10 bästa förberedelserna för tarmarna

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa drogerna för tarmarna

1 Lactobacterin Bästa universella botemedel
2 atsilakt Lämplig för gravid och lakterande
3 Bifidumbacterin Prisvärd pris
4 Probifor Snabbt resultat
5 Linex Den mest populära drogen
6 Florin Forte Bästa kvalitet
7 bifiform Brett utbud av applikationer
8 Duphalac Effektiv åtgärd
9 Hilak Forte Stärker immunförsvaret
10 polisorb Det bästa komplexa sättet

Felaktig kost, stress på jobbet, miljön - alla dessa faktorer kan orsaka sådan obehaglig sjukdom som dysbios. Intestinal mikroflora är mycket mottaglig för förändringar i en vuxnas kropp. Det kan ta lång tid att återhämta sig från en stor måltid, ett långt antibiotikum eller en strikt diet.

Med följande symtom ska du omedelbart kontakta din läkare för att ordinera droger för dysbios:

 1. Förekomsten av frekvent diarré eller förstoppning. Ofta kan de observeras växling.
 2. Konstant abdominal distans och obehag i det, smärta eller kramper.
 3. Illamående och böjning.
 4. Möjlig klåda i anusen.

Det är svårt att hitta ett effektivt läkemedel för förebyggande av dysbakteri. Baserat på användaråterkoppling har vi sammanställt en ranking av de 10 bästa drogerna för tarmsjukdomar. Var och en av dem är effektiv på sin egen väg och har fått respekt för många patienter i gastroenterologen.

Det finns kontraindikationer. Kontrollera med din läkare.

Topp 10 bästa drogerna för tarmarna

10 polisorb


Det bästa komplexa sättet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 428 rubel
Betyg (2019): 4.6

Ett universellt och komplext botemedel kan också hjälpa till vid behandling av dysbakteri. Effektiviteten hos Polysorb uppnås på grund av den höga koncentrationen av absorberande ämnen. För intestinala infektioner rekommenderas en akutstart av pulverterapi. Det är nödvändigt att strikt följa instruktionerna, observera proportionerna och använd endast en ny lösning för större effektivitet. Behandlingen hjälper till att återställa balansen i tarmen med hjälp av rengöring, och pulverformeln hjälper till att lindra smärtan från den fjärde minuten efter applicering.

Polysorb är godkänt för användning av gravida och ammande kvinnor. Dessutom rekommenderas en lämplig form av lösningen att ge till barn från födseln. Människor som har genomgått terapi, hävdar att läkemedlet är användbart endast i de tidiga stadierna av dysbios och kommer endast att vara effektiv med de första symtomen. Det ska dock användas med försiktighet och det är absolut nödvändigt att samråda med en specialist om situationen med patientens hälsa inte förbättras.


9 Hilak Forte


Stärker immunförsvaret
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 350 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Droppar för oral administrering används huvudsakligen för att behandla diarré och magsjukdomar. Trots detta är listan över indikationer för användning normalisering av mikrofloraens sammansättning. Denna process sker biologiskt med hjälp av droppformeln. En komplex positiv effekt på kroppen uttrycks också i normaliseringen av surheten i magen. Under mottagningen finns en märkbar förstärkning av patientens immunitet.

För att underlätta behandlingen rekommenderas dropparna att spädas i vilken varm vätska som helst, med undantag för alla typer av mjölk. Den idealiska miljön för patienter i alla åldrar kommer att vara vatten. En sådan lösning kan användas även för behandling av spädbarn. Eventuella biverkningar kommer att vara allergier, diarré och förstoppning. I så fall måste ansökan avbrytas och rådfråga läkare.

8 Duphalac


Effektiv åtgärd
land: Italien
Genomsnittligt pris: 516 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Effekten av detta läkemedel är laktulos. Substansen på den kemiska nivån hjälper till att nedbryta disacchariden. Processen sänker blodtrycket och har en positiv effekt på slemhinnorna.Alla medlemmar i denna klass, inklusive Duphalac, kan emellertid inte användas vid intestinal obstruktion. Om patienten diagnostiseras med diabetes, ska användningen antingen överges eller rådfråga en läkare för att utse den dos som krävs.

Läkemedlet har en ganska bred lista över biverkningar. Det kan påverka både matsmältningssystemet och centrala nervsystemet negativt. Samtidig administrering med antibiotika rekommenderas inte heller. Den senare kan minska Duphalacs effektivitet ibland. Utsättningsformen är en sirap med en mätkopp.


7 bifiform


Brett utbud av applikationer
land: Danmark
Genomsnittligt pris: 471 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Kapslar av denna medicin innehåller inte bara bifidobakterier. De har andra bakterier som hjälper till att återställa tröst i magen. Förutom att eliminera dysbios rekommenderar Bifiform att man tar emot diarré, rotavirusinfektioner och vid akut tarmsjukdom. En bekväm kapselform av frisättning gör det möjligt att kombinera privat mottagning med aktivitet - det är nödvändigt att upprepa terapi var fjärde timme under förvärring av sjukdomar.

Recensioner som den här produkten är bäst i klassen mot dysbakteri kan hittas nästan överallt. Bifiform föreskrivs för patienter med intolerans mot laktos. Vissa noterar användarvänligheten i kombination med antibiotika. Nackdelen kan vara varaktigheten av behandlingen - 21 dagar med sjukdomar i matsmältningsflödet. Dessutom är behandling av barn upp till tre år med dessa kapslar förbjuden.

6 Florin Forte


Bästa kvalitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 635 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Prebiotisk är tillgänglig i form av ett pulver för suspension och oral administrering. Läkemedlet ska spädas i flytande mat. För att påskynda åtgärden, rekommenderar apotekspersonal att blanda innehållet i påsen med en jäst mjölkprodukt, kefir är idealisk. För att normalisera barnens hälsa spädas Florin Forte i bröstmjölk. Denna typ av applikation återställer tarmmikrofloran, har immunmodulerande, antidiarrheal och matsmältningseffekter. Många noterar att lösningen fungerar bra i kombination med antihistamin tabletter för att bekämpa allergier.

Bulkmedicin har ett lågt pris och prisvärt. Användarna uppskattar sin kvalitet i kampen mot slemhinnans sjukdomar, och noterar också lokal förstärkning av immunitet. Nackdelen är, enligt många människor som gör Florin Forte-terapi, en obekväm frisättningsform. Sachets är svåra att öppna utan risk att förlora värdefulla milligram mediciner. Dessutom blir temperaturnormerna vid lagring av pulveret (från +10 till 0 grader) ett hinder för behandling utanför hemmet.


5 Linex


Den mest populära drogen
land: Slovenien
Genomsnittligt pris: 534 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En av de mest populära produkterna för dysbios innehåller eubiotisk. Denna typ av mikroorganismer påverkar den aktiva produktionen av mjölksyra, vilket hjälper till att bekämpa olika typer av tarmproblem och sjukdomar hos andra slemhinnor i människokroppen. Komponentens arbete är att flytta till syrasidan, i vilken skadliga bakterier dör och de goda bakterierna multiplicerar. Dessutom hjälper Linex till att syntetisera vitamin B, askorbinsyra och generellt stärka det deprimerade immunsystemet.

Verktyget tolereras väl av gravida och ammande kvinnor. Generellt har det inga kontraindikationer, med undantag av oförutsägbara reaktioner på mjölksyra. Typiskt är denna typ av medicin kontraindicerad för patienter som är allergiska mot laktos. För behandling av barn under 3 år rekommenderas att pulvret löses från den öppna kapseln Linex i bröstmjölk eller dess ersättare.


4 Probifor


Snabbt resultat
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 692 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Produktklass bifidobakteriell. Dess aktiva åtgärd som syftar till att återställa tarmarna är associerad med aktivt kol, till vilket bifidobakterier är bundna. På så sätt penetrerar de snabbare, börjar rengöra och direkt bekämpa dysbakterier, vilket snarare ger resultat. Probifor kan också användas för att bli av med diarré och ARVI, när patientens immunitet försvagas, och slemhinnorna är känsliga för inflammation och sår.

Drogen får ett positivt betyg från användarna. Unga mödrar noterar sin effektivitet vid behandling av tarmsjukdomar hos barn och till och med spädbarn. Ansökan kan påbörjas och i högre ålder, dock är det nödvändigt att samråda med läkaren. Den enda signifikanta nackdelen vid köp kan vara ett dyrt pris på tabletter.

3 Bifidumbacterin


Prisvärd pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 88 gnugga.
Betyg (2019): 4.9

Probiotiska finns i två former - kapslar och pulver för suspension. Det biologiska ursprunget för läkemedlet beror på närvaron av bifidobakterier i den - en långtidskämpe för stabilisering av tarmmikrofloran. Under lång tid anses denna typ av piller vara det bästa av sitt slag. Läkemedlet kommer att vara ett utmärkt val att rengöra kroppen. Aktivt kol i kompositionen hjälper till med stark förgiftning. Idealisk som en lösning på problem med matsmältningssystemet hos förväntade mödrar.

En signifikant nackdel kan vara laktoshalten i kapselstrukturen. Vid enskild laktosintolerans rekommenderas inte medicinering. Enligt recensioner är Bifidumbacterin huvudsakligen lämplig för alla kategorier av patienter. Han är berömd för universalitet (kan tas av barn), för aktivt arbete med antibiotika och för tillgänglighet.

2 atsilakt


Lämplig för gravid och lakterande
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 93 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Suppository versionen av produkten bekämpar perfekt med någon form av dysbios. Pulver hjälper till att klara problemen med alla slimhinnor i kroppen. Dessutom kommer det att bidra till att återställa patientens immunitet och hjälpa till med accelerationen av ämnesomsättningen. Läkemedlet kan användas för att behandla människor i alla åldrar, det är universellt. Det har inga biverkningar och kontraindikationer, och kan också ordineras för gravida kvinnor och ammande mödrar.

En signifikant nackdel kan vara frisättningsformen. Lösningen låter dig använda drogen på olika delar av kroppen - i form av tamponger, insida och sköljning. Ändå kan dess användning mitt på arbetsdagen tycka obekvämt och svårt för någon. En obestridlig fördel kommer att vara det låga priset på Acilact.


1 Lactobacterin


Bästa universella botemedel
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 170 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Läkemedlet finns i två olika former - tabletter och suppositorier. Huvuduppgiften är att effektivt bekämpa återställandet av fördelaktiga bakterier i olika slemhinnor. Laktobakterin tas när dysbakterier i munnen och tarmarna. Den uppenbara fördelen med drogen är inte bara dess mångsidighet, men också möjligheten att använda den för att behandla barn. Tabletter kan ges till barn från de första dagarna av livet, och suppositorier är endast avsedda för vuxen användning.

Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen i formeln är laktobaciller. De är väl kombinerade med antibiotika och har ingen negativ effekt på levern. Ändå, på grund av endast en nödvändig komponent, kan läkemedlet inte kallas en komplex medicin som hjälper till att rengöra kroppen. Detta billiga läkemedel hjälper inte patienter med svåra grader av sjukdomen.


Populär omröstning - vilket läkemedel för tarmarna tycker du är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 393
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Larissa
  Men hur är det med BION?

betyg

Hur man väljer

recensioner