Topp 10 bookmakers

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa bookmakers för att göra spel online

1 maraton Den största evenemangslistan. Låg marginal
2 Fonbet Det största och äldsta nätverket i Ryssland. Lönsamma freebies
3 Betting League Pålitlig juridisk bookmaker. Vanliga kampanjer
4 1xbet Gynnsamma betalningsvillkor. Stort utbud av spel
5 Olympus Det största antalet positiva rekommendationer
6 Betfair Den bästa spelutbytet för proffs. 50 000 händelser per månad
7 Winline Bästa registreringsvillkor. Kumulativt lojalitetsprogram
8 Pari matchning Det bästa stödet. Utmärkt förutsättningar för viktade priser
9 Leon Höga odds på fotbollsevenemang. Det bästa valet för nybörjare
10 Betsiti Oöverbelastat gränssnitt. Problemfri betalning

En viktig hemlighet för långsiktig framgång i spelverksamheten vid sportspel är att välja ett pålitligt bookmakerkontor. Dess rykte beror på många faktorer: Tillgången till licenser som gör det möjligt att jobba lagligt i Ryssland och andra länder i världen, antalet evenemang som du kan satsa på, storleken på kommissionen, utbetalningsgraden etc. Det är svårt för en oförberedd spelare att förstå alla svårigheter utan att förlora flera hundra i skrupelfria webbplatser. Vi erbjuder att bekanta sig med betyget av de bästa, enligt vår åsikt, företag som har bevisat sig som högsta nivå online bookmakers.

Topp 10 bästa bookmakers för att göra spel online

10 Betsiti


Oöverbelastat gränssnitt. Problemfri betalning
Deposition: från 10 gnidning. Bonus: 50% av den första påfyllningen
Betyg (2019): 4.0

Omfattande juridisk information presenteras på Betcitys hemsida, företaget har licens från Federal Tax Service i Ryssland, ses inte på någon svart lista och är välförtjänt betraktad som en pålitlig satsningsoperatör. Det accepterar spel på sport både online och på någon av de 150 markpunkterna. Om än inte den viktigaste, men en viktig fördel med portalen är ett enkelt webbgränssnitt som gör det möjligt att nästan omedelbart hitta och sätta på önskad position. Du kan registrera dig utan att gå hem. Insättningar krediteras omedelbart, vilket också bidrar till snabba satsningsprocessen. I linjen presenteras mer än 20 sorters sporter med stor variation av en lista.

 

Utan tvekan kan Betsiti ta en högre plats i betyget, men dess rykte är bortskämd genom recensioner av avkastning vid vinnande priser och en maximal gräns på 10 rubel, medan den inte svarar på alla överklaganden i tid. Men till förmån för bookmakeren säger det faktum att spelare utan problem dra tillbaka sina tjänade och vann pengar. Odds är inte bäst, men de flesta är nöjda, särskilt i jämförelse med andra kontor. Sammanfattningsvis är företaget, även om det finns mycket att utveckla, men för framgångsrik online-satsning är det ganska lämpligt.


9 Leon


Höga odds på fotbollsevenemang. Det bästa valet för nybörjare
Deposition: från 10 gnidning. Bonus: 100% av den första påfyllningen
Betyg (2019): 4.1

På bookmakermarknaden har kontoret "Leon" varit närvarande nyligen, sedan 2011, men lyckades få ett rykte som en bättre service för dem som just börjat spela sportspel. Professionella, som bedömer genom sina recensioner, anser att den presenterade linjen är genomsnittlig (även om fotboll inte berör detta) och oddsen är låga, men de noterar beräkningshastigheten, bekväm placering av satsningar via smartphones och problemfri uttag av vunna medel. Förutom kontantbonusar finns det motiverande priser - möjlighet att vinna en T-shirt, boll eller kalender som är autograferad av en idrottare som är känd över hela världen.

 

I allmänhet, även efter en lång period av användning, lämnar bookmakern ett positivt intryck på spelarna. Verifieringsproceduren kan orsaka problem, även om det sker online, men det kräver mycket dokument som bekräftar identiteten.Vi hittade inte klagomål om återkallingsproblem, lurar inte på bonusar, det är lätt att satsa på ett evenemang, skrivbordsapplikationer fungerar perfekt, utan buggar och frysar - vi tycker att Leon vann sin plats i topp tio av de mest pålitliga bookmakarna i Ryssland.

8 Pari matchning


Det bästa stödet. Utmärkt förutsättningar för viktade priser
Deposition: från 1 gnidning. Bonus: 100% av den första påfyllningen
Betyg (2019): 4.2

När det gäller hundratals och tusentals är live-feedback från bookmaker för en spelare i en nödsituation av största vikt. Tydligen förstår Pari Match det här bra, eftersom det har skapat en av de bästa supporttjänsterna för sina kunder. Du kan kontakta en företrädare för företaget via någon kanal - post, chatt, samtal, medan överklagandet är nästan omedelbart svar. Standardtjänsten går inte efter: acceptansen av priserna stängs inte för tidigt, det finns "maximala hastigheter" tillgängliga för alla matcher, många intressanta erbjudanden erbjuds, det finns välkomstbonuser, insättningsdubbling, försäkringar, tävlingar för prognoser etc.

 

Vad som är viktigare, försökte bookmakern skapa optimala förutsättningar för att fatta välgrundade beslut: en stor lista med videoutsändningar, en resultatavdelning med infographics och statistik gör att du kan analysera situationen och omedelbart satsa. Ja, det finns också en negativ kommentar, men vi fick intrycket att det kommer från nybörjare som inte förstod reglerna. Förresten, ett annat plus i portens spargris är en enkel och tydlig beskrivning av reglerna, vilket indikerar viktiga punkter i de första positionerna.


7 Winline


Bästa registreringsvillkor. Kumulativt lojalitetsprogram
Deposition: från 500 gnid. Bonus: från 200 rubel.
Betyg (2019): 4.2

På det internationella utställningsforumet Russian Gaming Week vann bokmästaren Vinline två gånger - Årets bästa produkt "i 2015 och 2016. Företaget är verksamt inom Ryska federationens rättsliga område, har licens, går in i en självreglerande organisation (SRO) av bookmakare, genomför alla bosättningar med spelarna genom ett oberoende TsUPIS-center och garanterar sålunda alla spelare utan undantag ett tillförlitligt och rättvist spel. Webbplatsen erbjuder att fylla i kontot i rubel via bank- och elektroniska betalningstjänster, liksom via mobiloperatörer, medan återkallelsen utförs endast via betalningssystem.

 

I mållinjen (det vill säga en lista över erbjudanden för vadslagning) presenteras cirka 20 sporter med ett varierat urval av turneringar och mästerskap. Minimibudet är 50 rubel. En bra funktion är samtidig visning av två videosändningar samtidigt. För att delta i spelet måste du spendera några minuter på registrering och bli testad - ett stort plus att det är tillåtet att göra det via en länk via populära snabbmeddelanden. Varje kund blir automatiskt medlem av lojalitetsprogrammet, där de får bonusar för varje satsning. I bookmakerns recensioner kallar de honom en av de mest lojala och frågar bara att höja sina odds lite.

6 Betfair


Den bästa spelutbytet för proffs. 50 000 händelser per månad
Deposition: från 10 USD. Bonus: 0
Betyg (2019): 4.3

Den internationella organisationen Betfair erbjuder sportspel på principen om ett bookmakerkontor eller vadslagningsutbyte. Alternativet innebär att satsa mellan spelarna själva, så det finns ingen marginal här. Begränsande satsningar och maximala vinster övas inte, och utbytet används aktivt av vadslagningspersonal. Företaget har funnits runt om i världen sedan 1999, har spelcertifikat i 8 länder i världen, får praktiskt taget inga klagomål om sin verksamhet, vilket har fått rykte som en lojal och pålitlig plattform för proffsen.

 

På börsen och på bookmakeren en bred linje och målning är oddsen över genomsnittet. "Betfire" erbjuder också en omfattande lista med tjänster - kasinon, spelautomater, virtuell sportspel, poker etc. Det finns inga välkomstbonusar, men spelare kan delta i tävlingar och få tillbaka pengar på vissa villkor. Tjänsten ger en ryskspråkig version av webbplatsen, men i Ryssland är den blockerad på grund av bolagets olagliga ställning.Tekniskt stöd via telefon är därför endast tillgängligt på engelska, medan på ryska kan du skriva ett e-postmeddelande - enligt recensioner måste svaret vänta 1-2 dagar.


5 Olympus


Det största antalet positiva rekommendationer
Deposition: från 100 gnidning. Bonus: 10%
Betyg (2019): 4.4

En klar uppfattning om hur pålitlig bokmästaren är kan erhållas från recensionerna. När det gäller Olimp är ett användarbetyg baserat på 200 betyg 3,8 poäng och anses vara ganska högt för alla kriterier. I synnerhet talar spelarna positivt om det skickligt organiserade gränssnittet, den omfattande väggmålningen av prematchen och den levande (upp till 800 val för toppevenemang), den acceptabla marginalen - 5% och 10% i genomsnitt. Med kvittot av vunna medel finns inga betydande problem, du kan dra tillbaka via de vanliga betalningssystemen och till de flesta mobiloperatörernas konto. Kommission för återkallelse från bokmästarens kontor är frånvarande, men på begäran av Rysslands skattelagstiftning måste den hålla en skatt på 13% av den vunna beloppet.

 

Efter att ha studerat sajten och listan med kommentarer kan man dra slutsatser: att acceptera satsningar sker snabbt och utan att ändra storleken på kef, syndar företaget inte med orimliga påföljder som att sänka maxima och returnera vinnande satsningar och det beräknar spel med felaktigt förhållande på marknadsindikatorer. Det finns inbyggda program för Android och iOS, men vissa användare är missnöjda med användbarheten. I allmänhet verkar denna bookmaker vara en pålitlig deltagare på spelmarknaden med en samvetsgränsande inställning till de konton som skapats på sin plattform.


4 1xbet


Gynnsamma betalningsvillkor. Stort utbud av spel
Deposition: från 50 rubel, 1 USD eller 1 EUR. Bonus: 100% av den första påfyllningen
Betyg (2019): 4.5

En av världens största bookmaker 1xbet accepterar satsningar både online och genom ett omfattande nätverk av 750 mottagningsplatser som fungerar i hela Ryssland. Dessutom fungerar dess anläggningar framgångsrikt i mer än 50 länder - hela listan presenteras på den officiella hemsidan. Faktumet av nästan 12 år av framgångsrik existens av företaget visar att det är ett "långspel" varumärke. Hon sponsrar lag och stora sportevenemang, investerar stora resurser i utvecklingen av e-sport, samarbetar med idrottare i världsklass. Så blev den berömda fotbollsspelen Andre Pirlo, som utsågs till världens bästa mittfältare, ambassadör i 2018.

 

Men recensioner av tjänsten är ganska motsägelsefulla. Å ena sidan tvivlar vissa spelare på bookmakerns rykte eftersom han inte är en TsUPIS och juridiskt anses vara olaglig på Ryska federationens territorium. Andra spelare är bland de mest lovande när det gäller resultat. De gillar enkla registreringsförhållanden, den bredaste satsningen på satsningar, ett universellt gränssnitt med möjligheten att anpassa, hög teknisk support. Oöverträffade villkor för insättningsuppfyllning (mer än 180 metoder) och uttag av vunna medel (mer än 100 metoder) tillhandahålls, bonusar erbjuds aktivt - välkommen, födelsedag, applikationsinstallation etc.

3 Betting League


Pålitlig juridisk bookmaker. Vanliga kampanjer
Deposition: från 10 gnidning. Bonus: 3x555 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Bookmaker kontor "League of Stakes" är känt som en partner till de största idrottsorganisationerna i Ryssland. En fast ålder (registrerad 2007), närvaro av en officiell licens, en samvetsgränsande inställning till betalningar och ett gott rykte i spelgemenskapen indikerar en hög pålitlighet hos bookmakern. Både nybörjare och proffs tillgriper sina tjänster. Nybörjare som har registrerat och godkänt identifiering erbjuds freebet (bonus) på 555 rubel, vilket vid två icke-spelade satsningar laddas om två gånger. Bettors, självförtroende och redo att göra en miljon satsning, få en mycket mer allvarlig bonus - 10 000 rubel.

 

Andra positiva aspekter av ligan är i enkelhet och bekvämlighet av gränssnittet i ett personligt konto, acceptabelt (inte sämre och inte bättre än andra bookmakers) nivåer, hög (upp till 6 timmar) utbetalningsfrekvens till ett bankkort, kompetent supporttjänst för dygnet runt lösa nödsituationer via chatt, e-post eller telefonsamtal. Det är möjligt att tillskriva relativa nackdelar endast behovet av identifiering genom ett personligt besök hos mottagarcentralen (PPP) - regelbunden elektronisk registrering är inte tillräcklig. Företaget arbetar emellertid med att utöka fakultetsnätet och lovar att inom den närmaste framtiden kommer det att finnas andra möjligheter att verifiera identitet.

2 Fonbet


Det största och äldsta nätverket i Ryssland. Lönsamma freebies
Deposition: från 100 gnidning. Bonus: 100% av den första insatsen
Betyg (2019): 4.7

I Moskva uppträdde den första sportbettingcentralen, Fonbet, 1994, och idag är listan över fakulteter nummer mer än 1000 poäng över hela landet, vilket är en absolut ledning. Det är inte förvånande att bokmakaren värderar sitt rykte och ständigt förbättrar sin egen tjänst. Sedan 2014 kan företagets kunder tillgripa användningen av vadslagningsterminaler och få tillgång till eget konto utan att vänta i köen. Dessutom kan du satsa genom en bekväm applikation för iOS, macOS och Android. Nybörjare bör titta på aktierna - det erbjuds ofta fasta bonusar och freebies för vanlig registrering eller genomförande av enkla uppgifter.

 

Att döma av de många recensionerna betalas vinsterna i rätt tid utan att eliminera oddsen, frysar och buggar. Det finns några klagomål till supporttjänsten, säger de, länge svarar eller svarar inte med vanliga svar. De klagomål vi märkte var dock nöjda av företaget och drogs därefter tillbaka med motsvarande uppskrivning. Det finns all anledning att betrakta denna bookmaker en pålitlig och juridisk organisation med stor potential för nybörjare och erfarna spelare.


1 maraton


Den största evenemangslistan. Låg marginal
Deposition: från 100 gnidning. Bonus: baserat på aktuella program
Betyg (2019): 4.8

Praktiskt taget i alla betyg, "Marathon" konsekvent upptar höga positioner med en rating på 4 på en 5-punkts skala. Bland de positiva sidorna kallas ett stort antal evenemang i olika sporter och eSports. Dessutom gör bokmästaren dig möjlighet att satsa på kulturella och politiska show, schackturneringar, hundraser etc. Det finns olika alternativ för utveckling, många satsningskombinationer, satsningar på statistik och konkurrenter. Samtidigt anses marginalen, det vill säga nettobetalningen på spelportalen, anses vara en av de mest lojala mot spelarna: i genomsnitt 2,5% i prematch och 8% i en live-line (för fotboll). Det var sant att den senaste andelen började sakta öka.

 

En annan egenskap hos bookmakeren är att acceptera spel bara online - företaget för närvarande nästan inte utvecklar ett nätverk av markpunkter. Registrering och verifikation av den person som krävs för uttag av pengar, förekommer också på Internet och enligt recensioner, 15-20 minuter (förutsatt att det finns en registrerad KIWI plånbok). Tjänsten erbjuder inte välkomna bonusar, men det har ett unikt lojalitetsprogram. Det tar hänsyn till alla sportspel på högst 500 rubel, varefter poäng läggs till som kan användas för att fylla på spelkontot, få rätt till en gratis satsning eller delta i en särskild kampanj.


Populär omröstning - vilken bookmaker är bäst
Vi rösta!
Totalt antal röster: 1
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner