5 billigaste kylskåp

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 billigaste kylskåp: en budget på upp till 15 000 rubel.

1 DON R 290 Bästa billiga frostfritt avfrostnings kylskåp
2 ATLANT XM 4208-000 Kompakt, mycket bra byggkvalitet
3 Biryusa 118 Tyst drift av kompressorn, bekvämlighet
4 NORD NRB 137-032 Den bästa modellen när det gäller energieffektivitet
5 Stinol STS 150 Ett bra alternativ för ett litet kök

Ibland är det nödvändigt att snabbt köpa ett billigt, men helst högkvalitativt kylskåp. Om du behöver köpa det omedelbart, och du är för närvarande mycket begränsad i fonder bör du inte välja okända märken av tvivelaktigt ursprung. Till ett överkomligt pris nu kan du hitta ett kylskåp av ett välkänt pålitligt varumärke.

Budgetmodeller har vanligtvis en mindre volym, är inte utrustade med många fler alternativ. Fro Froms automatiska avfrostningsfunktion är extremt sällsynt i dem, men det finns fortfarande undantag. För att göra det enklare för dig att välja och köpa ett bra kylskåp, kolla in det lilla betyg som vi har sammanställt baserat på användarens återkoppling.

Topp 5 billigaste kylskåp: en budget på upp till 15 000 rubel.

Med en summa på cirka 15 000 rubel är det ganska möjligt att hämta ett ganska funktionellt och pålitligt kylskåp. Det kommer inte vara möjligt att köpa europeisk utrustning för dessa pengar, så du måste överväga modeller av ryska varumärken.

5 Stinol STS 150


Ett bra alternativ för ett litet kök
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 14 490 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Enkel elektromekanisk modell på 263 liter. Funktionen är minimal, men på grund av frånvaron av komplex elektronik är kylskåpet mer tillförlitligt än dess moderna, dyrare motsvarigheter. Huvudfacket tinas av droppsystemet, frysen är i manuellt läge. Frysan är ganska rymlig - 72 liter, som ligger nedanför, vilket för många är ett viktigt kriterium vid valet. Fryskapaciteten är inte så hög - ca 2 kg avkylda produkter kan laddas i frysen per dag.

Många användare har svårt att hitta ett mer tillförlitligt alternativ till en sådan kostnad. Kylskåpet är tyst, kompakt, modernt utseende, passar bra med det lilla köket. Den största nackdelen är energikonsumtionsklass B (401,50 kWh / år).


4 NORD NRB 137-032


Den bästa modellen när det gäller energieffektivitet
land: Ukraina
Genomsnittligt pris: 14.650 rubel
Betyg (2019): 4.7

Huvuddelen av denna lågprismodell är låg effektförbrukning i klass A +. För andra parametrar är kylskåpet väldigt enkelt - elektromekanisk, manuell avfrostning av frysen, droppsystem för huvudfacket. Under drift är det nästan inte hörbart - volymen är upp till 40 dB. Från trevliga tillsatser finns en antibakteriell beläggning av inre ytor. Den totala volymen på 240 liter, 47 liter tar frysen. Till klockan 12 håller den kall i händelse av blackout.

Användare lämnar oftast positiva recensioner om modellen. Många gillar lakonisk design, låg kostnad, rymlighet. Vissa indikerar en lämplig temperaturkontroll, lägre placering av frysen. Negativa recensioner om den här modellen kunde inte hittas.

3 Biryusa 118


Tyst drift av kompressorn, bekvämlighet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 14 157 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En ganska framgångsrik modell från den ryska tillverkaren. Elektromekaniskt kylskåp med en total volym på 180 liter. Det fungerar väldigt tyst - volymen är inte mer än 41 dB. Paketet är extremt enkelt - det finns ingen sofistikerad elektronik i kompositionen, inga extra alternativ, men kylskåpet gör ett utmärkt jobb med sitt huvudsyfte. Håller temperaturen väl, håller den kall i upp till 10 timmar under ett strömavbrott. Modellen ser modern ut, det inre rummet är utrustat med glashylsor och genomskinliga lådor i frysen.Elektricitet förbrukar sparsamt (klass A).

Användare som att kylskåpet är billigt, kompakt, perfekt för ett litet kök. Många skriver om en trevlig LED-bakgrundsbelysning, nästan tyst drift, enkelhet och tillförlitlighet. Ibland finns negativa recensioner som pratar om externa ljud - höga klick av reläet, gurgling överflöden av freon. Dessa problem hittas inte i alla fall, ofta förknippade med felaktig installation.

2 ATLANT XM 4208-000


Kompakt, mycket bra byggkvalitet
land: Vitryssland
Genomsnittligt pris: 12 940 gnid.
Betyg (2019): 4.9

En av de mest populära budgetmodellerna. Elektromekanisk kylskåp är utrustad med en droppavdunstare i kylfacket. För frysen finns inte detta alternativ. Elförbrukningen är liten - klass A. Bullernivån är mycket låg för en billig modell - högst 43 dB. Den totala volymen av kylskåpet är 173 liter. Var uppmärksam på klimatklassen N - den kan användas i rum från +16 till 32˚є.

Det finns många recensioner om denna modell, de flesta är positiva. Användare anger tyst drift, kompaktitet, låg kostnad. Kylskåpet håller produkterna väl, tillförlitliga, praktiska, mycket väl monterade jämfört med andra billiga modeller. Den optimala lösningen för en familj på två eller tre personer. Bland bristerna - liten kapacitet, obekväma hyllor på dörren.


1 DON R 290


Bästa billiga frostfritt avfrostnings kylskåp
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 14 078 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

I första hand gör vi den mest funktionella modellen. Detta är ett sällsynt fall när ett kylskåp värt upp till 15 000 rubel är utrustat med alternativet Nou Frost. Den används endast för kylskåp, frysen töms manuellt. De återstående egenskaperna är också ganska bra - energibesparande klass A, tyst drift. Kylskåpet är ganska rymligt - den totala volymen är 310 liter.

I recensionerna pekar köparna på rymlighet, tyst drift, anständig byggkvalitet. Kontrolltypen är enkel elektromekanisk, men kylskåpet är bara säkrare från det här eftersom det inte finns någon komplicerad elektronik, som ofta bryts ner på grund av strömstörningar eller hög luftfuktighet. Kylenheten håller temperaturen väl och kräver inte frekvent avfrostning. Nackdelarna är bristen på ytterligare alternativ.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av billiga kylskåp
Vi rösta!
Totalt antal röster: 2
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner