8 bästa copywriting utbyten

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 8 bästa copywriting utbyten

1 Etxt Det bästa utbytet för nybörjare
2 ContentMonster Liten konkurrens, användarvänligt gränssnitt
3 Advego Utmärkt fri utbyte
4 Fl.ru Den mest populära, stora katalogen över verk
5 Smart copywriting Bra start för nybörjare, intressanta "chips"
6 CopyLancer Hög lön, klart gränssnitt
7 Miratext Bonus system
8 TextSale Stor butik med unikt innehåll, snabb försäljning av färdiga artiklar

Varje dag visas 1000 nya webbplatser på Internet. Oavsett fokus måste var och en av dem fyllas med unik information. Copywriting utbyte har skapats speciellt för detta - en plats där du enkelt och snabbt kan hitta en författare som kan fylla webbplatsen med nödvändiga texter. Copywriters specialiserar sig på att skriva artiklar om ett visst ämne. I detta område kan även en nybörjare börja utveckla och tjäna pengar. I synnerhet för dem på börserna skapades alla förutsättningar - tester, träningsuppgifter mm Sådana resurser skiljer sig åt i gränssnittet, arbetsorganisation, bland dem finns både betalda och öppna fria utbyten. Var och en har sina fördelar och nackdelar. Vi har sammanställt en ranking av de bästa copywriting utbytena för nybörjare och erfarna författare med möjlighet till en bra inkomst.

Topp 8 bästa copywriting utbyten

8 TextSale


Stor butik med unikt innehåll, snabb försäljning av färdiga artiklar
Betyg (2019): 4.6

Nästa plats i rankningen tas av TextSale, en stor copywriting och rewriting utbyte, som är känd för sin stora omsättning av artiklar. Det är bekvämt för alla att jobba här - både kunder och artister. Den enda viktiga skillnaden är att du måste betala $ 10 per månad för arbetet. Endast efter betalning kommer författaren att kunna komma åt orderbanken. Utbytet har sin egen online textredigerare, vilket är användbart när du checkar ut artikeln. Den genomsnittliga kostnaden för 1000 sim. är 0,8-2 $. Konstnärer klagar ofta på prisdumpning. Mycket uppmärksamhet på webbplatsen betalas till innehållsaffären. Det presenterar ett stort antal verk på olika ämnen.

Varje författare har sitt eget betyg, vilket är utvecklat på grundval av det utförda arbetet. Nybörjare kan arbeta på börsen, men i likhet med andra resurser måste du i början ta artiklar för små pengar. Fonder tas vanligtvis inom 2-3 dagar och uteslutande på WebMoney. Förresten är minimibeloppet för uttag endast $ 1. Bedömning av recensioner, på TextSale-artiklar säljs snabbare än på andra resurser. Viktiga fördelar: Stor innehållshandel, klart betygssystem, snabb försäljning av färdiga artiklar. Nackdelar: månadsbetalning för användning av webbplatsen.


7 Miratext


Bonus system
Betyg (2019): 4.6

Det är nästan omöjligt att få nykomlingar till Miratext-utbytet. En strikt urvalsprocess ger tillgång till webbplatsen endast till professionella copywriters. Men lönen är lämplig. Ett stort antal beställningar för olika ämnen är den största fördelen med tjänsten. Det finns många verk på SEO copywriting, reklamtexter, forskningsprojekt (uppsatser, etc.), fyllningsplatser. Urval till utbytet inkluderar flera tester, läskunnighetstest, skrivning av artiklar om det föreslagna ämnet. Första gången det utförda arbetet skickas till redaktörerna för granskning, för vilket de måste betala 7 rubel. för 1000 sim. Den viktiga punkten är att varje konstnär har möjlighet att personligen skriva till kunden.

I övergången till orderboken ser författaren arbetet av två typer: med automatisk godkännande av ansökan eller med deltagande i auktionen med en kort presentation av sig själv. I ditt personliga konto kan du använda SEO-textkontrolltjänsten eller besöka innehållsaffären och lägga in en artikel i den. Börsen har ett unikt belöningssystem med hjälp av mirakex. De debiteras efter betalning för varje arbete och spenderas på inköp i partnervärden.De viktigaste fördelarna: priserna är över genomsnittet, det bästa gränssnittet, bonussystemet, ett litet minimibelopp för återkallande.

6 CopyLancer


Hög lön, klart gränssnitt
Betyg (2019): 4.7

Värt copywriting och rewriting exchange CopyLancer skiljer sig från resten av de höga priserna för order. Tidigare var resursen stängd och författarna valdes noggrant av moderatorer. Nu är det lättare att komma hit, och priserna är lika bra som tidigare. En stor artikelaffär låter artister sälja innehåll. För att börja arbeta på börsen måste författaren genomgå ett kvalifikationstest och ge en bra portfölj. Den genomsnittliga kostnaden för order för copywriting är $ 3, enligt omskrivning - $ 2. Detta är betydligt högre än i andra tjänster. Återköp är tillgängliga i en WebMoney plånbok och brukar ske inom 24 timmar. Dessutom väljer användaren själv önskad valuta - rubel eller dollar.

Utbytet har sitt eget betygssystem, vilket är mycket effektivt i praktiken. Vid leverans kontrolleras varje order av redaktören för en avgift. Ett annat inslag i CopyLancer är gränssnittet. Här görs allt enkelt och tydligt. I katalogen kan författaren välja en order med automatisk godkännande eller placera en ansökan och vänta på kundens beslut. Varje konstnär har en av tre färdighetsnivåer: nybörjare, copywriter eller journalist. Tillgängliga verk filtreras utifrån den uppnådda nivån. Fördelar: möjligheten till högt intjäning, användarvänligt gränssnitt, bästa betygssystemet, innehållshandel, affiliateprogram, snabbuttag. Nackdelar: Det finns ingen direkt kontakt med kunderna.

5 Smart copywriting


Bra start för nybörjare, intressanta "chips"
Betyg (2019): 4.7

Smart Copywriting Exchange har nyligen visat sig förtroende för många användare. Det finns inga strikta samarbetsregler, och den genomsnittliga betalningen för 1000 tecken är $ 2. Bytet är gratis, en provision på 5% av kostnaden tas från varje beställning. Kanske är den viktigaste skillnaden mellan Smart-Copywriting och liknande plattformar att författarens kontakter inte är dolda från kunden. Varje artister har sitt eget betyg, vilket ser en potentiell arbetsgivare. Profilen visar emellertid information om priset på tjänster, antalet färdiga arbeten, aktiviteter på börsen etc.

Du kan ta ut pengar inom tre arbetsdagar (lägsta beloppet är $ 1). Resursen tillåter författare att köra sin egen blogg och därigenom demonstrera sina färdigheter igen. Registrering på webbplatsen tar inte mycket tid och gör att du snabbt kan komma igång. Smart-Copywriting är idealisk för både nybörjare och professionella författare. Kostnaden för arbete är över genomsnittet. För kunder är en utmärkt och helt gratis tjänst "projektledare". Det räcker med att ange de nödvändiga kraven för artikeln, och chefen själv väljer utdragaren och ger sedan den färdiga texten. Fördelar: En av de bästa platserna för nybörjare, intressanta funktioner, bekväma funktioner, bra resultat.


4 Fl.ru


Den mest populära, stora katalogen över verk
Betyg (2019): 4.8

Fl.ru är en av de mest populära copywriting utbyten sedan 2005. Framträdde nästan helt första, satte hon omedelbart en viss nivå för både kunder och artister. Det var på denna utbyte, författarna kunde börja tjäna bra pengar och hitta vanliga kunder. Efter registrering kan användaren välja mellan två sätt: betalning för ett PRO-konto, vilket ger tillgång till hela katalogen med beställningar, eller fortsätter att stanna gratis på webbplatsen och bara välja de verk som är tillgängliga för alla. Tack vare tjänsten "säker transaktion" är entreprenören garanterad betalning efter det att beställningen är klar.

All kommunikation sker i fri form. I den ordning du är intresserad av måste du lämna en förfrågan som anger värdet av ditt arbete och information om dig själv. Vissa författare bifogar omedelbart de färdiga artiklarna på ett visst ämne, så att kunden kan bekanta sig med arbetskvaliteten och göra ett val. Ett stort plus på utbytet är live kommunikation mellan arbetsgivaren och entreprenören.Detta gör att du kan komma överens om den optimala kostnaden för tjänster för varje och tidsfristen. De främsta fördelarna är: en stor beställningskatalog, fri kommunikation med arbetsgivaren, en förhandlad kostnad, möjlighet till god inkomst, fri tillgång till vissa verk.

3 Advego


Utmärkt fri utbyte
Betyg (2019): 4.8

Utbyte "Advego" håller under ledning av andra resurser under lång tid. Detta beror på bekväma arbetsförhållanden, både för kunder och artister. Det anses också vara en av de största. Vem som helst kan registrera sig gratis här. Jobbsökning är väldigt lätt, du kan välja en order från ett stort antal ämnen. Du kan börja med små texter för dold annonsering eller publicering på olika forum. Betalning för sådant arbete är liten, men det gör att du kan öka effektiviteten. Denna indikator ersätter det vanliga betyget och består av volymen och kvaliteten på det utförda arbetet. Utbytet har egen tjänst för kontroll av texter för unikhet och VD-analys.

Advego passar både nybörjare och erfarna författare. Utbetalningar är endast tillgängliga för Wallet-plånboken om det finns ett belopp som överstiger $ 5. Webbplatsen har en rating av författarna, vilket är mycket bekvämt för kunderna. "Advego" har en stor butik med artiklar. Det finns en 24-timmars supporttjänst. Betalning för copywriting eller omskrivning är genomsnittlig (mellan 30 och 20 rubel per 1000 sim.). De viktigaste fördelarna: en stor fribörs, en stor beställningskatalog, en butik med färdiga artiklar, bekväm användning av sajten, de. support, ett unikt textverifieringsprogram, lämpligt för nybörjare och proffs. Nackdelar: Återkallande av medel endast på "WebMoney".

2 ContentMonster


Liten konkurrens, användarvänligt gränssnitt
Betyg (2019): 4.9

En annan välkänd börs ContentMonster har strängare krav för författare jämfört med andra resurser. Innan arbetet påbörjas måste utställaren slutföra en testnivå på två nivåer på ryska språket. Skaparna av sajten hävdar att endast 12% av författarna går igenom det här steget. Detta minskar konkurrensen betydligt mellan dem, men begränsar möjligheterna till nybörjare allvarligt. Här är en stor bas av omskrivning och copywriting uppgifter med anständig lön. Börsen är gratis, men med varje arbete som utförs behåller det en stor provision - 20% av beloppet. Du kan bara ta ut pengar till e-plånböcker.

Förvaltningen övervakar kvaliteten på artiklar som lämnats av artister. Hon fattar självständigt beslut om att blockera ett konto. En viktig egenskap hos ContentMonster är sin egen Copywriting School, som tillåter författare att förbättra sina färdigheter. Vissa kunder ställer en testuppgift innan de väljer en artist. Orderkostnaden är genomsnittlig, men ofta dyrt arbete. Varje författare har ett betyg som är förtjänat som arbete på börsen. Huvudfördelar: låg konkurrens, hög kompetens av artister, en stor orderbas, bra villkor för kunder, användarvänligt gränssnitt. Nackdelar: hög kommission för arbete, strikt urval.


1 Etxt


Det bästa utbytet för nybörjare
Betyg (2019): 4.9

En av de äldsta och samtidigt populära utbytena - Etxt - ger nybörjare en bra start när det gäller copywriting och rewriting. Varje dag läggs hundratals nya beställningar här, varav många är tillgängliga för nybörjare. Den största skillnaden i utbytet är dess systematisering. För att få en beställning måste du skicka in en ansökan. När kunden väljer att utföra en utövande, får alla en anmälan av resultatet. Betalning för det utförda arbetet sker inom en viss tid efter det att den överlämnats, och pengarna hålls ursprungligen på kundens konto för en garanti. När du tittar på katalogen kan du genast se dem. uppgift, villkor och kostnader för arbetet. Bytet är gratis, men håller en provision från varje order.Alla författare här har sitt eget betyg. Ju högre det är desto större är antalet ansökningar som godkänts av den utövande.

Inledningsvis måste nykomlingar passera ett läskunnighetstest, vars resultat också noteras av kunderna. På andra utbyten får inte nybörjare betalt för sitt arbete. På Etxt är sådana stunder strikt kontrollerade av administrationen. Dessutom kan upphovsmannen eller kunden kontakta dem i alla tvister. Stöd för att lösa din fråga. På Etxt finns inga mycket dyra beställningar, alla priser är genomsnittliga. Men det finns ingen risk att förlora pengar för arbetet. Uttagning sker inte omedelbart, vanligtvis måste vänta 1-3 dagar. Fördelar: Den mest praktiska utbytet för nybörjare, administrativt bistånd från administrationen, betalningsgaranti, ett stort antal order. Nackdelar: komplext gränssnitt, låga priser.


Populär röstning - vilken copywriting utbyte är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner