Topp 10 Online Browserspel

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa online-spelarna

1 Vikingar: Krig av klaner Den bästa inställningen för det vanliga spelet
2 Storm Online Det bästa aktiva stridsystemet
3 Tiden för en hjälte Anpassat stridsystem
4 Dragon Knight 2 Den bästa sociala komponenten
5 Angels League De bästa squadsna för spelare
6 Stjärna spöken Den bästa ryska rösten i webbläsaren
7 Rail nation Full ekonomisk strategi
8 Thrones krig Bra lärande
9 Uptasia Korsningen av två genrer
10 Godville Finns på vilken plattform som helst. Behöver inte åtgärder

Det är inte alltid möjligt att spela regelbundna eller klientspel. Tyvärr behöver de ofta en kraftfull dator. Browserspel är oupphörliga och praktiska - du kan spela dem var som helst. Kom ihåg att logga in och lösenord från webbplatsen. De är populära hos dem som tillbringar mycket tid på datorn, till exempel på jobbet eller hemma.

I regel är webbläsarspel nästan alltid strategier. Eftersom det är svårt att implementera något för aktivt på en icke-klientplattform. Men vissa typer av actionspel fungerar bekvämt i webbläsaren.

Nu finns det många olika webbläsarprojekt. Men står verkligen bland dem - enheter. Hur man väljer? Vi hjälper! I rankningen av de bästa webbläsarbaserade onlinespelen har vi valt de mest intressanta fria projekten utan att ladda ner klienter eller några applikationer. Behöver inte ens en kraftfull dator - tillräckligt med det vanliga kontoret. Materialet föreslog spel av olika genrer, så att alla lätt kan hitta de mest lämpliga för sig själva.

Topp 10 bästa online-spelarna

10 Godville


Finns på vilken plattform som helst. Behöver inte åtgärder
Genre: ZPG, God Simulator
Betyg (2019): 4.4

Helt textbaserat onlinespel av genren Zero Playing Game - det vill säga det finns ingen aktiv åtgärd för spelaren, hela punkten är i observation. Men dess, om än inte den högsta platsen, förtjänar projektet fullt ut. "Godville" visar att schemat - inte det viktigaste. Som förmågan att styra hjälten. Detta projekt kommer att tillåta att pumpa fantasi, läsa om hans hjältes dagliga äventyr - roligt och inte så. En intressant funktion - spelet är utvecklat av spelarna själva. Alla dessa roliga lilla ord, intressanta situationer och till och med namnen på troféer och monster uppfanns av samma personer. Och du kan också fylla i spelets spargris med innehåll.

Plotet för detta webbläsarspel är inte det. Du tittar på din "Tamagotchi", som självständigt eller med din gudomliga hjälp försöker utvecklas. Han kommer att jaga monster, be och offra, ibland bli full och sälja allt som han har slått av sina rivaler. Men du kan inte bara titta - hjälten kan tas upp, gör honom "bra" eller "dålig". Det är, tjusigt, kula på honom med blixten, eller till exempel ett helande regn. Och du kan "rösta på honom": ring honom för att utföra vissa uppgifter. Jag är glad att spelet är tillgängligt på absolut vilken som helst dator som kör webbläsaren, liksom på smartphones och surfplattor.


9 Uptasia


Korsningen av två genrer
Genre: Hidden Object, Urban Strategy
Betyg (2019): 4.5

Ett nyfiken spel där du måste kombinera samtidigt din egen mini-stad, och uppdrag att hitta objekt. Du väntar på utvecklingen av en mini-stad runt din egen villa och dess förbättring. Men inga strider, utom ekonomiska - du måste handla, inte döda. Spelet låter inte bara utveckla ekonomiskt tänkande utan också att uppmärksamma. Trevlig grafik och detaljerad träning bifogas.

Projektet är överraskande balanserat. Det kommer inte fungera att slå i en riktning. Varje åtgärd i detta webbläsarspel är sammankopplad. För att komma åt sökningen efter objekt måste du bygga om nya byggnader och förbättra dem.Eftersom pengar behövs för detta kommer det att vara nödvändigt parallellt med inställningsprocessen för att betjäna kunder som vill köpa varor från dig - till exempel färska bullar eller blommor. Bredvid din stad kommer det att finnas en marknad där alla som vill köpa varor väntar på att du gör dem lyckliga.

8 Thrones krig


Bra lärande
Genre: Urban Strategi
Betyg (2019): 4.5

Den klassiska "byggnaden" i riddarens inställning med förmågan att pumpa staden och förstöra bosättningarna hos närliggande spelare. Det är inte överbelastat med dussintals funktioner, alltför trovärdig grafik och så vidare. Bara ett spel för dem som vill ha en bra tid. Perfekt för dem som bråttom behöver döda tid, till exempel på jobbet. Men det här är bara så länge du inte bestämmer dig för att ta upp utvecklingen av staden och kriget med andra spelare i allvar. För efter det kommer spelet att dra ut länge - du måste ständigt förbättra slottet, hyra trupper och erövra andra bosättningar. Fröken du kommer inte att fungera.

Spelet har en bra lärande erfarenhet - spelaren kommer bokstavligen att släpas genom alla möjligheter i spelet och få alla att prova det. Då kommer han att vara fri att välja vad man ska göra nästa. Utvecklingen sker gradvis - inte för snabb, så att nykomlingar har tid att bli bekväm. Och först efter att de har en bra stad och tillräckligt många trupper kommer tiden att anfalla andra spelare.


7 Rail nation


Full ekonomisk strategi
Genre: Simulator, Strategi
Betyg (2019): 4.6

En fullfärdig ekonomisk strategi som låter dig känna dig som ägare till järnvägsverksamheten. Simulatorn har funnits sedan 2004. Med varje innovation blir det bättre och mer intressant. Det är idealiskt för dem som gillar att beräkna fördelarna och utveckla ekonomin i spel. För att du måste sträva efter utveckling av städer, möjligt tack vare järnvägstrafiken. Vi måste gå igenom flera epoker - från de allra första primitiva lokomotiverna till de super moderna tågen. Faktum är att du skapar en järnvägshistoria i det här spelet.

För utvecklingen måste planera järnvägsspår, leta efter produkter och de som är villiga att köpa dem till ett fyndpris. Det kommer inte bli tråkigt - i denna simulator finns alltid något att göra. Städer kommer att behöva resurser, men du behöver fortfarande komma till dem. Kartan över möjliga städer för interaktion är omfattande - du kan välja någon av de femtio som din bas, och du kan enkelt handla med resten av distriktsföretag. Så det finns kilometer framåt, hundratals lokomotiv av olika slag och tusentals nöjda invånare. Rutter kan vara svåra - du måste leverera ett objekt någonstans för att köpa en annan och ta den till din slutdestination. Och sådana överföringar kan inte vara en och inte två.

6 Stjärna spöken


Den bästa ryska rösten i webbläsaren
Genre: Åtgärd
Betyg (2019): 4.6

I det här spelet ingår du i ett team av spejkar som utför utmanande uppdrag i yttre rymden. Det finns allt här - stora slag på rymdskepp, intressanta uppdrag, förbättring av ditt eget flygplan och mycket mer. Spelet i sig är ganska vackert - Bakgrunden till yttre rymden har utarbetats i detalj och färgrikt. Olika system ser annorlunda ut, bokstavligen spåras av varje asterisk. Bonus - bra ryska röstverkande. Så du behöver inte läsa mycket - dialogerna är professionellt uttryckta och förtjusande. Och, naturligtvis, där utan trevlig bakgrundsmusik, som perfekt kompletterar rymdinställningen.

Ledningen är enkel och bekväm - bara tillräckligt med mus. Fartygets förbättringssystem är mångfacetterat - bokstavligen kan allt ändras, från vapen till motorer och utseende. Med varje förbättring blir det lättare att bekämpa raiders och slutföra uppgifter. Och kommandocentret kommer precis att ge arbete för långa timmar framåt. Men du kan följa inte bara tomten - i rymden möts sidoprojekt med bra belöning. Det viktigaste - missa inte dem.


5 Angels League


De bästa squadsna för spelare
Genre: Action, RPG
Betyg (2019): 4.7

Ett intressant spel, vars tomt utspelar sig i änglarna och deras eviga rivaler - demoner. En århundraden lång kamp fortsätter. Och det är dags att samla truppen.Här har spelaren inte bara tillgång till sin egen hjälteängel, utan också en grupp med fyra krigare eller kvinnliga krigare - deras namn, karaktärer och färdigheter ges av spelet och är välskrivna i plot. De utför funktionen av stöd och attack. Med sin kompetens är vinnande mycket lättare. Varje karaktär har sin egen superattack, som kan förstöra nästan vilken motståndare som helst.

Från ledningens synvinkel är allt enkelt - det är tillräckligt att gå från uppgift till uppgift och låt dina änglar kämpa lugnt. Ibland måste du klicka på deras ikoner så att de kan använda superattacken och njuta av specialeffekterna. Grafiken är utmärkt för ett flashbaserat webbläsarspel. Men du behöver en mer eller mindre anständig dator så att ingenting hänger. I närvaro av - ryska röst och en bra översättning till den, men det kunde ha varit bättre. I allmänhet var det ett mycket bra projekt för fans av genren.


4 Dragon Knight 2


Den bästa sociala komponenten
Genre: Action, RPG
Betyg (2019): 4.8

Fortsättning av en av de mest populära webbläsarens MMORPG med en massa förbättringar och det bästa balansen mellan grafik och spel. Traditionellt för sådana asiatiska projekt finns det många specialeffekter och levande tekniker. Men de är inte för utarbetade och inte distrahera från huvudspelet. Den sociala delen led inte heller - det finns gemensamma slag och slagsmål mot döden, romantiken och vänskapen och många strider mellan servrarna.

Kampen här är inte så annorlunda än i andra asiatiska spel av detta slag. Striderna sker steg för steg, och hjältens handlingar måste styras på en separat skärm där motståndarna står ansikte mot ansikte. Det finns färdigheter och färgglada tricks. Så slaget blir imponerande. Behaga flera tillägg och äventyr i detta spel. Klassisk gameplay är lätt att diversifiera, till exempel intressanta frågesporter på alla möjliga ämnen. Eller försök att få något användbart med hjälp av minispel. Och det gick självklart inte utan fängelsehålor - skapa ett lag och gå efter äventyr och lojalitet.

3 Tiden för en hjälte


Anpassat stridsystem
Genre: RPG, Roulette
Betyg (2019): 4.8

Icke-standard "heroiskt" spel där striderna i levande spelare och en underbar historia är sammanflätade till en intressant tråd. I detta spel finns det två konfrontationer på en gång - två klaner (örnar och lejon) och tre, som försöker förstöra halskärmens värld. Plot berättar om undersökningarna av hjälten inkarnation. Detta är ett svårt spel - varje kamp kommer att bli ett test, även om du köper det från en handlare i sin helhet. Dessutom finns det en chans att lämna efter död i strid sin ammunition på slagfältet. Och sedan hämtar det inte fungerar. Det är dock möjligt att skydda mot detta.

I det här spelet kan du slåss mer än en tråkig och snabbt irriterande hjälte vars klass du vanligtvis väljer under registrering. Varje karaktär har dussintals masker - artefakter som låter dig bli till någon. Till exempel, i Boar eller Ghost. Varje enhet som erhållits på detta sätt har sina fördelar och nackdelar, så du kan perfekt experimentera med den bästa masken. Gynnar icke-standardiserad inställning av utvecklare till striderna - "roulette" -läget. Det låter dig välja en handling i strid endast från de alternativ som föreslås av spelet. Antalet alternativ beror på utrustning, färdigheter och masker. Men om du inte gillar dessa alternativ kan du rulla igenom rouletten för spelvaluta igen.

2 Storm Online


Det bästa aktiva stridsystemet
Genre: Action, Hack-n-Slash
Betyg (2019): 4.9

En intressant asiatisk "shredder" i anime stil. Du kan välja någon av de tre klasserna av hjältar - Warrior, Warlock eller Shooter - och förstör fiendernas legioner tillsammans med andra spelare. Kvaliteten på projektet är imponerande - grafiken är färgstark, gränssnittet är överraskande bekvämt och enkelt. Och det här är för webbläsarspelet. Platser är ritade mycket hög kvalitet och ljus - några kommer att överraska även erfarna spelare.

Separat är det värt att markera möjligheten att kämpa i realtid - det kommer inte att bli något tråkigt steg för steg "köttkvarn" här. Vi måste ringa runt mot motståndare och kaka dem först. Trots den här funktionen är Storm Online ett spel som inte behöver spelas alls. Du kan titta på den som en interaktiv film med intressanta dialoger.Det räcker att aktivera den automatiska byggandet av rutten - och din hjälte kommer att göra allt nästan självständigt. Det räcker att reagera på dialogerna i tid och njuta av vackra specialeffekter medan hjälten skär sina fiender på egen hand och utför uppdrag. Men du bör inte använda det här läget för seriösa motståndare - trots allt är hela poängen i spelet intellektuell kontroll och snabb reaktion av en riktig spelare.


1 Vikingar: Krig av klaner


Den bästa inställningen för det vanliga spelet
Genre: Urban Strategi
Betyg (2019): 4.9

Det verkar som en klassisk stadsplaneringsstrategi. Bara inställningen har förändrats - nu spelar du inte för ädla riddare, men för vikingar. Men det här är skönheten i spelet. Med den synliga enkelheten och bekantskapen medger den nya inställningen att du kan titta på "stadsbyggnaden" från en ny vinkel. Dessutom har detta projekt absorberat allt det bästa som sådana spel kan ha - enkelhet, enkel hantering, intressanta uppdrag och så vidare. Gynnar handlingsfrihet i spelet. För att bli en framgångsrik viking är det inte nödvändigt att bygga upp det perfekta slottet på toppnivå. Tillräckligt att pumpa så mycket att det var bekvämt att skicka sina vikingar till razzia på utländska städer. Och då kan du bli ett åskspel - attackera och förstöra, tjuta och döda, tjäna resurser och besegra andra spelare.

Du kan inte bara spela med vikinghordar utan också med jarlen själv - med det måste du förstöra invaderarna och få troféer för att attackera fiendens hjältar. Projektet är en rad olika uppdrag och uppgifter. Så uttråkad kommer inte att fungera. Intressant spelar spelet när man utför uppdrag självständigt spelaren vad man ska göra. Det är bara att klicka på musen och titta på. Detta är lämpligt för dem som inte har stött på sådana projekt innan, och de måste spendera mycket mindre tid.


Populär omröstning - vilket webbläsarspel är bäst
Vi rösta!
Totalt antal röster: 10
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner