5 bästa motorsågar Husqvarna

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 bästa motorsågar Huskvarna

1 Husqvarna 365 SP 9670828-18 Högsta kundrecensioner
2 Husqvarna 372 XP 9657029-18 Mest kraftfulla
3 Husqvarna 365H 9650779-18 Lämplig för arbete i djup snö
4 Husqvarna T435 9669972-12 Ett bra alternativ för att arbeta i höjd
5 Husqvarna 135 14 " billigaste

Varje arbete på beskärning av trä, det är det trädgårdsskötsel, avverkning av trä, beskärning av timmer och brädor, är svårt att föreställa sig utan ett kvalitetsverktyg - motorsågar. De två bästa företrädarna i denna klass av instrument är erkända globala varumärken som har funnits på marknaden i mer än ett decennium och har fått ett utmärkt rykte för sitt utmärkta arbete - Husqvarna och Stihl. Båda dessa tillverkare har ett antal fördelar. När du köper motorsågar av något av dessa märken kommer den lyckliga ägaren att få en pålitlig och hållbar produkt av utmärkt kvalitet.

Huskvarna har tre linjer av sina produkter: lågmotoriska modeller med låg effekt för privat bruk, halvprofessionella modeller och kraftfulla professionella verktyg konstruerade för svåra driftsförhållanden.

Huvudfördelarna med Husqvarnas motorsågar är följande:

 1. Utmärkt underhållsförmåga. I händelse av en uppdelning kan någon nod repareras eller ersättas med en ny.
 2. Större, i jämförelse med konkurrenter, vridmoment.
 3. Snabb och mjukstart.
 4. Låg vibration.
 5. Rimligt pris.

Baserat på kundrecensioner i vår ranking kommer presenteras de bästa motorsågarna Husqvarna, som kan köpas i affären.

Topp 5 bästa motorsågar Huskvarna

5 Husqvarna 135 14 "


billigaste
land: Sverige
Genomsnittligt pris: 14 760 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Denna motorsåg lämpar sig bäst för privat bruk i landet eller i trädgården: beskärning av träd, såg små träd för ved, skärbrädor etc. Verktyget är tillräckligt kraftigt - 1,5 kW, men inte konstruerat för långvarig drift i svåra miljöer. Sagen har en bra balans, vilket gör det bekvämt att hålla och arbeta med det. LowVib-systemet reducerar vibrationerna, vilket underlättar belastningen på operatörens händer. Verktyget har ett system som låter dig spara bränsle och minska mängden skadliga utsläpp i atmosfären. På grund av det låga priset har det flera nackdelar: en ganska dyr service och en hård lansering under stora kylförhållanden.


4 Husqvarna T435 9669972-12


Ett bra alternativ för att arbeta i höjd
land: Sverige
Genomsnittligt pris: 22 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Huvudsyftet med denna modell Huskvarna - arbeta i höjd. Tack vare den utmärkta viktfördelningen, kompakta dimensioner, framgångsrik och tankeväckande design, låg vikt, är denna motorsåg lämplig att arbeta vid hög höjd: för att trimma långa trädgrenar, arbetar tak på taket, trimmar trädtoppar. Denna såg kan manövreras även med en hand, dess vikt är bara 3 kg. Det finns en speciell design med vilken sågen är ordentligt fastsatt på operatörens monteringsbälte. Motorn startar smidigt, snabbt och enkelt. Det är också värt att notera att vibrationen i denna modell är helt dämpad. Nackdelar är dyra delar och låga resurser ljus.

3 Husqvarna 365H 9650779-18


Lämplig för arbete i djup snö
land: Sverige
Genomsnittligt pris: 45 000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Denna motorsåg har en speciell design, tack vare vilken den kan fungera även vid mycket djup snö. Justerbart handtag gör det möjligt att ändra kedjesågens lutningsvinkel och arbeta på svårtillgängliga platser i djupa snödrift. Samtidigt är handtaget långt och mycket bekvämt, det ligger bra i händerna. Kedjesågen är perfekt balanserad och är mycket pålitlig. Sågens vikt är 6 kg och kraften är 3,4 kW. Motorns kraft och hastighet gör det möjligt för dig att säkert klara av tunga och våta träslag. Har mycket positiv feedback. Minus av en såg är det höga priset och plastbrytningen under förhållandena med stora frost.

2 Husqvarna 372 XP 9657029-18


Mest kraftfulla
land: Sverige
Genomsnittligt pris: 39 000 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Tung och mycket kraftfull motorsåg konstruerad för att fungera under mycket svåra förhållanden. Verktyget är 3,8 kW, med en maxhastighet på 13 500 varv per minut, en mycket hög skärhastighet uppnås. Kävsågens vikt - 6,1 kg - ligger över genomsnittet, men det är acceptabelt med tanke på dess kraft och prestanda. Sagen kan manövreras under starka värme- och kylförhållanden. Den är väldigt slitstark och pålitlig, vilket i stor utsträckning säkerställs genom att förgasaren skyddar förgasaren. Verktyget är också ekonomiskt och miljövänligt: ​​mängden skadliga utsläpp minimeras. Minus av modellen i recensionerna noterar vikten och den höga känsligheten för bränslekvaliteten.


1 Husqvarna 365 SP 9670828-18


Högsta kundrecensioner
land: Sverige
Genomsnittligt pris: 41 990 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Denna motorsåg har en speciell design, tack vare vilken den kan fungera även vid mycket djup snö. Justerbart handtag gör det möjligt att ändra kedjesågens lutningsvinkel och arbeta på svårtillgängliga platser i djupa snödrift. Samtidigt är handtaget långt och mycket bekvämt, det ligger bra i händerna. Kedjesågen är perfekt balanserad och är mycket pålitlig. Sågens vikt är 6 kg och kraften är 3,4 kW. Motorns kraft och hastighet gör det möjligt för dig att säkert klara av tunga och våta träslag. Minus av en såg är det höga priset och plastbrytningen under förhållandena med stora frost.


Populär omröstning - vilken tillverkare av motorsågar är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 4
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner