Topp 10 Resekreditkort

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa resekreditkort

1 Tinkoff All Airlines Black Edition De bästa förutsättningarna på premiumkortet
2 Tinkoff platina Maximal vinst i Ryssland och utomlands
3 Euroset Corn Det bästa valuta för pengarna
4 Alfa Bank AlfaTravel Premium Det största antalet privilegier
5 FC Opening Travel Golden Gynnsam försäkring på det "gyllene" kortet
6 Beeline Card Gratis kort med bra priser
7 Gazprombank Travel Miles Universal Card Set
8 BinBank Airmiles Flerfärgskreditkort
9 Promsvyazbank "Världskarta utan gränser" Bekvämt bonusprogram med val
10 Raiffeisenbank Travel Rewards Gratis extra kort

När du reser är det viktigt att du inte bara kartlägger sökvägen och väljer sevärdheterna. Du måste ha ett bekvämt sätt som du kan betala i vilken stad som helst. Och ett bankkort kan vara ett sådant verktyg. De bästa alternativen låter dig lönsamt konvertera rubel till valuta utan att söka efter utbytespunkter. Och ger många ytterligare fördelar. Men inte alla kort är lika bra.

Det är därför vi rankade de bästa kreditkorten för dem som ska resa. Den innehåller de mest framgångsrika alternativen. När du söker efter reseplex, är det nödvändigt att ta hänsyn till flera parametrar på en gång: omvandlingsfrekvensen, tillgången till privilegier, återbetalning (inklusive poäng för resenärer). Kom ihåg att kreditkort nästan alltid har en hög kontantavgift. Men om du behöver lånade pengar i utlandet, kommer krediten också att göra, förutsatt att du inte drar ut pengar. Också när vi skrev betyget tog vi hänsyn till resenärernas recensioner.

Topp 10 bästa resekreditkort

För snabbare jämförelse har vi sammanställt en tabell med kartor, som innehåller deras nyckelegenskaper.

karta

Omvandlingsfrekvens

Gränsöverskridande betalning

Betygsätt per lån per år

Kreditgräns, rub.

Cashback / bonusar

privilegier

Tinkoff All Airlines Black Edition

CB-ränta + 2%

0%

från 12%

upp till 2 miljoner

från 1 till 10%

Ja

Tinkoff platina

CB-ränta + 2%

0%

från 12%

upp till 300 tusen

från 1 till 30%

ingen

Euroset Corn

i värde av värdepapper

0%

från 28,9%

upp till 300 tusen

upp till 3%

ingen

Alfa-Bank Alfa Travel Premium

CB-ränta + 1%

2,5%

från 23,99%

upp till 1 miljon

från 2 till 11%

Ja

FC Opening Travel Golden

CB-ränta + 1%

0%

från 18,9%

upp till 300 tusen

3%

ingen

Beeline Card

i värde av värdepapper

0%

från 28,9%

upp till 300 tusen

från 1 till 5%

ingen

Gazprombank Travel Miles

CB-ränta + 2%

0%

från 21,9%

två månatliga inkomster

från 1 till 10%

ingen

BinBank Airmiles

CB-ränta + 2,5%

0%

24%

upp till 1 miljon

från 1 till 7%

Ja

Promsvyazbank "Världskarta utan gränser"

CB-ränta + 1,5%

0%

27%

upp till 600 tusen

från 1 till 10%

ingen

Raiffeisenbank Travel Rewards

CB-ränta + 1,5%

1,65%

från 27%

upp till 600 tusen

3%

ingen

För mer information, var noga med att läsa beskrivningen av varje kort nedan.

10 Raiffeisenbank Travel Rewards


Gratis extra kort
Kreditgräns: upp till 600 tusen rubel
Betyg (2019): 4.3

Kreditkort speciellt för dem som ständigt reser. Den har en bra gräns - upp till 600 tusen rubel. Men andelen är inte lycklig - från 27% per år. Den största fördelen är möjligheten att utfärda ett gratis extra kort för ett konto. Detta kan vara mycket bekvämt utomlands, om du går på semester med din familj.

Kontantuttag vid utländska bankautomater är föremål för en provision på 3,9% av beloppet och 390 rubel upptill. Fast cashback - 1 rubel för varje 30 rubel som används, det är lite mer än 3% av beloppet. Kreditkortstjänsten kostar 2990 rubel per år. Samtidigt är mobilinformation och internetbankering gratis.

Kortkontot kan bara vara i rubel. Därför måste ytterligare 1,65% betalas för gränsöverskridande betalning. Valutakonvertering sker till centralbanken + 1,5% av Raiffeisenbanken. Totala förluster kommer att vara mer än 3%, vilket inte är särskilt lönsamt. Så ta hand om den korrekta kartan i förväg.


9 Promsvyazbank "Världskarta utan gränser"


Bekvämt bonusprogram med val
Kreditgräns: upp till 600 tusen rubel
Betyg (2019): 4.3

MasterCard World kreditkort med bra villkor och kostnaden för 1990 rubel per år. Det är intressant att det kan göras lön - kanske kommer det att vara bekvämt för någon. Kortets huvudsakliga inslag är ett intressant bonusprogram. Mottagna poäng, ägaren är fri att avhända vad som helst du vill - välj flygbolaget själv, betala biljetten helt eller delvis med bonusar, och spendera det på allt du vill ha under din semester och inte bara en rundresa.

Trots kortets "icke-privilegier" kommer banken att göra sin ägarförsäkring med en täckning på upp till 50 tusen euro. Dessutom skriver de i recensionerna att banken inte blockerar kortet, även om det inte varnar för att resa utomlands. Cashback varierar - för inköp får du 1,5%. För utgifter utanför Ryska federationen eller i resekategorin kommer 3% att återvända. Och för kampanjavsnitt, som regelbundet ändras, kan du få 10% återbetalning. Kreditgränsen för ett relativt billigt kort är bra - 600 tusen rubel. Lånet är 27%, vilket inte är för litet. Kommissionen - 4,9% av återköpsbeloppet vid en bankomat.

Gränsöverskridande betalning, i sin tur på kortet, görs ovanligt. Om du betalar något i rubel, dollar eller euro kommer det inte att vara - du behöver bara betala för omräkning till centralbanken + 1,5% överst. Och om du i en annan valuta från dessa tre måste du betala ytterligare 1,99% till växelkursen.

8 BinBank Airmiles


Flerfärgskreditkort
Kreditgräns: upp till 1 miljon rubel
Betyg (2019): 4.4

Vi rekommenderar att du köper ett sådant kort tillsammans med Premium-paketet för tjänster för att få de högsta privilegierna att välja mellan Visa Signatur eller MasterCard World Black Edition. För 1950 rubel per månad får du alla fördelarna med "platina" och gratis försäkring för 100 tusen euro. Dessutom kommer kortet, som anges av banken, att vara flera valutor. Den viktigaste monetära enheten är rubeln, extra valuta är euron, dollarn och det brittiska pundet.

Binbank gjorde ett intressant system med upplupning av återbetalning och ränta på balans. De kommer i form av bonusar till ett speciellt virtuellt konto med 1 rubel = 1 poäng. Cashback storlek varierar. För vanliga inköp på kortet är det 1% av beloppet. Och i kategorin "Resor" ökar avkastningen till 7%. I det här fallet kan du bara spendera det vid köp av biljetter, hyra av transport eller bokning av hotell. Balansen debiteras 6% per år. Du kan ta ut dina egna pengar vid bankomater utan en provision, men med en gräns på 75 tusen rubel per månad. Kredit - med en provision på 3,5%.

Om räntan inte betalas i fel valuta på kortet är olönsam, lägger Binbank ytterligare 2,5% till centralbankens nivå. Men på bekostnad av kontantbetalning överbetalning nivån till en acceptabel 1,5% åtminstone. Så det är värt att räkna med denna nyans.


7 Gazprombank Travel Miles


Universal Card Set
Kreditgräns: två genomsnittliga månatliga intäkter
Betyg (2019): 4.4

Gazprombank-korten som utfärdas som en del av Travel Miles kan kallas en mycket framgångsrik lösning för resenärer. I uppsättningen finns två kort kopplade till ett kundkonto: det huvudsakliga Visa Gold och, som ett tillägg, MasterCard World. Det här är mycket praktiskt eftersom dessa två betalningssystem har olika huvudvalutaer: Visa har bara en dollar och MasterCard har både en dollar och en euro samtidigt. Därför kan du ta med dig till något land där du behöver betala euro eller dollar. Intressant beräknas kreditgränsen utifrån innehavarens lön - banken ger endast två genomsnittliga månatliga inkomster, vilket inte är så mycket, för en graceperiod på upp till 90 dagar. Räntesats - 21,9% per år.

Förutom de viktigaste bonuspoängen, tjänar banken också bonuspoäng - för varje 30 rubel droppar ytterligare 2 mil under den första månaden av användning och i efterföljande månader - med 0,5. Så med allvarliga utgifter kan du snabbt spara upp för en resa. Bekvämt kan onödiga miles överföras till släktingar eller vänner, samla dem på ett konto. Men tyvärr kan en sådan återbetalning endast användas på iGlobe - det här är en partner i banken som organiserade bonusprogrammet.

Tyvärr är det omöjligt att uppnå kostnadsfri betjäning av kort eller få en procentsats på balansen - banken ger inte en sådan möjlighet.Du måste betala 1300 rubel per år för en uppsättning två kort, vilket är ganska bra. Dessutom kan du bara få ett kreditkort av detta slag till Gazprombank-löneklienter.

6 Beeline Card


Gratis kort med bra priser
Kreditgräns: 300 tusen rubel
Betyg (2019): 4.5

Ofta kallas detta kort den yngre systern av Corn. Faktum är att de har en emittent - NSCA "Betalningscenter", och taxorna och villkoren är liknande. Liksom Kukuruzy har kortet en allvarlig nackdel - pengarna på det är inte försäkrade alls, tills tjänsten "Procent på balans" är aktiverad. Kortet ska utfärdas framförallt till dem som använder mobiloperatören Beeline: på bekostnad av bonusar kan du få en bra rabatt på kommunikation eller tillbehör. Men första saker först.

Det finns inga avgifter för gränsöverskridande betalning eller konvertering på kortet - pengarna överförs till en annan valuta till centralbankens ränta. Bonusprogrammet fungerar som en återbetalning - för varje köp returnerar det 1% bonus. Om du väljer "favorit" kategorier, då för dem får du 5% återbetalning. Upp till 3000 bonusar kan tas emot per månad, men de spenderas bara i Beeline-butikerna för smartphones, tillbehör, kommunikation och andra varor. Standard kreditgräns - upp till 300 tusen rubel. Andelen per år, som den "äldre syster", är för stor - 28,9%.

Kortet låter dig öppna ett konto bara i rysk valuta. Så det är inte lönsamt att ta det till länder där det inte finns några dollar eller euro i omlopp, eftersom du kan gå in på en dubbelkonvertering, vilket medför extra kostnader. Den stora nackdelen är dyra kontantuttag: 4,9%, men inte mindre än 500 rubel åt gången.


5 FC Opening Travel Golden


Gynnsam försäkring på det "gyllene" kortet
Kreditgräns: upp till 300 tusen rubel
Betyg (2019): 4.6

Kortkategorin är Visa Gold med alla de fördelar som uppstår. Det finns till och med en fri försäkring för att resa utomlands till ett belopp av 35 tusen euro. Kortet kostar 2990 rubel per år. Jämfört med andra kreditkort är kreditgränsen för ett guldkort liten - endast 300 tusen rubel. Men priset är inte det värsta - från 18,9%

Nöjer priser för att använda kortet. Valutakonvertering är mer än lönsam - endast +1% till centralbanken. Det finns inga gränsöverskridande betalningar. Det finns en cashback, och den krediteras i form av poäng - de kan spenderas på alla flygbiljetter eller boka boende under en resa med bankens partners. Fast mängd - 3 rubel för varje 100 rubel eller 3%. Om du spenderar pengar på bankplatsen för resenärer, kommer istället för 3 rubel att debiteras 5.

Avtalsavgiften för ATM är 3,9%. Gränsen per månad vid kontantuttag är 300 tusen rubel. Du måste också betala för SMS-information - det kostar 59 rubel per månad.


4 Alfa Bank AlfaTravel Premium


Det största antalet privilegier
Kreditgräns: upp till 1 miljon rubel
Betyg (2019): 4.7

Dyrt premiumkort med motsvarande privilegier. Det är värt nöjet att 5000 per månad (premiumpaket med tjänster med ett gratis första kort), plus för själva plasten måste du betala 4,990 rubel per år. Förutom de vanliga bonusarna för kort av denna typ har mycket ytterligare - särskilt rabatter på taxibilar och biluthyrning, gratis internet och så vidare. Separat är det värt att markera Concierge-tjänsten: Banken kommer att tillhandahålla en personlig chef som utför personliga order. Intressant är kreditgränsen "för alla" 1 miljon. Och priset börjar vid 23,99% per år.

Du kan öppna kortet i valutan (dollar / euro / franc / pund). Återbetalningar från bankomater i andra länder gratis. Visa Signatur gör att du kan gå till flygplatsens VIP-zoner. Banken utfärdar utökad försäkring för kortinnehavaren och hans familj med ett försäkringsbelopp på upp till 150 tusen euro. Bonusprogrammet är utformat för personer som spenderar mycket pengar. Från 10 tusen rubelutgifter per månad cashback miles (som kan spenderas på biljetter eller hotell) för inköp kommer att vara 2%. Från 70 tusen - 3%. Och från 100 tusen - 5%. Dessutom, om du köper biljetter och bokar hotell på platsen på kortet, kommer återbetalningsbeloppet att öka upp till 11%.

Om du behöver byta valuta från rubel till dollar eller euro kommer förlusten på gränsöverskridande betalning att bli en extra 2,5%.Om du använder ett kort i en viss valuta i det land där det används kommer det ingen ytterligare provision.

3 Euroset Corn


Det bästa valuta för pengarna
Kreditgräns: upp till 300 tusen rubel.
Betyg (2019): 4.8

Card Corn MasterCard PayPass - ganska bra alternativ. Det har nästan inga nackdelar jämfört med de flesta andra resenärskort. Plast servas för 250 rubel per år och har nästan inga provisioner. Kortutgivare - RNKO "Betalningscenter". Eftersom organisationen inte är bank, är inte bidrag till det försäkrad. Kortet tillåter dig att få en kreditgräns på upp till 300 tusen rubel med en grace period på 55 dagar. Men räntan är hög - från 28,9% och över.

Det finns inga provisioner för gränsöverskridande överföringar. Omvandling av rubel till dollar eller euro - i takt med centralbankens, så du behöver inte betala för tjänster. Det är intressant att SMS informerar också kom i tjänst på kortet. Att ta ut pengar utan en provision kommer inte fungera - du måste betala minst 1% för dina egna medel. Och kredit är föremål för en stor andel - minst 4,9% (från 400 rubel). Bekvämt finns det en informativ internetbank med en mobilapplikation. Cashback är 1,5% för alla inköp. Om du ansluter alternativet "Dubbelförmån" kommer storleken att växa till 3%. Vid partners når avkastningen ibland 20%.

Det finns bara en nackdel - kortet kan bara ha ett rubelkonto. Därför är det bättre att inte ta det i ett land vars valuta skiljer sig från euron eller dollarn. För sådana situationer är kort med valutakonton och liknande villkor mer lämpliga. Och för enkla utflykter som bedöms av recensionerna passar koret perfekt.

2 Tinkoff platina


Maximal vinst i Ryssland och utomlands
Kreditgräns: upp till 300 tusen rubel
Betyg (2019): 4.8

Ett klassiskt Tinkoff Bank kreditkort är mycket fördelaktigt när du reser. Men det här är inte ett komplett "Platinum", men bara ett namn - det är baserat på MasterCard World. På bekostnad av en bra återbetalning kan du ta detta rubelkort med dig - förlusterna på valutaväxling blir minimala. Tjänsten kostar 590 rubel per år - med hänsyn till det faktum att det finns ett namn från "platina" på kortet, är kostnaden ganska acceptabel.

Bekvämt finns det en återbetalning för alla kategorier av varor - minst 1%. Och du kan också köpa varor från bankens specialerbjudanden - då går avkastningen från 3%. Inköp från partners kan höja kassaflödet upp till 30%. Det finns ingen gränsöverskridande betalning alls. Tinkoff använder sin egen valutakurs, som överstiger CBR-kursen med 2%.

Inte glad att anmälan av verksamheten kostar 59 rubel per månad. Om du tar ut pengar från en bankomat måste du betala 2,9% av beloppet plus 290 rubel på toppen - och det här är en minus. Men för ett sådant pris uppfyller "platina" -kortet helt och hållet förväntningarna.


1 Tinkoff All Airlines Black Edition


De bästa förutsättningarna på premiumkortet
Kreditgräns: upp till 2 miljoner rubel.
Betyg (2019): 4.9

Premium kort med mil program. Det kostar 1490 rubel per månad. Men du kan använda det gratis om du håller 3 miljoner i bankkonton eller spenderar minst 200 tusen rubel. Förutom de vanliga privilegierna för premium-kort (i synnerhet passagen i VIP-zonen två gånger i månaden), ger banken en personlig chef, concierge-tjänst, presentförsäkring av ägaren och hans familj för 100 tusen dollar vid resa. Kreditgränsen är enorm - upp till 2 miljoner rubel. Samtidigt är minimikursen ganska låg - endast 12%.

Kortet fungerar med bankens milprogram. Cashback debiteras för alla inköp. Det anses i form av miles - du kommer att få minst 1% avkastning på varje 100 rubel. Du kan få upp till 10% för att boka ett rum på hotell eller vandrarhem, samt hyra en bil och upp till 5% för biljetter. Vid partners kan storleken på kassa uppgå till upp till 30%. Du kan få pengar från bankomater gratis, men bara upp till 100 tusen rubel per månad. Allt fler är föremål för en provision på 2%. Jag är glad att du inte behöver betala för SMS-informationen.

Nackdelen kan anses vara frånvaro av andra valutor, med undantag för rubeln - när det används utomlands kommer det att behöva spendera pengar vid konvertering (värdepapper + 2%). På grund av kontantbetalningen kommer dock nästan hela skillnaden att täckas. I recensionerna säger många att kortet är lönsamt, även trots kursen.


Populär omröstning - vilket kreditkort är bäst för resor
Vi rösta!
Totalt antal röster: 3
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner