Topp 10 bränslekort

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa bränslekorten för individer

1 Lukoil Uralsib (Lukoil) Rabatter utanför Lukoil bensinstation
2 Rosselkhozbank-Rosneft (Rosneft) Mångfacetterat lojalitetsprogram
3 Autodrive Platinum (Gazpromneft) Omedelbart två bonusprogram
4 Bränslekort (Neste) De bästa förutsättningarna för tilläggstjänster
5 Rabattkort (Tatneft) Två alternativ för kort för individer. Den bästa summan av rabatter på bränsle

De bästa bränslekorten för juridiska personer

1 Shell Card (Shell) Det bästa nätverket av bensinstationer i CIS och Europa
2 Terrängfordon Online (bensin Plus) Stora besparingar på bensin
3 United (Masters) Flera rapporteringskanaler
4 Bränslekort (TransCard) Bekväm mobilapplikation för förare
5 BP + Aral (BP Plus) Den mest lönsamma lösningen för lastaffären

Bränslekort är ett praktiskt verktyg för både en kund (person eller företag) och en bensinstation. Den första tar emot ett betalningsinstrument med vissa bonusar och förmågan att hantera utgifter, och den andra - en lojal kund som är knuten till ett visst bensinstationsnät (eller flera partnernät) med ett kort. Eftersom bränsleplasten tillåter dig att få vissa privilegier, är det värt att köpa det till alla som aktivt använder bilen och vill få åtminstone några bonusar från den. Om du inte använder specifika bensinstationer, så ringer du sällan till "främlingar".

Bränslekort är först och främst avsedda för affärer, därför har de särskilda fördelar för det. Men individer kan också hitta en massa fördelar med speciella bank- och rabattkort i ytterligare rabatter och bonusar som kan spenderas hos partners och bensinstationer. För att göra det enklare att välja, erbjuder vi dig en utvärdering av de bästa bränslekorten för privatpersoner och juridiska personer. Vi valde de mest praktiska alternativen för kundrecensioner och möjligheterna för själva plasten.

De bästa bränslekorten för individer

Speciella kort för individer antar inte avancerad funktionalitet, som plast för företag. Deras huvuduppgift är att göra bränsle mer lönsamt i ett visst nätverk av bensinstationer. För detta ändamål används olika bonusprogram, för punkter där en vanlig bilist kan få rabatt på varor och bränsle. Vissa kort har ytterligare funktioner och bekvämligheter, men första saker först.

5 Rabattkort (Tatneft)


Två alternativ för kort för individer. Den bästa summan av rabatter på bränsle
Betyg (2019): 4.5

Tatneft erbjuder individer att köpa ett speciellt rabattkort. Det ger en liten men trevlig rabatt när man köper olje- och gasprodukter för tankning av en bil. Kortet är inte personligt, det har inget personligt konto eller några ackumulerande bonusar. Bara en bit plast, som kan köpas på bensinstationen (emissionspris - från 190 till 220 rubel, beroende på region). Rabatten är 12 år, då måste du byta.

På kortet kan du få rabatt på petroleumprodukter i mängden 1,5%. Gasprodukter har en något större rabatt - 3%. Bedömning av kortköparnas åsikter, i vissa regioner kan förmånsbeloppet variera uppåt eller nedåt. Tatneft håller ibland kampanjer och distribuerar ytterligare rabatter. Men sådana händelser beror också på regionen.

Om du vill kan du köpa ett helt bränslekort. Det låter dig fylla på kontot för ett visst belopp och betala det, även vid automatiserade bensinstationer. Det innebär att du kan minska kontakten med bensinstationens personal till ett minimum genom att själv betala för bränsle. Ett sådant kort är värt 150 rubel, och det har kontaktlös betalning.


4 Bränslekort (Neste)


De bästa förutsättningarna för tilläggstjänster
Betyg (2019): 4.6

Neste bränslekort för individer är en speciell plast som inte fungerar på en bonus, utan på ett rabattsystem. Det här är mycket lönsamt, eftersom du inte behöver spara poäng och sedan skriva ut dem för bränsle eller varor.Du kommer alltid att känna till fördelarna från varje tankning. Du kan köpa ett Neste bränslekort på nätverket eller på någon annan bensinstation än Express. Det är nödvändigt att betala med ett kort efter att ha fyllt på det. Kostnaden för tillverkning av plast - 150 rubel. Dessutom måste du lägga på 2000 rubel så att du skulle ha något att betala när du köper varor eller tjänster.

Kortet erbjuder en rabatt på 50 kopecks för varje liter bränsle vid bensinstationer. Men det här är inte allt - när man köper varor i butiker och produkter på ett café ges 10% rabatt. Och om du väljer att använda en biltvätt eller en dammsugare, får du en fördel med 15%. Så det är fördelaktigt för dem som ofta använder extra tjänster på bensinstationer. En liten rabatt på bränsle är bara en bra bonus.

Neste bränslekort gör det också möjligt att tanka till full tank vid automatiska bensinstationer. Dessutom kan Neste-kortinnehavaren delta i kampanjer, få extra rabatter och bonusar samt specialerbjudanden.

3 Autodrive Platinum (Gazpromneft)


Omedelbart två bonusprogram
Betyg (2019): 4.7

Bankkort "platin" -nivå med motsvarande pris och privilegier. Delta i två bonusprogram på en gång: Gazprombank-Gazpromneft och Us on the Way på den icke-reducerade Platinum-nivån. Kortet kostar 349 rubel per månad (4188 rubel per år) om du inte uppfyller villkoren för gratis underhåll (balansen är 200 tusen rubel eller 100 tusen och inköp för 35 tusen per månad eller lönebelopp på 100 tusen per kort och inköp för 35 tusen per månad).

För att delta i programmet "Gazprombank-Gazpromneft" måste du spendera 20 tusen rubel per månad för olika inköp på kortet. Och då kan du få 10% av varje inköp på bensinstationen Gazpromneft (men inte mer än 500 poäng per månad). För vanliga inköp kan du få 1 poäng för varje 100 rubel tillbringade (högst 2500 poäng per månad). Enligt recensioner kan aktiva användningar av bilbonuserna öka fördelarna med att använda kortet.

Programmet "Vi är på väg" är anslutet efter det första inköpet för minst 100 rubel på kortet i nätverket av bensinstationer Gazpromneft. Den har en standard platinastatus som standard, och för varje liter du köper får du bonusar. Olika bonusar tillhandahålls för olika typer av bränsle: 92 bensin och diesel kommer att ge 0,7 bonus. FB-95, AI-98 och LPG kommer att ge 1,5 poäng. G-95 och G-98 - 2 bonus. Och G-100 ger omedelbart 3 poäng.

2 Rosselkhozbank-Rosneft (Rosneft)


Mångfacetterat lojalitetsprogram
Betyg (2019): 4.8

Rosselkhozbank-Rosneft-bankkortet gör att du kan gå med i Rosneft-lojalitetsprogrammet och köpa bränsle och tjänster till en anständig rabatt. Till skillnad från konventionella bränsleskort (som kan utfärdas direkt vid en bensinstation och få poäng för att köpa bränsle) kan du med kreditkort samla bonusar för inköp. Och inte bara för inköp av bensin eller andra bränslen vid bensinstationer.

Det är trevligt att du kan få en karta över omedelbar frisättning utan att vänta på utformningen av den vanliga plasten. Eller bara vänta lite och få ett personligt bankbränslekort. Båda kostar 900 rubel per år. Köp av kortet kopplar användaren till familjejobs lojalitetsprogram. Under det här programmet får användarna poäng för inköp och kan spendera dem på att betala för varor, tjänster och bränsle hos Rosneft och TNK bensinstationer. Även byta Aeroflot Bonus miles och flyga på semester till rabatterat pris.

Cashback är liten - för varje 100 rubel som används i vanliga butiker, kommer banken att returnera 1 poäng. Om du spenderar pengar i bensinstationerna "Rosneft" och "TNK", kommer avkastningen att vara 5 poäng. För den första kortoperationen över 1000 rubel, kommer jordbruksbanken att ge 300 bonuspoäng under de första två månaderna.


1 Lukoil Uralsib (Lukoil)


Rabatter utanför Lukoil bensinstation
Betyg (2019): 4.9

Ett annat bankkort för individer, som syftar till kontinuerlig användning. Du kan säga det mest lönsamma av alla. Betalkort "Lukoil" utfärdas av Uralsib Bank. Det kostar 699 rubel per år av service. Kortet är standard, det sticker inte ut med någonting - den vanliga Visa Classic.Inget trick, baserat på recensionerna, behöver inte vänta.

För varje inköp, kommer poängen att returneras till ägaren - en för varje 75 rubel som tillbringas i alla butiker. Om du betalar i bensinstationens nätverk "Lukoil", kommer 1 poäng att returneras för varje 50 rubel som används. Du kan spendera ackumulerad återbetalning endast på Lukoil bensinstationer med en hastighet på 1 poäng - 1 rubel.

Kortet kan vara både debet och kredit. Den senare har en årlig kurs på 23,9%, en gräns på 10 till 500 tusen och en grace period på två månader. Förutom bonusen för inköp har kortet ytterligare rabatter - 5% vardera för inköp av fastighetsförsäkring eller CASCO hos Uralsib Bank. Du kan också använda servicestationer som är partners i Uralsib försäkringsgruppen och få vissa bonusar för detta.

De bästa bränslekorten för juridiska personer

Speciella kort för juridiska personer skapas så att ägaren kan styra bränsleförbrukningen av företagsbilar. Varje förare tar emot sitt kort och kan använda det vid en bensinstation om han fyller en arbetsbil. På grund av detta får en juridisk enhet flera fördelar på en gång - förmågan att styra bränsleförbrukningen för varje bil separat och få rabatter och en retur på 20% moms för att använda ett medlemsbränslekort.

5 BP + Aral (BP Plus)


Den mest lönsamma lösningen för lastaffären
Betyg (2019): 4.6

Det brittiska nätverket av bensinstationer ger gynnsamma villkor för lastbilsflottaägare som gör flygningar, även i Europa. BP + Aral-kortet erbjuder inte bara praktisk observation av transaktioner för bränsle och andra kostnader. I allmänhet kan det betraktas som en affärsmännens universella verktyg för att hantera utgifter för bränsle och smörjmedel.

BP + Aral ger tillgång till 7.500 bensinstationer för lastbilar över hela Europa. Det låter dig betala för vägservice och avgifter, resa på vägtullar, parkering och till och med lastbil reparationer.

Naturligtvis finns det en bekväm onlinehantering av alla kort. Internetportalen i bensinstationsnätet BP ger dig möjlighet att få information om alla förändringar och nyheter som gäller vägar och avgifter för den. Det gör det också möjligt för dig att kontrollera alla kostnader för förare - för att få uppgifter om underhåll, körsträckor, alla operationer med BP + Aral bränslekort, parkeringsavgifter och så vidare.

4 Bränslekort (TransCard)


Bekväm mobilapplikation för förare
Betyg (2019): 4.7

TransCard-specialisterna lovar en förmån på upp till 32% genom att returnera 20% moms och spara på bränsle- och smörjmedelskonsumtion. Nätverket är nu nästan 11 000 bensinstationer i hela Ryssland, med ett bränslekort. På grund av detaljerad rapportering och analys kan du minska bränslekostnaden genom att få upp till 12% av fördelarna.

För anmälan av transaktioner finns det en användares personliga konto. I den kan en juridisk enhet övervaka nuvarande redovisning och flotta kostnader för bränsle. I det kan du få detaljerad analys, som kommer att berätta var och hur bränsle konsumeras och hur man sänker kostnaderna. Det är intressant att det finns möjlighet att tanka inte bara med kortet, men också med elektroniska kuponger. Men personalen behöver inte längre pengar.

Njut av förekomsten av en bekväm mobilapplikation för förare. När du använder den blir det lättare för personalen att navigera och ringa till bensinstationen som behövs. Den speciella mobilapplikationen MultiGO Fuel kan du hitta närmaste eller mest lämpliga tankning av ett visst varumärke och ta reda på kostnaden för bränsle och smörjmedel på den, bygga vägar till stationen och så vidare.

3 United (Masters)


Flera rapporteringskanaler
Betyg (2019): 4.7

Ett enda MastersCard-kort för juridiska personer är ett bränsleskort som, liksom Rover, förenar alla ledande bensinstationer. Som ett resultat av sådant samarbete finns mer än 12 000 bensinstationer av de bästa nätverken till plastägaren. Och både i Ryssland och i andra CIS-länder. Samtidigt erbjuder företaget sina användare gratis service inom tre kalendermånader från det att kontraktet undertecknades.

Kortet hjälper till att spara upp till 12% (enligt beräkningarna av företagets specialister) på strikt övervakning av alla kostnader för bränsle och smörjmedel. Företagsledare kan genomföra en detaljerad analys av dina kostnader på bränsle och smörjmedel och erbjuda alternativ för att optimera dem. Företaget återbetalar också 20% moms. Med tanke på denna faktor, när de köper bränsle, lovar de besparingar på upp till 30%.

MastersCard betonar att kortet är helt transparent - det finns inga extra betalningar, det finns inga avgifter och påföljder. Alla villkor stavas ut med maximal tydlighet och detalj. Det är bekvämt att det finns flera kommunikationskanaler genom vilka du kan få information om kartor - i ditt konto på webbplatsen, genom en speciell mobilapplikation och via SMS-meddelanden. En dygnet runt supporttjänst arbetar också för att hjälpa affären.

2 Terrängfordon Online (bensin Plus)


Stora besparingar på bensin
Betyg (2019): 4.8

Terrängfordon Online är ett kort för juridiska personer som samlar flera bensinstationsnät i en bit plast. Som ett resultat övergår mottagningsnätet 12 000 tankstationer både i Ryssland och i utlandet. Det täcker alla populära vägar, stora och inte stora städer. Därför har föraren alltid möjlighet att fylla på. Och han behöver inte spendera bränsle för att hitta en annan station.

Juridiska personer som använder detta kort kommer att få alla nödvändiga originalhandlingar för skatterapportering. Dessutom kopieras alla dokument via e-post. På kortet "Terrängfordon online" kan du få en rabatt på 2% eller mer, beroende på bränslebehovet. Dessutom använder du kortet du kan spara på moms 20%.

I allmänhet kan en juridisk person, enligt beräkningar på emittentens webbplats, spara upp till 7 rubel per liter bränsle. Dessutom kommer ägaren att kunna fullständigt kontrollera kontot för varje enskilt kort och få meddelanden om eventuell misstänkt tankning. Det är självklart möjligt att ställa in gränser och arbeta med kort via ett personligt konto.

1 Shell Card (Shell)


Det bästa nätverket av bensinstationer i CIS och Europa
Betyg (2019): 4.9

Shells bredaste nätverk av bensinstationer erbjuder ett kort för juridiska personer som arbetar inte bara inom OSS och Ryssland utan även i Europa. Det tar mer än 20.000 bensinstationer runt om i världen. Företaget erbjuder gynnsamma priser på bränsle för företag. Med nätverket kan du alltid komma överens om lämpliga villkor. Naturligtvis returnerar Shell också omgående 20% moms i Ryssland och ytterligare 12 europeiska länder.

Förutom bränsle kan du använda kortet för att betala för vägtullar (inklusive den federala "Plato"), färjebåtar, bilvaskar och garage, och så vidare. Bekvämt kan Shell utfärda en räntefri kredit för bränsle i 14 dagar. Du kan tanka och återbetala skulden lite senare, vilket är praktiskt om du snabbt behöver få bränsle.

Det är också viktigt att kortet ger dig möjlighet att snabbt och bekvämt hantera bränslekostnaderna. I det personliga kontot kan kortinnehavaren övervaka vad som händer med korten - hålla reda på konto och utgifter, skapa rapporter, ändra gränser och data, och mycket mer. Rapporter skickas också regelbundet till affärsmannen e-post.


Populär omröstning - vilket bränslekort är bäst
Vi rösta!
Totalt antal röster: 56
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner