsevärt och bära många användbara saker, inklusive överdimensionerad last. För nybörjare har SKODA RAPID ökat intresse, eftersom det har ganska lätt kontrollerade dimensioner (inte alls miniatyr - bilens längd är 4,5 m), som du kan använda mycket snabbt.

Utmärkt synlighet, bekväm kontroll och pålitliga säkerhetssystem, inklusive aktiva, lämnas inte likgiltiga för någon. Parkeringshjälp och integrerat navigationssystem kan vara de mest tillförlitliga assistenterna för körning av kvinnor. En automatisk växellåda för bilar med en 1,4-TSI-motor kännetecknas av en dubbelkoppling och har sju hastigheter. Av denna anledning har bilen en ganska attraktiv förbrukning, i en blandad cykel som inte överstiger 6 l / 100 km.

3 Ford Fiesta


Effektivt stöd i förvaltningen. Hög komfortnivå
land: USA (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 948 000 rubel
Betyg (2019): 4.7

Denna praktiska bil för stadsresor är utrustad med elstyrning (EPAS), vars funktion justeras automatiskt, beroende på hastighetsgränsen och körbanans skick. Tack vare detta system är förvaltningen av Ford Fiesta så lätt och avslappnad att någon tjej bakom rattet kommer att känna sig som en riktig professionell, att vara en nybörjare. Dessutom har den speciella användarvänligheten, särskilt för kvinnor, funktionen att stödja starten på rörelsen, ökningen av strålkastarna, uppvärmda vindrutor, inbyggda parkeringssensorer och många andra användbara aktiva säkerhetslösningar.

Bilens utseende och en bekväm salong med ultramodern bakgrundsbelysning kommer lämna några personer likgiltiga. Det finns också en kontaktfri tändning (du kan inte få nyckeln från väskan) och ett bekvämt navigationssystem. Ford SYNC multimediefunktion låter dig inte bara styra uppspelningen av ljudspår, men kan också läsa meddelandet som mottas på ägarens telefon.

2 Kia picanto


Den bästa stadsbilen
land: Sydkorea (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 765 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den här kompakta maskinen för fjärde gången blir vinnaren av tävlingen Årets bil.Att bli erkänd som den bästa stadsbilen i Ryssland är han, som ingen annan, lämplig för nybörjaren förare-kvinna. KIA Picanto fick en bra anpassning till förhållandena i vårt land. Utrymmet var ökat (nu är det 161 mm), i grundversionen finns ett paket "Varma alternativ", som ger upphettning inte bara för framsäten och ratten utan också för backspeglarna, liksom spolmunstyckena.

Den automatiska maskinen har fyra hastigheter och underlättar väsentligt resor i stadsläge. Samtidigt är bränsleförbrukningen hos en bil med automatisk växellåda bara 5,4 l / 100 km, vilket inte drabbar ägarens budget mycket. För en ung tjej är den inre komforten hos KIA Picanto stugan också viktig, vilket också visade sig vara oväntat rymlig och ergonomisk. För kvinnor kommer inbyggda parkeringssensorer med kamera och markering att vara användbara. Aktiva säkerhetssystem som ESC, HAC (uppförsbacke), VSM och ABS hjälper nybörjare i svåra förhållanden. Flickorna kommer inte att störas av trycksensorerna i hjulen, och farthållaren med inbyggd hastighetsbegränsare säkerställer bekväm rörelse på banan.

1 RENAULT SANDERO


Det optimala valet av köparen
land: Frankrike (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 750000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Varje tjej känner sig mer självsäker när man kör en elegant hatchback anpassad för det ryska klimatet. Det är tillverkat i tre versioner baserat på Renault Logan föregångare plattform. Vi kan inte säga att 1,6-liters bensinmotorer, som utvecklar 82 och 102 liter. med., är höjden av perfektion. Men i stadsområden med ett stort antal trafikstockningar har detta alternativ alltid kvinnliga fans som föredrar pålitlighet och klassiker. Energiintensiv fjädring, hög markfrigång, korrekt navigatör med rysk meny, växelklocka, bakre parkeringssensorer, telefonsamtal i handsfree samt kompakta dimensioner gör bilen bäst i modell B-klass.

Bilens inre drar uppmärksamhet på bagageutrymmet. Med en standardkapacitet på 320 liter med hjälp av vikbara baksätar ökar volymen till 1200 liter. Därför är modellen utmärkt för långa resor eller transport av skrymmande föremål. Det enda negativa - ökad bränsleförbrukning.


Populär omröstning - vem är den bästa biltillverkaren för kvinnor
Vi rösta!
Totalt antal röster: 55
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Dmitry
  Ravon R2 kostar inte längre 500, nu kostar det 800 +

betyg

Hur man väljer

recensioner