Topp 10 kreditkort

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 lönsamma kreditkort

1 Tinkoff platina Bästa allmänna kreditkortvillkoren
2 "Samvete" (Qiwi Bank) Den bästa räntan. Många ytterligare funktioner
3 "100 dagar utan intresse" Classic (Alfa-Bank) Bästa minsta avbetalningsplanen. Universellt kreditkort
4 Platinum (ryska standardbanken) Lönsam anpassningsbar återbetalning
5 Halva (Sovcombank) Bästa intresse på balans
6 "Bara ett kreditkort" (Citibank) Helt gratis kort
7 "Med en grace period" Visa Classic (Rosselkhozbank) Det bästa kreditkortet för höga utgifter
8 "Kredit" (Renaissance Credit) Bästa bonusprogrammet
9 "Multicard" (VTB) Liten obligatorisk betalning
10 "Allt på en gång" (Raiffeisenbank) Möjligheten att göra en individuell kortdesign

Ett kreditkort har länge upphört att vara ett snabbt sätt att få pengar från en bank. Idag erbjuder bankerna många ytterligare funktioner till ägarna av denna produkt. Fördelen av ett sådant kort beror därför inte längre bara på årskursen. Och det är allt svårare att välja vilket kreditkort som är mest lönsamt.

För att hjälpa dig att räkna ut det, rankade vi de bästa kreditkorten. Det bygger på de viktigaste kriterierna - gräns, låg ränta, avbetalningsplaner och naturligtvis specialerbjudanden för ägare.

Varje kreditkort av denna rating är fördelaktigt för något: man har en stor cashback, den andra har en ökad gräns eller en hög andel personliga medel. Men även bland sådana olika och användbara erbjudanden hjälper vi dig att välja det bästa kreditkortet bland de populära.

Topp 10 lönsamma kreditkort

Den faktiska jämförelsetabellen hjälper dig snabbt ta reda på vilket kreditkort som är mest lönsamt i toppen. Men mer detaljerat om villkoren kan de positiva aspekterna av varje kort och fördelarna med användningen hittas i betygsättningen.

Kort och Bank

Pris per år

Begränsa, gnida.

Grace period, dagar

Pris, gnidning. per år

Tinkoff platina

15%

300 tusen

55

(partner - upp till 365)

590

"Samvete" (Qiwi Bank)

10%

300 tusen

från 30 till 365

ingen

"100 dagar utan intresse" (Alfa-Bank)

23,99%

500 tusen

100

1190

Platinum (ryska standardbanken)

21,9%

300 tusen

55

(partner upp till 365)

499

Halva (Sovcombank)

19%

350 tusen

upp till 365 (med partner)

ingen

"Bara ett kreditkort" (Citibank)

22,9%

300 tusen

50

ingen

"Med en grace period" Visa Classic (Rosselkhozbank)

21,9%

1 miljon

55

300

"Kredit" (Renaissance Credit)

24,9%

200 tusen

55

ingen

"Multicard" (VTB)

26%

1 miljon

50

från 0 till 2988

"Allt på en gång" (Raiffeisenbank)

29%

600 tusen

52

1490

Observera, i tabellen hittar du endast lägsta räntan på ett bankkort. Det kan faktiskt vara högre beroende på bankens beslut.

10 "Allt på en gång" (Raiffeisenbank)


Möjligheten att göra en individuell kortdesign
Räntesats: 29%
Betyg (2019): 4.1

Ett intressant erbjudande från Raiffeisenbank med ett lönsamt bonusprogram och bra service. Gåvor för semester och vissa bonusar är beroende av varje kund. Den föreslagna kreditgränsen på upp till 600 tusen rubel. En 52-dagars grace period gäller för inköp. Vid tillbakadragande under denna period måste man betala 29% per år.

Fördelarna med och bekvämligheten hos kortet är i flera faktorer. Först är Visa Gold. Det innebär att ägaren kommer att kunna njuta av alla rabatter och privilegier som de har rätt till med kortstatus. För det andra kan Raiffeisenbank göra en individuell plastdesign. Kortet har också en intressant funktion - cashback beror på hur mycket utgifterna är. För varje operation tilldelas bonuspoäng som kan bytas mot reella pengar eller certifikat. I det här fallet kommer ju fler poäng att vara i kontot - desto bättre blir växelkursen. Gynnsamma gåvor kommer att tas emot av varje kund - bonusar skickas ut på födelsedag, nytt år och till ära för första köp på kortet.


9 "Multicard" (VTB)


Liten obligatorisk betalning
Räntesats: 26%
Betyg (2019): 4.2

Det mest populära VTB-kreditkortet med utmärkta kundrecensioner.Det är bekvämt, enkelt och ganska lönsamt. Jag är glad att kortet ger dig möjlighet att få en ganska stor kreditgräns på upp till 1 miljon rubel på 26% per år. Det finns en grace period på upp till 50 dagar och fem cashback kategorier. Med korrekt användning av kortet kan det vara mycket användbart.

Jag är glad att "Multicard" tillåter dig att få en procentsats på personalkostnaden - upp till 6%, beroende på utgiftsnivån. Ett annat kort är fördelaktigt eftersom det är tillräckligt att betala endast 3% av skulden varje månad. Så i händelse av plötslig brist på pengar kan du klara av med minimala avgifter och inte oroa sig för de möjliga konsekvenserna. Tjänsten kan vara helt fri om du spenderar minst 5 tusen rubel per månad från kortet. Dessutom har "Multicard" en bekväm återbetalning - för dem som spenderar mycket pengar kan den nå 10% för vissa produkter. Och kategorin med maximal "retur" kan väljas självständigt - det finns flera kasseringsprogram.

8 "Kredit" (Renaissance Credit)


Bästa bonusprogrammet
Räntesats: 24,9%
Betyg (2019): 4.3

Ett bekvämt och enkelt kreditkort med en liten gräns - upp till 200 tusen rubel på 24,9% per år. Perfekt för de som köper kortet "just in case." Behöver inte pengar för underhåll - det kan bara ligga i din plånbok i flera år som en stash för en regnig dag. En grace period på 55 dagar kommer att tillåta dig att inte löpa på ränta om du lyckas skicka skulden snabbt.

Gynnsamt kort är inte bara gratis. Hon kommer att tacka ägarna till bonusprogrammet "Enkel glädje". För varje köp debiteras ett visst antal poäng - från 1% för inköp i butiker upp till 10% för inköp av varor i vissa kategorier eller på erbjudna aktier. En bonus motsvarar en rubel. Punkterna själva kan spenderas på specialprodukter som erbjuds av Renaissance Credit. Men det är acceptabelt att betala för mobiltelefon eller verktygstjänster. Så med frekvent användning av kortet är det lätt att avsevärt minska kostnaderna för dessa kategorier av utgifter. Under programmet kan du till och med få en återbetalning på upp till 100% av pengarna om du köper varor för poäng.


7 "Med en grace period" Visa Classic (Rosselkhozbank)


Det bästa kreditkortet för höga utgifter
Räntesats: 21,9%
Betyg (2019): 4.4

Ett av de bästa korten när det gäller kreditgräns och ränta. Gör det möjligt för dig att ta riktigt stora skulder - upp till 1 miljon rubel. Och graceperioden har inte gått iväg - du kan återlämna den inom 55 dagar utan ränta (från 21,9% per år).

Gynnsamt kort är de som har godkänt en stor kreditgräns. I själva verket kan du använda stora mängder med minimala kostnader för deras "underhåll". Och det här gäller inte bara årsräntan. Själva kortet kostar bara 300 rubel per år. Jag är också glad över att ett lojalitetsprogram som heter "Harvest" automatiskt kopplas till kortet. På grund av det kan du ta emot gåvor från en speciell katalog - för varje 100 rubel som används får du 1,5 bonuspoäng som du kan spendera på dem. Med tanke på de stora utgifterna kommer poängen att ackumuleras snabbt. Och i presentkatalogen finns allt - från flygbiljetter till stora hushållsapparater. Så det finns något att välja mellan.

