Top 10 Protein Bars

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa Protein Bars

1 Weider 40% Low Carb 50g Bästa kvalitet. Unik sammansättning. Exceptionell smak
2 VP Laboratory High Protein Fitness 50g Hög effektivitet. Lågt socker
3 O12 wafer 65g Unika Waffle Bars
4 SCHWARZ Protein 33% 50g Rik och fyllig smak utan socker
5 BombBar Natural Bar + Vitamin C 60g Det bästa förhållandet "priskvalitet"
6 IRONMAN Protein Bar med kollagen 50g Innehåller kollagen
7 Base Bar 60g Bra komposition
8 Champ! Protein Bar 45g Den mest populära hemmamarknaden
9 LadyFitness Slim Bar 35g Bästa pris
10 BODYBAR Protein 22% 50g Original smak

Idag är det väldigt modernt att sitta på olika dieter och spela sport och gradvis vända kroppen till ett konstverk. Dessutom glöm inte den rätta kosten, som 80% av framgången beror på. Många professionella idrottare och sportfans med erfarenhet vet hur viktigt detta är. Förutom huvudmåltiderna bör du inte glömma mellanmål, som å ena sidan hjälper till att gå hela dagen, och å andra sidan är de väldigt farliga, för då vill du äta något förbjudet och gott. För detta ändamål uppfanns och utvecklades proteinstänger - en utmärkt ersättare för desserter och en ventil för sötsaker.

De innehåller antingen en eller flera typer av protein, vitamintillskott och ibland fettbrännare. Oftast är de täckta med choklad eller yoghurtglasyr och har olika smaker: från "mutter" och "choklad" till "tiramisu" och "blåbärspai". Det är bekvämt att ta med dig till träningen, på vägen eller till kontoret för att tillfredsställa känslan av hunger. På grund av det höga proteininnehållet kvarstår känslan av fullhet under lång tid. Nedan är en ranking av de bästa proteinstängerna, vilket hjälper till att snabbt navigera i världen av hälsosamma mellanmål.

Topp 10 bästa Protein Bars

10 BODYBAR Protein 22% 50g


Original smak
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 89 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Barer, i jämförelse med andra, innehåller en liten mängd protein, men det räcker för dem som är involverade i amatörsporter. Liksom många lågkostnadsalternativ domineras kompositionen av mjölk och vassleprotein, som var mycket renade. Täckt med en remsa av mörk choklad, som rekommenderas att använda guru av sportnäring. Få tillverkare kan skryta med en högkvalitativ glasyr, så alla chokladälskare kommer att tycka om Bodibar.

Sortimentet av smaker är lågt, men original: nötter, körsbär, creme brulee och torkade aprikoser med honung. Proteinstänger med körsbär är mycket populära bland sportfansare. De firar den harmoniska kombinationen av körsbär och mörk choklad. När du biter kan du märka den lite våta strukturen på fyllningen, vilket förenklar användningen av mellanmål - jag vill inte tvätta omedelbart. Det kan inte sägas att varumärkets produkter är sockerfria, eftersom de liknar vanligt smak att smaka, men trots det innehåller de en liten mängd kalorier. I allmänhet är ett bra alternativ för dem som inte kan dela med godis.


9 LadyFitness Slim Bar 35g


Bästa pris
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 47 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Redan i namnet är det tydligt att proteinstänger är utformade för kvinnor som är förtjusta i sport och försöker få ett bra resultat. Låg vikt och lågt pris kommer att hjälpa till att passa ett mellanmål även i den lägsta kalori dietten. Tillverkaren rekommenderar att man använder dem ett par gånger om dagen som mellanmål. Innan du tränar kan du äta den på en timme eller en halvtimme efter. Något mer än 300 mg L-karnitin hjälper till att bekämpa fettinnehåll, 14 procent av proteinet kommer att mätta kroppen och vitaminkomplexet i kompositionen kommer att stödja den övergripande tonen.

Smakslinjen är liten, den består av tre typer av barer, vilka idrottare redan älskar: majs, russin, banan.De har alla en bra komposition med en minsta mängd socker. Naturliga smakämnen, så ätbara band har inte lukten av "kemi" och en obehaglig eftersmak. Strukturen är tät, de kan ätas både oberoende, med te eller kaffe, de håller inte fast i tänderna och tygar lätt. Detta är ett utmärkt alternativ för ett hälsosamt mellanmål. Den enda nackdelen som märktes är en ganska stor mängd kolhydrater, så du bör inte få bäras av dem på kvällen.

8 Champ! Protein Bar 45g


Den mest populära hemmamarknaden
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 65 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Proteinstången från det populära varumärket Leovit har länge tjänat erkännande av sportfans. Många använder dem som ett användbart ersättare för godis. Denna remsa innehåller 17% protein och L-karnitin, vilket hjälper till att bekämpa överflödigt fett. Tillverkaren använder endast en typ av protein - soja, vilket gör att du kan ange ett lågt pris. Till skillnad från andra användbara sötsaker innehåller detta socker, huvudsakligen innehållet i glasyren. Vitaminkomplexet, som ingår i, är en liten fördel. Det hjälper till att hålla kroppen i gott skick.

Karamellstången smakar som Marschoklad är i stor efterfrågan, men konsistensen är mycket tätare och den är torrare. Snack hjälper till att diversifiera vilken rätt diet som helst, men du får inte bli borttagen. Sockerhalten ifrågasätter de absoluta fördelarna med den glaserade remsan. I allmänhet kommer det att vara ett utmärkt kalorieutbyte för sötsaker, vilket noteras av många köpare. Ett bra pris är den största fördelen med varumärket.


7 Base Bar 60g


Bra komposition
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 76 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Helt en budgetversion av proteinstängerna erbjuder en inhemsk tillverkare. Basen är vassle och mjölkprotein, vilket bidrar till att upprätthålla gott humör och inte känna hunger i flera timmar. För att göra baren mer användbar och näringsrik, tillsatte tillverkaren flera vitaminer och mineraler som har en positiv effekt på kroppens tillstånd. Cellulosa och prebiotika i kompositionen är ansvariga för bekväma matsmältning och god metabolism. Snacks kommer att inneha en viktig plats inte bara i idrottarens diet utan också för någon som försöker göra en fullvärdig meny och övervakar sin hälsa.

Mängden smak är mycket ovanligt, så alla är definitivt värda att försöka. Köparna noterar att remsor från Base Bar är söta nog, men inte cloying. De kommer att vara ett bra kaloriblandare för efterrätt (en servering innehåller inte mer än 250 kcal) eller kommer att göra ett utmärkt hälsosamt mellanmål. Det viktigaste kännetecknet för snacks är vikt. Många remsor utfärdas på 50g, och dessa - 60g. Med ett så attraktivt pris- och kvalitetssammansättning av produkten är detta alternativ mellanmål ett av de bästa.

6 IRONMAN Protein Bar med kollagen 50g


Innehåller kollagen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 53 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Få människor tänker på rollen av kollagen i mänskligt liv. Ändå spelar den en viktig roll i tävlingen för vacker och hälsosam hud och är också ansvarig för den höga slitstyrkan hos leder och ledband som gillar att misslyckas vid det mest oupphörliga ögonblicket. Den ryska tillverkaren har släppt en riktig "trollsticka" för idrottare - en proteinstång med kollagen. Vi kan säga att detta är ett genombrott i sportbranschen. Det höga innehållet av högvärdigt vassleprotein, kollagen och den omhärdade inskriften "utan socker" gör barerna bäst.

De rekommenderas som ett användbart komplement till kosten under högintensiva träningspass, men innan du använder dem måste du samordna det med din läkare. Det är bäst att äta två remsor om dagen, glöm inte att ta hänsyn till idrottarnas parametrar och beräkna dosen korrekt. De ska användas under en månad, ta sedan en kort paus i antal veckor. Följande rekommendationer från experter hjälper till att uppnå höga sportresultat och erövra nya horisonter.


5 BombBar Natural Bar + Vitamin C 60g


Det bästa förhållandet "priskvalitet"
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 98 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Kanske är den mest kända användbara remsan BombBar. Ett mycket brett utbud av produkter, enkel åtkomlighet och ett idealiskt förhållande mellan pris och kvalitet kombineras i dem. Vassleprotein och kasein dominerar totalt 40%, vilket är ganska mycket. Kaloristängerna är mycket låga och vikten är stor, det ger dem en annan fördel jämfört med liknande produkter. De är producerade utan yoghurt eller chokladis, vid första anblicken ser de ut som nougat, därför är de idealiska för användning i varmt väder när isingen tenderar att smälta.

Den mest populära smaken av mellanmål bland idrottare är "chokladhasselnötter". Den innehåller hela nötter, och med choklad är allt detta en utmärkt duett. De är inte söta, måttligt söta. Vissa säger att snacks från BombBar ger en svagt pulveraktig smak, och oftast är det märkbart i fruktstänger. Ett brett utbud ger dig möjlighet att hitta den som mest glädjer. Användbara remsor av märket kan kallas bäst för en utmärkt komposition, snabb mättnad och låg kostnad.


4 SCHWARZ Protein 33% 50g


Rik och fyllig smak utan socker
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 91 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Bra barer produceras av inhemska producenter. Ett stort utbud av ovanliga smaker kommer att glädja alla, till och med en mycket sofistikerad idrottare. En ganska enkel komposition utan tillsats av "skadliga" komponenter kommer att vara ett utmärkt komplement till grunddieten. Det kan användas antingen före det energiintensiva träningspasset eller efter. Det kommer att hjälpa till att återhämta sig och ha en positiv effekt på muskelmassan. Speciella prebiotika som utgör kompositionen kommer att säkerställa god matfördelning, vilket innebär att de kommer att förbättra metabolism, vilket spelar en viktig roll i loppet för en vacker kropp.

Proteinstänger utan socker, men med högkvalitativt sötningsmedel, så att kaloriinnehållet i en remsa endast är 150g. Naturliga bitar av bär, frukter och nötter gör smaken rik och rik. Tack vare Schwarz är sportnäring inte längre smaklös, även om många konsumenter är vana vid att hitta dessa mellanmål för söta. I allmänhet är detta ett bra alternativ för söta tänder, vilket är svårt att överge dessert. Baren blir det mest bra och användbara alternativet till det. Den enda nackdelen är det höga priset, men smaken är lätt kompenserad.

3 O12 wafer 65g


Unika Waffle Bars
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 130 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den unika proteinbaren erbjuder O12. Hans singularitet ligger i det faktum att han är en våffel. Ingen tillverkare producerar sportnäring av den här typen, så det är redan värt att försöka. Kriskt hälsosamt mellanmål är tillgängligt med olika smaker, varav det bara finns fem: tre av dem med tillsats av nötter och två med bär. Mycket populär remsa med hasselnötter och choklad. Barer av varumärket är gjorda utan socker, som sötningsmedel använde stevia, känd för sina fördelaktiga egenskaper och betraktas som en "supermat".

Snygg förpackning lockar omedelbart köpare uppmärksamhet, så det kan inte lämnas obemärkt. Produktens sammansättning är skrivet på etiketten, tillverkaren kan lita på, den använder endast naturprodukter, tack vare vilka hälsosamma mellanmål som inte har en "kemo" smak och en obehaglig smak. De kan användas när som helst och använder som mellanmål. De kombineras perfekt med kaffe eller te, vilket gör att du får en mycket kort paus i en trevlig ritual. Waferstänger som innehåller protein kommer att vara den bästa ingrediensen i ett recept på en hälsosam, vacker kropp.

2 VP Laboratory High Protein Fitness 50g


Hög effektivitet. Lågt socker
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 113 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Proteinstavar är kända för nästan alla som är involverade i sporten, oavsett om de är professionella eller amatörer. En sådan ätbar remsa består av ett multikomponentprotein, som ligger till grund för muskelväxt och utveckling. Fasta barer innehåller bara 1 g socker, så att smaken är trevligare, men inte avstörande. Tillverkaren erbjuder flera alternativ (banan, jordgubb och choklad), som representerar klassikerna av sportnäring. I kompositionen finns också en stor mängd fibrer, en positiv effekt på ämnesomsättningen och kroppens tillstånd som helhet.

Du bör inte ersätta huvudmåltiderna med proteinstänger, de är bara en extra energikälla, så att du inte kan överdriva och inte bli involverad i mellanmål, och även minska krävningar för sötsaker. Varje portion (50g) innehåller ca 180 kcal, så det passar perfekt i dagskursen och förlorar vikt och blir viktigare. Snacks av varumärket är täckta med ett tunt lager av chokladbeläggning. Konsistensen av den klibbiga, på grund av vad de kan hålla sig till tänderna. Bedömning av recensionerna är chokladbaren det bästa i smak, eftersom den har minst uttalad "chymotisk" smak.


1 Weider 40% Low Carb 50g


Bästa kvalitet. Unik sammansättning. Exceptionell smak
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 125 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Tyska barer vann kärleken till idrottare runt om i världen. De innehåller flera typer av protein (mjölk, soja, kollagen), vilket gör deras komposition unik. Mjölkprotein gör det möjligt för kroppen att jämnt få energi under hela dagen, vilket undviker vassa sockersjuka i kroppen. Sojaprotein hjälper till att skapa en vacker muskulär lättnad som lockar en mångfald av utseende och framkallar en känsla av avund. Kollagenprotein är ansvarig för hälsosamma leder och hud. En portion (50g) ersätter lätt en proteinskaka. Du behöver inte längre röra med disken och sträva efter att få önskad konsistens, spendera mycket tid.

Liksom många andra proteinremsor är de sockerfria, men med högkvalitativa sockersubstitut i icke-beroendeframkallande kompositioner. Smaksstången är ganska trivial, men det är speciellt värt att notera baren med smaken av strachitella, vilket sällan finns i andra märken. Bedömning av recensioner av köpare, det mest liknar marsipan. Inte sugary, men samtidigt ljus smak, kommer att tilltala många. Den täta konsistensen, ett tunt lager av glasyr och en trevlig arom gör dessa remsor till en av de bästa.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av proteinstänger?
Vi rösta!
Totalt röstat: 21
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Renata
  Enligt recensioner hittade jag effektiva proteinstänger för viktminskning. De är många olika typer och märken, jag har från Vitateca. De minskar aptit och hjälper till att klara av känslan av hunger under lång tid. Jag äter dem en gång på eftermiddagen. Det är verkligen vill ha mindre, men regelbundet och vill inte. Jag håller en liten diet och försöker att äta mer grönsaker och frukter. Men dessa mirakelstänger hjälpte mig att uppnå bra resultat. Utan dem hade jag inte gjort det.

betyg

Hur man väljer

recensioner