10 bästa duschbrickor med låg bas

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa duschkabinerna med låg bas

1 Timo Ilma-901 Bästa hyttkapacitet
2 Parly ET81 Det mest attraktiva priset
3 Niagara NG 503N L Effektiv modell för smala utrymmen
4 ERLIT ER 1509 Bra kombination av pris och kvalitet
5 Triton Hydrus 3 Maximal hyttgaranti

Den bästa öppna duschen med en låg bricka

1 IDO Showerama 8-5 Den mest miljövänliga modellen
2 River Moero 90 Bästa köparen val
3 Arcus AS-100 Högkvalitativ montering och enkel installation
4 ALVARO BANOS Barcelona P90.10-V2 Funktionell design
5 LanMeng LM855 Hög grad av komfort

Moderna badrum är så röriga med apparater och möbler att även med tillräckligt golvyta finns det inte alltid utrymme för ett badrum. Många hittar en utväg i placeringen av ergonomiska duschkabiner som motsvarar form och storlek i badrumslayouten. Fler traditionella modeller med låga pallar är utbrett, de kan ses i lägenhet och privata hus, stugor och stugor.

Anledningen till populariteten, förutom funktionalitet och estetiskt utseende, är den maximala bekvämligheten hos användare av alla ålders- och fysiska förmågor. Produkter med hög pall är trots allt otillgängliga för äldre på grund av begränsningarna av sin fysiska aktivitet, personer med funktionshinder i muskuloskeletala systemet eller syn och förskolor utan föräldrars hjälp.

Men kategorin av sanitetsutrustning med låg pall har en betydande nackdel: Om det är nödvändigt kommer det inte vara möjligt att överföra det utan att påverka installationsplatsen. Detta beror på hyttens karaktär i en förberedd liten nisch i golvet för att förbättra dräneringen. Därför rekommenderar vi att du noggrant överväger valet av inte bara modellen utan även platserna för installation, vars kvalitet är en annan indikator på stabiliteten och hållbarheten hos konstruktionen innan du installerar enheten. Vi har förberett betyg på de mest populära hytterna med låg pall, beroende på vilken typ av konstruktion de har.

De bästa duschkabinerna med låg bas

5 Triton Hydrus 3


Maximal hyttgaranti
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 30 000 rubel
Betyg (2019): 4.6

Boothen har samlat in ett stort antal positiva konsumentreaktioner är inte oavsiktligt. Den är konstruerad för långvarig problemfri användning, vilket framgår av en garanti på 10 år. Komponenter av hög kvalitet, väl genomtänkt system för slangar, förhindrar dem från att vrida eller gnugga, anständigt isolering och vattentätning, automatisk överfyllning - allt detta orsakar bara de bästa känslorna. Om det är nödvändigt att kontrollera kommunikationsanslutningen är det inte nödvändigt att demontera hela strukturen, för det finns en särskild öppningspanel.

Konfigurationen av en fjärdedel av en cirkel är ett av de mest eftertraktade av konsumenterna. Genomskinliga frostat glasdörrar med en tjocklek av 5 mm finns i en ram i rostfritt stål och är utrustade med samma handtag. Och det snyggvita facket av akryl spricker inte, ändrar inte färg över tid, absorberar lukt. Från servicealternativen finns en liten spegel, vars position kan justeras och en hylla. När den är korrekt monterad enligt anvisningarna, vilket tyder på att justera benen till nivån, kommer hytten att uppskatta utmärkt stabilitet och täthet.


4 ERLIT ER 1509


Bra kombination av pris och kvalitet
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 28000 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Designen liknade många inte bara för dess korta, men estetiskt attraktiva, strömlinjeformade utseende, men också för kvaliteten på dess komponenter, såväl som dess montering.Installationsprocessen orsakar därför inga problem, inga ytterligare detaljer krävs. Det är ganska möjligt att montera en duschkabin på en kort tid oberoende, utan att tillgripa hjälp av professionella. Utrustningen, enligt ägarens uppfattning, tål belastningen bra när den används både i ett ekonomiskt hemläge och när det ofta används på hotell.

Dess höga prestanda och hållbarhet tack vare användningen av slangar, blandare, munstycken, rullar av hög kvalitet. Metalldelarna är slitstarka, eftersom de inte är utsatta för korrosion. Akryl, från vilken lågpannan är gjord, spricker inte, det finns praktiskt taget inga synliga droppar från vattnet. Fästen i denna modell läcker inte, det är ingen pipning. Av de ytterligare positiva punkterna från tillverkaren - närvaron av ett inbyggt bekvämt säte, valet att välja en opak eller genomskinlig version av framrutorna och en favoritfärgdesign.

3 Niagara NG 503N L


Effektiv modell för smala utrymmen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 32000 gnidning
Betyg (2019): 4.7

Bronzeprisvinnaren av betyget fick erkännande från konsumenter på grund av den harmoniska kombinationen av snygg design, förbättrad funktionalitet och väl genomtänkt konfiguration av fallet. Bredden på konstruktionen är endast 78 cm med en stor längd av 120 cm vilket gör det möjligt att överväga modellen som en av de bästa för montering i små och speciella smala rektangulära sanitära anläggningar, där varje centimeter är viktig.

Den asymmetriska formen eliminerar risken för skador vid oavsiktlig kontakt, eftersom det inte finns några skarpa hörn. När du installerar, observera dock att denna duschkabin är av vänster sida. Justerbara fötter bidrar till perfekt placering även på ojämna golvytor.

Akrylpallen 16 cm hög ger endast positiva användarrecensioner. Bakterier ackumuleras inte på den, förutom det är glidfri, eftersom den har en ribbad struktur. Om repor uppträder på en sådan yta, är dess toppskikt underkastat restaurering utan ersättning. Från extra funktionalitet, utom ventilation, bland fördelarna:

 • elektronisk kontrollpanel med display;
 • vertikal och spinal hydromassage;
 • inbyggd radio;
 • toppljus och dekorativa;
 • integrerade speglar och hyllor.

2 Parly ET81


Det mest attraktiva priset
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 14200 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Trots det faktum att enheten hör till budgetpriskategorin, är den inte på något sätt underlägsen funktionalitet till dess dyrare motsvarigheter. Designen med fullväggsskydd är gjord av korrosionsbeständig metall, härdat glas och moderna polymermaterial. Armaturerna är ganska slitstarka, lätta att använda, det kommer att ta lång tid med noggrann användning. Matt skyddsdörrar är utrustade med kompakta handtag.

Kontrollpanelen ligger i mitten av bakväggen och är lika tillgänglig var som helst i duschen. Den klassiska kranen och vattnet kan göra det möjligt att ta en dusch utan extra vattenförbrukning. Om det behövs kan du använda sitt tropiska alternativ. Viktigt är att det ger ventilation, som styr det interna mikroklimatet och hjälper till att undvika stagnation av luft. Den lilla brickan är gjuten av modern ABS-plast, som är smidig att röra, värmer upp snabbt och ackumuleras värme under en längre tid när som helst på året. Denna ergonomiska komponent i strukturen böjer sig inte under vikten och deformeras inte över tiden.


1 Timo Ilma-901


Bästa hyttkapacitet
land: Ryssland (producerat i Kina)
Genomsnittligt pris: 61000 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Ledaren för betyget i denna nominering överensstämmer helt med ideerna om maximal rörelsefrihet inuti duschen. Dess mått är 100x100x225 cm och formen av kvart i en cirkel gör det möjligt att bekvämt ta en tropisk dusch inte bara till en vuxen av nästan alla byggnader, men också till två barn samtidigt. Dessutom skapar den låga pallen (15 cm), som är utrustad med sanitetsutrustning, inga hinder vid ingångsutgången från den.Fullväggsstängsel ger stabilitet i strukturen, hjälper till att hålla varma inuti.

Transparenta glasdörrar rör sig smidigt på metallrullar. Härdat material är hållbart, motståndskraftigt mot extremiteter i temperaturen. En ram av polerat, slitstarkt stål förstärker fästfogarna ytterligare. I recensioner kallar användarna plusser som hög byggkvalitet, brist på luckor genom vilka vatten kan flöda. Pallets akrylväska är estetisk, kräver ingen speciell vård, och det finns ingen form på den. Universella färgerbjudanden - ytterligare ett tillfälle för konsumenternas efterfrågan på modellen.

Den bästa öppna duschen med en låg bricka

5 LanMeng LM855


Hög grad av komfort
land: Kina
Genomsnittligt pris: 63000 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Om du letar efter en duschkabinmodell med ovanlig form och utmärkt utrustning, bör du vara uppmärksam på den här sanitetsanordningen. Han är attraktiv för avancerad funktionalitet, inte bara priset. Den kinesiska tillverkaren erbjuder en mångfacetterad form som effektivt lyfter fram produkten mot resten av interiören, en mer ovanlig svängdörr och de mest praktiska långa räcken.

Storlek 95x95x219 cm ger full frihet för rörelserna. Dessutom kan du ta en dusch ensam här. Kvaliteten på materialen kommer inte att göra dig besviken heller. Pallen 12 cm hög håller sig starkt, rör sig inte under benen. Förutom en ekonomisk handdusch kan du ta en tropisk. Ökad komfort och elektronisk styrning, närvaro av en spegel, en speciell sidosits, hyllor. På kvällen kan du njuta av extra belysning. Den enda relativa nackdelen är det transparenta frontglaset, men för vissa är det en obestridlig fördel.

4 ALVARO BANOS Barcelona P90.10-V2


Funktionell design
land: Spanien
Genomsnittligt pris: 43000 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Södra temperamentet och solen fyllde det inre utrymmet i en dusch. Tillverkaren föreslår att man inte gömmer sig bakom tonade, frostat dörrar, men att njuta av varje ljusstråle medan man tar en dusch i manuellt eller tropiskt läge. Hyttens speciella form, som är både snygg och funktionell, gör köpet roligt i alla avseenden. Bland de ytterligare verktygen på enheten är möjligheten att få en hydromassage både vertikal och zonlig rygg. Vad som bättre kan öka kroppens och humörets ton, lindra den ackumulerade tröttheten än en mild massage.

Lågpall gjord av polymermaterial ser inte skrymmande ut. Dessutom är ytan klar med slitskydd, vilket eliminerar sannolikheten för oavsiktliga fall och skador. Förekomsten av välplacerade hyllor, justerbara ben - nästa fördelar. Konsumenterna anser att obehag orsakar sidoplacering av duschhuvudet, brist på spegel, elektronisk kontroll och bakgrundsbelysning som negativa poäng med tanke på priskategori.

3 Arcus AS-100


Högkvalitativ montering och enkel installation
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 17500 gnidning
Betyg (2019): 4.7

En av de främsta fördelarna med enheten är den rymliga, klassiska men högkvalitativa utrustningen, hållbarhet i de ryska klimatförhållandena, elegant design. I det här fallet är det ett bra pris bland analogerna i modellutbudet. Användarna i recensionerna uppmärksammar den enkla monteringen av utrustningen enligt bifogade instruktioner, dess goda stabilitet på grund av den solida metallramen och användningen av tillförlitliga komponenter. Storlekar 90x90x200 cm - det bästa tillfälle att njuta av en vattenbehandling utan begränsningar till en person med nästan vilken storlek som helst.

Denna budgetmodell har ingen ytterligare funktionalitet, men varje strukturelement är utformat för bekväm användning. Två skjutdörrar av ogenomskinligt frostat glas i stängt läge släpper inte in fukt och ånga, de är lätta att använda tack vare kompakta men hållbara handtag. Här kommer ingenting att falla av vid fel tid eftersom alla tillbehör är av god kvalitet. Ja, och dropparna syns knappast på väggarna på den ergonomiska hytten.Nackdelarna inkluderar frånvaron i denna konfigurationshylla för schampon och små badtillbehör.

2 River Moero 90


Bästa köparen val
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 30 000 rubel
Betyg (2019): 4.8

Andra platsen i kategorin öppna duschar tog rysk utveckling. Ägare av enheten ger honom företräde för praktiska, hållbarhet, den optimala kombinationen av funktionalitet och kostnad. Den här konstruktionen klarar alla negativa förhållanden, eftersom dess glasväggar är 6 mm tjocka. Därför kommer mekanisk påverkan, temperaturen sjunka inuti stugan, hög luftfuktighet ute eller installationen i ett ouppvärmt rum kommer inte att orsaka sprickor, bakstänk, förtidigt slitage på tätningarna.

Den traditionella rektangulära formen av den högersidiga typen är lämplig för placering i rum med korrekt planering. Och rörmokaren ser enligt ägarna fördelaktigt inte bara i hörnet, men också i nischer eller mellan andra inredningsdetaljer. Akrylpallen med en höjd av 15 cm gör det enkelt att komma in och ut och samtidigt förhindra vattenflödet. Av fördelarna kallas vanligen skjutdörrar på ett jämnt löpande, slirskyddande bottenbeläggning, slangens optimala längd, närvaron av speglar och hyllor.

1 IDO Showerama 8-5


Den mest miljövänliga modellen
land: Finland
Genomsnittligt pris: 115 000 gnid.
Betyg (2019): 4.9

För dem som värdesätter kvalitet och bryr sig om sin familjs hälsa, är det här den perfekta lösningen. VVS-utrustning är tillverkad av naturligt och helt säkert, även för miljön, material. Den passerar vid varje produktionsstadietestning, har nödvändiga certifikat som bekräftar att den överensstämmer med internationella standarder. Alla komponenter är finska. Den lilla brickan av konstgjord marmor framkallar ljusa känslor med en kortfattad men estetisk design. Nästan ingen smuts samlas på en sådan yta, det är lätt att ta hand om det med vanliga rengöringsmedel, inte speciella. Den mångfacetterade formen av kabinen med en hydrofob beläggning sparar utrymme.

En annan fördel är möjligheten att välja typ av frontglas och färgprestanda hos konstruktionselement. Tillverkaren erbjuder för glasdörrar, förutom de genomskinliga, färgade och mönstrade alternativen. Ett enkelt spaksystem ger bekväm kontroll över vattenuppvärmning och typen av dusch. Trots det faktum att denna modell har begränsad funktionalitet (endast manuell och tropisk dusch) finns det inga ytterligare alternativ, det är populärt hos kunderna. Minuserna markerar användarnas komplexitet, den lilla storleken på hyllorna.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av lågavloppsduschar?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 3
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner