Makits topp 5 perforatorer

plats

namn

Funktionsbedömning

Top - Makits topp 5 perforatorer

1 Makita HR5210C Lägsta vikt i klassen
2 Makita HR2455 Bästa ergonomi
3 Makita HR5202C Högsta effektenergi
4 Makita BHR202FE Den mest populära uppladdningsbara modellen
5 Makita HR2611FT Bästa pris i sin klass

Elektrisk hammarborr är ett av de vanligaste verktygen idag, utan det är nästan omöjligt att utföra olika reparations- och installationsarbeten. Detta populära kraftverktyg används ofta både i vardagen och på professionella byggarbetsplatser. Funktionsprincipen för perforatorn, som består i att kombinera rotations- och chockeffekterna av arbetsverktyget (auger), gör att du snabbt och enkelt borrar hål i konstruktioner av betong, tegel, metall, trä och annat material.

Den moderna perforatorn är ett mångsidigt byggverktyg som kan kombinera funktionerna hos olika enheter. De mest funktionella modellerna har tre driftsätt: borrning, borrning med slag och mejsel. Sådana möjligheter tillåter att använda ett verktyg som en borrmaskin, en skruvmejsel och en jackhammer. Paketet innehåller som regel ett bekvämt plastfall, en uppsättning arbetsredskap, en utbytbar patron. Bland de användbara funktionerna ingår:

 • mjukstartmotor;
 • elektronisk spindelhastighetsregulator;
 • vibrationsdämpningssystem;
 • möjlighet till omvänd rotation
 • säkerhetskoppling för att förhindra jerks vid störning av arbetsredskap.

Makit Corporation har producerat elektrisk utrustning i över 100 år. De professionella elverktyg som tillverkas av företaget inkluderar ett brett utbud av perforatorer i olika priskategorier. Bolagets produkter representeras av verktyg som har ett brett utbud av kapacitet och funktioner som är utformade för att möta konsumenternas efterfrågan av konsumenter i olika kategorier. Nedan är en ranking av de bästa verktygen Makita.

Top - Makits topp 5 perforatorer

5 Makita HR2611FT


Bästa pris i sin klass
land: Japan
Genomsnittligt pris: 9671 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Enligt effektindikatorerna ligger modellen i mitten av Makit-bolagets produktlinje av borrar. Verktyget har det mest krävda utbudet av håldiametrar - upp till 26 mm i betong. Med full funktionalitet är inneboende verktyg Makit, inklusive omvänd säkerhetskoppling, samt LED-belysning, HR2611FT ganska billigt.

Del av användarens återkoppling noterade monteringsfel som uttrycks vid omkopplingens felaktiga funktion. Bland de fördelar som nämns i närvaro av en uppsättning chuck, utformad för att säkra borren, vilket ger verktyget mångsidighet. Vid tillverkning av reparationer hjälper den här modellen inte bara att borra hål i något material utan också att dra åt skruvarna, samt blanda byggnadsblandningarna. En bra hjälpare i produktionen av hembyggande och reparation.


4 Makita BHR202FE


Den mest populära uppladdningsbara modellen
land: Japan
Genomsnittligt pris: 12966 gnidning
Betyg (2019): 4.7

En av de bästa batteripackarna Makit enligt kundrecensioner. Fördelarna med verktyget innefattar kombinationen av oberoende från strömförsörjningen med imponerande funktionalitet. På grund av närvaron av tre driftsätt kan modellen användas som en stans, borr eller skruvmejsel.Två laddningsbara batterier med en kapacitet på 3,0 Ah ingår i leveranspaketet. "Höjdpunkten" i designen är LED-belysningen i arbetsområdet, vilket gör det möjligt att arbeta i fullständigt mörker.

Användare av BHR202FE i sina recensioner noterar ofta möjligheten till dess tillräckligt långa drift utan att ladda batteriet, vilket är ett av de viktigaste egenskaperna hos ett autonomt verktyg. Samtidigt tar processen med att ladda batteriet inte mycket tid. Hög byggkvalitet som är inneboende i alla elverktyg Makit, med hänvisning till denna enhet framhävs. Modellen är oumbärlig för arbete i frånvaro av el.

3 Makita HR5202C


Högsta effektenergi
land: Japan
Genomsnittligt pris: 54990 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En av de mest kraftfulla modellerna av punchers Makit. Arbetsverktygets effektenergi når 20 J. För att jämna startmomentet när verktyget är påslaget i nätverket används ett mjukstartsystem. Precis som alla kraftfulla Makit-borrar är HR5202C utrustad med en enhet som minskar vibrationseffekten på människor. Verktyget är speciellt skapat för stansning av de mest hållbara byggnadsstrukturerna och vet verkligen inga hinder.

Men med enastående energiprestanda har verktyget en ganska smal praktisk tillämpning, vilket ger konkurrenter i universalitet. I synnerhet bland funktionerna finns det ingen hammerlös borrning och omvänd läge. Modellen är bra för borrning av de mest hållbara och tjocka väggarna och golven.

2 Makita HR2455


Bästa ergonomi
land: Japan
Genomsnittligt pris: 7490 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Huvudfunktionen hos denna modell, som noteras av nästan alla användare - bekvämligheten med handtagets form, speciellt påverkar när man arbetar i ett jackhammer-läge. Trevlig känsla av högkvalitativ plast och enkel användning av lägesomkopplaren, omkopplaren och den allmänna strömknappen. De höga ergonomiska egenskaperna hos alla instrument i Makit Corporation, i denna produkt finns närvarande i superlativ.

I recensionerna finns det önskemål om införande i leveranspaketet med smörjmedel och reservtoppar. Med stora volymer av arbete med tjocka väggar finns det ibland klagomål om brist på ström, det beror på att önskan att klämma ut sig från 780-watt-instrumentet mer än vad det är utformat för. Ett värdigt val för professionell och amatör användning.


1 Makita HR5210C


Lägsta vikt i klassen
land: Japan
Genomsnittligt pris: 47990 gnidning
Betyg (2019): 5.0

Driftparametrarna för denna perforator tillåter användning av betongborrar, vars diameter når 52 mm, den tillåtna diametern när borrningen med en ihålig krona är 160 mm. Höga energikarakteristika tillhandahålls genom användning av en 1500 W elektrisk motor, liksom en nyckelfri chuck av SDS-storleken - max. Modellens vikt är endast 11,3 kg.

I sina recensioner noterar kunderna den lätthet som verktyget klarar av borrning av väggar av de mest hållbara materialen, med förbehåll för användningen av högkvalitativa övningar. Vibrationens känsla är minimal på grund av effektiviteten hos anti-vibrationssystemet. Som en nackdel noteras ett högt pris ibland, men i sin klass hör inte enheten till den dyraste. Utmärkt modell för professionell användning.

Populär omröstning - vem är huvudkonkurrenten av varumärket Makita?
Vi rösta!
Totalt röstat: 13
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner