Topp 5 Online MMORPG-spel

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 bästa online MMORPG

1 DOTA 2 Bästa MOBA på ånga
2 Lineage II Den mest populära gratis klienten MMORPG
3 World of Warcraft Grundaren av genren
4 Neverwinter online Traditionell MMORPG med ovanliga kontroller
5 Äldste Scrolls Online Bästa atypiska MMORPG

Det anses vara olagligt för spelare - "de sitter i dagar på datorn, de kommunicerar inte med människor." Men en sådan åsikt är ofta felaktig i förhållande till användare av MMORPG - massivt multiplayer online rollspel på datorer. Kärnan i spelen i denna genre är interaktionen mellan spelarna. Alla kan välja rollen, aktiviteten i spelet. Alla våra TOP-5-spel kan du bli som du inte kan vara i verkligheten, göra allt du vill, bli bättre, och om du misslyckas, börja bara på nytt.

Världen av MMORPG-spel är oerhört stor och en i taget. Skillnaderna ligger i detaljerna, osynliga vid första anblicken. Därför valde vi totalt 5 projekt. Men var och en av dem kommer säkert inte att fördröja dig för ett hundra timmar. Låt oss gå!

Topp 5 bästa online MMORPG

5 Äldste Scrolls Online


Bästa atypiska MMORPG
Betyg (2019): 4.6

The Elder Scrolls värld har miljontals fans runt om i världen. Seriens spel är så populära att de trängde in i popkulturen - en utmärkt indikator på "kult". Men TES har alltid varit ett rent singelspelare. År 2014 försökte Elder Scrolls Online, en atypisk klient MMORPG, ändra situationen. Först verkar spelet mycket välkänt för alla fan av serien: du flyger ur fängelset för att rädda världen. Men snart märker du det "ägarlösa" bröstet, så blir det intressant vad som är dolt "i de här bergen", och unga skönheter ska räddas trots allt. I allmänhet är den klassiska TES, där storylinen alltid skjuts upp till senare.

Varför behöver du online? Tänk dig att du kom springa för att kämpa med chefen ... och det finns redan ett dussin andra forskare vars handlingar påverkar dig direkt. Från den tionde utvecklingsnivån blir Cyrodiils plats tillgänglig, där spelaren kan slåss i massiva PvP-strider för titeln Emperor.

Naturligtvis är spelet inte perfekt tekniskt. Och balansen lämnar mycket att önska. Men TESO är den mest atypiska och därför oerhört intressanta, ständigt utvecklande MMORPG. Elder Scrolls Online är inte bara till PC-användare, men också till ägare av PlayStation 4, Xbox One och MacOS.


4 Neverwinter online


Traditionell MMORPG med ovanliga kontroller
Betyg (2019): 4.6

Fortsätter temat med ovanliga spel som är värda att komma ihåg Neverwinter Online. Å ena sidan svängde spelet på WoW-laureller, som beskrivs nedan. Det är förståeligt, vi har en typisk multiplayer online fantasy RPG med ett dussin tillgängliga raser och en massa klasser. Om du vill lyckas måste du starta om upprepade gånger eller läsa användarupplevelsen för att hitta den mest optimala kombinationen av race-klass. Glöm inte att pumpa: ja, utvecklarna har försökt att förenkla processen så mycket som möjligt för att locka till nybörjare, men måste fortfarande förstå invecklingarna.

Varför är spelet ovanligt? Huvuddelen är ledningen. Neverwinter liknar en tredje persons handling, eftersom teckenets rörelser måste styras av WASD-tangenterna. Kampsystemet är också ovanligt: ​​inte bara rustning och tillgängliga färdigheter är viktiga, men också smidighet - du måste "flytta" runt fiender, ständigt undvika attacker och leta efter nya bekväma positioner att attackera.

Notera de välutvecklade verktygen för självständig skapande av uppgifter som kan delas med andra spelare, vilket innebär att det alltid kommer att finnas något att göra i spelet. Neverwinter Online distribueras som shareware.

3 World of Warcraft


Grundaren av genren
Betyg (2019): 4.7

Att prata om Warcraft är svårt. Det finns flera skäl till detta. Den första - den främsta - spelade upp på datorn tillbaka 2004 och de flesta spelare, om inte försökte spelet personligen, då minst känt till kärnan. Den andra anledningen - de allra flesta av spel och designelement är redan bekanta för oss. Men orsaken är inte att WoW kopierar någon. World of Warcraft - ett spel som markerade början på genren.Yngre projekt antar den gamla människans mekanik, ger vacker grafik - vilket är enkelt, med tanke på originalets asceticitet - men kan fortfarande inte slå bronzenvinnaren av TOP-5 i popularitet.

Spelet har 13 raser, som alla innehåller unika klasser. Förstå alla funktioner hos var och en av dem är osannolikt att lyckas om du inte är villig att spendera ett dussin år av ditt liv. Det finns inte så många underhållningar: uppdrag, jakt på mobben och slagsmål med andra spelare. Men Blizzard - utvecklarstudioet - varje par år presenterar stora uppdateringar för allmänheten, vilket orsakar betydande agiotage.

Slutligen är det värt att notera att spelet kräver en premieabonnemang för en period på 1-6 månader. Men det finns också en gratis provperiod med en massa restriktioner, men möjligheten att förstå om du vill spela vidare.

2 Lineage II


Den mest populära gratis klienten MMORPG
Betyg (2019): 4.7

Lineage - som ofta kallas folk som "linjal" - utvecklades av ett begåvat team från Sydkorea nästan samtidigt med Warcraft, och kunde göra ett lika konkret bidrag till utvecklingen av genren. Den lokaliserade ryska versionen, som uppträdde 2008, har ändrats lite över 10 år. I Lineage finns allt som spelarna brukar vara: ett stort antal raser och klasser med sina egna egenskaper, olika vapen, rustning, smycken, regnrockar och mycket, mycket mer. Kul i spelet är också standard - belägringsslott, kämpande monster, och naturligtvis strider PvP med andra spelare. Men "linjal" är inte ett spel för en. Klan- eller alliansmedlemmar är inte bara lättare att spela, utan också roligare, eftersom det är den sociala komponenten som gör spelet så populärt. Många spelare växte upp här, hittade vänner.

Ett visst bidrag gjordes av det fria spelet. Ja, utvecklare är inte altruistiska, och därför finns det många bonusar i spelet som förvärvas för riktiga pengar. Detta påverkar avsevärt balansen, men låter dig inte tillbringa natten på pumpningskaraktären. Också är nackdelen att utföra föråldrad grafik, för vilken användare flyttar alltmer till moderna projekt.


1 DOTA 2


Bästa MOBA på ånga
Betyg (2019): 4.8

DotA - det är knappast en spelare som inte har hört talas om henne. Daglig ledare TOP-5 tar bort tiden för miljontals PC-spelare. Samtidigt är minst en halv miljon användare alltid online. Vad orsakade en sådan kärlek? Formellt hör inte DOTA 2 till MMORPG-genren, även om den växte ut ur det vanliga tillägget till Warcraft. Ledaren för betyget avser MOBA - multiplayer online battle arena. Kärnan är enkel - ett kort och två lag av spelare på fem personer. Spelet kan säkert jämföras med schack. I båda spelen krävs det förunderligt att känna till de möjliga sätten och beräkna händelser i förväg. Kanske tar det ännu mer tid att behärska DotA på grund av det stora antalet tecken.

Som i något massspel kan en spelare möta massor av negativitet. Men den professionella sfären har inte kringgått Dot med en fest - varje år hålls många matcher i olika delar av världen. Den största av dessa är The International. Vinnarna av 8: e mästerskapet i år kommer att ta hem nästan 25 miljoner dollar! Ett utmärkt incitament att prova dig själv i den här cyberdisciplinen, eller hur?

Populär omröstning - vilken MMORPG tycker du är bäst?
Vi rösta!
Totalt röstat: 18
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner