10 bästa avbetalningskort

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa avbetalningskort

1 Halva (Sovcombank) Bästa kundrecensioner
2 "Samvete" (Qiwi Bank) Den bästa uppsättningen betalda tjänster
3 "Istället för pengar" (Alfa-Bank) Det bästa förhållandet mellan förhållanden och bekvämlighet
4 "Avbetalningskort" (Hemkredit) Du kan få på passet
5 Platinum (Tinkoff Bank) Hemleverans
6 "Avbetalning för alla" (öst) Bästa cashback storlek
7 Element 120 (Mail Bank) Köpförsäkring och garantiförnyelse
8 "110 dagar" (Raiffeisen Bank) Bästa kreditgränsen
9 "120 dagar utan ränta" (Uralbank för återuppbyggnad och utveckling) Låg minsta betalning
10 Money Zero (MTS Bank) Den största avbetalningen

Se även:


Kreditkort kan vara en bra hjälp när du behöver köpa något, men det finns inga pengar för det. De skiljer sig från vanliga kreditkort genom att de tillåter dem att köpa varor och tjänster, men betala för dem i delar. Och samtidigt - inte en enda procentandel av överbetalning. Det är lönsamt och bekvämt.

Men att hitta rätt kort är inte alltid lätt. Villkoren förändras ofta. Vad ska du leta efter när du väljer det bästa avbetalningskortet:

 1. Kreditgräns. En av de viktigaste parametrarna är den mängd pengar som banken är redo att allokera till kunden för användning.
 2. Möjlighet att köpa inte bara från bankpartner. Tyvärr kan vissa avbetalningskort endast användas för betalning i specifika affiliate-butiker. I annat fall kommer betalningen inte att passera eller det kommer att passera, men i form av ett enkelt lån.
 3. Avbetalningsperiod. Beror på var man ska köpa. Partners erbjuder avdrag längre än vanliga butiker (om inköpet är tillgängligt).
 4. Cashback. Vissa kort ger dig möjlighet att få en liten andel av dina egna pengar tillbaka. Som regel beror det antingen på lager, eller debiteras annorlunda på olika varukategorier.
 5. Försenade böter och ränta per år. Möjligheten till försenade avbetalningar är. I det här fallet måste du betala en viss böter, men inte alltid. I det här fallet börjar skulden bli föremål för ränta, så du måste betala det snabbt.
 6. Möjlighet att ta ut pengar från bankomater. Vissa butiker kan inte acceptera kort. Och i det här fallet skulle det vara bekvämt att ta ut pengar i perioder och betala kontant. Men inte alla avbetalningskort tillåter det.
 7. Ränta på balansen av dina pengar. Separata produkter gör det möjligt att inte bara använda bankens ekonomi utan också att behålla egna medel på plast. Samtidigt debiteras en viss procentandel. En sådan kombination av insättningar och kreditkort.

Baserat på dessa kriterier kan du välja det bästa kreditkortet av alla erbjudanden på marknaden. Naturligtvis finns det inte för många av dem. Men du kan bli förvirrad. I rankningen valde vi de mest attraktiva bankprodukterna enligt de viktigaste kriterierna. Så nu väljer det bästa blir mycket lättare.

Topp 10 bästa avbetalningskort

10 Money Zero (MTS Bank)


Den största avbetalningen
Avbetalningsperiod: upp till 1115 dagar
Betyg (2019): 4.0

Och betyget öppnas med ett nytt kort med ovanliga förhållanden. Detta är plast för mikrokrediter. För varje dag att använda pengarna debiteras en fast provision från konto-30 rubel. Så det är lämpligt antingen för stora inköp nära den övre gränsen för kreditgränsen på 150 tusen rubel eller för kortfristiga lån. Avbetalning är tillgänglig i 3 år och 20 dagar. Minsta betalningen vid denna tidpunkt är 5% av skuldens storlek, men inte mindre än 500 rubel, plus storleken på kommissionen. Det är nödvändigt att returnera detta belopp och serviceavgift före den 20: e dagen i varje månad. I slutet av avbetalningsperioden kommer lånesatsen att vara 10% per år

Jag är glad att alla betalningar och uttag på en bankomat kan göras utan provision.Betala för tjänsten är inte heller nödvändigt - det är tillräckligt att betala 299 rubel för utfärdandet av ett avbetalningskort. Alternativet är dåligt för små inköp - den årliga "procentsatsen" (om provisionen omräknas) är transcendental. Men om du behöver spendera hela den maximala kreditgränsen, då får du en provision motsvarande 7,2% av beloppet om ett år.


9 "120 dagar utan ränta" (Uralbank för återuppbyggnad och utveckling)


Låg minsta betalning
Avbetalningsperiod: Upp till 120 dagar
Betyg (2019): 4.1

Standardbetalningskort med ganska bekväma, men inte idealiska förhållanden. Gör det möjligt för dig att spara dina pengar, hantera kredit och till och med få det på bankomater. Storleken på avbetalningsplanen är densamma för alla inköp - högst 4 månader, det finns inga butikskedjor Det är faktiskt en universell plast med möjlighet att låna pengar. Handlingar runt om i världen.

Kreditgränsen är standard för sådana kort - upp till 300 tusen rubel. Samtidigt är det inte nödvändigt att söka inkomstbekräftelse för att få en plan på 100 tusen rubel. Det är tillräckligt att ta med ett pass. Jag är glad att om det inte finns några pengar kan du bara betala 3% av det utestående beloppet per månad. Det är ganska bekvämt. Men i motsats till detta finns det en nackdel: dyrt plastunderhåll - 1 500 rubel. Om du tillåter en försenad betalning, så är priset - minst 29%, så det är bättre att inte ta upp det här.

8 "110 dagar" (Raiffeisen Bank)


Bästa kreditgränsen
Avbetalningsperiod: Upp till 120 dagar
Betyg (2019): 4.2

Delvis gratis avbetalningskort från en av de mest kundorienterade, bedöma av recensionerna, bankerna i landet. Det är bekvämt, det är pålitligt, det passar nästan alla. Avbetalning gäller i alla butiker, och bankens partners är redo att ge en rabatt på upp till 50% för varje inköp.

Jag är glad att detta kort har en imponerande kreditgräns - upp till 600 tusen rubel, medan de flesta andra produkter av samma slag - inom 300-500 tusen. Så med hjälp kan du betala även stora inköp. Naturligtvis, om du har tid att återvända dem i 110 dagar avbetalningar. För att gå utöver sina gränser måste du betala minst 29% per år. Tjänsten per månad är gratis, men endast under förutsättning att den totala storleken på korttransaktioner är minst 8 tusen rubel per månad. Annars måste du betala 150 rubel.


7 Element 120 (Mail Bank)


Köpförsäkring och garantiförnyelse
Avbetalningsperiod: Upp till 120 dagar
Betyg (2019): 4.3

Ett nyfiken kort med många användbara alternativ och en stor kreditgräns. "Mail Bank" bestämde sig för att ta hand om kunder och skapade inte bara funktionell men också ganska säker. Den maximala gränsen på avbetalningskortet är 500 tusen rubel. Återbetalning måste göras inom 4 månader från betalningsdagen. Och i händelse av försenad skuld kommer en procentsats på 27,9% per år att debiteras och en böter från 300 till 500 rubel betalas.

Det viktigaste som skiljer detta kort bland annat - ett extra försäkringspaket för inköp på nätet. Nu är det inte läskigt att köpa något online. Det är tillräckligt inom 90 dagar från kortets kortbetalning att skriva en ansökan om försäkringsersättning, om förvärvet stulits, förlorats eller skadats på vägen. En annan intressant egenskap är förlängningen av garantin på varorna. När den köpas, fördubblas den automatiskt. Men bara om det är "dubbel" inte överstiger 24 månader.

6 "Avbetalning för alla" (öst)


Bästa cashback storlek
Avbetalningsperiod: upp till 90 dagar
Betyg (2019): 4.4

Frisk kreditprodukt, släppt på våg av framgång av sådana titaner som "Halva" och "Samvete". Det är en avvecklad version av ett fullvärdigt avbetalningskort, men ganska tillräckligt för de flesta vardagliga ändamål. Bekvämt eftersom det inte finns något nätverk av partneraffärer för shopping. Du kan ta varor och betala för tjänster överallt, och betalningsperioden kommer alltid att vara densamma. Jag är glad att Vostochny lovar en enorm återbetalning för online-inköp från enskilda partners - upp till 40%. På vanligt köp är det inte.

Ett korttidskort kommer att vara bekvämt för dem som inte gillar att betala tillbaka länge. Tillgänglig avbetalning i 3 månader för alla inköp. Kreditgränsen är ganska stor - från 55 till 300 tusen rubel.Så även om det minsta tillåtna beloppet är tillräckligt för allt du behöver. Du kan även ta ut kreditfonder från bankomater, men för en provision (4,9% + 399 rubel). Vid förseningar i betalning eller återkallande i delbetalningar kommer årskursen att vara 29,9%. Straffen för bildandet av förseningen är ganska stor, upp till 2000 rubel, beroende på mängden. Men om det är litet, då inte mer än 20% av det.


5 Platinum (Tinkoff Bank)


Hemleverans
Avbetalningsperiod: upp till 365 dagar
Betyg (2019): 4.5

Utmärkt kreditprodukt med många alternativ. Tinkoff tillåter dig bekvämt att utfärda dubbla kort gratis. Så du kan ge en kopia till en älskad, om det behövs. Efter anmälan levererar kuriren till sitt hem eller kontor, så att han inte behöver vandra runt kontoret och vänta. Programmet "Bravo" är knutet till plasten, enligt vilket för varje inköp från 1 till 30% av bonuspoängen debiteras. För dem kan du köpa tågbiljetter eller äta i restaurangen.

Detta är ett fullständigt kreditkort med möjlighet till avbetalning i partneraffärer. Du kan betala dem i tid från 1 till 12 månader, vilket beror på villkoren för en separat butik. En 55-dagars graceperiod gäller för inköp utanför nätverket av partners. Det finns en minsta betalning - minst 8% av den totala skulden. Den specifika storleken på banken bestämmer sin egen. Du kan få upp till 300 tusen rubel till Tinkoff-kortet. Räntan på lånet bestäms av banken individuellt - när du handlar kan det variera från 15 till 29,9%. Om du tar ut pengar från en bankomat måste du betala mellan 30 och 49,9% per år.


4 "Avbetalningskort" (Hemkredit)


Du kan få på passet
Avbetalningsperiod: upp till 365 dagar
Betyg (2019): 4.6

Och nu ska vi prata om kort som utfärdas strikt på avdrag och täta upptar de första fyra platserna i betyget. Det här är en bekväm produkt med ett talande namn från Home Credit, som kan konkurrera ganska bra med andra. Det är endast avsett för betalningar genom banköverföring, det är omöjligt att ta ut pengar från det. Den föreslagna kreditgränsen från 10 tusen till 300 tusen rubel. Avbetalning är tillgänglig i vilken butik som helst och kommer att vara 2 månader. Partners erbjuder från 2 till 12 månader, men det är bättre att ange villkoren direkt i butiken. Jag är glad att för att kunna ta emot dig inte behöva samla ett paket med dokument, är det tillräckligt att ta ditt pass och SNILS med dig. Men att döma av recensionerna är ibland bara ett pass tillräckligt.

"Avbetalningskortet" tillhandahåller inte andra betalningar, förutom "avbetalning". Det är nödvändigt att betala skulden inom den tillåtna tiden - för detta är beloppet uppdelat i lika delar enligt antal avbetalnings månader. Därför har hon inget intresse för "kredit". Men om kunden betalar skulden i betalningar som är mindre än vad som beräknades debiteras den årliga skuldsatsen med en årlig skattesats om 29,8%. Så det är bättre att inte glömma detta tillstånd. Men det finns inga straff för förseningar - det kompenserar för en hög procentandel.

3 "Istället för pengar" (Alfa-Bank)


Det bästa förhållandet mellan förhållanden och bekvämlighet
Avbetalningsperiod: upp till 730 dagar
Betyg (2019): 4.7

Ett relativt nytt avbetalningskort i en av de mest stabila bankerna i landet erbjuder "istället för pengar" ganska konkurrensvillkor. Med det kan du betala var och vad du vill, även på Internet och utomlands. Om du inte bryter mot villkoren kan du få en ganska intressant produkt med några av de bästa förutsättningarna.

Banken kan erbjuda en kreditgräns på upp till 300 tusen rubel. Jag är glad att avbetalningsplanen är tillgänglig i alla butiker, och inte bara från bankens samarbetspartners. Men det finns en nyans. Vanliga butiker kan endast ge avbetalningar i 30 dagar. För partner kan det variera från 1 till 24 månader beroende på de föreslagna villkoren. Intressant är storleken på straffet för sena betalningar annorlunda. Om du glömmer att betala med avbetalningar till partners, kommer den årliga skuldsatsen att vara 36,5%. Och när du hoppa över betalningen i vanliga butiker debiteras en böter på 500 rubel och skulden debiteras till 10% per år. Tyvärr finns det ingen återbetalning eller ränta på deras pengar.

2 "Samvete" (Qiwi Bank)


Den bästa uppsättningen betalda tjänster
Avbetalningsperiod: upp till 365 dagar
Betyg (2019): 4.8

Avbetalningskortet "Sovest" tillåter dig att köpa varor från bankens partner i upp till 300 tusen rubel. I det här fallet kan avbetalningsplanen vara från 1 till 12 månader beroende på affärspartnern. Tyvärr är det inte möjligt att köpa på vanliga villkor i vanliga butiker. I närvaro av fri information, service och utfärda kort. Vid förseningar måste du betala böter på 290 rubel och få 29,9% per år i förseningsbeloppet (till förfall). Så snart avbetalningen är över kommer lånesatsen att vara 10%. Vilket är ganska lönsamt.

Njut av ett stort antal alternativ, även om det betalas. Till exempel kan avbetalningar förlängas upp till 10 månader, om du aktiverar tjänsten i förväg. Dessutom kan "Conscience" användas som ett vanligt kreditkort med en grace period på 60 dagar för 499 rubel per månad. Samma avgift, men tillgänglig i alla utan undantag butiker. Du kan även ta ut kreditpengar från kortet (499 rubel för en enda operation).


1 Halva (Sovcombank)


Bästa kundrecensioner
Avbetalningsperiod: upp till 365 dagar
Betyg (2019): 4.9

Ett av de mest kända och bekväma avbetalningskorten i Ryssland. Det representerar den bästa kombinationen av bekväm användning, gynnsamma förhållanden och bra priser. Den enda nackdelen är möjligheten att bara köpa från Sovcombank-partner. I närvaro av även en speciell applikation som låter dig övervaka alla transaktioner för att veta hur mycket du behöver betala. Du kan bara ta ut pengar på bankomater, men inte din egen. Jag är glad att det finns en andel av kundens personliga pengar till 7,5%.

Den maximala gränsen för bankpengar är 350 tusen rubel. Alla betalningar i en månad summeras och delas sedan in i lika många perioder beroende på hur lång tid som är för varje partner. Du kan endast köpa i delbetalningar från partneraffärer. Varje partner sätter sina egna regler för avbetalningslängd - upp till 12 månader. Shopping på andra ställen är inte tillåtet. Dessutom kan du köpa ytterligare avbetalningsmånader - från 2 till 18 månader extra. Om avbetalningsplanen har upphört, kommer andelen av utestående saldo att vara 19,9%. Vid försenad betalning - 36% per år och en böter på 590 rubel.


Populär omröstning - vilket avbetalningskort är bättre
Vi rösta!
Totalt antal röster: 6
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner