8 bästa lösningar för tröst

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa medicinerna för tröst

1 ljus Hög effektivitet
2 Orala kapslar Det mest populära verktyget
3 Orala tabletter Lämplig för translationell behandling.
4 Orala piller Återställ mikrofloran
5 Kräm och salva Det bästa billiga verktyget

De bästa folkmedicinska åtgärderna för tröst

1 Duschlösning Den billigaste lösningen
2 Kolhydratfri diet Det bästa sättet att förebygga candidiasis
3 Buljong för tvätt Det enklaste sättet

Thrush är en ganska obehaglig sjukdom som kan störa både män och kvinnor. Utomhusreklam erbjuder att bli av med sjukdomen med ett piller, men är detta tillvägagångssätt så effektivt i behandlingen? Faktum är att orsaken till sjukdomsutvecklingen är svampar, vilket orsakar en obehaglig brännande känsla. Därför bör tillvägagångssättet för terapi vara omfattande.

För att börja, överväga orsakerna till denna intima sjukdom:

 1. Minskad immunitet.
 2. Dålig ämnesomsättning och dålig kost med en övervägande sockerhalt i den.
 3. Ändra hormonella nivåer.
 4. Period efter att ha tagit antibiotika.
 5. Slitstarka underkläder gjorda av syntetiska trådar.

Om du börjar sjukdomen kan spridningen sprida sig till urinorganen och matsmältningssystemet. Det är därför som det är nödvändigt att välja en effektiv metod för behandling av sjukdom för att bli av med klåda och undvika återfall. I TOPEN, som presenteras nedan har vi samlat 10 av de bästa anti-thrush-remedierna, enligt internet - recensioner och rekommendationer från gynekologer. Vi påminner dig om att du bör rådfråga en specialist innan du använder någon av dem i praktiken.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

De bästa medicinerna för tröst

5 Kräm och salva


Det bästa billiga verktyget
Betyg (2019): 4.6

Populariteten av krämformen av candida läkemedel beror på deras relativt låga pris och mångsidighet. Under behandlingen kan de användas av kvinnor och män. En salva eller kräm lindrar snabbt symtomen på sjukdomen. Klåda och brinnande försvinner, ostliknande utsläpp kan försvinna. Det är lämpligt att använda de bästa lokala preparaten inte som en självständig åtgärd när du blir av med en sjukdom, men i kombination med tabletter. Då kommer påverkan på svamporganismer att vara komplexa och eliminerar sannolikheten för återfall.

Vanligtvis kommer läkaren att ordinera en kräm eller salva till en patient med mild sjukdom, när obehagliga svampar inte har spridit sig till alla könsorgan. Vid användning av produkter med en krämig formel påverkas slimhinnan direkt av mikroorganismernas död på ytan. Med alla uppenbara fördelar bör kräman användas med försiktighet hos patienter som är oroade över levern, eftersom denna typ av medicin påverkar det ganska starkt.


4 Orala piller


Återställ mikrofloran
Betyg (2019): 4.7

Principen för detta verktyg liknar formeln av ljus. För en bekväm introduktion av läkemedlet inuti är det nödvändigt att blöta p-piller. Det rekommenderas också att använda dem närmare natten eller till vilotiden, så att patientens kropp är i fred. Tabletternas verkan syftar vanligen till att återställa det organs mikroflora. Eftersom drogerna inte alltid skiljer sig åt i deras antifungala effekter är det lämpligt att kombinera användningen av orala droger med en dos av tabletter för intag.

Det är bättre att inte använda orala mediciner under kritiska dagar, eftersom i detta fall reduceras deras effektivitet till "nej". Som med ljus, under behandling med tabletter, bör man observera hygien, undvik att tvätta bort med alkaliska rengöringslösningar och torka.För att fastställa den nödvändiga dosen för oral behandling under graviditeten är den förväntade mammen skyldig att samråda med gynekologen. Vissa piller kan orsaka irreparabel skada på fostret under graviditetens första trimester.

3 Orala tabletter


Lämplig för translationell behandling.
Betyg (2019): 4.8

Preparat för translationell behandling är uppdelad i fyra typer: triazoler, imidazoler, polyener och makrolider. Deras åtgärd är liknande - de används för att noggrant ta bort skadliga svampar från kroppen och sänka koncentrationen. Dessutom bidrar de till att avlägsna svullnaden i de externa könsorganen och stärka immunförsvaret för att minska sannolikheten för att sjukdomen återkommer. Deras användning rekommenderas för både män och kvinnor, eftersom tröst kan vara sexuellt överfört.

Kostnaden för tabletter varierar från billig till ganska dyr, från 50 till 600 rubel. De flesta av dem ska tas minst fem dagar var 3-4 timmar. Det finns emellertid risk för att tröst återkommer till båda parter. Enligt recensioner är nästan alla droger i denna linje inte särskilt effektiva, och ju billigare produkten, desto mindre är dess effektivitet. Det finns patienter som har behandlats med piller, men endast i kombination med andra antifungala läkemedel.

2 Orala kapslar


Det mest populära verktyget
Betyg (2019): 4.9

Den mest populära metoden att behandla tröst är medel för engångsbruk. Vanligtvis är de inte ordinerade av en läkare, utan genom att kvinnor köper på egen hand, följer reklam och tror på "magiska" egenskaper hos tabletter mot en sjukdom. I apotekslådor finns det bara en kapsel. Efter appliceringen i patientens kropp ökar koncentrationen av antimykotiska och antibakteriella organismer, vilket effektivt bekämpar manifestationer av tröst.

Metoden för behandling med en kapsel är mycket lämplig. Under lång tid blockerar läkemedlet den aktiva vitala aktiviteten hos svampmikroorganismer och slutar obehagliga känslor. Men eftersom denna behandling inte kan kallas konsekvent är sannolikheten för återfall av tröst hög. Oberoende bestämning av svårighetsgraden av sjukdomen är nästan omöjlig. Endast en läkare kan genomföra tester och identifiera utvecklingsstadiet av sjukdomen. Ibland är effekten av en kapsel inte tillräcklig för patienten, så candidiasis kan återvända.

Jämförelsetabell av populära remedier för tröst

medel

Behandlingshastighet

pris

tillgänglighet

Användarvänlighet

Kontra

Övergripande poäng

kapslar

5

2

4

5

4

4,0

tabletter

3

4

4

5

4

4,0

ljus

4

3

4

4

4

4,75

oral

tabletter

4

3

4

3

3

3,4

Creme, salva

3

4

4

5

4

4,0

diet

1

5

5

3

4

3,6

insprutning

1

3

4

2

3

2,6

tvätta

1

4

4

2

3

2,8


1 ljus


Hög effektivitet
Betyg (2019): 5.0

Detta verktyg enligt många kvinnor är det mest effektiva vid behandling av candidiasis. Det är ganska bekvämt att använda - ljus rekommenderas att gå in före sänggåendet, så att drogen verkar på kroppen i vila. Exponering direkt mot sjukdomens fokus hjälper till att snabbt klara det. Till skillnad från kapslar och tabletter finns det ingen skadlig effekt på magen, och näringsämnen börjar omedelbart bekämpa svampar.

Med uppenbara ljuskryssningar finns det en sannolikhet för deras inaktivitet. Allt beror på korrekt användning. Om läkemedlet inte injiceras för djupt, kan det inte fungera, om du inte beräknar administrationsdjupet, då kan ljusen skada livmoderhalsen, vilket skulle innebära ännu större sjukdomar. Vidare är det under behandling med ljus det noggrant att övervaka könsorganens hygien. Det är förbjudet att bära smala syntetiska underkläder, dusch. Det är bättre att sluta ha på sig dagliga hygienkuddar även efter återhämtning. De är en direkt odlingsplats för bakterier och svamporganismer.

De bästa folkmedicinska åtgärderna för tröst

3 Buljong för tvätt


Det enklaste sättet
Betyg (2019): 4.8

För att tvätta könsorganen rekommenderar rådgivare i kvinnors forum att använda nästan samma förberedelser som för att torka, men samtidigt använda tvål. Enligt populär tro har tvål en mycket alkalisk formel som hjälper till att bli av med svampar, som är mycket rädda för denna miljö. Tvättning med tvål kan omedelbart lindra obehagliga symptom, vilket många kvinnor gillar. Därför är det vanligtvis på den huvudsakliga behandlingen av kvinnor, bedömer genom recensionerna, inte uppmärksamma, vilket är fel.

Förutom billig tvål är råd utbredd om att göra en blandning av ekbark, kamomillblommor och torrnäsle. Det är nödvändigt att sätta ihop de naturliga ingredienserna, insistera och kan användas. Några "forumchanki" rekommenderar användningen av bomullsvabbar fuktade i blandningen. Ett sådant billigt verktyg kan kombineras med komplex terapi.

2 Kolhydratfri diet


Det bästa sättet att förebygga candidiasis
Betyg (2019): 4.9

Det är en åsikt att när man sänker konsumtionen av snabba kolhydrater lämnar trusen patienten och återkommer aldrig. Vanligtvis rekommenderas patienter med candidiasis att använda naturlig yoghurt till frukost. I sin sammansättning innehåller produkten många fördelaktiga bakterier, på grund av vilka verkan av svamporganismer undertrycks. Användningen av mejeriprodukter kommer att vara ett utmärkt förebyggande av en obehaglig sjukdom. Dessutom, efter de populära råd och recensioner, är det nödvändigt att öka användningen av vitlök. Det är bevisat att denna doftande produkt ökar immuniteten, vilket hjälper till med kampen inte bara med tröst, men också med andra sjukdomar.

Det bör noteras att kosten kommer att fungera bättre i kombination med att ta piller och använda orala läkemedel. Om du självmedikerar i hopp om en magisk återhämtning med mat kan du börja sjukdomen och uppnå sin kroniska form.

1 Duschlösning


Den billigaste lösningen
Betyg (2019): 5.0

En annan billig allmän rådgivning under behandling för tröst är douching. Forum är fyllda med en otrolig mängd recensioner och recept för lösningar som rekommenderas att intagas med enema, spruta eller spruta. Det verkar som att fördelarna med sådan behandling är uppenbara - mängden utsläpp minskar, obehag försvinner, smärta under urinering minskar. Ändå måste man vara mycket försiktig när man väljer kompositionen för lösningen.

Farmaceutisk douching, till exempel Miramistin eller Chlorfilipt, är till hjälp och fungerar bra med tabletter. Men användningen av "farmors" metoder för att förbereda en lösning kan påverka organens mikroflora negativt. Kefir, läsk, väteperoxid - alla dessa produkter kan bara skada en kvinna.


Populär omröstning - vilken åtgärd för tröst tror du är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 82
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner