10 bästa bankerna för billån

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa bankerna för billån

1 sparbank Den mest pålitliga och praktiska banken
2 VTB Den bästa räntan på allmänna villkor
3 Center-Invest Bästa förmånsprogram
4 URALSIB De bästa förutsättningarna för att köpa LADA
5 Setelem Bank Bästa Affiliate Program
6 Union Bank De bästa förutsättningarna för inköp av GAZ
7 Rysslands Bank Bonus för en positiv kredithistoria
8 UniCredit Bank Den bästa uppsättningen låneprogram
9 Bank Saint Petersburg Möjligheten att ta ett lån på en bil utan förskottsbetalning
10 Genbank Den bästa avbetalningen för Crimeans

Det är inte alltid möjligt att köpa en bil, men ibland kan du inte klara av det. Och om pengarna inte räcker, skulle ett utmärkt alternativ vara ett billån för det belopp som krävs. Detta gör att du snabbt kan köpa ett fordon. Men i processen att välja en bank är det viktigt att ta hänsyn till alla möjliga faktorer - räntan, löptiden, lånets storlek och den första delen av billånet.

Det finns gott om erbjudanden på marknaden, och det är lätt att gå vilse i dem. Därför har vi i vårt material samlat in de bästa bankerna för billån, vilket hjälper till att köpa en dröm på hjul. Alla nödvändiga parametrar och tilläggsalternativ beaktades. I betyget erbjuder vi att bekanta sig med de mest lönsamma och pålitliga lånen.

Topp 10 bästa bankerna för billån

Sammanfattnings tabellen visar data om bankernas bästa erbjudanden. Med hjälp kommer det att vara bekvämare att välja det mest lämpliga billånet från de som beskrivs i toppen.

Bank

Pris per år

Maximal mängd

Returperiod

Minsta efterbetalning

sparbank

13,5%

5 miljoner

5 år

15%

VTB

9,1%

7 miljoner

7 år

20%

Center-Invest

9,5%

3 miljoner

3 år

50%

URALSIB

9,9%

3 miljoner

5 år

20%

Setelem Bank

8,31%

varierar med bilmärke

5 år

20%

Union Bank

10,7%

5 miljoner

7 år

15%

Rysslands Bank

11,5%

5 miljoner

5 år

20%

UniCredit Bank

10,8%

8 miljoner

7 år

20%

Bank Saint Petersburg

10,3%

4 miljoner

7 år

10%

Genbank

14%

3 miljoner

7 år

20%

Men den hastighet som anges i tabellen kräver ibland ansträngning att erhålla. För att lära dig hur du uppnår de bästa förutsättningarna för billån rekommenderar vi att du läser den detaljerade beskrivningen.

10 Genbank


Den bästa avbetalningen för Crimeans
Räntesats: från 14%
Betyg (2019): 4.0

Universell bank med betoning på inlåning och lån. Med hjälp av ett billån från Genbank kan du köpa både en ny och en ny bil. Beroende på solvens kan ett belopp från 100 tusen till 3 miljoner rubel anges. Återbetalningsperioden kan variera från sex månader till 7 år. I det här fallet kan du betala alla skulder före tid utan några hinder eller böter från banken.

För bilar med körsträcka nedbetalning är 30%, för ny - 20% av det totala beloppet för bilar. Det finns inga olika avgifter eller ytterligare betalningar. Och även i banken på Krim kan du få avbetalningar från 0% genom att betala en nedbetalning till hälften av priset för en bil. I så fall är den maximala betalningsperioden 3 år. En liten förtydligande - för att få den lägsta lånräntan måste du omedelbart deponera 50% samt försäkra en bil med en skrovförsäkring och få en lön i Genbanken.


9 Bank Saint Petersburg


Möjligheten att ta ett lån på en bil utan förskottsbetalning
Räntesats: från 10,3%
Betyg (2019): 4.1

Banken är bland de bästa på nordvästsmarknaden. Bland de officiella värderingarna sker säkert i första hundra. I recensionerna tyvärr kunder påpekar att det kan finnas problem vid ansökan om fullmakt för ett lån. Men i allmänhet tror användarna att banken tar itu med sitt ansvar, och dess medarbetare är uppmärksamma på detaljer och hjälper gärna till vid eventuella frågor.

På bankens hemsida kan du flexibelt beräkna det obligatoriska lånet och välja en ungefärlig ränta. Minst 10,3% per år kan erhållas från kalkylatorn. Villkor - 3 år för återbetalning och en lånestorlek från 60 tusen till 4 miljoner rubel, men du behöver en avgift på 10%.Om du tar ett lån i ett år kommer den första avgiften att vara 0%, men räntan stiger till 14,4%. Men det är viktigt att komma ihåg att beroende på tillgången på försäkring eller dess frånvaro, kan andelen öka allvarligt. Termen kommer också att tacka - du kan returnera lånet i 7 år. En speciell kalkylator beräknar också betalningar för dig och minsta inkomst per månad.

8 UniCredit Bank


Den bästa uppsättningen låneprogram
Räntesats: från 10,8%
Betyg (2019): 4.2

UniCredit Bank lockar med sitt kundfokus - allt är gjort på ett sådant sätt att det är lätt för varje person att få information och ta reda på detaljer. Billån - den största specialiteten i denna bank. I recensionerna indikerar användarna ofta att de i de flesta fall vänder sig till dem. Enligt de automatiska låneprogrammen har företaget mer än ett dussin erbjudanden, skräddarsydda för belopp och ränta, beroende på de ekonomiska möjligheterna och behoven hos olika kategorier av kunder. Den maximala betalningsperioden är 7 år. Att betala för bilen i form av en förskottsbetalning kommer att ha minst 20%.

Som en del av billånsdesignen kan du överväga olika alternativ från att köpa en kommersiell bil till en motorcykel eller en bil med ett speciellt erbjudande. Du kan ta ett lån på minst 10,8% för premiumbilar eller 11,8% för utländska bilar. För att få den lägsta kursen måste ordna livförsäkring och hälsa. Det högsta beloppet för ett sådant lån är upp till 8 miljoner. De som behöver en liten summa på kort tid bör vara uppmärksamma på lånet. Det görs på en halvtimme med det minsta antalet dokument.


7 Rysslands Bank


Bonus för en positiv kredithistoria
Räntesats: från 11,5%
Betyg (2019): 4.3

Ansvarig bank med gynnsamma villkor för inköp av nya bilar. I recensionerna noterar kunderna att banken behandlar allt lugnt och noggrant. Men det är fortfarande värt att dubbelkontrollera dokumenten för att inte misstas i siffror. Huvudprogrammet för banken för att köpa bil är "Auto opportunity". Hon förutsätter att kunden kan få i skuld från 100 000 till 5 miljoner rubel för inköp av en ny bil. När du gör ett lån måste du betala 20% av priset för bilen i form av en förskottsbetalning. Men du kan betala tillbaka skulder under perioden från 6 månader till 5 år.

Räntan varierar beroende på lånets löptid i intervallet 12-12,5%. Men kunderna bestämde sig för att göra en liten bonus: de som har en positiv kredithistoria ges en rabatt på 0,5%. Så minimipriset du kan få är 11,5%. För att få det behöver du vara lönkund, annars ökar båda gränserna med 2% omedelbart.

6 Union Bank


De bästa förutsättningarna för inköp av GAZ
Räntesats: från 10,7%
Betyg (2019): 4.4

Universal Bank, började seriöst att utveckla riktningen av kreditprogram. En av institutionens huvudgrenar har blivit ett billån. Till skillnad från andra banker har unionen ingen mångfald i lånealternativ. Men trots det lilla antalet erbjudanden är nivån på varje lån högt, de är fördelaktiga för kunderna.

Totalt erbjuder banken fyra huvudkategorier av fordonsköpslån. Köper en ny bil i upp till 5 miljoner rubel med en hastighet på 12,2%. Det finns också kategorin "Begagnad bil", enligt vilken du kan få upp till 3 miljoner med en procentandel av 13,2%. Att köpa en kommersiell bil tillåter ett lån på upp till 3 miljoner rubel på 10,7% per år. Och ett speciellt erbjudande för älskare av GAZ bilar - upp till 3 miljoner med en takt på 11,5%. I varje fall kan betalningsperioden vara upp till 7 år. Men du måste göra en utbetalning på 15% av bilens pris.


5 Setelem Bank


Bästa Affiliate Program
Räntesats: från 8,31%
Betyg (2019): 4.5

Ett dotterbolag till Sberbank, specialiserat sig på utgivning av lån till privatpersoner, särskilt förtjust i billån. Standardvillkor för inköp av bilar är som följer - priset på 12,6% per år. Det maximala lånebeloppet varierar beroende på bilens märke. Till exempel på Lamborghini är det 16 miljoner och på GAS - 3 miljoner rubel. Betalningstiden varierar från 1 år till 5 år beroende på beloppet och villkoren för kontakten.Men ett lån kan göra mycket mer lönsamt tack vare affiliateprogram. Speciella villkor gäller för Audi, Chevrolet, Ford, Geely, Honda, KIA, Lada. Lånet för inköpet enligt affiliateprogrammet - 8,31%. Det är viktigt att se till att butiken verkligen ingår i programmet.

Lånet måste betala minst 20% i form av utbetalning. Det är viktigt att veta att när man får ett lån i Setelem är det nödvändigt att utfärda en CASCO till bilen. Om det inte finns någon nödvändig dokumentärbas har banken rätt att ta ut en böter på cirka 10 000 rubel. I recensionerna noterar kunderna att det från tid till annan finns fel i leveransen av dokument från CASCO till Setelem, du måste själv kontrollera det.


4 URALSIB


De bästa förutsättningarna för att köpa LADA
Räntesats: från 9,9%
Betyg (2019): 4.6

En av de bästa bankerna i Ryssland, som aktivt utvecklar regionala områden. Tar plats i listan över 30 största institutioner. Huvudsakligen specialiserat på kontounderhåll och utlåning. De bästa förutsättningarna för lån kan erhållas under Autopartner-programmet. Det låter dig ordna ett lån på 9,9% för nya bilar enligt ett partnerskapsavtal. För begagnade bilar är procentsatsen 12,5%.

I standardpaketet är allt lite sorgligare: procentsatsen per år är minst 14,7%. Banken ägde särskild uppmärksamhet åt den inhemska producenten, så du kan ta ut ett lån på LADA utan extra avgifter och garantier. Minimumssatsen i detta fall kommer att vara 10,9%. Det maximala lånebeloppet är 3 miljoner rubel, och återbetalningsperioden är 5 år. Var noga med att betala minst 20% av bidraget från hela bilens pris

3 Center-Invest


Bästa förmånsprogram
Räntesats: från 9,5%
Betyg (2019): 4.7

När det gäller minsta ränta för ett lån kan Centre-Invest kallas en av de bästa. Eftersom 9,5% i modern verklighet verkar som en saga. Denna kurs gäller både begagnade och nya bilar. Men för att få den bästa kursen måste du betala hälften av beloppet som är tilldelat för bilen. Den maximala transportkostnaden får inte överstiga 3 miljoner.

Från den trevliga - i samma bank finns ett alternativ. Du kan överväga ett lån inte med en så fin procentandel, men med en längre period. Detta är ett lån för persontransporter med en återbetalningsperiod på upp till 7 år vid 13,75% per år. Samtidigt är det nödvändigt att deponera endast 10% av det totala beloppet. Det är värt att notera att priset och avgiften kan öka beroende på priset på fordon.

Det finns också ett förmånsprogram med delaktighet från staten för köp av bilar 2016 och 2017. Men då borde de inte kosta mer än 1,45 miljoner rubel. I det här fallet kommer Centre-Invest att ge ett lån i 3 år med en ränta på 8,5% till 9,5% per år. Obligatorisk avgift kommer att vara 20% av bilens pris.

2 VTB


Den bästa räntan på allmänna villkor
Räntesats: från 9,1%
Betyg (2019): 4.8

VTB ingår med förtjänst i listan över de bästa bankerna för auto lån. Och med god anledning. Eftersom det erbjuder många låneprogram för nya och begagnade bilar. Du kan köpa transport både från individer och officiella återförsäljare. Motorcyklar utan CASCO finns även att köpa. Dessutom finns det specialerbjudanden från olika biltillverkare. Som en del av sina förslag kan du ytterligare sänka kursen. Till exempel erbjuder Subaru 5,5% per år.

Från de allmänna erbjudandenen utmärker sig "Autoprivity" -programmet. Det ger minst 9,1% per år för inköp av bilar. Förslaget kan få upp till 7 miljoner rubel under en period av 7 år. Dessutom kommer minimiavgiften att vara 20% av priset. Men för att få sådana villkor är det nödvändigt att ordna CASCO, livförsäkring och paketet "Automobile Lover".


1 sparbank


Den mest pålitliga och praktiska banken
Räntesats: från 13,5%
Betyg (2019): 4.9

Sberbank är en av de största och mest tillförlitliga bankerna år 2018. Genom åren har han förtjänat sina kunders förtroende och många positiva recensioner. Tack vare lånet i Sberbank är det lika möjligt att köpa både en ny och en begagnad bil på samma sätt - villkoren för detta skiljer sig inte åt. Det maximala lånebeloppet är 5 miljoner rubel med en räntesats om 13%. Ett sådant lån kan ta högst 5 år.Var noga med att göra den första delen, vilket är minst 15% av bilens pris.

Nackdelen med Sberbank är att efter godkännande av lånet finns det 90 dagar att välja bil. Jag är glad att det inte finns några provisioner för att ge ett lån. Men det finns obligatorisk försäkring. Minsta skattesats på 13,5% är tillgänglig för kunder om de har ett pension eller lönekonto eller liknande kort när de gör ett lån i 1 år. En bra funktion är att om du initialt betalar 30% av priset på en bil, då med ett lån på upp till 5 miljoner behöver du inte bekräfta inkomst eller anställning.


Populär omröstning - vilken bank är bättre för att ta ett billån
Vi rösta!
Totalt antal röster: 15
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner