12 bästa cyklar för tonåringar

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa cyklarna för tonåringar med en ram på 14 tum (höjd upp till 155 cm)

1 Haibike Sduro HardFour 2.0 (2018) Elektrisk cykel Bästa avskrivningar. Maximal kapacitet
2 Stinger Highlander 200V 24 Det bästa antalet hastigheter. Trådlös rattstång
3 Stinger Banzai 24 (2018) Praktiskt nytt år 2018. Priskvalitet. Full uppsägning avskrivningar
4 Desna Meteor 24 Det bästa priset. Dubbel hastighetsomkopplare. samtal

De bästa tonårscyklarna med en ram 15 - 16 tum (höjd upp till 165 cm)

1 STELSEN Utmanare V 24 Det bästa alternativet för promenader i olika områden. mångsidighet
2 FRAMSIDA Seido 24 2,0 ​​Skiva Den bästa modellen för tjejer. Enkelhet och hållbarhet. Möjligheten att uppgradera bromsar
3 STELSEL Navigator 410 V 18-sp 24 V030 (2018) Tillgänglighet. Rattinställning

De bästa cyklarna för tonåringar med en ram 17 - 18 tum (höjd upp till 178 cm)

1 Merida Matts J24 Kraftfull modell för cross-country. Bred färgpalett
2 Stinger Versus 24 Förbättrad ramdämpning. Populär medelklasslösning

De bästa tonårscyklarna med en ram på 20 - 24 tum (höjd från 178 cm)

1 Scott Scale JR 20 Plus (2018) Den mest praktiska nya 2018. Den bästa feta cykeln. Ökad permeabilitet
2 Scott Scale Jr 24 Disc God avskrivning. Dubbelfälg. Rika möjligheter att uppgradera bromsar
3 Top Gear Eco Budgeten. Vikbar design. Bagage och tillägg

Barn växer snabbt upp och blir tonåringar. Naturligtvis förändras i denna livstid mycket, inklusive intressen och tillvägagångssättet till valet av saker, till exempel transportmedel. Nästan alla har en cykel idag. Denna kategori är olika och erbjuder modeller för varje smak och plånbok, så även den mest krävande unga ryttaren kan välja ett lämpligt transportmedel.

Ungdomar inkluderar traditionellt pojkar och flickor i åldern 12-17 år. Trots det är cykelproducenterna ofta placerade som ungdomar och utveckling för unga ryttare från tio år tidigare. Det finns definitivt en anledning till detta, eftersom många föräldrar föredrar att köpa många saker för att växa upp, inklusive transportmedel. Men i det här fallet måste du se till att cykeln är utformad för att justera sätet och styrningen. För att inte misstas med valet av modell för en tonåring rekommenderas dessutom att ägna särskild uppmärksamhet åt följande punkter:

 1. Tillförlitlighet. Kvalitetsmaterial och en robust cykeldesign, som en trådlös rattstång, garanterar säkerheten.
 2. Avskrivningar. Nivån av ramavskrivningar, liksom klassen, konstruktionen och slaget i den mjuka gaffeln är ansvarig för cykelns körkomfort och lämplighet för specifika terräng och uppgifter. Till exempel, för att gå på vägen kommer det att krävas en stor slaggaffel.
 3. Antalet hastigheter. Denna egenskap spelar en särskild roll i bergsmodeller, men ett bra val av hastigheter i staden kommer inte att vara överflödigt. Därför är majoriteten av tonårsmodellerna bland hastigheten.
 4. Nyhet och fashionabla design. Efter 10 år börjar ryttare ofta se cykeln som en del av sin bild och föredrar de senaste snygga modellerna.
 5. Ytterligare funktioner. Vissa cyklar är utrustade med grundläggande tillägg: en bagage, en klocka och liknande användbara bagage. Andra är nöjda med terränghjul, vikningsdesign, uppgraderbarhet och till och med en elmotor.

Förutom funktionerna i en viss modell är varumärket av stor betydelse. Ofta, med liknande egenskaper kan kvaliteten och komforten hos utvecklingen av olika företag variera. Därför är det bättre att först och främst överväga populära märken som enligt experter och köpare är mest tillförlitliga:

 1. Merida. Detta taiwanesiska märke, vars historia går långt bortom det första decenniet, säljer framgångsrikt cyklar runt om i världen.Företaget är känt för sin professionalism, materialkvalitet och montering av modeller och god manövrerbarhet.
 2. Scott är ett känt schweiziskt märke av amerikanskt ursprung. Från de flesta varumärkena skildras Scott av ett brett sortiment, väldesignad och inte för tung konstruktion av cyklar, liksom universella modeller för körning på någon yta, inklusive sand och snö.
 3. STELS är ett populärt inhemskt företag. Dess utveckling har traditionellt varit anmärkningsvärd för sin tillgänglighet, användbarhet, enkelhet och solid ram.

De bästa cyklarna för tonåringar med en ram på 14 tum (höjd upp till 155 cm)

Ofta över den första tonårscykeln för en snabbt mogna avkomma tror föräldrar när tonåren bara hänger i horisonten. Därför tar det ofta pojkar och tjejer på 10-12 år. Detta är den ålder som hjältarna i denna kategori är utformade för. Det är dock bättre att fokusera mer på tillväxt, eftersom någon växer lite snabbare, någon lite långsammare.

Cyklar med en ram på 14 tum är konstruerade för tillväxt från 135 till 155 centimeter och rekommenderas därför huvudsakligen från 10 år. De flesta är mycket billigare än modeller för äldre ryttare och är som regel fria från klockor och visselpipor. Men å andra sidan ger cyklar av denna typ nästan alltid styrning, vilket gör det möjligt för tonåren att köra den mer än en säsong.

4 Desna Meteor 24


Det bästa priset. Dubbel hastighetsomkopplare. samtal
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 7 734 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

En billig modell med ett elegant krökt ratt, en klocka och 6 hastigheter stänger rankningen av de bästa cyklarna för unga ryttare från 10 år gammal. Växlingshastigheten är enkel och väldigt bekväm tack vare den utlösande dubbla spaken, vilket är vanligare med cyklar och dyrare. Består av två hävarmar, som är kompakt placerade på ratten, gör det möjligt att byta hastighet utan att ta bort handen från ratten, vilket möjliggör bättre kontroll av fordonet. Samtidigt är utvecklingen av ett hushållsföretag tillverkat av stål och utrustad med dubbelfälg, vilket innebär att den är stark nog. Inte dålig avskrivning av den svarta svansramen, fjäderelastomerkonstruktionen av den mjuka gaffeln och en effektiv V-bromsbroms gör cykeln lämplig inte bara för stadsvandringar, men också för längdåkning.

Med alla sina fördelar kostar Desna till skillnad från de flesta konkurrenter mindre än 10 tusen rubel. Därför uppskattar köparen cykeln som ett bra basfall.

3 Stinger Banzai 24 (2018)


Praktiskt nytt år 2018. Priskvalitet. Full uppsägning avskrivningar
land: Taiwan (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 11 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Den nya cykeln i det taiwanesiska företaget, som uppstod i ryska butiker under första halvåret 2018, enligt experter och många köpare, förtjänar att kallas en av de bästa kvalitetslösningarna till ett överkomligt pris. Banzai 24-modellen är som universell och passar både för pojkar och flickor, liksom andra utvecklingar av detta märke. Inte för högt, men den starka stålramen gör bilen bekväm inte bara för tonåringar som är bekanta med den, men också för nybörjare från 10 år. Ytterligare komfort uppnås på grund av dubbelsidig dämpning av ramen, vilket också ger utmärkt dragkraft i grov och jämn bergig terräng. Valet av 18 hastigheter har också blivit en tillgång till modellen.

Hastighetscykeln Stinger värderas högt av både tonåren och deras föräldrar. Alla noterar cykelns tillförlitlighet, en bra åktur på grusvägar, enkel hantering och en fin design.

2 Stinger Highlander 200V 24


Det bästa antalet hastigheter. Trådlös rattstång
land: Taiwan (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 11 630 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Silvermedaljisten var älskad av cykelentusiaster, framför allt av den bästa hastigheten i kategorin, som omfattar 21 växlar. På grund av denna mångfald kan den unga cyklisten enkelt välja den optimala hastigheten för att klättra på kullen och för att köra på motorvägen. Samtidigt är dvuhpodvesny höghastighetscykel utrustad med kraftfulla V-bromsbremser för snabb stopp vid vilken hastighet som helst.Den robusta stålramen och sitsdesignen kompletteras med en gänglös rattstång, vilket anses vara det mest hållbara och skadliga motståndet.

Cykeln är bland de mest eftertraktade. Köparna lovar ofta honom för sin goda hastighet, modernitet, närvaro av ett steg för parkering och en säkerhetsbar för växeln. Men det är viktigt att komma ihåg att en stålcykel per definition inte kan vara för ljus. Därför kan det vara nödvändigt att hjälpa vuxna att få Stinger uppför trappan.


1 Haibike Sduro HardFour 2.0 (2018)


Elektrisk cykel Bästa avskrivningar. Maximal kapacitet
land: Tyskland (producerat i Taiwan)
Genomsnittligt pris: 169 900 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den ledande positionen går till premiumnyheten av 2018, vilket framträder positivt mot andra cyklar med förbättrad funktionalitet och till och med närvaron av en elektrisk motor. Naturligtvis är nöjet långt ifrån billigt, men idag är Haibike den enda elektriska modellen i kategorin. Enligt experter är den här cykeln en utmärkt lösning för dem som väljer bäst. Utmärkt dämpning. Hård svans och en sportig mjuk luftoljetypgaffel effektivt dämpar vibrationer. Förmågan att justera våren och till och med komplett låsning av gaffeln gör att vi kan tala om en cykel som en komplett bergsmodell för tonåringar.

Samtidigt når Haibike hastigheter upp till 25 kilometer i timmen, erbjuder 9 hastigheter att välja mellan, och laddar snabbt från ett vanligt uttag. Antalet fördelar med cykeln inkluderade hydrauliska skivbromsar och sportsnivå, betraktades som de mest kraftfulla och alla väder.

De bästa tonårscyklarna med en ram 15 - 16 tum (höjd upp till 165 cm)

Designad för höjd på ca 160 centimeter, blir modeller med en ram på 15 eller 16 tum i de flesta fall den bästa lösningen för en tonåring 12-14 år, och ofta lite äldre, särskilt när det gäller cyklar för tjejer. Inte överraskande är de något kraftfullare och starkare än yngre åkare. Samtidigt är representanter för denna kategori snabbare och erbjuder fler möjligheter att stämma och förbättra cykeln.

Även denna kategori kännetecknas av en större skillnad mellan cyklar för tjejer och cyklar för pojkar. Ändå är alla tonårsmodeller lite mer begränsade än utvecklingen för små barn.

3 STELSEL Navigator 410 V 18-sp 24 V030 (2018)


Tillgänglighet. Rattinställning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 11 040 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Den mest prisvärda modellen i år från det populära hemmamarknaden när det gäller färgpalett är mer fokuserad på pojkar, även om ibland tillförlitlig konstruktion och förekomsten av begränsade toner lockar tonårsflickor. Förutom kostnaden var en viktig fördel med cykeln möjligheten att höja och sänka ratten, som vissa medlemmar i denna kategori är berövade av. Justerbar ratt i kombination med möjligheten att justera sätets höjd gör att du kan justera modellen för tonåringens tillväxt och gradvis öka cykeln i proportion till ryttarens tillväxt. Därför behöver du köpa ett nytt fordon snart.

Trots det trevliga priset är Stels pålitlig och hållbar. Samtidigt kommer modellen att glädja kunderna med en anständig uppsättning kugghjul som består av 18 hastigheter och kraftfulla bromsar på nöjet. De kan kompletteras med en skivbroms för vilka det finns speciella tillbehör på gaffeln på en cykel.

2 FRAMSIDA Seido 24 2,0 ​​Skiva


Den bästa modellen för tjejer. Enkelhet och hållbarhet. Möjligheten att uppgradera bromsar
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 17 460 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Höghastighets toncykel med en elegant ram utformad speciellt för tjejer, idealisk för tjejer 12-14 år. Det välkända hemmaföretaget lyckades kombinera den snygga designen och de saftiga färgerna med en lättvikt för denna kategori på bara 14 kilo, en slitstark gängrörsrör och 18 hastigheter. Trots de redan bra skivmekaniska bromsarna lämnade tillverkaren cyklisterna möjligheten att förbättra modellen till din smak.Således var modellen i stånd att fästa ytterligare en broms på rammen, bussningarna och pluggen.

Inte det lägsta priset stör inte cykeln för tjejer att samla entusiastiska kommentarer på sidorna i sportaffärer och cykelforum. Många säger vackert feminint utseende, stabilitet, utmärkt grepp, säkerhet. Enligt recensioner är cykeln snabb och bekväm för att tonåren ska kunna följa med vuxna utan stor ansträngning.

1 STELSEN Utmanare V 24


Det bästa alternativet för promenader i olika områden. mångsidighet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 12 660 gnid.
Betyg (2019): 4.7

En framträdande representant för mellansegmentet är att vinna guld i rankningen av de bästa cyklarna för tonåringar i åldern 12-14 år. Erhölls två fjädringsfjädring och förmågan att justera fjäderfrekvensen på gaffeln, denna Stels-modell är universell och, som en kameleon, anpassar sig lätt till alla förhållanden och situationer. Därför är en mountainbike för tonåringar inte bara lämplig för staden, men också för aktiv körning på grov och till och med något bergig terräng. Justerbar ratt, robust stålkonstruktion och ett val på 21 hastigheter blir också kraftfulla argument till förmån för ledaren av betygsättningen.

Stels Challenger får extremt positiva betyg från både tonåringar och deras föräldrar. På grund av universell form och ett bra val av färgcykel som pojkar och flickor. Dessutom noterar användarna hanterbarhet, mild slag och bekvämligheten med hastighetsspaken.


De bästa cyklarna för tonåringar med en ram 17 - 18 tum (höjd upp till 178 cm)

Designad för tillväxt från 156 till 178 centimeter anses tonårscyklar med en ram på 17-18 tums optimala för flickor och pojkar 14-15 år gamla. Ibland är de lämpliga för höga tonåringar från 12 år eller för äldre cyklister som inte är för höga. Denna kategori är inte många, men de flesta företrädare är inte utan sina fördelar.

Även om cykeldimensionerna med en ram av denna storlek ofta är ganska jämförbara med analoger för vuxna, är de utformade främst för ungdomar och tar hänsyn till de egna egenskaperna hos deras byggnad, liksom deras preferenser. I synnerhet för tonårsmodeller använder företagen övervägande ljusa mättade färger, något lätt konstruktion och de mest begripliga mekanismerna.

2 Stinger Versus 24


Förbättrad ramdämpning. Populär medelklasslösning
land: Taiwan (producerat i Ryssland)
Genomsnittligt pris: 12 300 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Betyget av det bästa ger en löpande modell av ett inhemskt varumärke med en 17-tums stålram. Med hänvisning till det genomsnittliga prissegmentet för cyklar i allmänhet är denna bergscykelcykel den mest lönsamma representanten för denna kategori, vilket delvis förklarar dess popularitet. Samtidigt har Versus en effektiv tvåfjädringsramdämpning, ett slitstarkt, trådfritt halvintegrerat ratt, en dubbelfälg som stärker hjulens design, 21 växlar och utmärkt manövrerbarhet på skogsvägar och kuperade områden.

Med tanke på populariteten hos modellen är det inte förvånande att det finns gott om positiva recensioner. Köpare noterar hög hastighet, högkvalitativ montering, hållbarhet och ljudlöshet. Bra cykel och enligt experter. Den enda nackdelen som hindrade honom från att stiga ovan var vikten på 19 kilo, vilket är för stort för tonåringar, speciellt om du behöver lyfta honom till lägenheten genom trappan.


1 Merida Matts J24


Kraftfull modell för cross-country. Bred färgpalett
land: Taiwan
Genomsnittligt pris: 18 880 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Relativt enkelt, men kraftfullt och pålitligt, är utvecklingen av ett välkänt taiwanesiskt företag idealiskt för cross-country, det vill säga för höghastighetskörning över grov terräng. Nästan alla viktiga delar av en cykel hör till gångnivån, som anses vara en storleksordning bättre än den första. De är slitstarka och gör modellen helt opretentiös för typen av väg. I detta fall har tillverkaren, för fjädringsgaffeln, möjlighet att ändra styvheten, vilket gör att ryttaren kan justera den för en viss yta.Företaget tog hand om cykelns utseende. Trevlig design kompletteras med ett rikt utbud av olika färger, så att alla kan välja designen efter din smak.

Även om utvecklingen av Merida knappast kan kallas överkomlig, anser många att det är en rimlig kombination av pris och kvalitet. De bästa egenskaperna hos en cykel är styrka, tillförlitlighet, låg vikt.

De bästa tonårscyklarna med en ram på 20 - 24 tum (höjd från 178 cm)

De största företrädarna för tonårscyklar, vars ram når 20 inches eller mer, är konstruerade för ryttare med tillväxt från 178 till 200 centimeter. Därför är de lämpligen huvudsakligen endast mycket höga tonåringar från 15 år och äldre.

Trots att inte alla ungdomar har så lång livslängd är valet av modeller med en ram på mer än 20 tum ganska stor och rik på intressanta, och viktigast av allt, användbara egenskaper hos utvecklingen. Designad för redan ganska vuxna tonåringar, får cyklar i den här kategorin ofta bättre grepp under alla årstider, förbättrade uppgraderingsmöjligheter, vikningsmekanismer och några andra sällsynta tillägg. Dessutom utmärker sig många av dem med låg vikt.

3 Top Gear Eco


Budgeten. Vikbar design. Bagage och tillägg
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 9 790 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Den billigaste modellen, som vann många höga betyg från ungdomar, deras föräldrar och specialister, tjänade en plats i topp tre samt unik praktisk. Till skillnad från andra deltagare i betyget och alla utvecklingar i denna kategori är Top Gear-cykeln utrustad, inte bara med stövel, klocka, vingar, utan också en vikningsmekanism. Denna design gör modellen väldigt kompakt och bekväm för förvaring i lägenheten och för transport i bagageutrymmet i en bil eller resväska. Utvecklingen av ett inhemskt företag fick också en grundläggande uppsättning av 6 hastigheter och en bekväm växelväxel i form av en bekväm roterande knopp, oftast karakteristisk endast för dyra premiummodeller.

Eco - den mest populära cykeln, men också hela kategorin. Köpare tycker det är otroligt bekvämt och pålitligt. Det kännetecknas också av motståndskraft mot laster och en relativt liten vikt, högst 13 kg.

2 Scott Scale Jr 24 Disc


God avskrivning. Dubbelfälg. Rika möjligheter att uppgradera bromsar
land: Schweiz - USA (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 30 030 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Mekanismerna som utvecklats av schweiziska specialister anses traditionellt vara de mest exakta och hållbara, och den världsberömda premium-cykeln är inget undantag. Smidig körning, robust trådlös rattstång, dubbelhjul och brakning bra kraft med möjlighet till förbättringar och tillägg blev tillhörande modell. Efter att ha fått en utmärkt dämpning av den svarta svansramen och en gaffel på gaffelnivå, är cykeln nöjd med sitt utmärkta grepp och frånvaron av vibrationer från 1 till 21 hastigheter. Fjädringens gaffel är lätt att justera.

Den nya 2018 ser modern och trendig ut, vilket är vad pojkar och tjejer gillar. Enligt experter är detta en av de mest tillförlitliga modellerna. Köpare av mountainbike Scott attraherar främst design, ett överflöd av höghastighetslägen, bekvämt handtag och en ganska blygsam vikt.


1 Scott Scale JR 20 Plus (2018)


Den mest praktiska nya 2018. Den bästa feta cykeln. Ökad permeabilitet
land: Schweiz - USA (producerat i Kambodja)
Genomsnittligt pris: 31 430 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Tillhörande en sällsynt klass som heter fetcyklar, kan den senaste schweiziska utvecklingen, till skillnad från andra cyklar för tonåringar, inte bara kontrollera en ojämn landsväg eller ett för komplicerat skogspår, utan även en lös yta.Det är därför modellen är unik praktiskt. Förstärkta hjul med tjocka däck gör cykeln oförmögen när man går på lös sand och jämn snö. På grund av den låga vikten på 10,4 kg, ett brett ratt och lågtrycksdäck, kan modellen säkert hålla kvar även på ett mycket tjockt skikt. Men trots denna fantastiska förmåga ingår cykeln med en ram på 24 inches i antal hastigheter, även om den är utrustad med endast 7 växlar.

Original och ovanligt, modellen lockar uppmärksamhet hos ungdomar som söker individualitet, en aktiv livsstil och självständighet. Det är trots allt ett fullfjädrad tvåhjuligt fordon, som inte är föremål för vädret av vädret.

Populär omröstning - vem är den bästa cykelmakaren för tonåringar?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 36
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner