10 bästa antprodukter

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa lösningar mot myror

1 Delicia Kvalitet, matchande pris
2 malation Populär inom sanitära och epidemiologiska tjänster
3 DR. KLAUS Det bästa enligt experter
4 myrsyra Urval av trädgårdsmästare
5 Combat Bästsäljande
6 Stor krigare Den bästa kompositionen
7 FAZ-reserver Effektivitet till bästa pris
8 Muratoks Inte fytotoxisk
9 Rent hus Utbredd i butikerna av hushållskemikalier
10 absolut De mest lämpliga formerna för frisättning

Myrorna bosatta i huset, när de är i kontakt med mat, är bärare av infektion. Trädgårdsmyror förstör jorden med anthillstrukturer, som ständigt expanderar både inåt och i bredd. De här insekterna odlas bland annat av bladlus: de sprider sig specifikt till plantor, som fäster sig på bladen och matar på sap, erhåller protein, vilket avlägsnas från kroppen genom sockerdroppar vid matsmältningen. Det är för extraheringen av denna söta dagg att myror koloniserar växter med bladlus. Myror tar hand om dem och överför den till nya växter.

Det säkraste sättet att bli av med en koloni av myror är att döda livmodern hos en anthill. Livmodern är äggläggande kvinnan, drottningen. Hon är alltid inuti anthill, arbetets myror tar med sig maten. De flesta myrdämpande droger bygger på strategin att locka insekter till den söta lukten. Traditionellt, efter att ha smakat en söt bete, bär en myra några giftiga medel till sin drottning och förgiftar sig därmed, livmodern och andra invånare i anthillen. Eftersom bland dagens olika märken av insektsbekämpningsmedel kan du bli förvirrad, för att förenkla urvalet har vi skapat en bedömning av de bästa drogerna mot myror.

Topp 10 bästa lösningar mot myror

10 absolut


De mest lämpliga formerna för frisättning
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 60 gnidning.
Betyg (2019): 4.3

Läkemedlet säljs i 2 mest lämpliga former: gel och bete. Effektiviteten hos både gelén och betet ligger på samma nivå, det vill säga det finns ingen skillnad som sådan, förutom att sannolikheten för att läkemedlet intagas i kroppen av husdjur är mycket lägre när man använder beten. De första resultaten "Absolut" visar inom 2 veckor; ibland, som förebyggande åtgärd, rekommenderas att upprepa behandlingen efter 2 månader.

Gelén produceras i rör av 125 ml och 30 ml, har en brunaktig nyans och en trevlig söt lukt som lockar myror, och de börjar äta den. Kompositionen innefattar klorpyrifos (vid en koncentration av 0,5%), vilken påverkar gastrointestinaltraktionen hos en insekt och dödar den. Applicera gelén ska vara prickade linjer (centimeter remsa medel bör alterneras med 2-3 centimeter rent utrymme). Betet har också formen av en kapsel, som är fylld med alla samma klorpyrifos.


9 Rent hus


Utbredd i butikerna av hushållskemikalier
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 70 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Ryska billiga läkemedel finns i form av en gel som redan har fyllts i en spruta. direkt kontakt med användaren med anläggningen är utesluten, vilket är säkert. Sannolikheten för intag i kroppsdjur är också minimal, eftersom gelén har en skarp bitter smak. I recensionerna noterar de att trots att tillverkaren har angivit på förpackningen av produkten uppträder resultatet inom tre dagar, den här perioden är inte alltid tillräcklig, till exempel när det gäller de sommar tätbefolkade myrkolonierna.

I kampen mot inhemska myror bör läkemedlet fördelas prickat under underkanten av möblerna och baseboarden - det här är myrans favoritmiljö. När det gäller myrorna i trädgården: för fullständig förstöring av kolonierna är det tillräckligt i 14 dagar att applicera agenten runt omkretsen av anthill 3 gånger i veckan. Gel används ofta i hushållskemikalier.

8 Muratoks


Inte fytotoxisk
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 70 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Muratox har ett brett spektrum av effekter på insektsarter: loppor, myggor och naturligtvis myror. Finns i form av ett pulver, som för senare användning måste spädas ut med vatten. Enligt experternas observationer, mindre ofta än andra droger, utvecklar insekter tolerans (beroende) på den aktiva substansen.

En av fördelarna med drogen är att den inte har fytotoxicitet, det vill säga verktyget påverkar inte dina växter negativt. Därför, om myrorna har bosatt sig nära fruktplantorna, kan de behandlas med Muratox. Men läkemedlet kan vara farligt för fisk, så använd det här verktyget nära vattenkroppar är endast möjligt när det är absolut nödvändigt. Den enda nackdelen är den låga populariteten hos pulver i specialaffärer.


7 FAZ-reserver


Effektivitet till bästa pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 27 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Läkemedlet har en stark komposition, eftersom den innehåller sådana toxiska komponenter för insekter som es-fenvalerat, zeta-cypermetrin, piperonylbutoxid. De aktiva substanserna verkar på myrens andningsorgan, blockerar syreåtkomsten och orsakar dödsfall. Några individer av myror drog slår på den allra första dagen, men om en hel koloni lyckades bilda sig i huset eller på tomten, för att förstöra det, kommer en tillämpning av Fas-Double-pulvret under en månad att behövas.

På grund av grova komponenter kan produkten orsaka allergiska reaktioner hos en person, därför är det nödvändigt att lufta det noga efter behandling av rummet. Vid användning av pulveret i mer öppna delar av lägenheten är det också viktigt att dammsuga rummet 4 timmar efter appliceringen. Men under grundplattorna är det bättre att lämna verktyget så att insekter inte kunde hitta ett tillfälligt "skydd".

6 Stor krigare


Den bästa kompositionen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 60 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Enligt tillverkaren är "Great Warrior" universell, både gel och fällor. Det är möjligt att använda metoder för att bekämpa myror och på trädgårdsplatser och i lokaler. Sammansättningen av läkemedlet innehöll livsmedelstillsatser och toxiska ämnen för insekter, såsom klorpyrifos och diazinon. På grund av symbios av livsmedelstillsatser, smakliga för myror och giftiga komponenter är agenten ett gift för markverkan. Insekter äter partiklar av gelén och villigt överföra den till anthillen, vilket resulterar i att hela kolonin dör.

"Great Warrior" påverkar myrans centrala nervsystem, orsakar dem förlamning, och sedan döden. I recensionerna klagar de att för att fullständigt bli av med alla myrkolonierna i trädgårdsplanen, kommer det att vara nödvändigt att använda böterna flera gånger inom en månad, eftersom nya individer efter döden av insekter från ägg som läggs av livmodern uppträder. Förutom myror dödar drogen kackerlackor.


5 Combat


Bästsäljande
land: United States
Genomsnittligt pris: 280 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Den amerikanska agenten "Combat" var det mest sålda insektsmedlet i CIS-länderna. Dess sammansättning påverkar insektens mag-tarmkanalen, vilket leder till fullständig förstöring av organismen. I detta fall är läkemedlet säkert för människor, underkastat vissa skyddsåtgärder mot huden och luftvägarna. Det är möjligt att välja en lämplig ansökningsform: aerosol eller fällor.

I recensionerna skriver de att i jämförelse med andra droger mot myror, "Combat" befriar platsen från en hel koloni av myror de första 3 dagarna, vilket är ganska snabbt. Användare noterar också olägenheterna med att använda fällor i trädgårdar, de används bättre inomhus, men aerosolen är idealisk för att bearbeta myrvägar och jämnväxter. Var försiktig, det här verktyget är ofta falskt, så köp endast certifierade varor med instruktioner inne i förpackningen.


4 myrsyra


Urval av trädgårdsmästare
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 55 gnugga.
Betyg (2019): 4.8

Denna enteriska insektsmedel används oftast av trädgårdsmästare i kampen mot myror i området."Ant" krävs av trädgårdsmästare, eftersom det inte orsakar skador på planteringar, blommor och växter, är läkemedlet helt säkert för miljön. Insekten lockas av ämnet lukt: det äter granulerna, och en del av det bär livmodern mot anthillen. I de första 2 dagarna av kolonin dödas. Till skillnad från de flesta insekticider, som framställs i pulverform, behöver inte verktyget utspädning med vatten.

"Ant" är en långsiktig aktivitet, det vill säga växter som behandlas med pulver kommer att skyddas från insekter under lång tid, men samtidigt har trädgårdsmästarna själva märkt att verktyget inte dödar de goda maskor som löser jorden. "Muravyin" var valet nummer 1 bland trädgårdsmästare på grund av kombinationen av ett överkomligt pris och frånvaron av läkemedelstoxicitet mot frukter i trädgårdsplanen.

3 DR. KLAUS


Det bästa enligt experter
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 375 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

DR. KLAUS är erkänt som ett av de mest effektiva sätten, enligt sanitära paramedicinska läkemedel, som hjälper till att bli av med myror i ditt hem eller trädgård. Effektivitet beror på läkemedlets effekt på insekts nervsystem, vilket orsakar förlamning och efterföljande död. När du använder det här verktyget träffar du inte bara hos vuxna, men också på obeskrivliga larver av myror. Förutom myror verkar den aktiva substansen även på fästingar.

Verktyget finns i fyra former: aerosol, spray, granulat och en koncentrerad ejektor. Aerosol och spray används bäst för att bekämpa myror i ett bostadsområde, men granulat och koncentrat sprutas från en slang med vatten är lämpliga för trädgårdar. Alla former av frisättning är mycket praktiska; Du kan nå de mest avskilda hörnen, och myror tycker verkligen att bo på sådana platser.

2 malation


Populär inom sanitära och epidemiologiska tjänster
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 50 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Drogen av kraftfull handling dödar myror inom en rekord 3-4 timmar, efter att insekten kommer i kontakt med mediet. I lägenheter används "Karbofos" sällan på grund av den starka lukten. mestadels bara i trädgårdar och i industriella lokaler. Det är värt att notera att verktyget är mycket populärt i de sanitära epidemiologiska tjänsterna. Effektivitet och lågt pris på läkemedlet gör det möjligt för organisationer att få kvalitet och budget för att genomföra behandling av lokaler.

Verktyget finns i form av pulver, lösning, koncentrerad emulsion, ampuller och granuler. I recensionerna beträffande pulverformen märker de att läkemedlet endast är effektivt i den nyligen utspädda formen. Späd därefter pulvret med vätska omedelbart före användning. För fullständig förstöring av myrpopulationen på din webbplats är det bättre att genomföra 2-3 behandlingar efter varandra.


1 Delicia


Kvalitet, matchande pris
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 670 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Enligt recensioner av många människor som har använt tyska pulver från Delicia, motiverar produktiviteten att den inte är den billigaste kostnaden. Chlorpyrifos, som är en del, interagerar aktivt med insekter, tränger in i deras andningsorgan och sprider sig genom kroppen. Förstörande av ett speciellt protein hindrar substansen passagen av en nervimpuls och dödar därmed myror.

Många är nöjda med förpackningens bekvämlighet. Några fakta och regler för att bli av med insekter, metoden att använda drogen, information om dess handling och till och med receptet för en motgift för penetration av läkemedlet i människokroppen skrivs lakontiskt på röret. För att fullständigt bli av med myror glöm inte att hantera alla svåråtkomliga platser. Vid bearbetningsprocessen är det nödvändigt att följa försiktighetsreglerna, eftersom agenten kan vara giftig för människor. Bearbeta inte bär och grönsaker.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av antprodukter?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 47
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Kirill
  Bros myrpulver, den mest kraftfulla av de som presenteras i såret, glömdes i rangordningen.

betyg

Hur man väljer

recensioner