6 "Bara ett kreditkort" (Citibank)


Helt gratis kort
Räntesats: 22,9%
Betyg (2019): 4.5

Lönsamt kreditkort med ett bekvämt program. Använda det behöver du inte oroa dig för någonting - namnet talar för sig själv. Du kan få upp till 300 tusen rubel. Hastigheten är ganska hög - från 22,9%, så i rangordningen är det långt ifrån första platsen. Men den stora fördelen med plast eliminerar denna nackdel. Dessutom gäller en 50-dagars grace period för inköp. Recensioner bekräftar - plast är verkligen lätt att använda, bekvämt och trevligt.

Huvuddelen av ett Citibank-kreditkort är helt gratis. Du behöver inte dra av pengar, varken för service eller för kontantuttag vid en bankomat eller för sena betalningar. Till och med ett extra kort kan utfärdas gratis och inte betala för sin tjänst. Det finns bara en avgift för deponering av medel på kontot via kassören - 250 rubel för belopp upp till 45 tusen rubel.Någonting högre eller inbäddad genom en bankomat är inte betalningsbar. Och slutligen finns det separata avbetalningsprogram med låga räntor - du kan få en ränta på 18% per år på dem.


5 Halva (Sovcombank)


Bästa intresse på balans
Räntesats: 19%
Betyg (2019): 4.5

Det populäraste avbetalningskortet med utmärkta förutsättningar, så att du kan ta emot varor i ett räntefritt lån i upp till 12 månader. Detta är mycket praktiskt om du köper produkter från Sovcombank-partner. Förteckningen över butiker med sådana villkor inkluderar de största butikerna i olika riktningar, så det kommer inga problem med detta. Gränsen är upp till 350 tusen rubel. Efter sluten av avbetalningarna kommer kursen att hållas till 19%.

Kortet tillåter dig inte bara att köpa varor och tjänster i avbetalningar från partners. Det är fördelaktigt på grund av det stora räntet på balansen - upp till 7,5% per år. Så det kan säkert användas för att lagra dina egna medel. Tillsammans med en flexibel återbetalning från 1 till 20% (för att slösa dina pengar) ser det ut som ett mycket bra alternativ. En annan fördel är ett utmärkt program som gör att du enkelt kan övervaka tid och betalningsbelopp, hantera ett kreditkort och välja butiker för framtida inköp med bättre förutsättningar.


4 Platinum (ryska standardbanken)


Lönsam anpassningsbar återbetalning
Räntesats: 21,9%
Betyg (2019): 4.6

"Platinum" kreditkort med bästa cashback i betyget. Det kommer inte bara att tillåta dig att köpa varor på kredit med en grace period på 55 dagar (och om du tar något från dina partners kommer det att vara upp till 12 månader i perioder). Men också att få från denna gynnsamma avkastning av medel. Kortgränsen är 300 tusen rubel, priset är 21,9% per år, vilket är ett medelvärde.

Fördelen med kortet är en utmärkt cashback. Det är upp till 15% när du handlar hos partnerbutiker och upp till 5% i vissa kategorier av varor. Mindre än rankningsledaren. Men det finns ett stort plus - du kan välja kategorier, så det är enkelt att justera utbetalningsförmånerna till dig själv. För alla andra inköp är avkastningen 1%. Jag är också glad att du kan ta ut pengar från en bankomat och inte betala en provision för den, men bara inom 10 tusen rubel per månad. För ett sådant Platinumpaket av tjänster från den ryska standarden kostar löjliga pengar - bara 499 rubel per år vilket gör det ännu mer lönsamt.

3 "100 dagar utan intresse" Classic (Alfa-Bank)


Bästa minsta avbetalningsplanen. Universellt kreditkort
Räntesats: 23,99%
Betyg (2019): 4.7

Universellt kreditkort med en stor grace period från en av de ledande bankerna i landet. Gör det möjligt att få ett lån på upp till 500 tusen rubel vid 23,99% efter avgångsavslutningen. Dessutom kan hon enkelt betala av skulden på kortet i en annan bank. Kreditkort äger ärligt mellan de bästa korten på grund av den uppsättning funktioner som erbjuds av Alfa-Bank.

Först och främst har kortet fördelar med sin mångsidighet. Den är perfekt för allting - betalar för varor i avbetalningar i 100 dagar, drar ut kontanter utan provision (upp till 50 tusen per månad) och använder det som ett standardkort. 100 dagar utan ränta kommer att gälla även för pengar som tagits tillbaka från bankomater, så du kan säkert använda kontanterna, vilket inte är tillgängligt för de flesta andra kort. Jag är också glad att få möjlighet att betala minst 3-10% av skulden under en grace period, vilket är lämpligt vid brist på pengar. Slutligen kan du fylla på kortet på en bankomat, överföra från en annan bank eller från ett kort gratis. Inga provisioner tillhandahålls.

2 "Samvete" (Qiwi Bank)


Den bästa räntan. Många ytterligare funktioner
Räntesats: 10%
Betyg (2019): 4.8

Ett av de mest populära avbetalningskort med utmärkta recensioner. Det låter dig inte bara ta varor på kredit, utan också att inte betala ränta samtidigt. Gränsen är godkänd upp till 300 tusen rubel, medan i händelse av att gå utöver avbetalningsplanen måste du betala extra 10% per år - det här är den mest lönsamma räntan bland alla kreditkort.

Inte bara minsta räntesatsen, men också avbetalningsplanen för varor gör detta kort lönsamt. När du handlar med partners kan du glömma intresset för en period av 1 till 12 månader. Du kan använda "Conscience" i standardläget (endast inköp från partner) gratis.Men det finns ett stort plus - för endast 499 rubel per månad kan detta kort omvandlas till ett fullvärdigt kreditkort med möjlighet att betala i allmänhet i alla butiker. Tack vare denna funktion har avbetalningskortet klättrat så högt. Det finns också många andra tilläggsfunktioner, till exempel förlängning av avbetalningar i 10 månader i tre alternativ - för ett inköp, en månad eller 10 månader.


1 Tinkoff platina


Bästa allmänna kreditkortvillkoren
Räntesats: 15%
Betyg (2019): 4.9

Första plats tar förtjänt det bästa kreditkortet från Tinkoff Bank. Den kombinerar allt du behöver i praktiska proportioner och förbättras med bra service. Plast ger dig möjlighet att få upp till 300 tusen rubel till en gynnsam 15% per år. En grace period på 55 dagar är tillgänglig. Shopping med några partners gör att du kan få avbetalningar upp till 12 månader.

Tinkoff-kortets största plus är möjligheten att refinansiera ett kreditkort från en annan bank utan avgift. Men det är inte lätt att refinansiera, men att få avdrag för ett återbetalat lån på 120 dagar i storlek. Om det under denna tid har tid att betala skulden, kommer inte en enda extra öre att återkallas. Lägger till poäng till kreditkortförmånen och det faktum att du inte kommer att behöva spendera tid på att få ett kort. Den beställs på 5 minuter på bankens hemsida. Därefter räcker det bara att vänta tills kreditkortet är godkänt och förtjänat på ett bekvämt sätt att arbeta eller hemma. Slutligen finns det bra villkor för bonuspoäng - för varje köp från kortet kommer det att finnas minst 1% av pengarna tillbaka. Vissa erbjudanden ger dig möjlighet att få upp till 30% cashback.


Populär omröstning - vilket kreditkort är det mest lönsamma?
Vi rösta!
Totalt röstat: 18
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner