Topp 5 nagelsaxar

plats

namn

Funktionsbedömning

TOP - 5 bästa tillverkare av nagelsaxar

1 Zinger Bästa kvalitet
2 Yoko Speciell härdningsmetod
3 Mertz Tunna blad
4 SILVER STAR Perfekt värde för pengarna
5 Staleks Hög tillförlitlighet

Varje manikyrsats innehåller sax. Verktyget används inte bara av professionella hantverkare i salonger, utan även av dem som bryr sig om naglar hemma. De spelar en av nyckelrollerna, så resultatet av hela arbetet beror på deras kvalitet. Tänk på vilka egenskaper du ska titta på för att välja högkvalitativ sax:

 1. Först och främst är det ett material. De mest populära är nickel, medicinsk stål, zink. Den mest pålitliga och slitstarka saxen är. De rostar inte länge och blir inte tråkiga.
 2. Utseende. Det är nödvändigt att ytan är jämn och jämn, utan rynkor. Stängning / öppning uppmätt och tät.
 3. Om bladen konvergerar med varandra utan luckor, och tipsen sammanfaller vid en punkt, är det en indikator på bra kvalitet.
 4. Bekvämlighet handtag - subjektiv egenskap. Det enda du behöver tänka på är slätheten hos de inre böjarna. Dessutom ska ringarna vara placerade på samma nivå.
 5. Det är bättre att välja ett verktyg med en justerbar skruv.

Försum inte märket. Som vanligt producerar populära märken som specialiserar sig vid tillverkning av nageltillbehör, utmärkta kvalitetsverktyg. Att veta vilka företag som producerar den bästa saxen kan spara mycket tid på inköpet. Vi föreslår att bekanta sig med deras lista.

TOP - 5 bästa tillverkare av nagelsaxar

5 Staleks


Hög tillförlitlighet
land: Ukraina
Betyg (2019): 4.7

Ett av de bästa varumärkena är Stalex. Företagets produkter är inte bara kända bland nybörjare, men också bland erfarna specialister. Fördelarna med varumärket är tillförlitlighet och hållbarhet. I sortimentet hittar du många olika apparater för manikyr och pedikyr. Alla är på grund av god kvalitet lämpliga för regelbunden användning. Dessutom föredrar många köpare företaget Stalex på grund av acceptabla varukostnader.

Den mest eftertraktade saxen är H-10. Deras fördel är användarvänlighet och slitstarkt tillverkningsmaterial (medicinsk stål). Efter manuell skärpning genomgår de speciell vakuumbehandling Detta har en positiv effekt på tjänstens utseende och hållbarhet. Recensioner säger att H-10 är skarp och bra. Tack vare den långa klippdelen, klarar de lätt sina uppgifter. De kan hänföras till listan över de bästa.


4 SILVER STAR


Perfekt värde för pengarna
land: Tyskland (producerat i Ryssland)
Betyg (2019): 4.8

Det kända globala företaget är väldigt populärt hos kunderna. Producerar pedikyr och manikyrverktyg av hög kvalitet. I produktionen används en speciell teknik, vars fördelar är många certifikat. Produkter SILVER STAR deltar regelbundet i utställningar, vinnande nya utmärkelser och examensbevis. Olika prisklass gör att du kan köpa varor av alla kategorier av medborgare.

En av de bästa är modellen HCC 1. Designen är utrustad med en förstärkt ram och raka blad 22 mm långa. Detta gör att du enkelt kan ta bort sidor och naglar. Manuell skärpning. Denna möjlighet till sax har flera fördelar: Kompakt storlek, slitstarkt material, utmärkt härdning, rimligt pris - och kompletteras med en strålande dekorativ beläggning. Bedömning av recensioner, SILVER STAR HCC 1 är en bra produkt till ett bra pris.

3 Mertz


Tunna blad
land: Tyskland (producerat i Italien)
Betyg (2019): 4.9

Mertz tillbehör är kända för sin höga kvalitet och olika produkter. Företaget är engagerat i frisläppandet av manikyrverktyg för vuxna och barn. Produktfördelar i enkelhet, bekvämlighet och material som används för produktion.Mertz-verktyg kan enkelt konkurrera med lyxmärken. Tillverkad av modern teknik med slitstarkt material. För dess långa historia har varumärket vunnit mer än en utmärkelse och fått europeiska certifikat.

Enligt konsumenterna är modellen 833 den mest efterfrågade och den bästa. De är perfekt skärpa, så att de inte klämmer fast, men skär klippet. Bladen är mycket tunna och skarpa, de är lätta att bearbeta fingrarna med tunn hud och nära placerade kapillärer. En liten böjvinkel gör det enkelt att göra manikyr på vänster och höger sida. Bedömning av recensionerna håller skarpt ett år. Utsvämningen av ytan och den ovanliga konstruktionen under lång tid ger ett framträdande utseende på saxen.

2 Yoko


Speciell härdningsmetod
land: Ryssland (producerat i USA)
Betyg (2019): 4.9

Ett annat märke som producerar de bästa manikyrverktygen som kan skryta med hållbarhet, tillförlitlighet och förstklassig kvalitet. I tillverkningsprocessen ingick det manuella arbetet hos tusentals yrkesverksamma i kombination med modern utrustning. Materialet är höglegerat stål från Japan, som härdas med en speciell metod. Skärblad bearbetas i flera steg. Den sista av dem är den slutgiltiga skärpningen av knivarna av högkvalificerade specialister.

SN-serien är särskilt populär bland vanliga kunder och erfarna hantverkare. Räckvidden av en linjal innehåller 4 alternativ med bredd och längd på skärytan (modell 101-104). Utmärkt snitt, nypa inte. Lämplig för personer med tunn hud och nära placerade kapillärer. Bearbetning av matt, krökt form. Nagelsaxar är mycket lik den berömda Zinger, men mycket lägre i kostnaden. Alla Yoko-produkter genomgår ett test på flera nivåer innan de går in i en massförsäljning, så det råder ingen tvekan om produktens utmärkta kvalitet.


1 Zinger


Bästa kvalitet
land: United States
Betyg (2019): 5.0

Den mest populära och eftertraktade i årtionden är Zinger. Gör högkvalitativa verktyg för manikyr. Har etablerat sig som det bästa bland analoger. Märket erbjuder flera alternativ för sax, som alla har individuella fördelar. I produktion används modern teknik och många års erfarenhet. På grund av den särskilda smidningen blir produkterna inte tråkiga under lång tid. Även efter 5 år är saxen så skarp som vid inköp.

Bland sortimentet, som noteras i recensionerna, utmärker sig modellen 1303 PREMIUM. I tillverkningsprocessen används ultraljudsteknik. Bladen skärps professionellt, manuellt. Med hjälp av dem kan du snyggt och noggrant klippa av överkroppsskikt och burrar. Kombinationen av stål med nickel gör att saxen behåller den ursprungliga glansen under lång tid. Den böjda formen och den lätta körningen ger bekvämt arbete. Naturligtvis är kostnaden hög, men att köpa ZINGER, man kan glömma manikyret "problem" och ständigt skärpa under lång tid.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av nagelsaxar?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 158
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Dmitry Sergeyevich
  I rankningen finns ingen Zwilling JA Henckels, som bara är bäst i världen, och inga Zingers, och ju mer, stelexerna kommer inte stå bredvid varandra.

betyg

Hur man väljer

recensioner