10 bästa bilar för resor

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bilar för resenärer

1 Volkswagen Multivan California Utmärkt utrustning, hemkomfort
2 Toyota Land Cruiser 200 Bäst i säkerhet
3 Citroen grand c4 picasso Ökad passagerarkomfort
4 Citroen Space Tourer Bästa kapacitet
5 Ford Grand C-MAX Kombinationen av hög motorkraft och ekonomisk bränsleförbrukning
6 UAZ Patriot Utmärkt kors och komfort till ett måttligt pris.
7 MINI-landsman Lägsta gas körsträcka
8 Porsche Panamera S E-Hybrid Den snabbaste hybridens sedan
9 Mitsubishi L200 Bästa klassmanövrerbarhet
10 Chevrolet niva Billig bil för dåliga vägar

Med valet av den bästa bilen för resor uppstår problem ofta, eftersom kraven för det ökar. Svårigheter läggs långt från idealiska ryska vägar - inte alla bilar kan klara en lång ritt under sådana förhållanden. Maskinen måste vara hållbar, tillförlitlig och, beroende på ändamålet, också lämplig.

Bilister bland de viktigaste urvalskriterierna skiljer rummets rymd, stomens storlek, fjädringens mjukhet, motorens effektivitet. Ytterligare parametrar - maxhastighet, prestanda, genomströmning, landningshöjd.

Alla reser annorlunda - du kan utforska Rysslands städer, gå till andra länder eller gå in på en extrema turisttur på orörda expanser. Det är också nödvändigt att ta hänsyn till företagets storlek - en resa med vänner, familj eller två. Av allt detta beror till stor del på valet av bilen. Till exempel är minibussar, minibussar och släpvagnar lämpliga för dem som uppskattar komfort och planerar att resa under lång tid. Crossovers, stationvagnar och hatchbacks är optimala för stadsresor. Och för extrema älskare, jägare och fiskare blir en bra SUV det perfekta valet.

Topp 10 bilar för resenärer

10 Chevrolet niva


Billig bil för dåliga vägar
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 623 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

När man väljer mellan en stor SUV och personbilar är Chevrolet Niva en mellanklass. Det är lika bekväm att åka på motorvägen, stadsvägar och terräng. Till skillnad från skrymmande minivans och SUV, är den liten, skumbar, men mycket passabel. På grund av de ganska rymliga baksätet kan modellen för den inhemska bilindustrin betraktas som en bra familjebil av budgetkategori.

Men modellen är inte utan brister. De viktigaste av dem - en liten bagage som rymmer det minsta antalet saker. Så reser med barn kommer inte vara mycket bekvämt. Men för två - ett bra alternativ. Baksätena viks ner för att bilda extra bagageutrymme.

 

 


9 Mitsubishi L200


Bästa klassmanövrerbarhet
land: Japan
Genomsnittligt pris: 1 748 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

En riktig hitta för älskare av utomhusaktiviteter, kännare av praktiska och effektivitet. I en stor öppen bagageplattform kan du sätta allt du behöver - saker, campingutrustning, reservdelar och till och med en snöskoter. Det är önskvärt att laget inte överskrider tre personer. Maskinen är anpassad till alla körförhållanden. Kroppen placeras på sparramen, som tål tunga belastningar.

Inredningen är rymlig, taket är högt. För sin klass extremt manövrerbar. Motorn är mycket tillförlitlig, det är ganska nöjd med inhemskt dieselbränsle. Han spenderar det ekonomiskt - ungefär 7-8 liter per 100 km. Den enda nackdelen är inte tillräckligt med utrymme för en stor familj.

8 Porsche Panamera S E-Hybrid


Den snabbaste hybridens sedan
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 12 110 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Kära, men unik i sin snälla bilmodell. Huvudfunktionen är maxhastigheten 310 km / h. Men trots att sportens orientering är bilen fortfarande mycket säker och bekväm.Den kan användas för avkopplande resor runt staden och familje resor.

Det bästa av funktionella funktioner - sex upphängningsjusteringssystem, keramiska kompositbromsar, elsäten, uppvärmda alla sittplatser, luftkonditionering. Och det här är bara standard fabriksutrustning. Mot en extra avgift finns det många fler alternativ för att förbättra bilens komfort.

Denna bil har en kraftfull motor och ett innovativt batteri samtidigt. Om nödvändigt laddas batteriet från ett standarduttag. Bränslet brinner minst 3,1 liter per 100 km, ström - 16,2 kW / h per 100 km. Om vi ​​anser det som ett fordon för familjeresor är det lämpligt att resa över långa sträckor - mellan städer, till andra länder. Den enda nackdelen är den imponerande kostnaden.


7 MINI-landsman


Lägsta gas körsträcka
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 1 765 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Modellen är kompakt, så passande för dem som gillar att resa tillsammans eller tre av oss. Av funktionerna - valfri fyrhjulsdrift, ett stort baklucka. Bilens former är snygga, sportiga. I ett krocktest fick Euro NCAP fem stjärnor för möjligheten att köra på alla vägar. Familjer utan barn kan öka storleken på bagageutrymmet på grund av förflyttningen framåt av baksätet.

Utrustningen är utmärkt - xenon strålkastare, navigationssystem, adaptivt svängljus, dragkrok flyttbar typ. Chic lägger till ett panoramat glasat tak. Ytterligare funktioner - farthållare och ljud Hi-Fi. Men den största fördelen är den minsta bränsleförbrukningen på 4 till 7 liter per 100 km, beroende på vägens och hastighetens kvalitet.

6 UAZ Patriot


Utmärkt kors och komfort till ett måttligt pris.
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 731 500 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

För off-road resor är en av de bästa inrikes SUV, UAZ Patriot, den bästa passformen. På landsbygden kan han tävla med de bästa utländska varumärkena, men det är mycket billigare. Salongen är rymlig och bekväm nog även för en lång väg. Håller sig perfekt på alla vägar - land och städer.

En annan fördel är stamens stora storlek. Dörren öppnar sidled, i bagageluckan finns fyra fällbara säten - om du vill kan du göra den till en minibuss. Baksätet viks ner för att bilda en komplett kaj. Nöjen och komfort hos den inhemska SUV har allt du behöver - luftkonditionering, klimatkontrollsystem, navigationsmultimedia-system, bakre huvudstöd. Naturligtvis finns det nackdelar - det bryter ner lite oftare än de kända främmande modellerna.


5 Ford Grand C-MAX


Kombinationen av hög motorkraft och ekonomisk bränsleförbrukning
land: United States
Genomsnittligt pris: 1 073 000 rubel.
Betyg (2019): 4.8

Bra sju-sits bil för att resa med vänner eller familj. Stugan har tre rader säten. Den andra radens centrala säte viks och bildar en passage till sista raden. Tillgång till baksidan av bilen förenklas genom att skjuta bakdörrarna.

Tillverkaren var mycket uppmärksam på rörelsens säkerhet. Till exempel, om passagerare inte har på säkerhetsbälten, hörs ett pip. På takkonsolen finns det praktiska fack för förvaring av olika föremål, solglasögonhållare och en speciell spegel för att observera barnen i baksätet. Men minivans främsta funktion är den turboladdade bensinmotorn. Vid hög effekt sparar den bränsle och avger mindre CO.2 in i atmosfären.


4 Citroen Space Tourer


Bästa kapacitet
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 2 019 000 rubel.
Betyg (2019): 4.8

Ett bra val för en stor familj på upp till åtta personer.De bakre stolarna ligger på skenorna - de kan flyttas för att ändra kabinens konfiguration. När du sätter på ryggarna på sätena får du en platt vila. Om det behövs sitter platserna lätt - användbar volym på internt utrymme ökar till 3 300 liter.

Allt som behövs för en måndagstur - tält, resväskor med kläder, bestämmelser, hopfällbara bord och stolar, cyklar och andra saker - kan enkelt passa in i en sådan stor bagage. Bränsleförbrukningen är mycket liten - ca 6 liter per 100 km, vilket är viktigt för långa sträckor.

3 Citroen grand c4 picasso


Ökad passagerarkomfort
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 1 907 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Ett utmärkt val för unga familjer som älskar långa resor. Citroen Grand C4 Picasso minibuss är en kombination av elegant design, förarkomfort och passagerarkomfort. Kroppen är hållbar, nivån på säkerhet på en anständig nivå. Panoramat glas upptar halva taket. Det främre passagerarsätet är utrustat med en luftmassagerare och fotstöd.

Justerbara baksätare finns också. Tre vuxna står tyst bakom. Bredvid passagerarsätena finns vikbord, uttag, justerbara ventilationsventiler. Den tredje raden är liten - endast barn kan passa där. Om det inte behövs extra platser, viker den upp för att öka bagageutrymmet. Bensinförbrukningen är liten - upp till 7 liter per 100 km.

2 Toyota Land Cruiser 200


Bäst i säkerhet
land: Japan
Genomsnittligt pris: 3 799 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

För riskabel äventyrsresa måste du vara säker på bilens tillförlitlighet och genomströmning. Komfort här är en extra trevlig komponent. Toyota Land Cruiser 200 har alla nödvändiga egenskaper - allhjulsdrift, pålitlig upphängning. Kroppen är gjord på en solid ramkonstruktion. Detta garanterar maximal säkerhet på alla vägar.

En oumbärlig sak att resa - HDD-navigationssystem med en nio tums bildskärm och en komplett uppsättning kartor. Av minuserna - en ganska stor förbrukning av bensin - ca 15-20 liter. 100 km. Men om du måste åka på vägen är det här den bästa lösningen för en familj på tre till fem personer. Denna modell har varit bland de mest eftertraktade Toyota-bilarna i Ryssland i flera år nu.


1 Volkswagen Multivan California


Utmärkt utrustning, hemkomfort
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 3 123 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Topplinjen i rankningen är välförtjänt av Volkswagen Multivan California. Det är helt enkelt skapat för att resa med familjen. Den rymliga bilen är utrustad med sovplatser, ett bord, skåp, till och med ett kompakt kök med tvättställ, kylskåp och dubbelkamin.

Bilstolar i en bil är utvecklade till ett hopfällbart bord, vilket skapar en lunchzon där flera personer bekvämt tar plats. När de vikas upp bildar baksätet en ganska bekväm och rymlig säng. Med ett upphöjt biltak i kabinen kan du komma upp till full höjd. För att skydda mot nederbörd vid camping i naturen finns en vikmarkis. Utrustningen är mycket bra - inbyggd telefon, luftkonditionering, multimediasystem, inbyggd dator med stor display, bekvämt navigationssystem. Det här är faktiskt ett hus där det är bekvämt att resa även med små barn.


Populär omröstning - vem är den bästa biltillverkaren för resor
Vi rösta!
Totalt antal röster: 49
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner