Top 10 debetkort med ränta på balans

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa betalkort med en procentandel av saldot

1 LokoBank - MasterCard Platinum Det bästa kortet för att lagra stora mängder
2 Öppning - "Smart Card" Bra inkomst för små mängder
3 Alfa-Bank - MasterCard Platinum Det bästa intresset för balansen i mängden över 10 miljoner rubel.
4 Östra banken - "karta №1" Gynnsamt erbjudande för pensionärer
5 Renaissance Credit - MasterCard Bästa kassaflödesvillkor, bra% i balans
6 Home Credit Bank - "Benefit" Lönsamt bonussystem, gratis första månad av service
7 Ural Bank of Reconstruction and Development - "Maximal Classic" Gratis uttag på egna bankomater, optimala villkor
8 Tinkoff Bank - Tinkoff Black Bekväm nätbank, optimala förhållanden
9 VTB - Multicard Gynnsamma ytterligare villkor
10 Roketbank - "Mysigt utrymme" Fast inkomst

Utan tvekan kan den mest populära bankprodukten bland befolkningen säkert kallas betalkort. De är utformade för enkel lagring, överföring av pengar och deras användning. Ett stort antal sådana kort behövs för att få pensioner, löner, olika förmåner. Många föredrar inte bara att spendera pengar från plast, men också att samla den. Det är mycket bekvämare att göra detta på ett betalkort, snarare än på ett sparkonto i en bank. Det andra alternativet har många restriktioner (antal uttag, term, etc.). De mest avancerade bankerna ger sina kunder en unik möjlighet - att få ränta på kontosaldo. Den sker månadsvis och beräknas utifrån den årliga räntan. Vi räknade ut hur man väljer det mest lönsamma betalkortet från olika erbjudanden:

 1. Ränta för resten. Naturligtvis är detta det viktigaste kriteriet vid val i detta fall. Den maximala räntan är 8. Det är långt ifrån alla banker att utfärda ett sådant lönsamt kort.
 2. Extra. bonus. Några moderna betalkort har intressanta förhållanden. Till exempel får en kund ofta en återbetalning för inköp, deltar i bonusprogram, betalar rabatt i bankens partnershop och mycket mer. Ju mer liknande förhållanden desto mer lönsamma att använda kortet.
 3. Årlig service - Detta är en betalning för att använda kortet. I regel varierar detta belopp mellan 300-1500 rubel. beroende på banken. Även om vissa av dem inte tar ut en avgift för årligt underhåll under särskilda förhållanden.
 4. Kontostyrning. En modern kund behöver enkel och tydlig hantering av hans konto, såväl som mobil åtkomst till den. För att göra detta behöver du en speciell applikation på din smartphone, där du kan hålla reda på dina utgifter och inkomst, betala för tjänster, utföra överföringar etc.

Vi rankade de bästa debetkorten med en procentandel på balansen. Följande faktorer beaktades under urvalet:

 • kundrecensioner
 • ränta på balans
 • Regler för registrering och underhåll
 • Bekvämlighet i kontohantering.

Topp 10 bästa betalkort med en procentandel av saldot

10 Roketbank - "Mysigt utrymme"


Fast inkomst
Andelen av saldot: upp till 4,5%
Betyg (2019): 4.5

Rocketbank är en modern innovativ produkt från så stora banker som Otkritie och Kivi Bank. Det inkluderar flera helg-erbjudanden för olika kort. För innehavarna av "Cosy Cosmos" särskilda villkor för cashback och ränta på balansen.

Detta kort utfärdas inom 2-3 dagar och levereras till kunden direkt till huset. Dess design sker online. För öppningen, såväl som service, är provisionen inte debiterad. Kontot saldo debiteras 4,5% per år. Samtidigt returneras 1% av det använda beloppet alltid till bonuskontot i form av bergrör, som du senare kan betala för inköp.Överföringar debiteras med 1,5% av beloppet (om en engångskunder överför mer än 5.000 rubel, finns det ingen provision). Uppfyllning via bankomaterna "Discovery" är gratis, med andra alternativ - 0,5% av beloppet. När du installerar mobilapplikationen får du meddelanden om alla färdiga transaktioner. Följande villkor gäller för kontantuttag: de första 5 är gratis, efterföljande med en provision på 1,5%.

Fördelar: transparenta villkor för att få% av balans, räntebärande pengar, bonusar och cashbacks, bekvämt online banking, leverans till hands, fri öppning och underhåll. Nackdelar: inte gynnsamma villkor för slutförandet och överföringen av pengar.


9 VTB - Multicard


Gynnsamma ytterligare villkor
Andelen av saldot: upp till 6%
Betyg (2019): 4.5

VTB Bank anses vara en av de mest stabila och pålitliga bankerna. Det har ett brett nätverk av filialer och bankomater i hela landet. Det erbjuder en mängd olika tjänster för småföretag, stora företag och privatpersoner. Befolkningen uppmanas att utfärda betalkort på intressanta villkor.

Med "Multicard" från "VTB" kan kunderna få upp till 6% per år i balans om vissa villkor är uppfyllda. Det beror helt på den månatliga kostnaden: till en kostnad av över 75 000 rubel. ränta debiteras till maximalt (6%), från 15 till 75 000 - 2%, mindre än 15 000 - endast 1%. I detta fall är det maximala beloppet av besparingar, som kommer att fungera inkomst - 300 tusen rubel. År 2017 identifierades detta kort bättre enligt versionen av portalen banki.ru i nomineringen "Årets bankkort". Detta beror på optimala förhållanden och utmärkt tillägg. bonus. Till exempel får en kund upp till 15% av kassaflödet från inköp. Dess storlek beror på den valda kategorin (auto, restauranger, resor etc.). Kortet öppnas gratis och underhålls också (när du spenderar över 5000 rubel per månad). På samma villkor är det möjligt att överföra pengar till andra konton och ta ut pengar på alla bankomater.

Fördelar: Ökad återbetalning för vissa kategorier, gratis underhåll, användning och prestanda av olika verksamheter när minsta antal inköp per månad uppnås, den bästa feedbacken från innehavarna. Nackdelar: mycket låg% i balans med besparingar under 75 000 rubel.

8 Tinkoff Bank - Tinkoff Black


Bekväm nätbank, optimala förhållanden
Andelen av saldot: upp till 6%
Betyg (2019): 4.6

Den första onlinebanken Tinkoff har väsentligt utökat utbudet av tjänster som erbjudits under de senaste åren. Nu kan kunder få en inteckning, beställa ett kredit- eller betalkort, ta ett lån för en mängd olika behov och mer. Tinkoff-kort är en av de mest populära produkterna. De presenteras i ett brett sortiment och har olika förutsättningar.

Tinkoff Black-betalkortet ger ränta på saldot om det innehåller mellan 3 000 och 300 000 rubel (och mer än 3 000 rubel spenderas per månad). För att beräkna betalningar används medelvärden för varje dag i månaden. Bankens största skillnad - någon produkt är lätt att beställa online. Detta kort är inget undantag. Kuriren kommer att ta henne hem om några dagar. I den här frågan kommer det att vara helt gratis. För service av bankavgifter en avgift på 99 rubel. månatligen men med en balans på mer än 30 tusen rubel. Klienten använder det gratis. Kontantbetalningar upp till 5% gäller för betalningar online. En viktig funktion är att tillbakadragna belopp överstiger 3 000 rubel, utan kostnad hos någon bank i någon bank. Överföringar kan göras online, men de debiteras 90 rubel. SMS-anmälan tillhandahålls utan avgift.

Fördelar: Praktiskt Internetbank, optimala villkor, gratis SMS-meddelande, stor återbetalning för inköp, online registrering, kurirleverans. Nackdelar: Inte lönsamma kontantuttag (mindre än 3000 rubel).


7 Ural Bank of Reconstruction and Development - "Maximal Classic"


Gratis uttag på egna bankomater, optimala villkor
Andelen av saldot: upp till 6,75%
Betyg (2019): 4.6

Enligt centralbanken är Uralbanken för återuppbyggnad och utveckling bland de 30 största bankerna i vårt land. Dess kontor är representerade i många städer i Ryssland. Öppnade tillbaka 1990.Produktutbudet är mycket högt, det finns förslag till företag och privatpersoner.

"Maximum Classic" -kortet är ett intressant erbjudande bland liknande betalkort. I början av perioden debiteras 1400 rubel. för tjänsten, och vid uppdrag av mer än 120 tusen rubel. Förra året kompenseras kommissionen av banken. Den maximala procentsatsen av saldot är giltigt när omsättningen av medel överstiger 10 000 rubel. månadsvis och besparingar i mängden 20 till 350 tusen rubel. Innehavare får utmärkta betalningsvillkor - för bonuskategorier returnerar upp till 10% av kostnaden (bland annat bensinstationer, gym, flyg och tågbiljetter). Cashback på 1% gäller för alla andra inköp. Ta ut pengar i din egen bankomat gratis och i andra - 1% av beloppet, men minst 120 rubel. Banken sätter gränser för kontantuttag: 100 000 rubel. per dag via en bankomat eller kassör. Ansökan om kvitto kan fyllas i på nätet på webbplatsen.

Fördelar: lönsam kontantuttag, en bra andel av saldot, avkastning av inköp med bonusar, snabbfrisättning, specialkategorier med ökad återbetalning. Nackdelar: dyra service.

6 Home Credit Bank - "Benefit"


Lönsamt bonussystem, gratis första månad av service
Andelen av saldot: upp till 7%
Betyg (2019): 4.7

Home Credit är en kommersiell bank som har öppnat mer än 6 000 kontor och bankomater i hela Ryssland. Huvudkontoret ligger i huvudstaden. Grundades 1990. Du kan göra inlåning, få ett lån, beställa ett kredit- eller betalkortsnummer och mycket mer.

En av de mest populära produkterna i banken är "Benefit" betalkort. Enligt den erhåller kunden en extra inkomst på upp till 7% per år i kontosaldo. Betalningssätt är enligt följande: 3% med besparingar över 300 tusen rubel, 5% för beloppet upp till 300000 rubel. och det finns mindre än 5 inköp per månad, 7% för samma belopp, men för mer än 5 transaktioner per månad. Det är gratis att använda kortet om kostnaden för 5000 rubel överskrids. och med en balans på mer än 10 000 rubel. "Benefit" är en högteknologisk produkt, eftersom Stödjer populära funktioner: PayWave, Apple Pay, Samsung Pay, etc. Innehavare returnerar upp till 10% när de köper från partners, 3% i underhållningsföretag och 1% i alla fall. Detta gör att du kan ackumulera bonusar och fortsätta använda dem. Kontantuttag på egna bankomater är gratis, i andra fall är det 100 rubel. (förutom de första 5 operationerna - de är fria).

Fördelar: Intressanta villkor för återbetalning, den första användningsperioden är alltid gratis, din ansökan om en smartphone, bra feedback från innehavarna. Nackdelar: Betald tjänst vid bristande överensstämmelse med villkoren.


5 Renaissance Credit - MasterCard


Bästa kassaflödesvillkor, bra% i balans
Andelen av saldot: upp till 7,25%
Betyg (2019): 4.7

Renaissance Credit är en stor affärsbank med kontor i hela Ryssland. Hans huvudsakliga specialisering är konsumentlån. Men bland bankens erbjudanden kan du möta flera betalkort, som har en ganska hög andel av saldot.

Debitkortet i MasterCard betalningssystemet från Renaissance Credit tillhandahålls på mycket gynnsamma villkor. Med ett månadskonto på upp till 500 tusen rubel erhåller kunden en årlig inkomst på upp till 7,25%, med ett belopp över detta belopp - 6%. Dess service kostar bara 59 rubel, och om vissa bankkrav är uppfyllda (spenderar mer än 5.000 rubel och balansen är inte mindre än 30 000 rubel) är den helt gratis. Det är bekvämt att utfärda ett kort genom en onlineapplikation, varefter du måste komma till kontoret för att ta emot det. Vanligtvis tar utgivningen 1-2 dagar. Det kostar bara 99 rubel. Ett speciellt bonusprogram hjälper till att spara på inköp och returnera upp till 100% av deras värde i form av bonusar, som sedan omvandlas till rubel. Avgiften för SMS-varningstjänsten kommer att vara 50 rubel per månad. Ett viktigt inslag i kortet är återkallandet av högst 25 000 rubel. per månad utförs utan provision på alla bankomater.

Fördelar: Den mest lönsamma kontantuttaget, en bra avkastning på sparande, snabb bearbetning, ett intressant bonusprogram, många tilläggsalternativ.


4 Östra banken - "karta №1"


Gynnsamt erbjudande för pensionärer
Andelen av saldot: upp till 7,5%
Betyg (2019): 4.8

Vostochny Bank har ett huvudfokus på detaljhandelns utlåning. Det ger ett stort utbud av tjänster till allmänheten. Grenar finns över hela landet, särskilt i Sibirien och Fjärran Östern. Bland bankrabatterna finns det betalkort med gynnsamma villkor för kontosaldot.

"Kort №1" har transparenta användningsvillkor, nämligen: 7% av saldot till någon kund under lagring av högst 500 tusen rubel. och 2% på mängder ovan. Samtidigt, för pensionärer som får pension på detta kort, finns en högre årlig ränta (mer än 0,5%). Service "Kortnummer 1" är helt gratis, för problemet måste betala från 150 till 700 rubel. beroende på det valda betalningssystemet. Tilläggstjänster inkluderar SMS-information, återbetalningstjänst (upp till 1,5% från varje köp och upp till 5% på sommaren på restauranger, kaféer, etc.). Om så önskas kan kunden utfärda ett extra kort. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder banken ett problem med barnkort (för personer från 6 till 14 år) med gratis service. Speciellt utformad mobiltjänst gör att du snabbt kan utföra kontotransaktioner var som helst. Kontantavdrag på sina bankomater är gratis, i andra 2% av beloppet (om det är mer än 3.000 rubel är det gratis).

Fördelar: intressanta villkor för pensionärer, bra inkomst, gratis service, mobilbank, registrering av ett barnkort, gynnsam återbetalning.

3 Alfa-Bank - MasterCard Platinum


Det bästa intresset för balansen i mängden över 10 miljoner rubel.
Andelen av saldot: upp till 8%
Betyg (2019): 4.8

Den berömda "Alfa-Bank" grundades för över 25 år sedan. Det är den största icke-statliga banken i landet när det gäller tillgångar. Det erbjuder ett stort utbud av olika tjänster. För privatpersoner finns det många lukrativa erbjudanden för både utlåning och kortutgivning.

Genom att utfärda en debit MasterCard Platinum och ansluta högsta + tariffen till den, kan du få inkomster på upp till 8% per år på kontobalans. Samtidigt tillåter banken sina kunder att använda 5 valutor att välja mellan (men% gäller endast rubel). Detta erbjudande är relevant för innehavare av stora mängder. Om du har mer än 10 miljoner rubel på ditt konto, kommer de första två månaderna att du få 5,5%, från tredje till femte - 6,5%, från sjätte till 7% och ett år efter att du började använda kortet - 8%. Den som har mindre än 100 tusen rubel., 0,01% debiteras på saldot. En bra bonus är möjligheten att beställa ett kort på webbplatsen och få det med bud. En annan funktion är att varje kund har en personlig chef som hjälper till att boka en biljett, boka en överföring och få försäkring. Operatörer kan också hjälpa till med pengaröverföringar, öppna ett konto. Ledningen sker genom den bekvämaste mobilbanken.

Fördelar: En stor andel av balansen på stora summor, personlig assistent, kurirkortleverans, utmärkt internetbank, omvandling till en förmånlig takt. Nackdelar: otillbörliga besparingar av små mängder.

2 Öppning - "Smart Card"


Bra inkomst för små mängder
Andelen av saldot: upp till 8%
Betyg (2019): 4.9

Otkritie Bank har en av de ledande positionerna bland de största ryska bankerna. Det tillhandahåller tjänster till juridiska personer och allmänheten. En separat aktivitet är produktionen av online-kartor. Bland bankens erbjudanden finns också ett betalkort med bra inkomst.

"Smart Card" har ett oerhört lönsamt intresse för balansen (max 8%). Villkoren här är ganska enkla: om i slutet av perioden är mer än 500 tusen rubel kvar på kortet, då 4% per år debiteras, mindre än 500 tusen rubel. - 6%, upp till 30000 - 8%. Kortet är mer lämpligt för dem som behåller små mängder kontanter. Förresten kostar tjänsten 299 rubel. per månad, men till en kostnad av mer än 30 tusen rubel. Det blir helt gratis. Procentandelarna beräknas på ett speciellt sätt: Medeltalet av saldon för varje dag tas, sammanfattas och divideras med antalet dagar. Kort utfärdas för en period av 4 år. För övrigt är alla inköp här en återbetalning på 1% (och i vissa fall upp till 10%). Det finns restriktioner för kontantuttag. Det maximala beloppet per månad - 150 000 rubel. Registreringen är ledig i 1-3 dagar.Kortet kan beställas på hemsidan med hemleverans.

Fördelar: Gynnsamt intresse på små mängder, gratis ersättning efter 2 år, utgåva utan provision, bra cashback, bra recensioner, mobilapplikation. Minus: Begränsningar på gränsen, en liten andel av stora mängder.


1 LokoBank - MasterCard Platinum


Det bästa kortet för att lagra stora mängder
Andelen av saldot: upp till 7,25%
Betyg (2019): 4.9

LokoBank anses vara en av de mest tillförlitliga bankerna i Ryssland enligt kunderna. Det erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privatpersoner och juridiska personer. Han uppmanar sina kunder att utfärda betalkort med ett mycket gynnsamt intresse för balansen.

Med "Maximum Income" -kortet kan du få upp till 7,25% av ditt kontosaldo. För detta är det nödvändigt att uppfylla ett antal villkor: att inte ha mer än 5 miljoner rubel sparande och mindre än 60 tusen rubel. Samtidigt varje månad måste du spendera mer än 100 000 rubel. Kortet är idealiskt för dem vars utgifter och inkomster är över genomsnittet. Produktens huvuddrag är helt gratis design och underhåll. Det är dock värt att notera att om en eller flera villkor inte uppfylls, måste du varje månad betala 699 rubel. för användning. "Maximal inkomst" utfärdas i 3 år. Banken låter dig ansluta ytterligare tre exemplar. En annan skillnad på kortet är att varje köp tjänar en återbetalning på 0,5%. För enkelhetens skull har banken utvecklat en mobilapplikation genom vilken du kan utföra alla operationer, inklusive kontopåfyllning.

Fördelar: En hög andel av balansen, gratis registrering, bekväm hantering genom applikationen, möjligheten att öppna ytterligare kort, enkel påfyllning. Nackdelar: En stor månadsavgift om villkoren inte är uppfyllda.


Populär omröstning - vilket betalkort med en procentandel på saldot är bäst?
Vi rösta!
Totalt röstat: 18
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner