Top 10 krämer för atopisk dermatit

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa krämer för atopisk dermatit

1 Eplan Innehåller inte antibiotika
2 Betaderm Hög effektivitet
3 Belobaza Lämplig för mycket torr hud
4 Elidel Lätt att hitta på försäljning
5 Sensitelial Den bästa krämen för känslig hud
6 Akriderm Gent Brett spektrum av åtgärder
7 Lorinden C Bästa absorptionsförmåga
8 Afloderm Det bästa universella läkemedlet
9 Elokim Prisvärd pris
10 La cree Lämplig för barn från de första dagarna av livet

Atopisk dermatit är en skrämmande diagnos som kan skrämma alla spädbarnsmor. Oavsett hur sorgligt det kan låta, sker kronisk allergisk dermatit i 75% av fallen som hos barn under ett år gammal. Men manifestationen av tecken på AD, som det också kallas, kan också manifesteras i ett förskolebarn. 90% av barnen under 7 år lider av denna sjukdom.

Vanligtvis förekommer en obehaglig hudutslag hos personer som är genetiskt utsatta för atopi - det kollektiva namnet på alla manifestationer av allergiska reaktioner (inklusive urtikaria, eksem, pollinos och andra sjukdomar). Sjukdomen kännetecknas av utslag, ökad överkänslighet mot icke-allergener. På sommaren fortsätter det lugnt, med observation av eftergift, under den kalla årstiden - det förvärras.

En av de mest effektiva behandlingsmetoderna är ett komplext: ett försök att stoppa sjukdomsutbrottet från insidan och utsidan. En behörig läkare vid upprättandet av ett behandlingskort är skyldigt att inte bara uppmärksamma antihistaminer utan att det är omöjligt att göra utan några allergiska reaktioner, men också att fuktar huden. De kommer att kunna minska klåda och lugna barnet.

Vi har förberett en ranking av de bästa krämerna för extern användning. De kommer att hjälpa till att lindra återfallet. Glöm inte bara att du måste konsultera en läkare innan du köper.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

Topp 10 bästa krämer för atopisk dermatit

10 La cree


Lämplig för barn från de första dagarna av livet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 353 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Den kosmetiska produkten kommer förmodligen inte att vara en panacea för atopisk dermatit, men en utmärkt källa till fuktgivande ingredienser som hjälper till att återställa huden. En separat fördel med krämen är dess mångsidighet, eftersom den kan användas för att behandla barn från de första dagarna av livet. Läkemedlet är utformat för att minska irritation och rodnad på huden, liksom upprätthålla foci av dermatit.

Det breda användningsområdet för la - cree bestäms av dess fördelaktiga komposition - baserad på naturliga oljor och växtekstrakter. Läkemedlet är dispenserat utan läkares recept och du kan använda den en gång eller länge för att mätta huden med fukt och friska fetter.


9 Elokim


Prisvärd pris
land: Belgien
Genomsnittligt pris: 242 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Mjuk grädde är vanligtvis ordinerad för inflammation och klåda, för dermatit. Läkemedlet har låg kostnad, men bör användas med försiktighet under graviditet och amning. Med det kan du inte behandla de drabbade områdena i ansiktet. Läkemedlet ska användas en gång om dagen, vilket underlättar behandling.

Varaktigheten av användningen av Elocom bestäms vanligtvis av patienten själv, eftersom minskningen av behandlingsdagarna ska orsakas av en minskning av fältet dermatit. Barnens behandling bör ske under strikt medicinsk övervakning, eftersom koncentrationen av läkemedlet är utformad för mottagande av en vuxen organism. Vanligen är det bara för en barn endast en liten del av den vanliga dosen som föreskrivs för vuxna.

8 Afloderm


Det bästa universella läkemedlet
land: Kroatien
Genomsnittligt pris: 375 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Ett hormonellt läkemedel som är placerat för behandling av "milda" zoner - ansikte, bröst, nacke och könsorgan.Afloderm tillåts för användning för barn från 6 år, liksom för gravida och ammande kvinnor. Krämen har en antiinflammatorisk effekt och minskar också hudens klåda, som är karakteristisk för atopisk dermatit.

Enligt vittnesbörd kan det användas även med solbränningar och allergiska reaktioner mot insektsbett, vilket tyder på dess universalitet. Läkemedlet kan inte vara lämpligt för vissa patienter, särskilt i närvaro av överkänslighet mot komponenterna. I allmänhet märker användarna dock en positiv trend när de använder Afloderm.


7 Lorinden C


Bästa absorptionsförmåga
land: Polen
Genomsnittligt pris: 380 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Cream cream Lorinden C absorberas snabbt i stratum corneum, vilket hjälper till att gynna ingredienser djupt under huden. Vax och petrolatum i kompositionen har inte bara fuktgivande egenskaper, men också på något sätt "tätar" fukt och medicin inuti. Den terapeutiska effekten av läkemedlet kan öka om ett bandage appliceras på det drabbade området. Den enda nackdelen med kräm kommer att vara omöjligheten av dess applicering på ansiktsens känsliga och tunna hud.

Läkemedlet kan inte användas för virushudsjukdomar som herpes, liksom åderbråck. Behandling med barn under 10 år är också förbjuden. Enligt recensionerna rekommenderar patienterna att strikt följa den behandlingsplan som doktorn föreskriver, inte överskrider doserna och inte applicera grädden på stora delar av huden under en alltför lång tid.

6 Akriderm Gent


Brett spektrum av åtgärder
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 205 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Vit kräm, utformad för att ge antiallergisk och antiinflammatorisk effekt. Det betraktas som ett antibiotikum, så läkare och läkare rekommenderar att Acriderm används med försiktighet under amning och för behandling av atopisk dermatit hos barn under ett år. Listan över indikationer för användning innefattar nästan hela spektret av hudsjukdomar. Detta indikerar läkemedlets effektivitet vid bekämpning av ett stort antal problem.

Biverkningen har en tillräckligt stor lista över kontraindikationer och eventuella biverkningar. Därför är det nödvändigt att närma sig sitt köp med särskild försiktighet för att inte förvärra sjukdomsförloppet. Läkarna rekommenderar att man besöker en hudläkare - allergiker innan man börjar självbehandling.


5 Sensitelial


Den bästa krämen för känslig hud
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 1 400 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Det franska läkemedlet, producerat i form av en grädde, i en bekväm flaska, är utformad för att skydda skadad hud, samt ger en fuktgivande effekt. Tillverkare av produkten positionerar det som en mild medicin för vård av känslig hud utsatt för atopi och utveckling av dermatit. Indikationerna för användning inkluderar också närvaron av röda "nät" på huden, en känsla av täthet eller brännande, psoriasis. Läkemedlet skapades huvudsakligen för att ändra attityden till skadad hud, vilket kräver noggrann och uppmärksam vård.

De aktiva ingredienserna i kompositionen är glycerin, vax och vitamin E. De två första ingredienserna används för att återställa den förlorade hudtonen och fuktgivande dosen, den sistnämnda - syftar till att öka blodcirkulationen, öka cellens andning och minska effekterna av solljus på skadade områden. Krämen är ett icke-hormonellt läkemedel som gör att det kan användas för behandling av barn.


4 Elidel


Lätt att hitta på försäljning
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 1 472 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Ett annat läkemedel med en fuktgivande effekt. Trots fördelarna kan det vara något hälsofarligt om det används felaktigt och om instruktioner inte följs. Elidel är ganska lätt att hitta på apotek. Men trots att det är tillgängligt, rekommenderas verktyget inte för gravida och ammande kvinnor. Läkare i detta fall rekommenderas att söka efter analoga droger som du hittar i vår TOP.

Cremen är ordinerad för psoriasis och atopisk dermatit, men den senare kan förvärras om patienten är överkänslig mot läkemedlets komponenter.Med försiktighet vid applicering av Elidels fuktighetsgivande effekt kommer starkt att påverka hudområdena som påverkas av atopisk dermatit. För att undvika obehagliga situationer före användning bör du noga rådfråga din läkare.

3 Belobaza


Lämplig för mycket torr hud
land: Kroatien
Genomsnittligt pris: 638 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Belobaza återställs omedelbart med vattenbalansen, som en fuktkräm för torr och mycket torr hud. Effekten av läkemedlet är kumulativt, så läkare rekommenderar regelbunden användning. Med komplex terapi i kombination med antihistaminpiller eller injektioner, bekämpar Belobaz aktivt hudens atopicitet och har också en mjukgörande och regenererande effekt på integumentet som ständigt är i kontakt med kemikalier.

Läkarnas rekommendationer sammanfaller ofta med instruktionerna för användning av grädden. Det ska appliceras två eller flera gånger om dagen med ett tunt lager på det drabbade området. Läkemedlet absorberas snabbt, lämnar inte en film på huden. På grund av dess sammansättning kan Belobaz användas av ammande kvinnor och små barn.

2 Betaderm


Hög effektivitet
land: Polen
Genomsnittligt pris: 201 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Läkemedlet är en vit kräm, vars sammansättning är en kombination av betametason och gentamicin. Produkten har också ett antibiotikum som påskyndar behandlingsprocessen. Förutom atopisk dermatit rekommenderas Betaderm för användning i dermatoser, eksem, psoriasis, allergisk kontaktdermatit. Betaderm blir sällan en hudaggressor och leder i praktiken inte till en negativ reaktion hos patienter, uttryckt i känsla av brännande och klåda.

Läkemedlet rekommenderas inte för gravida kvinnor under amningstiden under 2 år och med ökad känslighet för läkemedlets komponenter. Enligt recensioner är Betaderm ett ganska effektivt verktyg som aktivt kan fungera och till och med vara mer effektivt än dyra analoga. Det är omöjligt att inte notera det demokratiska priset på verktyget som hjälper många människor med hudsjukdomar.


1 Eplan


Innehåller inte antibiotika
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 197 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Betyg av de bästa krämerna från atopisk dermatit huvuden nästan universell botemedel mot hudhudsjukdomar - eplan. Enligt instruktionerna kan produkten användas för hudskador, eftersom den på grund av sin fuktighetsgivande komposition accelererar sårläkning med alla typer och grader av brännskador, för att skydda huden vid arbete med kemikalier samt att bekämpa hudsjukdomar, såsom akne, eksem, psoriasis, sår och dermatit. Verktyget innehåller inte antibiotika och hormonella komponenter, så det kan användas oberoende av patientens ålder.

Läkemedlet Eplan finns i tre olika former - kräm, lösning och servett. Förutom den fuktgivande effekten rekommenderar läkare att använda läkemedlet för första hjälpen och, om möjligt, hålla det i första hjälpenpaketet på grund av dess mångsidighet. Det demokratiska priset och bekvämligheten med de tillgängliga formulären gör det möjligt för förberedelsen att vara alltid till hands.


Populär omröstning - vilken kräm för atopisk dermatit tycker du är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 393
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
2 kommentarer
 1. inna
  För atopisk dermatit föredrar jag att inte använda hormonala salvor, men växtberedningen Berestin. Detta är en högkvalitativ björktjära. Det är inte beroendeframkallande och tar snabbt bort obehagliga symptom. Och förresten är denna sjukdom mycket viktig diet, minimala nerver, mer sömn och närvaro i solen.
 2. Anna
  Jag har atopisk dermatit sedan barndomen, nu använder jag vit ichthyol tvål och balsam. Tvål desinficeras väl, och balm lindrar irritation och klåda. Som en del av inga hormoner är det viktigt för mig och huden torkar inte. Absorberad balsam för snabbt.

betyg

Hur man väljer

recensioner