Topp 5 Janome symaskiner

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 bästa Janome symaskiner

1 Janome 4100L Den mest multifunktionella
2 Janome My Style 100 Bästa budgetmodell
3 Janome My Excel W23U Mest kraftfulla
4 Janome DC 4030 Det enklaste att använda
5 Janome JK 220 S Bästa prestanda för sitt värde

Många av oss kommer fortfarande ihåg den gamla mormors symaskiner, som visste hur man gjorde en rak linje och knackade försiktigt medan de arbetade. Men industrin står inte stilla, och sedan dess har modeller uppstått med många användbara funktioner. Det är inte längre nödvändigt att spendera månader som övar för att rita zigzags, dolda och overlock linjer och quilting. En ny symaskin gör det själv, det räcker för att ge rätt riktning.

En av världsledarna inom produktion av maskiner är ett japanskt företag Janome. Hon har länge ockuperat den andra positionen i utvecklingen av mekaniska modeller, och i tillverkningen av datorsymaskiner har hon inte lika stor i världen. De moderniserade fabrikerna i företaget producerar mer än en miljon modeller årligen, överträffar sådana branschjättar som Singer och Zeng Hsing i sammanlagda siffror.

Janoms produkter kännetecknas av hög kvalitet och pålitlighet, vilket bekräftas av ett internationellt erkänt ISO 9002-certifikat. Trots den sofistikerade tekniken inom maskinerna lyckades specialisterna att uppnå användarvänlighet, vilket vädjar till både nybörjare och professionella. Egenheten hos produkten är att intervallet är helt unikt - även en sofistikerad användare hittar något som är lämpligt bland 280 olika modeller.

Sedan starten 1921 har det stått ut för sitt innovativa sätt att utveckla symaskiner. År 1979 släppte företagets specialister världens första datormodell, och lite senare - den första datorns broderimaskin. Idag lockas uppmärksamheten på detta varumärke av ett stort antal positiva recensioner och nöjda kunder som uppskattat avancerad teknik. Idag erbjuder företaget ett brett utbud av maskiner och tillbehör.

Topp 5 bästa Janome symaskiner

5 Janome JK 220 S


Bästa prestanda för sitt värde
land: Japan
Genomsnittligt pris: 14 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Denna elektromekaniska symaskin har en vertikal krok som automatiskt kan bearbeta looparna och stänga av tyget. Tillverkaren har tagit hand om användarens bekvämlighet, så det är omöjligt att repa tyget eller göra en extra söm, mekanismen kommer att stoppa sig själv. Förutom 23 standardoperationer presenterar denna modell den bästa överlåsningsfunktionen. Foten stiger med 11 millimeter, satsen innehåller flera ytterligare: för hemming och blixtnedslag. Standardutrustning är rikare än i de flesta andra modeller: 6 olika ben, en styrning för sömmen, en sömmutter, flera skruvdragare, en olja och ett bra fall.

Needlewomen uppskattar Janome JK 220 S för enkelhet och en rik uppsättning funktioner. Utbytbar för hemma sömnad på alla tyg (inklusive otrygga presenningar och jeans), gör maskinen linjerna vackra och jämn. Även för en nybörjare kommer tyget inte att rynka, tråden kommer inte att trassas och kommer inte att bryta.


4 Janome DC 4030


Det enklaste att använda
land: Japan
Genomsnittligt pris: 18 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Denna modell Janome är en av de bästa för både nybörjare och erfarna needlewomen. Symaskinen kan utföra 30 operationer, inklusive alla huvudtyper av linjer: hemlig, överlock och elastisk. Stygnbredden når 7 mm, vilket gör det möjligt att sy till och med tjocka och komplexa material. Maskinen är utrustad med en display som visar alla detaljer i processen. Om systern sätter hastigheten för hög för det valda tyget kommer Janome att avge en låg signal, motsvarande ikon kommer att visas på skärmen.

Janome DC 4030 är utrustad med en extra plattform, belysning och ett hemligt fack för syning av tillbehör. Även vid intensiv sömnad med en hastighet av 820 stygn per minut är justeringen mjuk och responsiv.En nybörjare kan enkelt klara av maskinen, och en professionell kommer att uppskatta de många användbara funktionerna i denna modell.

3 Janome My Excel W23U


Mest kraftfulla
land: Japan
Genomsnittligt pris: 17 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Janomes elektromekaniska maskin är utrustad med en roterande horisontell skyttel, har en effekt på 85 W och en belysningsknapp för bekväm användning när som helst. Det kan utföra 24 operationer, bland vilka det finns fyra typer av linjer: hemlighet, elastisk, överlock och elastisk hemlighet. Maskinens vikt är endast 10 kilo, vilket är överraskande, eftersom alla delar är tillverkade av högsta kvalitet metall.

Tack vare den unika "loop-automatic" -funktionen kan till och med en begynnelsepvinna göra snygga loopar. Under symaskinens lock är dolda instruktioner för användning av varje funktion, den optimala längden och bredden på sömmen anges. I sina recensioner uppmärksammade erfarna sömnstresser förmågan att fastställa nålpositionen, en enkel nålträdare och en tryckregulator. Nybörjare mästare kommer att älska den automatiska hastighetsregulatorn, som själv bestämmer den behagliga taktynet.

2 Janome My Style 100


Bästa budgetmodell
land: Japan
Genomsnittligt pris: 6 000 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Janoms symaskin är utrustad med en horisontell krok för att underlätta gängning. Den kan utföra 13 olika operationer, inklusive 4 typer av stygn och halvautomatiska slingor. För bekvämligheten, tillagde en bakgrundsbelysning med en liten lampa och en fri flyttbar ärm. Att lära sig att arbeta med Janome tar inte mer än 10 minuter, eftersom inställningen görs med 2 hjul i övre delen med symboler i form av ritningar.

Användare lämnar positiv feedback om tryckregulatorn, på grund av vilken skiktet av tyg passar snyggt ihop, inte rör sig ner och störs inte. Om maskinen släpper ut en mjuk tappning, ska den smörjas med motorolja. Inkluderat är en skruvmejsel, en uppsättning nålar, tätare, spolar och borstar. Även en blivande nålkvinna kommer att kunna börja arbeta omedelbart.


1 Janome 4100L


Den mest multifunktionella
land: Japan
Genomsnittligt pris: 16 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den här enkla och lätta maskinen är utrustad med en datortyp av kontroll som tar arbetsprocessen till en annan nivå. Tack vare den roterande horisontella pendeln och fotregulatorn, gör Janome 4100L de flesta operationerna själv. Den elektroniska styrenheten ändrar automatiskt punkteringskraften, så att du kan arbeta med de mest lockiga tygerna. När som helst kan du manuellt ändra syhastigheten, slå på och stäng av materialmatningen och bakgrundsbelysningen.

Syarbete hantverkare lämnar positiv feedback om maskinens förmåga att skapa 7 slingor och hantera sådana komplexa tyger som presenning, läder och tulle. Kostnaden över genomsnittet orsakas inte bara av en stor uppsättning funktioner utan också av låg strömförbrukning - endast 50 watt! Efter arbetet kan maskinen täckas med ett mjukt fodral som kommer i satsen.

Populär omröstning - vem är huvudkonkurrenten av varumärket Janome?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 59
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner