10 bästa holistisk klasshundmat

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa holistisk klasshundmat

1 NU FÄRD Den bästa holistiken för allergiska hundar
2 GO! Det bästa förhållandet mellan kvalitet och kostnad
3 Belcando Högsta proteininnehåll
4 Grandorf Förekomsten av särskilda livsmedel med probiotika
5 SAVARRA God mat för unga och friska hundar
6 Applaws Endast naturliga ingredienser, hälsosamma kosttillskott.
7 Isegrim Stort urval av torrt och våtfoder
8 Bosch Soft Den bästa halvvåda maten
9 Genesis Genomskinlighet och balanserad komposition
10 ProNature En av de mest populära feedsna i plantskolor.

När du väljer en torr mat för ditt älskade husdjur, ge företräde åt holistiken. Detta är en toppklassprodukt gjord på basis av goda köttprodukter utan slaktbiprodukter och avfallsprodukter. Det antas att holistiken är ganska lämplig för mänsklig mat. Proteiner av animaliskt ursprung som dominerar i dessa foder, används värdelösa spannmål, majs, soja och syntetiska tillsatser inte.

Många kända företag erbjuder en mängd olika rationer för små, medelstora, stora raser. Det finns specialiserade sorter för valpar, äldre hundar, allergiska hundar. För att välja rätt mat behöver du åtminstone förstå egenskaperna hos hundens kropp för att kunna analysera produktens sammansättning ordentligt. Om du har svårt att navigera i olika märken rekommenderar vi att du utforskar vår ranking av de bästa holistikerna. Det baseras på analysen av kompositionen, recensioner av veterinärer och husägare.

Topp 10 bästa holistisk klasshundmat

I husdjursaffärer sålde nu många matar av inhemska och utländska märken. Tyvärr är inte alla av dem bra för hundar. Till exempel är sammansättningen av matningsekonomin och jämn premieklass långt ifrån idealisk - den kan inte uppfylla alla dina husdjurs kroppsbehov och orsakar ibland honom. Därför, om pengar tillåter, köp dina husdjur holister. Vi har valt dig de 10 bästa varumärkena i denna klass.

10 ProNature


En av de mest populära feedsna i plantskolor.
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 7 361 gnidning. för 13,60 kg
Betyg (2019): 4.5

En ganska välkänd och utbredd foderhaltig klass. Betraktas som en av de mest eftertraktade hund uppfödare. Han har länge etablerat sig en varierad kost, utmärkt komposition och konsekvent utmärkt kvalitet. Den här holistiska innehåller allt ditt husdjur behöver - ca 70% kött, grönsaker, frukt, bär, medicinalväxter.

Fläsk och nötkött används inte i något foder, eftersom kött av den första typen anses vara kolesterolkälla, den andra - ett starkt allergen. Konserveringsmedel och andra tillsatser är uteslutande naturliga. Tillverkaren erbjuder torra holistiska matar för stora och små raser, valpar, äldre och bara vuxna hundar. Veterinärer anser dem vara en god kost, vilket eliminerar behovet av ytterligare intag av vitaminer eller näringstillskott.


9 Genesis


Genomskinlighet och balanserad komposition
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 6 152 gnidning. för 11,79 kg
Betyg (2019): 4.6

Det här klassiska holistiska foderet är fortfarande inte utbrett i vårt land, men det står i gott skick med veterinärer. Han lockar dem, framför allt sin transparens. Kompositionen anger tydligt procentandelen av ingredienser, så det kan analyseras för att bestämma balansen. Innehållet av köttbeståndsdelar i foderet ca 70-80%, i stället för spannmål som användes potatis. I vissa dieter finns exotisk vildsvin och rådjur. Alla uppfödare som redan har provat kanadensisk mat på sina hundar, ger det en solid topp fem och kallar den till en av de bästa holistikerna.

Produktlinjen innehåller foder för raser av alla storlekar och alla åldrar - från småbarn till gamla.Mat kan med säkerhet kallas en riktig helhetlig, lämplig för utfodring även de mest vildmarkade husdjur.

8 Bosch Soft


Den bästa halvvåda maten
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 7 040 gnidning. över 12,50 kg
Betyg (2019): 4.6

Utmärkt halvfukta mat med väl genomtänkt, balanserat förhållande mellan huvudkomponenterna. Den tyska tillverkaren erbjuder äkta holistik för valpar, vuxna och gamla hundar. Det finns en uppdelning beroende på rasens storlek. Innehållet i kött, fjäderfä, fisk är inte mindre än 60%. Mycket mindre mängder tillsatt potatisstärkelse, ärter. I minsta förhållandet - jäst, växtfrön, cellulosa, komponenter för stödjande fogar, yucca-extrakt och cikoriapulver.

Mat är inte den vanligaste, men kan hävda att vara en av de bästa holistikerna. Veterinärer pratar positivt om honom, anser det vara ett bra alternativ för konstant utfodring av husdjur. Uppfödare skriver att hundar äter det väldigt bra, mår bra, har inga problem med matsmältningen, förblir aktiva hela dagen. Inga skadliga tillsatser, syntetiska färger, smaker och aromämnen används. Alla dieter är helt kornfria.


7 Isegrim


Stort urval av torrt och våtfoder
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 6 200 gnid. för 12 kg
Betyg (2019): 4.7

Torrmat och högkvalitativt konserverat kött. I vissa våtfoder är kompositionen icke-standard - med hästkött, vilt. Den totala mängden djurkomponenter är ca 40%. Det här är inte den bästa indikatorn för holistiken, men tillräckligt för att upprätthålla en sund, aktiv livsstil hos hunden. Mat är helt kornlös - för att fylla behovet av kolhydrater med potatis, ärter, äpplen och andra värdefulla växtkomponenter. Grönsaker och frukter är också en källa till fiber. I kompositionen finns det många andra användbara komponenter.

Ägarna av små raser som vana vid facket, som ett plus, lägger till foderet Yukka Schideeger - det minskar lukten av excrement. De anser att priset är ganska acceptabelt för foder av denna klass. Minus - varumärket är inte det vanligaste, så inte sålt i alla husdjursaffärer. Också i linjen finns inga specialiserade och terapeutiska formler.

6 Applaws


Endast naturliga ingredienser, hälsosamma kosttillskott.
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 3 630 gnid. för 7,5 kg
Betyg (2019): 4.7

Applåder torrmat produceras endast i Storbritannien, och våta livsmedel kan tillverkas i Thailand. Andelen köttingredienser i kompositionen är hög, även för holister, vid ca 70%. Det finns inga korngrödor i kompositionen, de ersätts av en liten mängd potatisstärkelse och ärter. Foderet innehåller fett fjäderfä och lax. För normal matsmältning ingår mycket fiber i kosten - vegetabilisk fiber, morötter, betormassa, tomater.

Från hälsosamma kosttillskott - vitaminer, mineraler, mjöl från alfalfa, tång. Kondroitin och glukosamin används för att stödja lederna. Örter innehåller en liten mängd näringsämnen och utför funktionen av smakämnen. Om detta flöde finns bra recensioner kvar, både veterinärer och uppfödare. Vissa hund uppfödare tror att med överföringen till de holistiska Applåderna blev deras husdjur mer aktiva, minskad håravfall och förbättrad matsmältning.


5 SAVARRA


God mat för unga och friska hundar
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 5 450 gnid. för 12 kg
Betyg (2019): 4.8

Denna mat är fortfarande inte känd bland hund uppfödare, men de som redan har översatt sina husdjur på den holistiska engelska producenten talar mycket bra om det. Många anser att det är en av de bästa. Tillverkaren hävdar att det innehåller upp till 70% av animaliska proteiner, men detta kan inte verifieras, eftersom andelen ingredienser inte är specificerad. Detta är något förvirrande veterinärer.

Fodder anses vara allergivänliga eftersom de inte innehåller majs, vete, kyckling, men innehåller samtidigt kycklingägg, som också är ett kraftfullt allergen. En uppsättning vitaminer och mineraler är bra, men återigen är deras procentuella förhållande inte angivet. Detta gör det svårt att välja det bästa foderet för hundens specifika behov.Därför rekommenderar veterinärer det bara för att mata unga och friska hundar utan funktioner.


4 Grandorf


Förekomsten av särskilda livsmedel med probiotika
land: Belgien
Genomsnittligt pris: 5 500 gnid. för 12 kg
Betyg (2019): 4.8

Denna mat bör väljas till hundar som har problem med matsmältningssystemet. Vissa formler kompletteras med fördelaktiga probiotika som förbättrar digestionen. De flesta dieter är lågkorniga eller kornfria. Foderets sammansättning använder endast naturliga ingredienser. Proteininnehållet av animaliskt ursprung, oavsett typ av sort, faller inte under 60%. Men det finns mycket fetter i kompositionen - ca 18%, så det här är holistiskt bättre att välja för aktiva hundar. Om hunden är inaktiv måste du noggrant övervaka sin vikt och, om nödvändigt, justera delarna.

Sammansättningen av mat så nära som möjligt för hundens naturliga kost. Det innehåller mycket protein, en liten mängd hälsosamma kolhydrater, fiber i form av grönsaker, särskilda vitamintillskott, omega fetter. Enligt recensioner av uppfödare går övergången till Grandorf från andra foder lätt. Tillverkaren erbjuder också en rad våta livsmedel som går bra med torra. Det finns inga medicinska alternativ, det finns bara en uppdelning efter ålder och storlek av hundar.

3 Belcando


Högsta proteininnehåll
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 6 619 gnidning. för 15 kg
Betyg (2019): 4.9

Den tyska tillverkaren erbjuder exceptionellt torra holistiska flöden. Han utvecklade separata formler för balanserad näring av valpar, växande hundar, vuxna och gamla hundar. Det finns recept för gravida, lakterande, aktiva och stillasittande hundar. Förutom en stor mängd lätt smältbart protein, vars koncentration når 80%, säger ägarna i recensionerna ganska rimligt pris jämfört med någon annan helhet.

Näring är näringsrik, uppfyller kroppens behov, även de mest aktiva hundarna. Alla komponenter är bara naturliga, inte använda syntetiska oönskade tillsatser. Som en del av ingen gluten, soja, återvunna produkter och GMO. För konservering i foder tillsätt tokoferoler. Dessa holistiska veterinärer och uppfödare anser enhälligt en fullständig näring som är lämplig för konstant utfodring.

2 GO!


Det bästa förhållandet mellan kvalitet och kostnad
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 3 932 gnid. för 11,35 kg
Betyg (2019): 4.9

Mycket populär mat, om vilka uppfödare lämnar mest positiva recensioner. Många anser att det bästa förhållandet mellan kostnad och kvalitet. Men veterinärer har en något annorlunda åsikt - gå mat! kan inte kallas en holistisk i ordets klassiska mening, eftersom kompositionen innefattar fågelmjöl. Det innebär att man i sin tillverkning kan använda en liten mängd biprodukter, ben och hud. Trots denna lilla nackdel anser de att det är ett utmärkt alternativ för hundens grundläggande diet.

Sortimentet av torrmat och konsistenshaltig klass består av olika dieter för alla, inklusive små raser av olika åldrar, hundar med tendens till allergier. Alla kompositioner är balanserade, näringsrika - enligt recensioner av ägarna äter deras husdjur en liten del, fråga inte lång tid att mata dem. Samtidigt är de aktiva och ser bra ut. Den enda minus av varumärket - sortimentet är inte tillräckligt måttligt. I linjen finns ingen medicinsk mat, en separat kost för valpar.


1 NU FÄRD


Den bästa holistiken för allergiska hundar
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 4 382 gnid. för 11,35 kg
Betyg (2019): 5.0

Mycket högkvalitativ, utbredd matning. Säljs i de flesta husdjursaffärer. Det rekommenderas för konstant matning av hundar med tendens till allergier. Det finns inga värdelösa spannmål, kalvkött i sammansättningen av holistiken. Av fördelarna med kompositionen - användningen av kött, snarare än biprodukter, användbara tillsatser. Det finns främst torrfoder till salu, men det finns många olika rationer - för stora och små raser, valpar, vuxna och åldrande hundar.

För barn innehåller holistiken mer kalcium, vilket är nödvändigt för full tillväxt, benbildning. Näring för gamla hundar är smakad med ingredienser för att stimulera matsmältningssystemet. På grund av det korrekta balansen mellan grundämnen, får husdjur inte fett, de är väl mättade. Veterinärer lämnar positiv feedback om varumärket NU FRESH, anser det vara ett utmärkt val för systematisk utfodring.


Populär omröstning - vem är den bästa producenten av holistisk klassmatning för hundar?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 62
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Anna
  Primordial blev till mig en riktig frälsning. Hunden är liten, och ullen klättrar, trots att du gör allmän rengöring varje dag! Översatt till italiensk mat. Venison med kalkon kom till min hunds smak, och efter 10 dagar började jag märka att det fanns mindre ull i lägenheten. Och bara en balanserad kost!

betyg

Hur man väljer

recensioner