10 bästa duschbrickor med hög bas

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa duschkabinerna av en sluten typ med en hög bas

1 Parly s120 l Den mest funktionella modellen
2 Luxus 520 L Spektakulär kombination av design och belysningssystem
3 ERLIT ER 3509TPF De bästa materialen och teknikerna
4 Niagara NG 2308 Utmärkt värde för pengarna

Den bästa duschen öppna typen med en hög bricka

1 River Nara 80/43 Den bästa ergonomiska designen
2 ERLIT ER 3508TPE Ledare i tillgänglighet
3 Maroni WLRF-024 Perfekt vattenflöde

De bästa duschkabinerna av den kombinerade typen med den höga paletten

1 Arcus AS-116 Den bekvämaste elektroniska kontrollen
2 Timo TE-0770 Djupaste pall
3 Byon 2611 Modell med nackstöd

Ett modernt badrum är så tätt fodrad med alla typer av skåp, bordsskivor för kläder och handdukar, tvättmaskiner och andra saker som är användbara i huset, att för sin huvudsakliga egenskap - själva badet - finns det nästan inget utrymme kvar. Särskilt om vi pratar om en liten lägenhet. Ett likvärdigt alternativ är installation av en dusch. Om valet föll på enheten med en djup pall, bör du ta hänsyn till alla dess fördelar och nackdelar.

Eftersom höjden på det här strukturella elementet i regel är 40-45 cm, är det funktionellt när det gäller ett sitzbad, och små barn kan badas i vila. Tack vare den höga panelen försvinner risken för översvämning av grannarna, även om du gör det med handtvätt. Och mikroklimatet i hytten av denna typ är bekvämare, eftersom väggarna blir bättre och jämnare uppvärmda.

Enligt återkoppling från användare är nackdelarna olägenheter för äldre som lider av mycket dålig syn eller som är rädda för stängda utrymmen. I andra fall är detta ett lämpligt alternativ för korrekt optimering av badrummets interna utrymme. Vi har förberett en översyn av de mest populära modellerna från inhemska köpare.

De bästa duschkabinerna av en sluten typ med en hög bas

4 Niagara NG 2308


Utmärkt värde för pengarna
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 17500 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Budgetmodellen kan installeras i rum med någon layout men högt i tak. Detta beror på sin lämpliga form i form av kvart i en cirkel och ganska kompakta dimensioner på 90x90 cm med en höjd av 225 cm. Två glasskjutdörrar stängs tätt utan att släppa in vatten och ånga. I recensionerna uppmärksammar konsumenterna opacitet av framväggarna bland fördelarna. Vid dessa plusser från utvecklarna slutar inte där.

Den höga paletten (45 cm) slitstark akryl tål lätt mekaniska belastningar, slitar inte ut och är stabil. Trots regnduschens begränsade funktionalitet kan många njuta av denna klassiker i modern inkarnation och förvärva en stuga, inte bara för huset, men även för sommarstugan. Den slutna typen gör att du kan behålla värmen i lådan och inte mätta badrummet med fukt. Av de extra alternativen finns en avtagbar skärm och praktiska hyllor. Modellen är implementerad i flera ljusa, men löpande färglösningar, vilket gör att du kan passa in i duschkabinen i en annan inredning.

3 ERLIT ER 3509TPF


De bästa materialen och teknikerna
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 23000 gnidning
Betyg (2019): 4.7

En duschkabin med dimensioner på 90x90x215 cm i form av en kvart cirkel är enkelt och enkelt monterad, har inga luckor någonstans, så att vatten inte sipprar på golvet, stagnerar inte och avger en obehaglig lukt mellan strukturelementen. I recensionerna pekar konsumenter på fördelar som tillförlitlighet, hållbarhet i fallet, frånvaron av onödiga alternativ, rymlighet.

Allt detta uppnås genom användning av moderna material och proprietär teknik.Så, för skjutdörrarna användes 5 mm herdat glas, vilket uppfyller alla standarder och godkänts av experter att fungera. Vad bekräftas av kontanter certifikat. Den matta smidigheten är behaglig för beröring och estetik.

Den höga paletten (42 cm) är flerskiktad. Övre delen är tillverkad av ABS-plast, som kännetecknas av värmebeständighet, slipfri yta, förmågan att inte ackumulera skadliga mikroorganismer. Mellanlagren är glasfiber och metallram. Pallramen är gjord av galvaniserat järn, så att rostfläckar på den utesluts. Denna design i en helt kundvänlig konfiguration (det finns en spegel, hyllor, munstycken för vertikal massage) kan klara avlastning utan att deformera och förlora arbetsegenskaper.

2 Luxus 520 L


Spektakulär kombination av design och belysningssystem
land: Tjeckien
Genomsnittligt pris: 61000 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Modellen lockar uppmärksamhet vid första ögonkastet med sitt utseende. Designen är förstärkt med en metallram, som på ett tillförlitligt sätt skyddar sårbara leder i duschkabinen och introducerar estetisk laconicism i högteknologisk stil. Den asymmetriska konfigurationen utökar rörelsefriheten hos ens en stor person och ser väldigt snygg ut. Dessutom ger denna blankett säkerhet vid oavsiktlig kontakt med dess utskjutande delar. Frontväggarna är gjorda av transparent / genomskinligt glas med en tjocklek av 6 mm. Skjutdörrarna är utrustade med bekväma metallhandtag.

Bakgrundsbelysningssystemet är en annan fördel med konstruktionen. Förutom toppen, byggt den ursprungliga dekorativa och för kontrollpanelen, vilket förenklar kontrollen av kvaliteten på tvätten. Den djupa akrylpallen (43 cm) av vit färg bryter någonting mot det övergripande designkonceptet, men dess användbarhet är utan tvivel.

Av de funktionella verktyg som är värda att notera närvaron av bildskärmen, ventilation, hyllor och radio. Regelbunden eller tropisk dusch, vertikal hydromassage och rygg - det som orsakar ljusa positiva känslor från stugaägare.


1 Parly s120 l


Den mest funktionella modellen
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 29000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Erbjudandet från tillverkaren med mer än 10 års erfarenhet har fått många positiva svar, att bli ledande inom efterfrågan och med självförtroende ta första plats i rankningen. Utformningen av asymmetrisk form med slätade hörn är ergonomisk, lämplig även för smala rektangulära rum. För den är avsedd för placering på vänster sida, fullväggsstängsel. Den bifogade hytten är färdig med 2 glasskjutdörrar, en hög pall, hyllor och en shampoo dispenser. I kontrast är de bakre fönstren svarta och har en spegelbild. Det finns också en topp LED-bakgrundsbelysning.

Förvaltningen sker med hjälp av en ny generationens pekskärm. Detta gjorde det möjligt att utöka kabinets funktionalitet. Förutom den vanliga duschen kan du göra en vertikal hydromassage eller ta en tropisk dusch. Alternativ för laddning i pannan, ventilation ger bekvämlighet, samt möjligheten att lyssna på radion. Bygg kvalitet och material - en garanti för hållbar drift. Produkten har dimensioner på 120x80x215 cm, där den sista parametern är höjd. Pallets djup når 48 cm.

Den bästa duschen öppna typen med en hög bricka

3 Maroni WLRF-024


Perfekt vattenflöde
land: Italien
Genomsnittligt pris: 17500 gnidning
Betyg (2019): 4.7

En ganska rymlig enhet som mäter 90x90x200 cm med fullväggsstängsel, trots den blygsamma utrustningen, är i god efterfrågan. Detta beror på effektiv funktion kombinerad med högkvalitativ utrustning, som också snabbt monteras. Den öppna typen innebär inte att man installerar ett tak, medan vattenförbrukningen minskar. Ett duschhuvud av en speciell proprietär design sprutar försiktigt vatten utan spray. Enligt recensioner är den långa flexibla slangen bekväm, den är monterad på bakväggen i mitten, vilket ökar komforten för en person med vilken höjd och vilken som helst.

Den italienska tillverkaren erbjuder flera alternativ för glasskjutdörrar: genomskinligt, genomskinligt, ogenomskinligt. Deras enda relativa nackdel är tjockleken på endast 4 mm, även om den härdade konstruktionen förhindrar sprickbildning under förångning och temperaturförändringar. Den djupa pannan läcker inte ut. En negativ punkt hos ägarna anser den mest förenklade konfigurationen.

2 ERLIT ER 3508TPE


Ledare i tillgänglighet
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 17000 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Denna enhet kan anses vara den billigaste bland analoger, men priset på problemet påverkar inte kvaliteten på dess montering, konfiguration och drift. En liten men rymlig stuga har en höjd på 195 cm, som helt uppfyller användarnas behov upp till 185 cm lång. Formen av en kvart cirkel ser elegant utseende och expanderar det inre utrymmet på produkten. Stabiliteten hos hela strukturen ger en metallram i en behaglig silverfärg. Frostat tonat glas är installerat i det, vilket inte bara värmer upp gott och håller värme, men skapar också en effektiv ljudisolering.

Den långa brickan (42 cm), som levereras i satsen, är tillverkad av ett högkvalitativt polymermaterial, förstärkt med en inbyggd metallram, tack vare vilken den inte spricker över tiden, ändrar inte formen. Enligt recensioner är den helt resistent mot stress, fukt, temperatur, bakterier, kemikalier. Antislipbeläggning eliminerar risken för oavsiktlig fall och skada. Vid montering av hytten justeras benen beroende på golvbeläggningens egenskaper. Konsumenterna kan dra nytta av möjligheten att välja en komplett uppsättning frontväggar ogenomskinlig eller genomskinlig, ett universellt färgschema, samt närvaron av en spegel och en hyllplan.

1 River Nara 80/43


Den bästa ergonomiska designen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 17500 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Guldmedaljisten av utrustning i grävfri kategori väckte konsumenternas uppmärksamhet främst för sin storlek på 80x80x190 cm och den omtänksamma organisationen av rymden inne i stugan. Här är varje detalj på ett bekvämt avlägsnande, det finns inget överflödigt. Värderad modell och för starka, hållbara komponenter.

Två glidande frostade glasdörrar med optimal tjocklek är inbyggda i den snygga metallramen, som går vidare med praktiska metallrullar, vilket förlänger konstruktionens livslängd. Antikorrosionsbeläggning av alla järndelar är en garanti för deras kvalitet och driftsäkerhet i drift. Dörrförseglingar förhindrar läckage.

Den djupa akrylfacket (43 cm) är ett bra ställe att tvätta små saker. Dessutom är det säkert att stå vid duscha, eftersom det inte alls är halt på grund av den ribbiga ytan och tillräckligt varm när som helst på året. Bland fördelarna med att plocka ägarna noterar dessutom närvaron av ett säte, hyllor och en bra vattenburk. Duschkabinen, de flesta användare installerar sina egna anvisningar bifogade.


De bästa duschkabinerna av den kombinerade typen med den höga paletten

3 Byon 2611


Modell med nackstöd
land: Sverige
Genomsnittligt pris: 57000 gnidning
Betyg (2019): 4.7

För det tredje i rankningen är en dusch som kombinerar optimal storlek (85x170x215 cm), avancerad funktionalitet och design. Tillverkare erbjuder ett helt kundorienterat, maximalt behov av en sluten typ. Den rektangulära formen är vanlig och orsakar obehag utom för dess traumatiska yttre hörn. Men inuti är allt utformat för kvalitativ acceptans av tropisk dusch eller hydromassage, både vertikal och ben eller rygg.

Under proceduren kan du lyssna på radion, använd bekvämt nackstöd eller shampoo dispenser. Dekorativa lampor, speglar, hyllor - ytterligare alternativ som bara ger positiva känslor. All utrustning styrs enkelt av elektronisk typ via en pekskärm med display. Förutom dusch och massageprocedurer används en djup panna (45 cm) för att bada barn i ett badrum eller tvätta. I butikerna kan du hitta en modell i flera färger, men de hör alla till en svag kyla och är universella för inredningen.

2 Timo TE-0770


Djupaste pall
land: Finland
Genomsnittligt pris: 63000 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Den slutna modellen med rektangulär form passar perfekt i smala rum, vilket sparar utrymme, eftersom bredden når endast 80 cm med en längd av 168 cm och en höjd av 215 cm. Designen är klar med 2 skjutdörrar av glas i matt, transparent eller böljd version. Akrylfacket har ett maximalt djup på 52 cm, vilket är mycket bekvämt när du dricker eller tvättar. Ventilation bidrar till att upprätthålla ett bättre mikroklimat.

Vattenbehandlingar inkluderar en tropisk dusch, hydromassage bak och vertikal. Dessutom är denna modell utrustad med en radio, en spegel, hyllor för små saker. Överliggande ljus markerar varsamt varje objekt utan att störa sekretessen. I drift är utrustningen enkel, precis som i ansökan. Tack vare en speciell typ av glas, droppar och uttorkning, som lätt kan rengöras med våtrengöring, är de knappast synliga på dem. Mer känslig hantering kräver pallens akrylyta för att undvika repor. Bland bristerna identifierar användarna panelens obekväm centrala läge och dräneringsrörets svåra utformning.


1 Arcus AS-116


Den bekvämaste elektroniska kontrollen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 48000 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Den ursprungliga designen, som ger formen i form av kvart i en cirkel, en harmonisk färgkontrast av fram- och bakväggar, betonar den övre och mångfärgade belysningen. Denna slutna typdesign ser inte bara snygg ut, men är också tillverkad av slitstarka material. 2 skjutdörrar av genomskinligt glas är utrustade med praktiska inredningar, släpp inte in ånga och fixeringar på fastspänningsställen. Närvaron av ventilation tillåter inte luften att stagnera, vilket ger en obehaglig lukt.

Ägare av vertikal hydromassage, ben och rygg, en tropisk dusch, radio, spegel, hyllor. Inbyggd display underlättar elektronisk styrning. I duschkabinen med mått på 150x150x220 cm installeras en djup (50 cm) bricka. Därför kan kapaciteten användas som ett sitzbad för vuxna eller normalt för barn. Och all den här högkvalitativa utrustningen erbjuds till ett rimligt pris i sitt prisklass. Det är bara att samla in det korrekt. I avsaknad av lämpliga färdigheter rekommenderas att du kontaktar professionella specialister.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av brickor med hög dusch?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 7
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner