8 bästa salvor för åderbråck

plats

namn

Funktionsbedömning

TOP - 8 bästa salvor för åderbråck

1 Gepatrombin Snabb åtgärd
2 heparin Hög prestanda till låg kostnad
3 Venomaz Grönsakssammansättning
4 flutsinar Innehåller hormon
5 indometacin Antipyretisk effekt
6 ihtiolovaya Den bästa antiseptiska effekten
7 Vishnevsky Prisvärd pris
8 diklofenak Den bästa analgetiska effekten

Behandling av åderbråck innefattar nödvändigtvis användning av externa medel, såsom salvor, geler, krämer. Fördelen med den första är hög prestanda och komposition. De har en aktiv effekt på lesionen, penetrerar djupt under huden. Nästan innehåller inte vatten, tack vare detta är deras textur den mest täta och koncentrerade.

Korrekt utvald salva fungerar mot smärta, tyngd, ödem, irritation och flaking, lugnar och mjukar huden, hjälper till att återställa det. Efter att ha absorberats lämnar den en film som upprätthåller en optimal lipidbalans och förhindrar att vatten avdunstas.

Du måste veta att salvan kan ha tonisk, regenererande, analgetisk och antiinflammatorisk effekt. Med problemet med åderbråck måste du kontakta en specialist. Endast han kan ordinera ett botemedel baserat på den aktiva substansen och effekten som produceras.

Apotek erbjuder ett brett utbud av anti-varicose salvor. Vissa förstärker venösa väggar, andra bekämpar inflammation, minskar smärta och svullnad, andra förhindrar bildandet av blodproppar. Det finns droger med komplexa egenskaper. Det bästa av dem vi lägger i betyget. De ordineras ofta av läkare och har positiva patientrecensioner.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

TOP - 8 bästa salvor för åderbråck

8 diklofenak


Den bästa analgetiska effekten
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 52 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Det mest kända och allmänt eftersökta verktyget. Diklofenak sparar perfekt i alla stadier av åderbråck. De främsta fördelarna är: låg kostnad, snabb åtgärd, bekämpning av inflammation, en minskning av temperaturen i lesionen. På grund av den höga koncentrationen av den aktiva substansen (diklofenaknatrium) och mentol, underlättar salvan i några minuter att patientens tillstånd.

Det används som en extra terapi för åderbråck. Det finns allvarliga kontraindikationer, så det ska användas med försiktighet. Positiva recensioner av patienter visar att läkemedlet är effektivt. Med det kan du enkelt bibehålla friska fötter.


7 Vishnevsky


Prisvärd pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 50 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En av de billiga men effektiva salvorna. Björktjära i kompositionen ger antiinflammatorisk, regenererande och lugnande effekt. Ytterligare komponenter förbättrar hudens övergripande tillstånd. Fördelarna är växtens sammansättning, lågt pris, inga kontraindikationer.

Terapi med Vishnevsky salva har länge ansetts vara en av de bästa. Hon behandlar många åderproblem, inklusive åderbråck. Tack vare de utmärkta helande egenskaperna är det ofta förskrivet av experter. Ett stort antal positiva recensioner tyder på att botemedlet lindrar smärta och inflammation väl, torkar och läker sår, återställer kraften mot benen. Samtidigt är sidreaktionerna frånvarande.

6 ihtiolovaya


Den bästa antiseptiska effekten
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 47 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En av de bästa salvorna. Väl eliminerar svullnad i benen, känsla av tyngd, klåda. Lugnar smärta och har en helande effekt. I hjärtat finns svavelhaltiga substanser. Ofta föreskrivs "Ichthyol" för komplicerade åderbråck när det gäller sår, sår och deras infektion. Man tror att detta är det bästa antiseptiska bland de billiga.

Enligt patientrecensioner har läkemedlet flera positiva egenskaper: förbättrar blodcirkulationen, bedövar, eliminerar inflammation. I svåra former av ådarnas sjukdom läker snabbt, slutar infektionernas spridning, ökar vaskulär ton. Det blandas ofta i sammansättningen av traditionella läkemedel. Bland egenskaperna för att avge låg kostnad.

5 indometacin


Antipyretisk effekt
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 84 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Indometacin används ofta för att bli av med åderbråck i benen. Karakteriserad som ett utmärkt analgetiskt, antiinflammatoriskt, antiagregatogo och antipyretiskt läkemedel. Den koncentrerade substansen tränger snabbt in i lesionen och undertrycker processen med inflammation. Fungerar på något stadium av venös sjukdom.

Den helande effekten påverkar också kärlvävnaderna. Det finns en återhämtning av elasticitet och styrka. Enligt patienter är indometacin en bra hjälp för bensvullnad, smärta och en känsla av tyngd. Salva inte bara läker, men förhindrar också bildandet av knutar, sår, blodproppar, blodkärlsbrott. Verktyget är billigt, men har många allvarliga begränsningar, inklusive: ålder upp till 14 år, lever- och njurproblem, svår hjärtsvikt, arteriell hypertension.


4 flutsinar


Innehåller hormon
land: Polen
Genomsnittligt pris: 294 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Flucinar tillhör reservgruppen av droger. Innehåller ett hormon, så det används i exceptionella fall. Effektiv med svår sjukdom. Självmedicinering är oacceptabelt. Det är starkt, så det används bara enligt läkarens anvisningar.

Patienter hävdar att botemedlet fungerar när andra icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel inte fungerar. Om du noggrant följer instruktionerna, undvik överdosering och kontraindikationer, du kan snabbt och noggrant behandla åderbråck, även i det mest avancerade skedet. Allergiska reaktioner på huden. Det är bara nödvändigt att ansöka Flutsinar efter samråd med en specialist.

3 Venomaz


Grönsakssammansättning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 690 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Verktyget har ett brett spektrum. Skillnader i absolut frånvaro av kemiska komponenter. Örtekomposition ger säkerhet och har en kraftfull helande effekt. Med åderbråck slagsmål med inflammation i venerna, ödem, smärta. Förbättrar mikrocirkulationen, förhindrar utseende av kapillärnät. Salvan används både för förebyggande av venösa sjukdomar och för behandling av många patologier.

Läkare förskriver ofta läkemedlet som bäst på en naturlig basis. Patienterna är nöjda med resultatet av behandlingen. Under behandlingen minskade frekvensen av anfall, svullnad och svullnad försvann. Smärta blev mindre. Allt detta i 3 veckors användning. Venomas visade sig som ett av de mest effektiva sätten. Med iakttagande av försiktighetsåtgärder är det möjligt att bli av med åderbråck på kort tid.

2 heparin


Hög prestanda till låg kostnad
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 59 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den bästa budgetsalvan är heparin. Det är baserat på naturlig heparin. Det lindrar smärta och tyngd i benen. Tack vare henne blir blodet mindre visköst, förbättrar lymfflödet. Det släpps utan recept och därför ofarligt för kroppen. Lämplig för de två första stegen av åderbråck. Den påtagliga effekten uppnås efter 2 veckor.

Som fördelar noterar patienter låg kostnad och utmärkt resultat. Detta framgår av många positiva recensioner. Den största fördelen är säkerhet. Verktyget tolereras väl, inga biverkningar. Från kontraindikationer endast hemofili.Efter appliceringen blir huden mjuk, tonad och smidig. Ödem och smärta reduceras.


1 Gepatrombin


Snabb åtgärd
land: Serbien
Genomsnittligt pris: 170 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Hepatrombin är komplex. Det spädar inte bara blodet, lugnar, lindrar klåda och trötthet, men återställer också huden, läker sår. Förutom de aktiva ingredienserna finns det naturliga tillsatser i form av oljor av tall, citron, rosmarin. Salva används ofta för att behandla trofasår. Det desinficerar bra och bekämpar bakterier.

Verktyget är mycket framgångsrikt hos patienter med åderbråck. Innehåller inte skadliga ämnen som kan påverka hälsan negativt. De främsta fördelarna är snabb absorption, riktningseffekt på inflammatorisk inriktning, rimligt pris och bra bärbarhet av komponenterna. Hepatrombin hjälper många människor utan att använda ytterligare mediciner.


Populär omröstning - vilken salva för åderbråck tycker du är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 518
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner