10 bästa blandningar för förstoppning och kolik för nyfödda

plats

namn

Funktionsbedömning

TOP - 10 bästa blandningar för förstoppning och kolik för nyfödda

1 Similac Köparens val
2 Hipp Combiotic Hög effektivitet
3 Nutrilon Det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris
4 Frisolak PEP AC Den bästa kompositionen
5 NAS Högprotein
6 Nanny Innehåller torr getmjölk
7 Agusha Gold Förbättrar matsmältningen
8 Bellakt Immunis Undertrycker dysbakteri
9 Nutrilak Innehåller vassla
10 Mormors korg Bästa pris

Morsakets glädje är tyvärr ofta överskuggad av barnets sjukdomar. Och ofta med sjukdomsutvecklingen är det ganska svårt att spåra orsakerna till det. Så det händer med kolik och förstoppning hos spädbarn. Det finns en uppfattning att svåra avföring hos nyfödda ammade och artificiellt har en annan natur. Detta är inte riktigt sant. I det andra fallet är de skyldiga inte de produkter som min mamma använde, men sammansättningen av näringsblandningen.

För att lösa problem med tarmarna, rekommenderar läkare ofta att använda sig av torrfoder. De har en annan natur:

 • Prebiotisk och probiotisk.
 • Läkemedel med fermenterad mjölkkomposition.
 • Mat med kombinations- och symbiotik.
 • Produkter med antirefluxåtgärder.

För att kunna göra ett val för den bästa blandningen av kolik och förstoppning för nyfödda kan en ung mamma använda TOPEN nedan, som vi har sammanställt baserat på återkoppling från föräldrarna.

TOP - 10 bästa blandningar för förstoppning och kolik för nyfödda

10 Mormors korg


Bästa pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 199 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Det inhemska varumärket babymat har i sin arsenal olika typer av pulverblandningar. Det finns laktosfria, anti-reflux och digestionshjälpmedel. Alla innehåller nukleotider som gör näring så nära som möjligt för amning. Fettsyror som inte produceras av barnets kropp, accelererar processen för assimilering av fördelaktiga makro- och mikroelement, samt en positiv inverkan på synen.

Föräldrarnas recensioner bekräftar effektiviteten av "mormors korg". För många var botemedlet en frälsning för bestående förstoppning och kolik. Dessutom hjälpte en relativt billig produkt att bli av med konstant upprepning.


9 Nutrilak


Innehåller vassla
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 453 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Whey - det är grunden för Nutrilak. Enligt recensioner av läkare kan det användas i avsaknad av allergi från de första dagarna i livet. Liksom alla produkter för nyfödda med mjölk extrakt innehåll, verkar det lösnande på tarmarna. Anpassad för den fina strukturen hos barnets kropp, kommer läkemedlet inte bara att hjälpa barnet att gå på toaletten utan också lindra kolik och åkommor.

Vissa är försiktiga med Nutrilac. Anledningen - det höga innehållet av oljor, inklusive kokosnöt. Det kan orsaka utveckling av allergier hos barnet, liksom bara provocera förstoppning. Det finns dock ett stort antal positiva recensioner.

8 Bellakt Immunis


Undertrycker dysbakteri
land: Vitryssland
Genomsnittligt pris: 246 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Produkten från vitrysk produktion är mycket populär i vårt land. Först och främst på grund av det överkomliga priset. Produktens sammansättning gläder sig också många mammor. Det kombinerar alla nödvändiga element för barnets utveckling utan amning. En eventuell nackdel med formeln för många föräldrar kan vara närvaro av palmolja, vilket emellertid inte skadar barnets matsmältningssystem.

Kombinationen av lutein och makronäringsämnen och sammansättningen av "Bellakt Immunis" har en positiv effekt på tarmmikrofloran och hjälper barnet att bli av med förstoppning och kolik.Användbara och trevliga fördelar med blandningen kommer att vara undertryckande av dysbakterios och produktion av vitaminer från grupp B. Den senare kommer att hjälpa barnets kropp att bilda ett hälsosamt nervsystem.


7 Agusha Gold


Förbättrar matsmältningen
land: Danmark
Genomsnittligt pris: 390 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Torka mejeriprodukter från Agushi avsedda att föda barn från 0 till 6 månader. Det innehåller inte konserveringsmedel, GMO, syntetiska smaker och formeln är så nära modermjölken som möjligt. Söt smak uppnås med maltodextrin. Denna komponent är framställd av vegetabilisk stärkelse och används för bästa absorption av näringsämnen.

Förutom att förbättra matsmältningen lovar Agush Gold att stärka barnets immunitet och viktökning som krävs för utveckling. Tillverkaren hävdar också en minskning av risken för allergi vid användning. Moms åsikter om blandningen var uppdelade, men de positiva domar fortfarande.

6 Nanny


Innehåller torr getmjölk
land: Nya Zeeland
Genomsnittligt pris: 2 170 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Mejeriprodukt, liknande i överensstämmelse med baby kefir. Nanny blev kär i många barn. Självklart är frågan i den magiska kompositionen. Det innehåller inulin, vilket hjälper till att bilda mikroflora och ett speciellt prebiotiskt komplex. Blandningen kan inte betraktas som en komplett laxermedel som bara kan skada den omogna kroppen. Men hon klarar av lättnadens uppgift.

Det bör noteras att kompositionen innehåller torr getmjölk. Förutom laktosintolerans kan barnet vara allergiskt mot det. Därför, innan du använder och överför till mat med hjälp av Nanny, är det nödvändigt att konsultera en barnläkare och en allergiker.


5 NAS


Högprotein
land: Schweiz
Genomsnittligt pris: 750 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Högprotein torrblandning från Nestlé är välförtjänt populär. Preparatet innehåller näringsämnen som är nödvändiga för tillväxt, levande bifidobakterier och fettsyror. Den färdiga lösningen kommer att simulera bröstmjölk för nyfödda. Men som för Nutrilon är det bättre att inte köpa drogen om barnet inte tolererar laktos.

Användarrecensioner varierar. Någon anser att det är det bästa botemedlet för kolik och förstoppning, eftersom det i sin sammansättning, konsistens och smak liknar barnens kefir. Det används lätt och påverkar tarmarna positivt. Andra föräldrar anser att det är för dyrt förutom att orsaka endast ny kolik. Många säger att barnets pall har försämrats eller de klagar på att blandningen är svag. Slutsatsen som kan göras - individuell intolerans är möjlig.


4 Frisolak PEP AC


Den bästa kompositionen
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 1 154 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Denna produkt är idealisk för ett barn som har plågats av den dåliga smältbarheten av laktos från födseln. Proteinet här ersätts inte ens av soja, varifrån barn kan bli sjuk. Kompositionen hydrolyseras. Det är emellertid inte alls en kemikalie som förstör barnets hälsa. Tvärtom består komponenten av två krossade proteiner, som är enklare att smälta till än oformat barns matsmältningssystem.

På grund av sin formel rekommenderas Frisolak AU att användas för barn, kolik och förstoppning som provar mjölkproteiner. Det kommer att försvaga och underlätta barnets matsmältningsarbete. Vissa föräldrar är olyckliga med denna blandning, förutom kanske på grund av en inte mycket trevlig lukt och smak. Barnens stol ändras också efter att den konsumeras, men det här berättar bara om produktens effektivitet.

3 Nutrilon


Det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 663 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Det världsberömda företaget för produktion av babypulverfoder har i sina arsenalprodukter för att lösa problem med magen. Aktiva element - fosfor, prebiotika och mjölksyrabakterier. De har en positiv effekt på barnets tarmar och försvagar avföringen. Mamman bör dock ägna stor uppmärksamhet åt den sista komponenten. Om den nyfödda visar tecken på laktosintolerans är det förbjudet att behandla det med detta pulver.

Enligt recensionerna av unga föräldrar skiljer sig denna blandning i ett ganska lågt pris. För vissa var Nutrilon det bästa valet och botemedel mot kolik. I alla fall är det viktigt att konsultera en läkare före användning.

2 Hipp Combiotic


Hög effektivitet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 949 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Verktyget är tillverkat som bröstmjölk. Den innehåller bara friska spårämnen och organisk mjölkpulver för att bibehålla hälsa och viktökning. Det finns också nukleotider som kan påverka barnets immunsystems bildande. Enligt recensioner använder barn med glädje denna blandning.

Naturligtvis, i närvaro av individuell intolerans, kan Hipp orsaka matallergier, vilket uppenbarar sig antingen genom rodnad på huden eller genom bildandet av förstoppning och kolik. Koens mjölkprotein, som är närvarande i pulverformeln, kan påverka värre för deras bildning. Dessutom har vissa mödrar noterat otillgängligheten med hög effektivitet - du kan inte hitta den i alla apotek.


1 Similac


Köparens val
land: Danmark, Irland
Genomsnittligt pris: 959 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Ett annat provmjölksersättning för ett barn. Vid tillverkning av tillverkare använder inte palmolja, vilket gillade ett otroligt stort antal mammor. Formeln är så nära som möjligt för bröstmjölksammansättningen. Aktiva ingredienser är probiotika och omättade fettsyror. Användning är möjligt från de första dagarna av ett nyföddes liv.

Enligt recensioner lär barn vanligtvis Similac väl. Formeln och konsistensen påverkar fullständigt tarmarna. Efter matning känner sig barnen bra, vilket indikeras av deras humör och brist på bukbehov. Formeln behaglig på en lukt och smak perfekt påverkar lättnad och bortskaffande av förstoppningar.


Populär omröstning - vilken blandning av förstoppning och kolik för nyfödda tror du är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 312
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner