Topp 10 tandvärkpiller

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa piller för svår tandvärk

1 ketorol Bästa smärtlindring
2 Ketanov Bästa valuta för pengarna
3 Flamidez Bra komposition
4 Ibuklin Långvarigt resultat

De bästa pillerna för tandvärk mild och måttlig intensitet

1 tempalgin Säker för matsmältningssystemet
2 Dexalgin 25 Snabb åtgärd
3 Fanigan Kombinerad åtgärd
4 paracetamol Populäraste tabletterna
5 nimesulid Bästa pris
6 tog Universell botemedel

Det finns ingen person som aldrig har stött på tandvärk. Man tror att detta är ett av de starkaste symptomen som kan orsaka outhärdligt lidande. Naturligtvis, i sådana fall måste du kontakta din tandläkare. Det är inte alltid möjligt att få ett möte "här och nu", då kommer smärtstillande medel från förstahjälpspaketet till räddning.

Det är värt att notera att det är omöjligt att bota dina tänder med piller. De lindrar bara smärta ett tag. Eftersom orsakerna till sjukdomen kan vara annorlunda: pulpitis, karies, periodontit, terapeut måste producera en specialist. Vid självmedicinering är det viktigt att ignorera kontraindikationer och följ instruktionerna noggrant.

Effekten av droger på en viss person individuellt. Det som inte hjälpte en visar bra resultat med den andra. Så, när du väljer smärtstillande medel, överväga följande:

 1. Egenskaper hos kroppen (allergiska reaktioner och intolerans mot komponenterna).
 2. Smärtan och deras intensitet. Med svag värkande manifestationer hjälper antispasmodik, med oacceptabla - narkotiska droger (de är endast tillgängliga på recept).
 3. Att lindra spasmer tillsammans med inflammation med hjälp av NSAID-gruppen. Analgetika används för att lindra ett symptom. De blockerar hjärnans centrum, stoppar överföringen av smärtimpuls.
 4. Ytterligare patologier. Många läkemedel är kontraindicerade för personer med sjukdomar i mag-tarmkanalen, hjärt-kärlsystemet, njurarna.

Som du kan se är det omöjligt att unikt namnge de bästa pillerna. Men du kan välja de mest effektiva drogerna enligt konsumenter och tandläkare. Deras lista anges nedan i rankningen.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

De bästa piller för svår tandvärk

För att eliminera de starka långvariga krampen skapade droger av den nya generationen. De utmärks av säkerhet och hög effektivitet. Kontraindicerat hos personer med lever- och blodproblem, såväl som gravida och ammande kvinnor. Huvudreglerna är strikt iakttagande av instruktioner, förebyggande av överdosering.

4 Ibuklin


Långvarigt resultat
land: Indien
Genomsnittligt pris: 127 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Ibuklin används ofta av många experter för att lindra smärta (före och efter tandprocedurer), vid behandling och avlägsnande av komplexa tänder. Verkar snabbt och kontinuerligt (upp till 8 timmar). Strukturen av läkemedlet innehåller paracetamol och ibuprofen. Den första smeten lindrar och minskar temperaturen, den andra - lindrar inflammation. Det har kliniskt bevisats att en kombination av dessa komponenter kan leda till ökad effektivitet av läkemedlet.

Ibuklin är en av de bästa läkemedlen för tandvärk, enligt konsumenterna. Feedbacken noterade hög prestanda, omedelbar inverkan, rimlig kostnad. Jag tycker att det kan användas som ett universellt botemedel mot de spasmodiska symptomen på olika etiologier.

3 Flamidez


Bra komposition
land: Indien
Genomsnittligt pris: 90 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Populära tabletter tillhör gruppen av kombinerade NSAID. Paracetamol och diclofenak (analgetika) samt anti-edema serratiopeptidas är aktiva substanser.Effektiv med purulent inflammation och alveolabscess, efter utvinning av tänder. Det har en kraftfull antipyretisk, analgetisk, analgetisk och antirheumatisk effekt.

Flamidez har fått mycket positiv feedback från specialister och vanliga patienter. Används i tandläkare. Den perfekta kombinationen av komponenterna i kompositionen möjliggör maximalt positivt resultat. Läkemedlet kan tas oberoende strikt enligt instruktionerna, men glöm inte att den bästa lösningen är att gå till läkaren för ett individuellt recept.

2 Ketanov


Bästa valuta för pengarna
land: Indien
Genomsnittligt pris: 53 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Potentiellt läkemedel baserat på ketorolaka. Blockerar bildandet av smärtsamma enzymer (prostaglandiner), på grund av vilket ett kraftfullt anestetiskt resultat uppnås. Avser NAPS, sänker därför temperaturen och stoppar de inflammatoriska processerna. Rekommenderas för sjukdomar i pulpitis, periodontit, dentala skador, i postoperativ period.

Det har många kontraindikationer, inklusive njursvikt, magsår, barn under 16 år, graviditet. Kan inte användas för astma. En positiv effekt uppnås efter högst 60 minuter och varar ca 6 timmar. Per dag får inte använda mer än 2 tabletter. Ketaner är mycket populära bland patienter. Pris i förhållande till resultatet gör det mycket efterfrågat.


1 ketorol


Bästa smärtlindring
land: Indien
Genomsnittligt pris: 39 gnugga.
Betyg (2019): 5.0

En av de bästa, enligt konsumenterna, är Ketorol. Det har en uttalad smärtstillande effekt. Avser NVPS, inte kompatibel med andra medel av samma grupp och paracetamol. Hjälper med kraftiga tandvärk, med abscesser och närvaron av en nerver. Giltigt i 40 minuter, sparas resultatet upp till 7 timmar.

Starkt kontraindicerat hos barn och gravida. Överskridande tillåten dos kan leda till allvarliga brott mot luftvägarna, matsmältningssystemet och njurarna. För maximal effektivitet, rekommenderar läkare Ketorol att dricka mycket vätskor. Tillåt att ta upp till 3 tabletter per dag med ett intervall på 4 timmar. Eftersom medicinen är stark är biverkningar som allergier, yrsel, sömnighet och svettning inte uteslutna.

De bästa pillerna för tandvärk mild och måttlig intensitet

Om du upplever milda eller måttliga manifestationer av dentalgia, betyder användning som hjälper till att lindra tillståndet i flera timmar. De lindrar perfekt anfall med karies, pulpit och tandköttssjukdom.

6 tog


Universell botemedel
land: Indien
Genomsnittligt pris: 70 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Han tog är ett universellt verktyg i kampen mot smärta sensationer av olika natur och ursprung. Utmärkt lindrar låg och medium intensitet tandvärk. Hjälper till att sänka temperaturen och inflammatoriska processer. Innehåller 3 aktiva ingredienser, vars kombination bidrar till en utmärkt analgetisk effekt.

Den maximala dagliga dosen är 6 tabletter. Ta inte Braal med andra läkemedel. Kan orsaka allergiska reaktioner, minskat tryck, snabb hjärtslag. Extremt kontraindicerat intag med alkohol i någon form. För att uppnå önskat resultat rekommenderas inte att överskrida den tillåtna dosen och noggrant undersöka kontraindikationerna.

5 nimesulid


Bästa pris
land: Makedonien
Genomsnittligt pris: 29 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Nimesulids verkan är huvudsakligen inriktad på att lindra inflammation och därtill hörande symtom. Ofta används den i tandvård. Effektivitet beror på orsakerna till tandläkare. Hjälper från tandvärk av måttlig intensitet, med allvarliga patologier - är maktlös. Det har en direkt effekt på smärtstillande receptorer.

Det är väldigt populärt bland Ryska federationens befolkning. Den låga kostnaden tillåter dig att köpa drogen ett stort antal patienter i avancerad ålder. Det finns naturligtvis kontraindikationer.De allvarligaste är sår, arteriell hypertoni och njursvikt. Det är absolut nödvändigt att undvika överdosering. Annars kan kräkningar, sömnighet och buksmärta uppstå.


4 paracetamol


Populäraste tabletterna
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 13 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Det hör till gruppen smärtstillande medel. Klarar av att klara en svag värkande tandvärk. Handlar snabbt, men effekten är kort. Dess värdighet är säker och låg kostnad. Det verkar på nervsystemet utan att röra hjärnans centrum. Inhiberar inte hjärtat och andningssystemet. Biverkningar är praktiskt taget frånvarande, med undantag för individuell intolerans.

Utmärkt verktyg för karies. Det ordineras ofta för tandvård hos unga barn eller efter borttagning med resterande smärta. Frigörar snabbt kramp och sänker temperaturen. Du borde inte ta det i mer än 3 dagar i rad, eftersom det här inte är någon behandling alls, utan bara en tillfällig lättnad. Paracetamol är ett ganska gammalt bevisat botemedel. Säljs i alla apotek och kostar ett öre. Tack vare dessa egenskaper är det kvar i efterfrågan idag.

3 Fanigan


Kombinerad åtgärd
land: Indien
Genomsnittligt pris: 250 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Fanigan består av två aktiva ingredienser: diclofenac och paracetamol, varför det kallas kombinations analgetika. Det har en bra analgetisk effekt. Dessutom lindrar svullnad som uppstår på bakgrund av dentalgale. Förstör fibrin och kollagenfibrer under inflammation. Ofta föreskrivs det för utbrott av "visdomständer", åtföljd av ont i halsen och en ökning av lymfkörtlar.

Hög prestanda är alltid bredvid biverkningar. Läkemedlet kan inte tas på en tom mage, eftersom det irriterar mag-tarmslimhinnan. Bedömning av recensioner är Fanigan allmänt känt som ett effektivt läkemedel för olika typer av smärta, inklusive dental smärta. Med självtillträde är det viktigaste att strikt följa instruktionerna. Då kommer en positiv åtgärd inte ta lång tid att vänta.

2 Dexalgin 25


Snabb åtgärd
land: Spanien
Genomsnittligt pris: 303 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den största fördelen är en snabbbedövningseffekt. Huvuddelen är ketoprofen, som har en stark antiinflammatorisk egenskap. Liksom liknande smärtstillande medel, håller effekten inte lång tid. Det tillhör NSAID-gruppen, det är ofta ordinerat av läkare i den komplexa behandlingen av olika sjukdomar.

Han visade sig på den positiva sidan. Inom 30 minuter hjälper till att klara av tandvärk. Åtgärdens varaktighet når ibland 6 timmar. Använd inte den i mer än 5 dagar i rad. Kan orsaka allvarliga biverkningar. Rekommenderas inte för gravida och ammande människor med tarmsår. Det är allmänt tillgängligt, men det är inte tillrådligt att förlita sig på självbehandling med Dexalgin. Det är bättre att kontakta din tandläkare så snart som möjligt.


1 tempalgin


Säker för matsmältningssystemet
land: Bulgarien
Genomsnittligt pris: 130 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Tempalgin är ett av de vanligaste läkemedlen för mild och måttlig tandvärk. Avlägsnar snabbt attacken på grund av smärtstillande medel i kompositionen, medan den har antiinflammatoriska och antipyretiska egenskaper. Lugnar på grund av tempidone som finns i tranquilizer-strukturen.

Läkemedlet behandlar kroppen med omsorg. Det irriterar inte magslemhinnan och påverkar inte vattensaltbalansen negativt. Säker för personer med sjukdomar i matsmältningskanalen. Speciellt rekommenderat för äldre patienter. Recensioner av Tempalgin positiv. Lockar överkomligt pris och lugnande effekt, vilket hjälper dig att snabbt somna efter utmattande smärtsamma spasmer.


Populär omröstning - vilka tandvärkpiller tror du är bäst?
Vi rösta!
Totalt röstat: 588
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner