Topp 10 huvudvärkpiller

plats

namn

Funktionsbedömning

Den bästa antispasmodiska för huvudvärk

1 spazmalgon Kombinerad åtgärd
2 Nospanum Snabb åtgärd

De bästa antiinflammatoriska huvudvärkpillerna

1 Pentalgin Kraftfull effekt
2 nise Den bästa anestetiska effekten
3 Nurofen Förlängd åtgärd
4 tsitramon Bästa pris

De bästa smärtstillande medel för huvudvärk

1 ögonblick Instant resultat
2 aspirin Bättre smältbarhet
3 ibuprofen Wide scope
4 analgene De mest prisvärda pillerna

Huvudvärk är en av de vanligaste åkommorna i vardagen. Det avviker från viktiga aktiviteter och orsakar allvarligt obehag. För snabb relief från migränmedicin erbjuder en mängd olika medel. Var och en agerar på egen väg och har individuella indikationer för användning.

Det finns fall där de dyraste och mest effektiva (enligt tillverkaren) läkemedel misslyckas. För att uppnå den önskade effekten är det nödvändigt att bestämma källa, natur och symtom på smärta. Och så:

 1. Om de smärtsamma förnimmelserna har en tydlig lokalisering (tempel eller panna, del av huvudet), är det bättre att få medel till lugnande åtgärder.
 2. Om det uppstod på grund av vaskulära spasmer är det nödvändigt att föredra läkemedel, inklusive koffein eller analgin.
 3. No-spa eller paracetamol kan användas för gravid och lakterande.
 4. Med ökat tryck används citramon ofta för att eliminera smärta.
 5. Migrän anses vara en allvarlig sjukdom. Terapi bestäms individuellt.

Glöm inte att dessa egenskaper gör det möjligt för dig att plocka upp p-piller för att lindra ett enda smärtsymptom. Om du är orolig för en vanlig huvudvärk, bör du kontakta en läkare. Han kommer att ordinera lämplig behandling.

Det är omöjligt att säga vilka droger som är bättre. Men i rangordningen samlade vi de mest föreskrivna läkemedlen som har positiva betyg från vanliga människor och rekommenderas av de flesta specialister.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

Den bästa antispasmodiska för huvudvärk

Tabletter som tillhör denna grupp, reducerar tonen i blodkärl, muskler och inre organ, vilket eliminerar krampen. Med långvarig smärta kan de användas i flera dagar i rad.

2 Nospanum


Snabb åtgärd
land: Ungern
Genomsnittligt pris: 199 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Känd och tidtestad läkemedel. Den aktiva beståndsdelen är drotaverin. Kan snabbt absorberas och lösas, så den analgetiska effekten tar inte lång tid. De första tecken på lättnad observeras efter 10 minuter, maximal effekt uppnås efter en halvtimme. Lindrar spasmen, slappnar av musklerna. Ofta utsedd av specialister för cephalgia av annan art, det hjälper emellertid inte i kampen mot migrän.

Recensioner av positiva piller. Hög effektivitet, universalitet, acceptabel priskategori och säkerhet noteras. Kan användas under graviditet och amning. But-shpa hjälper perfekt med huvudvärk, utlöst av stress, muskelöverbelastning, komplexiteten hos den neurologiska och psykologiska inriktningen.


1 spazmalgon


Kombinerad åtgärd
land: Bulgarien
Genomsnittligt pris: 294 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Effektiva piller som läkare ofta föreskriver. De verkar i tre riktningar: de eliminerar smärta, slappna av muskler och lindra inflammation. Rekommenderas för kolikvärk. Skillnad i ett brett tillämpningsområde och rimligt pris. Resultatet uppnås på kort tid.

Köparna berömmer Spazmalgon för kombinerade effekter och snabb hjälp. Det är bevisat att han enkelt klarar av huvudvärk av olika ursprung. Det har många kontraindikationer. Lång mottagning är inte tillåten.Ej kompatibel med alkohol, så som ett botemedel mot en baksmälla kommer inte fungera. I allmänhet är det ett bra läkemedel för små pengar.

De bästa antiinflammatoriska huvudvärkpillerna

NSAID-gruppen har många positiva egenskaper. Inte konstigt att de upptar en särskild nisch i medicin. Snabba agera, minska inflammation, ha smärtstillande effekt, minska temperaturen.

4 tsitramon


Bästa pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 15 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Citramon - "gammal man" rankar bäst. På marknaden under en lång tid, förlorar emellertid inte sin position på grund av budgetkostnaden och högprestandan. Detta är den mest prisvärda medicinen för den ryska federationens allmänna befolkning. Innehåller aspirin, eliminerar smärta och inflammation, paracetamol, sänkt feber och koffein, vilket förbättrar blodkärlets funktion. Det ordineras mot vanliga typer av smärta, inklusive muskulatur, huvudvärk, dental och migrän.

Behandlar icke-narkotiska droger. Ger ett utmärkt terapeutiskt resultat, men har många begränsningar och sidreaktioner. Det rekommenderas inte att ta tandem med alkohol i mer än tre dagar. Citramon är ofta ordinerad av läkare för lågintensiva smärtsymptom som en del av den huvudsakliga behandlingen för förkylning.

3 Nurofen


Förlängd åtgärd
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 95 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Mycket effektivt verktyg som finns i nästan alla hemmedicinskorg. Agerar snabbt och kontinuerligt Lättnar ont, inflammation, sänker temperaturen, hjälper till med illamående och irritabilitet. Eftersom det innehåller metamizol, klassificerades Nurofen som ett säkert icke-narkotiskt läkemedel.

Läkemedlet har blivit erkänt av miljontals köpare. Dess popularitet sjunker inte, tvärtom växer den. Nurofen får mycket lojala recensioner för huvudvärk. I en halvtimme eliminerar ett piller fullständigt det obehagliga symptomet, ofta krävs inte en extra dos. Effekten varar upp till 8 timmar, vilket tillverkaren hävdar. Det är värt att notera att drogen ger ett positivt resultat i kampen mot symtom på en baksmälla.

2 nise


Den bästa anestetiska effekten
land: Indien
Genomsnittligt pris: 191 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Allmänt känt och populärt läkemedel. Utsedd för att eliminera de smärtsamma symptomen av symptomatisk natur, i synnerhet från huvudvärk. Det slår ner temperaturen och stoppar utvecklingen av inflammation. Den aktiva substansen är nimesulid. Utmärkt absorberad, nästan 100% av ämnet utsöndras från kroppen.

Patienter hävdar att detta är en av de bästa lösningarna. Hanterar snabbt och effektivt en svår huvudvärk när andra piller inte hjälper. Många älskar honom för sin mångsidighet och varaktiga resultat. Priset är ganska motiverat. Det är väldigt viktigt att Nise finns kommersiellt och är närvarande i nästan alla apotek.

1 Pentalgin


Kraftfull effekt
land: Ryssland, Vitryssland
Genomsnittligt pris: 155 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En av de bästa och vanligaste drogerna som snabbt kan hantera huvudvärk. Komplexet av huvudkomponenterna innehåller kodin, koffein och analgin. De påverkar ganglierna och förhindrar bildandet av smärthormoner. Pentalgin lindrar feber och inflammation. Resultatet uppnås några minuter efter ingången.

Tabletter har många positiva recensioner. Både läkare och patienter ger dem högsta betyg. Även om det finns allvarliga kontraindikationer (beroende, inkompatibilitet med kaffe, biverkningar), gör verktyget ett utmärkt jobb med sina uppgifter. Många tar Pentalgin för förkylningar för att eliminera symtom, inklusive mot feberens manifestationer.


De bästa smärtstillande medel för huvudvärk

Huvudvärk orsakad av spasmer i blodkärlen (expansion eller sammandragning) är ensidig och lindras av tryckåtervinning. I detta fall är det värt att hänvisa till analgetika.

4 analgene


De mest prisvärda pillerna
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 24 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Några av de bästa billiga pillerna. Njut av stor popularitet bland ett stort antal köpare. De hjälper till med starka och svaga huvudvärk, har alla karakteristiska smärtstillande egenskaper. Fördelar är låg kostnad och brist på narkotikamissbruk. Drogen tillhör också kategorin icke-narkotisk. Detta ger honom en extra fördel.

Tillsammans med en positiv effekt finns kontraindikationer och biverkningar. I recensionerna noterar kunderna att den positiva effekten av Analgin inträffar 20 minuter efter appliceringen. Men det går inte länge, bara 2 timmar. Verktyget fungerar mer i rollen som det enklaste och mest tillgängliga för nödfall.

3 ibuprofen


Wide scope
land: Ryssland, Serbien, Polen
Genomsnittligt pris: 28 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Potentiellt läkemedel, vars huvudsakliga substans är ibuprofen. Det ordineras för migrän, smärta orsakad av överbelastning. Det har en långvarig effekt. Kännetecken: ett brett spektrum av handlingar. Det hjälper inte bara huvudvärk utan också med radikulit, artrit. De första tecknen på allmän förbättring observeras 10 minuter efter applicering.

Tål tolereras, orsakar ibland biverkningar i form av illamående, kräkningar. Detta återspeglas i konsumentåterkoppling. Många använder Ibuprofen som ett bedövningsmedel, antiinflammatoriskt och antipyretiskt medel samtidigt. Detta är ett billigt multifunktionellt läkemedel för alla tillfällen av någon typ av smärta.

2 aspirin


Bättre smältbarhet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 269 ​​gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Utbredd medicinering i vårt land. Den har en lång historia. Alltid distinkt med hög effektivitet. Modernt aspirin för huvudvärk finns i form av brösttabletter för bekvämare användning och snabb absorption. Hjälper med migrän, bihåleinflammation, baksmälla, andra klämma sensioner. Acetylsalicylsyra i basen främjar blodförtunning och därmed blockerar smärtreceptorer och eliminerar inflammation.

En ytterligare fördel med Aspirin, enligt experter, är att den förhindrar bildandet av blodproppar. Detta är särskilt viktigt när huvudvärk provoceras av kärlsjukdom eller arteriell hypertension. Trots effektiviteten har verktyget många begränsningar. Innan du tar det är det bättre att konsultera en läkare.


1 ögonblick


Instant resultat
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 68 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Relativt nyligen uppträdde på läkemedelsmarknaden. Namnet härrör från den omedelbara effekt som tillverkaren lovar. De viktigaste fördelarna är: utmärkt portabilitet, snabb åtgärd (förbättring märkbart efter 10 minuter), förlängt resultat (varar upp till 24 timmar), hypoallergena. Innehåller ibuprofen, fördelaktiga kosttillskott och enzymer.

En stark medication kan inte göra utan allvarliga biverkningar. Bland dem observeras: Felfunktion i hjärtat och luftvägarna, trombos, missfall. Före användning är det bättre att konsultera en läkare. Tabletter är mycket populära bland personer som regelbundet lider av huvudvärk. Snabbt absorberad, vilket ger nästan omedelbara resultat. Även de starkaste kramporna som orsakas av stressiga situationer är inte ett hinder. Mig kan med rätta anses vara det bästa i rangordningen.

Populär omröstning - vilka piller från huvudet tycker du är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 789
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
2 kommentarer
 1. Dmitry
  Moment är den vanliga ibuprofen. Och ögonblicket - det här är helt klart inte ett tyskt namn. Tyskt läkemedel baserat på ibuprofen - lång
 2. Larissa
  Bra huvudvärk tar bort valokordin i droppar. Bara du dricker, det rensar omedelbart i ditt huvud.

betyg

Hur man väljer

recensioner