10 bästa kaffet för turkarna

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa kaffebönorna för turkarna

1 Jardin Guatemala moln skog Premium klass rimligt prissatt
2 Lavazza Super Gusto UTZ Fästning och unik arom
3 Madeo Vietnam Dalat Mångfacetterad smak med en trevlig bitterhet

Det bästa malda kaffet för turkarna

1 Illy Caffe Filtro Medium Roast Det bästa malda kaffet som alla gillar
2 Paulig Classic för turkarna Bäst i mellansegmentet
3 Mr.Viet Arabica Kaffe med en ljus karaktär
4 LEBO EXTRA för turkarna God kvalitet billigt kaffe

Det bästa smaksatta kaffe för turkarna

1 Musetti Choklad Smaksatt Det bästa smaksatta kaffet
2 Molinari Sweet Break Hasselnöt och Choklad Den unika aromen av choklad och hasselnötter
3 Jockey irländsk kräm Kvalitet dessert kaffe till ett överkomligt pris.

En kopp starkt aromatiskt kaffe hjälper oss att vakna och stämma in för en lång arbetsdag eller ha det bra med vänner. För omedelbar kaffe är det lite problematiskt - i jämförelse med korn och marktyper har det nästan ingen smak och lukt. Valet av bra kaffe i butikerna är nu mycket stort - det återstår att bestämma vilken smak och styrka du föredrar. Och ändå är många kaffeälskare övertygade om att det i det vanliga turkiska kaffet blir mycket bättre än i en kaffebryggare eller kaffemaskin. Därför har vi idag berettat för dig en bedömning av det bästa mark- och sädeskaffet för att brygga i Turk.

De bästa kaffebönorna för turkarna

Verkliga känner av den uppfriskande drinken använder endast kaffebönor, självständigt slipar dem i en kaffekvarn. Den dryck som är förberedd på detta sätt visar sig vara den mest doftande, eftersom det färdiga pulvret inte har tid att torka ut för att förlora de ursprungliga lukt- och smakegenskaperna. Men för att få riktigt nöje från en nybryggad kopp kaffe, måste du välja rätt korn. Vi erbjuder för att bekanta sig med det bästa, enligt amatörer, sorter och märken av kornkaffe, som rekommenderas för att brygga i Turk.

3 Madeo Vietnam Dalat


Mångfacetterad smak med en trevlig bitterhet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 536 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Den ryska tillverkaren av högkvalitativt korn och malet kaffe är känt för en begränsad kundkrets. Det säljs främst i specialaffärer och är ganska dyrt. Företaget erbjuder det bredaste sortimentet - mer än 150 sorter av kaffe. Det rostar kornen på egen teknik, vilket gör drycken till skillnad från alla andra märken.

Kaffe "Vietnam Dalat" odlas på höglandet Vietnam på en höjd av 1500 meter över havet. Smaken av drycken är unik - djup, flätig, med hints av färskt Borodino bröd, allspice och mörk choklad. Verkliga gourmor särskiljer i det en lite påtaglig bär eftersmak. Kaffe, kokt i Turk, visar sig tät, tjock. Många köpare anser att det är ett av de bästa bland det stora utbudet i butikerna. I recensionerna skriver de att allt är perfekt balanserat i det - smak, arom, styrka, bitterhet och ömtålig sötma.

2 Lavazza Super Gusto UTZ


Fästning och unik arom
land: Italien
Genomsnittligt pris: 1 380 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Detta är ett av de bästa och mest populära kaffemärkena som älskas av många ryska kunder. Riktigt italienskt kaffe av mycket hög kvalitet rostning görs inte bara i Italien - företaget har många grenar utomlands. Detta varumärke anses vara en av de bästa inte bara i Ryssland utan också i Europa. Kaffe är officiellt certifierat som miljövänligt och organiskt. Detta innebär att när det odlas används inte kemiska gödningsmedel.

Kaffe Lavazza Super Gusto UTZ är idealisk för att brygga i Turk. Användare gillar det på grund av sin mjuka, aristokratiska, men samtidigt tjock och rik smak. Sammansättningen är mycket harmonisk - 20% av Robusta ger dryckstyrkan och tartness och 80% Arabica - ett unikt arom och stabilt skum.Bedömning av användarrecensionerna, om kaffe bryggs starkare, har det en lätt choklad smak.


1 Jardin Guatemala moln skog


Premium klass rimligt prissatt
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1 080 rubel
Betyg (2019): 5.0

Kornkaffe Jardin är ett av de mest kända, populära och inköpta varumärkena bland ryska konsumenter. Varumärket ägs av det ryska företaget Orimi Trade, men produkten tillverkas på beställning av det schweiziska företaget Jardin Cafe Solutin S.A. Drycken tillhör premiumklassen, men är relativt billig. Under varumärket Jardin producerade många sorter, men särskilt förtjust i köpare Jardin Guatemala Cloud Forest.

Den har en uttalad egen smak, i vilken anteckningar av svart vinbär är tydligt kända, tunn sourness. Efter varje nypa är en lång eftersmak. Drycken är ganska tät i konsistens, mycket trevlig. Medelstekt ger det en uttalad arom, mjuk smak utan bitterhet. Konsumenterna tycker om det med en måttlig styrka, brist på brinnande lukt, harmoniskt smakområde. Många personer i recensionerna skriver att under kaffebryggning sprids aromen i hela lägenheten.

Det bästa malda kaffet för turkarna

Om du inte har tillräckligt med tid eller helt enkelt inte vill bry sig om att banna bönorna själv, kan du hämta ett bra malet kaffe. Många bra märken säljs i vanliga stormarknader.

4 LEBO EXTRA för turkarna


God kvalitet billigt kaffe
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 82 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Malt kaffe av detta märke förekommit på hyllorna av butiker nyligen - ungefär två eller tre år sedan. Det produceras av ett ryskt företag i butikerna hos en av de ledande inhemska organisationerna för produktion av kaffe och te - CJSC "Product Service". Sortimentet av sorter är inte det bredaste ännu, men det är fortfarande möjligt att välja en drink till din smak.

För turkisk bryggning väljer konsumenterna LEBO EXTRA med lämplig etikett. Special ultrafina slipning avslöjar fullständigt mjuk smak och diskret utsökt arom. Några skiljer sig i det lätta choklad, citrusnoter. Bitterheten är obetydlig, surheten är knappt urskiljbar, det finns nästan ingen sötma. Hans smak är neutral, men full och balanserad. Speciellt flitiga finsmakare av kaffe gynnar honom inte, men vanliga konsumenter, som är begränsade till en kopp uppfriskande dryck på morgonen, är helt nöjda med kvaliteten. Om en av de prioriterade faktorerna när du väljer ett varumärke och varumärke för dig är budgetkostnaden, var noga med att prova LEBO EXTRA.

3 Mr.Viet Arabica


Kaffe med en ljus karaktär
land: Vietnam
Genomsnittligt pris: 649 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Mr.Viet Arabica är det ljusaste och mest ovanliga kaffe på den ryska marknaden, vilket skiljer sig avsevärt från produkter från andra länder. Det levereras direkt från Vietnam av distributionsföretaget SENSE OF ASIA COMPANY LTD. Det är till och med bryggt på ett speciellt sätt - alla instruktioner om hur man förbereder en drink finns på förpackningen med produkten.

Mr.Viet Arabica malt kaffe är gjord av utvalda Arabica, har en mycket harmonisk och full bukett med tips av kex, krämig glass. I varje nypa kan du smaka nyanser av citrus, lätta toner av kakaobönor och kryddor. Universal slipning - lämplig för turkar, kaffebryggare och kaffemaskiner. Medelsteg ger drycken en rik och rik smak utan bitterhet. Kaffe är dyrt, något specifikt, men de flesta konsumenter är glada över det.

2 Paulig Classic för turkarna


Bäst i mellansegmentet
land: Finland
Genomsnittligt pris: 188 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Paulig är ett massivt varumärke som säljs i de flesta små små stormarknader. Finskt varumärke tillhör holdingbolaget Paulig Group, mycket populärt i Finland, Ryssland och Baltikum. Sortimentet är inte särskilt rikt, består av bara några blandningar, men bland dem är det möjligt att hitta en som kommer att tillfredsställa din smaksmak. Den låga kostnaden och goda kvalitet på produkten kommer att göra inköpet ännu roligare.

Paulig Classic kommer att tilltala dem som älskar klassiskt kaffe med en balanserad kombination av surhet, bitterhet och sötma. Huvudfunktionerna är en blandning av arabica och robusta, medelsteg, finmalning.Kaffet i Turken blir ganska stark, mättad, doftande. Det är bra i sig och med tillsats av mjölk eller grädde. Brewing rätt i koppen är tillåtet - egenskaperna kommer inte att vara helt öppna, men drycken kommer fortfarande att vara värdig. Det finns mycket få negativa recensioner om detta varumärke. Om någon gör ett klagomål är det bara kaffeälskare bortskämda av dyra varumärken. I de flesta köpare anses det bästa kaffet från det genomsnittliga prisintervallet.

1 Illy Caffe Filtro Medium Roast


Det bästa malda kaffet som alla gillar
land: Italien
Genomsnittligt pris: 749 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Illy anses vara en av de vanligaste italienska kaffemärkena. Den levereras till de flesta länder i världen, i Ryssland säljs den i nästan alla stora stormarknader och specialaffärer. Genom användning av högkvalitativ, mogen Arabica, en kombination av dess sorter, olika grader av slipning, en rik smak och aromatisk bukett uppnås.

Illy Filter Coffee Kaffe är en ädel och uppfriskande drink som kan tillagas utan en kaffemaskin, i en typisk Turk. Det innehåller samtidigt nio sorter av Arabica, så smaken erhålls så rik som möjligt, mycket doftande, tjock med uttalade choklad och blommiga anteckningar. Det här är en drink för dem som inte gillar starkt kaffe - med smakens smak är det väldigt mjukt på grund av Robustas frånvaro i kompositionen. Köparna gillar det väldigt mycket - de skriver att efter kokning håller aromen i köket minst en timme. Vissa brygger det helt enkelt i en kopp och är fortfarande nöjda med smaken.


Det bästa smaksatta kaffe för turkarna

De som gillar ljus, uttalad och rik aromvilja gillar flavored kaffe. De stärker inte bara, men kompletterar även helt eller delvis ersätter efterrätten. Långt från alla tillverkare erbjuder smakad kaffe, men du kan hitta i butikerna både dyra och ganska rimliga alternativ.

3 Jockey irländsk kräm


Kvalitet dessert kaffe till ett överkomligt pris.
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 145 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Kaffe "Jockey" finns i alla butiker. På grund av sitt överkomliga pris är det ett av de vanligaste ryska varumärkena. Det är tillverkat av Orimi Trade, baserat på massförbrukning. Recensioner för kaffe "Jockey" i nätverket är helt annorlunda - uppriktigt entusiastisk och full av negativitet. Kaffeälskare, bortskämda av dyra kaffe, känner inte igen det, men det är definitivt värt att prova den smakade linjen.

Den består av fyra olika smaker - Irländsk kräm, bayersk choklad, hasselnöt och Amaretto. Var och en av dem är intressant på sin egen väg, men blandningen av irländsk kräm med en snygg god brandy är trevlig för alla utan undantag. Inget annat märke har en sådan ljus och minnesvärd smak. Men andra sorter är också populära. Bedömning av recensionerna, börjar vissa människor, efter att ha köpt detta kaffe en gång, hela tiden förvärva alla smaker av den Jockey-smaksatta drycken, till och med glömma sina tidigare älskade dyrare märken.

2 Molinari Sweet Break Hasselnöt och Choklad


Den unika aromen av choklad och hasselnötter
land: Italien
Genomsnittligt pris: 647 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Mycket många har hört talas om italienskt premium Molinari-kaffe och har säkert träffat minnesvärda förpackningar på stormarknader. Företagets produkter levereras till Ryssland under mycket lång tid, värderas för utmärkt kvalitet, full harmonisk smak och relativt låg kostnad jämfört med andra premium-märken. Företaget handlar endast om naturligt kaffe - det producerar inte omedelbara drycker. En smaksatt serie passar för matlagning i Turk och vissa typer av kaffebryggare och kaffebryggare.

Den mest intressanta och populära smaken är en kombination av en ljus chokladsmag och uttalade nutty noter av hasselnötter. Dessertdrink, mycket rik och tjock. Det finns ytterligare två smaker i linjen - ginseng och irländsk kräm, men de är mindre populära. Alla som har provat Molinari Sweet Break Hazelnut & Chocolate, ger drycken det högsta poänget för kvalitet och smakfullhet.


1 Musetti Choklad Smaksatt


Det bästa smaksatta kaffet
land: Italien
Genomsnittligt pris: 447 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Musetti kaffe är mycket uppskattat i Italien och är välkänt utanför. Den levereras till många länder, inklusive Ryssland. Musetti finns endast i specialaffärer, men i ett ganska brett sortiment är det spannmål, malet kaffe, pods. En särskild kategori består av smaksatta dryckesorter. Kaffet är ganska dyrt, men de köpare som redan är bekanta med det vet att de får en konsekvent högkvalitativ produkt med god smak och arom, lämplig rostning.

Bland de fantastiska efterrättsmakerna är det mest populära kaffet med en ljus och rik chokladsmak. Jämfört med andra smaksatta märken uttrycks det mycket starkare och fylligare. Dessutom är själva kaffet av hög kvalitet - det är starkt och uppfriskande tack vare den indonesiska Robusta, doftande och mångfacetterad på grund av brasilianska arabica. Köparna uppskattar denna dryck på grund av den fantastiska smaken, bestående crema och lång eftersmak.

Populär omröstning - vem är den bästa producenten av kaffe för turkarna?
Vi rösta!
Totalt röstade: 52
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner