10 bästa hundmat av små raser

plats

namn

Funktionsbedömning

Det bästa foderet för små hundar super premium

1 1-st Choice Den bästa kompositionen bland super premium-matning
2 Orijen Högsta proteininnehåll
3 Ontario Högt innehåll av lykopen, balanserad komposition
4 Royal canin Det bästa urvalet av medicinsk matning
5 Eukanuba Förebyggande av tandstenbildning

Det bästa holistiska foderet för små raser

1 Pronature Det bästa holistiska för små hundar
2 GÅ NATURLIGT God matsmältningsförmåga, minskad utsöndring och lukt
3 Nu naturligt Den optimala balansen mellan proteiner, fetter och kolhydrater
4 Grandorf Rekommenderas för matsmältningsbesvär och allergier.
5 Savarra Bra allergivänligt foder

Vissa ägare tror att stora och små hundar kan hållas på samma matning, förväntar sig storleken på delen, med hänsyn till deras vikt. Faktum är att principen är grundläggande, kan gradvis leda till utvecklingen av allvarliga sjukdomar i den fyrbenta vännen. Kroppen av dekorativa raser av hundar fungerar ganska annorlunda. De har en mycket snabb ämnesomsättning - maten som ätas bränns på bara några timmar. Därför matas små hundar ofta och små och små. Om husdjuret inte får rätt mängd kalorier i tid, kan han utveckla hypoglykemi, vilket leder till slöhet, apati.

Naturlig utfodring för små raser är inte det bästa alternativet. Vilken veterinär som helst rekommenderar att du överför hunden till en balanserad balanserad diet, vilket ger dig högklassig holistik och feeds. Behovet av kalorier i små raser är ganska högt, och magen är liten, så maten bör vara högkalori och en del måttlig. Torrfoder kan kombineras med vått, men inte med godbitar från ditt bord - i de flesta fall är de värdelösa för dekorativa hundar, och även skadliga. Baserat på råd från veterinärer, recensioner av ägarna, har vi sammanställt en ranking av det bästa foderet för små raser av hundar.

Det bästa foderet för små hundar super premium

Super premium livsmedel märks anses vara bland de bästa. De innehåller upp till 25-50% rent kött. I foder för små raser är koncentrationen vanligtvis något lägre. Slaktbiprodukter av okänt ursprung, syntetiska tillsatser i sammansättningen av sådant foder ingår inte. Det finns kornfria, hypoallergena, läkemedel. De kan mata en hund varje dag utan att oroa sig för sin hälsa. Eftersom valet i husdjursaffärer är ganska stort inkluderade vi fem av de bästa superpremierna i betyget.

5 Eukanuba


Förebyggande av tandstenbildning
land: United States
Genomsnittligt pris: 420 gnidning. för 0,8 kg
Betyg (2019): 4.6

Många veterinärer är överens om att tidigare kvaliteten på Eukanuba-foder var högre. Med förändringen av ägarna av företaget har de upphört att uppfylla vissa krav på superpremiefoder. Men färdiga rationer av detta märke är ganska populära bland uppfödare. Det finns många matalternativ - för hundar i alla åldrar, med olika hälsoproblem.

Tillverkaren har ändrats, men receptet har bevarats. Veterinärer rekommenderar att du väljer det här märket vid snabb bildning av plack hos hundar - maten rensar perfekt, slagsmål mot sten. Detta uppnås på grund av granulens speciella form och införlivandet av natriumhexametafosfat i kompositionen. Det finns ett allergivänligt foder med endast en typ av animaliskt protein. Veterinärer överväger att odla mer som en publicitetsstunt - Sammansättningen av alla specialiserade matar är ungefär densamma.


4 Royal canin


Det bästa urvalet av medicinsk matning
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 828 gnidning. för 2 kg
Betyg (2019): 4.7

Känt, välannonserat märke av foder.Avviker relativt lågt pris för sin kategori, men kvaliteten är sämre än mindre kända men dyrare varumärken. I kompositionen kan du ofta se vete och majs, vegetabiliska proteiner, sojabönolja. Linjen innehåller torr och våt mat, deras växling stöder husdjurets aptit. Lämplig för regelbunden utfodring med speciella tillskott. Valet är stort - det är uppdelning efter ras, komposition, trots att oönskade komponenter ingår, balanseras, hundens behov och aktivitet beaktas.

Från recensionerna är det uppenbart att veterinärer håller en neutral åsikt om detta foder. Men de rekommenderar att titta på medicinsk linjen. Det innehåller specialiserade livsmedel som inte är tillgängliga från andra tillverkare. Till exempel, för utfodring av sjukdomar i det genitourära systemet, fetma, anorexi, stress, hjärtsvikt. Den enda nackdelen med torrfoder är att det dåligt rengör tänderna, eftersom granulerna är ganska bräckliga, smuler de snabbt i munnen. Det är värt att notera att foderet produceras i Europa och Ryssland. Företräde bör ges till det första alternativet, eftersom skillnaden mellan dem är stor.

3 Ontario


Högt innehåll av lykopen, balanserad komposition
land: Tjeckien
Genomsnittligt pris: 737 gnidning. för 2,25 kg
Betyg (2019): 4.8

En av de billigaste matarna i sin klass. Den produceras i Tjeckien, men utvecklades av kanadensiska nutritionists och veterinärer. Utbudet av våt och torr mat varierar - du kan välja alternativ baserat på ålderns storlek, egenskapen hos djuret. Sammansättningen är bra - trots låg kostnad, använder den inte kött- och benmjöl. Receptets grund är kött, fisk och grönsaker. Vissa sorter innehåller majs, men i minimala mängder.

I recensionerna pekar veterinärer på de olika fördelarna med mat. Till exempel, många anser att tomater är en bra lösning. De noterar också ett högt innehåll av lycopiner som säkerställer hjärtans normala funktion, skyddar celler från olika skador och förlänger djurets livstid. Närvaron av selen i vitamin-mineraltillskottet kommer att gynna hundar med svag immunitet och problemfogar. De flesta spårämnena finns i foderet i form av chelater, vilket säkerställer full absorption av hundens kropp.

2 Orijen


Högsta proteininnehåll
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 370 gnidning. för 0,34 kg
Betyg (2019): 4.9

Den här kanadensiska maten står mycket bra med veterinärer. Hans pris är högt, men det är helt motiverat av en oklanderlig naturlig sammansättning. Detta är främst kornfritt foder med högt innehåll av äkta kvalitet kött och fisk. Ofta användbara örter ingår i kompositionen - mint, gurkmeja, kamille, maskros. De hjälper till att stärka immunförsvaret. Tillverkaren övervakar noggrant foderkvaliteten, inga sorter innehåller gluten, vegetabiliska proteiner, lågkvalitativa biprodukter, konstgjorda tillsatser. Förutom basdieten säljs användbara delikatesser under samma varumärke som kan användas under träning.

Köttinnehållet når 80%, det vill säga kompositionen av dessa matar liknar holistiken. Alla ingredienser är naturliga, väl valda och balanserade komplex av mineraler och vitaminer. På grund av dess höga proteinhalt är denna mat optimalt lämpad för aktiva hundar av små raser som kräver mycket energi. Kvaliteten på produkten bekräftas av uppfödare och veterinärer.


1 1-st Choice


Den bästa kompositionen bland super premium-matning
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 525 gnidning. för 1 kg
Betyg (2019): 5.0

Under det populära kanadensiska varumärket, som fick förtroende hos veterinärer, produceras endast torrfoder för hundar av olika åldrar.Det finns mat för små raser, medicinska sorter. Användbara komponenter som ingår i foder med låg kvalitet används inte. Ingen soja, kött- och benmjöl, slaktbiprodukter, vete, majs. Endast högkvalitativt kött, grönsaker, olika användbara tillsatser.

Till exempel innehåller kosten tillräckligt med fiber för att förbättra prestationen i mag-tarmkanalen, prebiotika, vitaminer. Vissa sorter kompletteras med kondroprotektorer för att upprätthålla hälsosamma leder, det finns ett allergivänligt foder. Veterinärer lämnar endast positiva recensioner om detta foder, rekommendera det som huvudmat för alla små raser av hundar.

Det bästa holistiska foderet för små raser

Bäst anses vara den dyraste färdiga maten - holistisk. De utmärks av ett mycket högt innehåll av kött av naturlig kvalitet, en fullständig brist på biprodukter. Vitamin tillskott - bär, frukter, grönsaker, örter. Detta är verkligen värt uppmärksamhet, fullmatning, som ger hundens kropp med alla nödvändiga ämnen och kalorier. Den enda nackdelen med holister är den höga kostnaden.

5 Savarra


Bra allergivänligt foder
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 1 699 gnid. för 3 kg
Betyg (2019): 4.6

På den ryska marknaden anses allt från hela sortimentet vara en av de bästa matarna. Producerad i Storbritannien i fabriker utrustade med egna laboratorier. Dess balans och kvalitet är alltid hög. Alla matar är hypoallergena - de använder inte kyckling, vete, majs. Men i kompositionen kan du se en mängd olika grönsaker, animaliska proteiner i stora mängder, vitaminer och mineraler.

Men trots den goda kompositionen pekar veterinärer på en stor nackdel - procentandelen för de använda ingredienserna är inte given, så det är svårt att prata om balansen av foderet. På djurens välbefinnande gör hundägare slutsatser om kvaliteten på maten. Husdjur äter det villigt, snabbt och permanent mättat, hela dagen är aktiv och lekfull. Övergången till kost av Savarra har en positiv effekt på ullen och huden.

4 Grandorf


Rekommenderas för matsmältningsbesvär och allergier.
land: Belgien
Genomsnittligt pris: 1 500 gnid. för 3 kg
Betyg (2019): 4.7

Kvalitet holistisk, vilka veterinärer rekommenderar ofta för utfodring av små raser av hundar med frekventa allergiska reaktioner. Hypoallergena egenskaper uppnås genom uteslutning från sammansättningen av vissa grödor och kyckling. Tillverkaren erbjuder torr och våt mat. De innehåller inte socker, biprodukter, majs, vete, syntetiska tillsatser.

Grandorf är mycket hjälpsamt om hunden är allergisk eller har nedsatt matsmältning. Det här är en absolut helhet - det är uteslutande av naturprodukter. Proteinhalten (kött eller fisk) är minst 60%. Men på grund av den relativt höga fetthalten (18%) är maten mer lämplig för aktiva lekfulla hundar. Lata husdjur kan få övervikt. Det finns intressanta matar - med lammkött och brunt ris för att återställa tarmmikrofloran, med vit fisk för att förbättra ulltillståndet.

3 Nu naturligt


Den optimala balansen mellan proteiner, fetter och kolhydrater
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 1958 gnidning. för 2,72 kg
Betyg (2019): 4.8

En annan högkvalitativ holistisk från Kanada, som inte använder oönskade komponenter - spannmål, slaktbiprodukter, konstgjorda tillsatser för att förbättra lukten och smaken. Den viktigaste plusmatningen - rätt balans mellan proteiner, fetter och kolhydrater. På grund av detta, även om ditt husdjur inte är mycket aktivt, utsatt för korpulens, kommer han inte att gå ner i vikt. Livsmedels veterinärernas positiva egenskaper inkluderar innehållet av sådana värdefulla ämnen som jod, vitamin D3, zink, biotin, omega syror, folsyra.

Linjen innehåller ett ganska brett urval - hypoallergen mat, speciellt utvalda kompositioner för valpar med kalcium, för åldrande hundar med tillsatser för att förbättra matsmältningen. Detta märke rekommenderas av många veterinärer.

2 GÅ NATURLIGT


God matsmältningsförmåga, minskad utsöndring och lukt
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 3 935 gnidning. för 11,35 kg
Betyg (2019): 4.9

Bra holistisk foder, lämplig för utfodring av små rashundar. Den är gjord av högkvalitativa råvaror, noggrant utvalda ingredienser. Hunden får en balanserad kost som tillgodoser kroppens behov i protein, kolhydrater, mineraler, fibrer och vitaminer. Inga oönskade komponenter används - GMO, sojabönor, smaker, slaktbiprodukter av tvivelaktig kvalitet och ännu mindre slöseri med livsmedelsindustrin. Mat rekommenderas som en grundläggande ration.

Alla sorter av mat har högt näringsvärde - hunden äter snabbt, håller sig full i lång tid. Alla ämnen absorberas väl. I recensioner skriver hundägare att mängden excrement minskar med ungefär en tredjedel, lukten blir mindre uttalad. Det finns inga problem med matsmältning och avföring hos hundar. Vid tillverkning av foder användes ett speciellt recept - komponenterna som ingår i kompositionen, utsätts inte för djup bearbetning, behåller maximal mängd näringsämnen. Njut av en stor mängd vitaminer - ingen anledning att införa ytterligare kosttillskott i kosten. Enligt observatörernas observationer blir det med konstant matningsull mer glänsande, mindre klättrar, förbättrar ögonens, hudens, det finns inga problem med tänderna.

1 Pronature


Det bästa holistiska för små hundar
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 3 402 gnidning. för 6 kg
Betyg (2019): 5.0

En av de bästa holisterna - ingredienserna som används är högsta kvalitet, naturlig, hälsosam. Innehåller en komplett lista över ämnen som är nödvändiga för aktiviteten och upprätthåller hundens hälsa - animaliska proteiner, vitaminer, mineraler, omega-fettsyror. Konstgjorda tillsatser för konservering, förbättrad smak och lukt används inte. Veterinärer anser denna mat som ett utmärkt alternativ för daglig utfodring.

Ägarna till fyrbensdjur lämnar också positiv feedback om detta flöde. Ofta skriver de att hundar äter den med aptit, äter en liten del, förblir matade under en längre tid, eftersom produktens kaloriinnehåll är ganska högt. Ulltillståndet med konstant utfodring förbättras, problem med hälsa och matsmältning uppstår inte.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av sällskapsdjur för små raser
Vi rösta!
Totalt röstat: 100
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner