Topp 10 Chihuahua Foods

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa flöden för chihuahuas

1 1: a Choice Chicken Formula TOY och SMALL BRODER FÖR PUPPIES Den bästa maten för valpar Chihuahua från två månader
2 Royal Canin Chihuahua Vuxen Chihuahua specialmat
3 Eukanuba-brödspecifik torrfodermat för Chihuahua-kyckling Högkalcium och probiotika
4 Acana Heritage Vuxen Liten Ras Den bästa holistiken för små raser
5 Canagan För små raserhundar GF Country Game Högsta kvalitet ingredienser
6 Happy Dog Supreme Fit & Well - Vuxen Mini Den optimala kombinationen av kostnad och kvalitet
7 Farmina N & D Spannmålspannkaka & Granatäpple Valp Mini & Medium Det bästa vitamin- och mineralkomplexet
8 Hills Science Plane Canine Vuxen Små & Miniatyr med Kyckling Bra storlek och struktur av krocket
9 Monge Specialty Mini Adult Underhålla tarmfunktionen och kapptillståndet
10 Barking huvuden Optimal mat för allergier och dålig matsmältning

I miniatyrhundraser är matsmältningen känsligare, därför bör valet av torrfoder vara mycket försiktig. Vissa Chihuahua ägare föredrar att mata sina husdjur med naturalk, men för att skapa en balanserad meny med hänsyn till alla hundens behov, kan bara en erfaren uppfödare. Därför är torrfoder ett enklare och bättre alternativ. Tillverkare erbjuder nu en mängd olika matar till valpar och vuxna hundar av miniatyrraser. För nybörjare är det svårt att välja en riktigt högkvalitativ produkt från denna sort. För att hjälpa de glada ägarna av chihuahuas gjorde vi en rating, som endast omfattade det bästa foderet. Bland dem finns inga budgetalternativ, som brukar använda vad som inte längre är lämpligt för mänsklig mat, det vill säga avfall. I rangordningen av deltagande av foder inte lägre än premiumklassen.

Topp 10 bästa flöden för chihuahuas

10 Barking huvuden


Optimal mat för allergier och dålig matsmältning
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 1413 gnidning. för 1,5 kg.
Betyg (2019): 4.6

Denna torra mat kan kallas holistisk vid sitt bästa. Den består av 54% anka och öring, spannmål i kompositionen är helt frånvarande. Kolhydratdelen består av potatis, sötpotatis, ärter och linser. Njut av närvaron i sammansättningen av hälsosamt ankafett. Torrmat är idealisk för chihuahuas som har dålig matsmältning eller är allergiska mot spannmål. När man matar Barking Heads rationer är det inte nödvändigt att införa ytterligare vitaminkomplex i kosten - tillverkaren har tagit hand om detta.

Bara den höga kostnaden förhindrar denna holistiska popularitet. Resten av maten rekommenderas av veterinärer och gillas av särskilt omsorgsfulla ägare. På grund av bristen på artificiella smakämnen tillsatser kan husdjur inte äta det väldigt villigt först, men så småningom vänja sig på det.


9 Monge Specialty Mini Adult


Underhålla tarmfunktionen och kapptillståndet
land: Italien
Genomsnittligt pris: 550 gnidning. för 0,8 kg.
Betyg (2019): 4.6

Italiensk superpremie har nyligen blivit alltmer populär bland uppfödare. Anledningen - den relativt låga kostnaden och utmärkt kvalitet. Dess produktion överförs inte till Ryssland, vilket ofta är fallet med populära märken - torrfoder produceras exklusivt i Italien. Sammansättningen är inte dålig om du släpper ut en liten mängd majs. Med förhållandet mellan protein, fett, fiber och ytterligare ämnen är det ganska balanserat. Dessutom tillsatte det ämnen som har en positiv effekt på matsmältningsförfarandena och ullets tillstånd.

Ägare av Chihuahuas och andra små raser är överens om att om du väljer mat från det genomsnittliga prisklasset, då bara Monge. Det hjälper verkligen att sluta håravfall, förbättra sitt tillstånd och utseende, och normalisera matsmältningsförfarandena. Smaken och lukten av mat från köttet, inte skarp, ganska trevlig.

8 Hills Science Plane Canine Vuxen Små & Miniatyr med Kyckling


Bra storlek och struktur av krocket
land: United States
Genomsnittligt pris: 765 gnidning. för 1,5 kg.
Betyg (2019): 4.7

Populär super-premium mat är mycket vanlig bland uppfödare. Med en bra komposition har den en acceptabel kostnad, och de flesta hundar gillar det. Grunden för torrfoder är ganska anständigt - dehydrerad kyckling och kalkon kött. Men användningen av kolhydratkomponenten är mycket kontroversiell - majs och vete. Denna brist smälter något av det höga innehållet av högkvalitativa animaliska proteiner, fetter och ett antal användbara tillsatser - tomater, spenat, linfrö och andra vegetabiliska komponenter.

Studier av veterinärrecensioner kan du se att även om de inte är glada över sammansättningen av torrfoder, erkänner de möjligheten att använda den som grund för kosten. De anser att tillverkarens starkaste beslut är den optimala storleken och strukturen hos kroketter, vilket främjar deras noggranna tuggning med husdjur och rengöring av tänderna. Vanliga användare är nöjda med allt - hundar äter den erbjudna maten villigt, de ser färskt och friskt ut.


7 Farmina N & D Spannmålspannkaka & Granatäpple Valp Mini & Medium


Det bästa vitamin- och mineralkomplexet
land: Italien
Genomsnittligt pris: 864 gnidning för 1 kg.
Betyg (2019): 4.7

Medan inte tillräckligt populär, men mycket högkvalitativ helhet för att mata valpar Chihuahuas och andra små raser. Det är omöjligt att hitta fel i kompositionen - tillverkaren anger färskt benfritt kycklingkött, uttorkad kycklingkött, sill, ägg, kycklingfett. Potatis användes istället för spannmål som en källa till kolhydrater. Det innehåller också frukter, grönsaker, bär, växtekstrakter, en perfekt balanserad uppsättning spårämnen och vitaminer. Att välja den här torrmat som grund för kosten för en valp, kan ägaren inte oroa sig för harmonin i sin utveckling.

Eftersom maten ännu inte är mycket vanlig, finns det få recensioner från Chihuahua-ägare, men han får de högsta poängen från veterinärer. Den perfekta sammansättningen, granulens optimala storlek och form, ett balanserat komplex av ytterligare näringsämnen - allt detta gör det till den bästa grundläggande kosten för små hundar stenar.

6 Happy Dog Supreme Fit & Well - Vuxen Mini


Den optimala kombinationen av kostnad och kvalitet
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 502 gnidning för 1 kg.
Betyg (2019): 4.8

Billig superkvalmat för hundar som väger upp till 10 kg. Tillverkaren ställer den som en diet som är så balanserad som möjligt, med hänsyn till behoven hos små raser, vars beskrivning även innehåller Chihuahua. Faktum är att 26% består av fjäderfä, lamm, lax och fisk av ospecificerad typ. Av komponenterna gläder sig också fågelfett, linfrö och tång. Men det finns frågor till tillverkaren. Varför är förstasidan i ingredienslistan majs, vilket inte passar in med tanken på superpremiefoder?

Även om ägarna till Chihuahuas inte verkar vara rädda. Torrmat är mycket populär bland användare och älskade av sina husdjur. Många av dem började mata sina hundar länge och under den tiden noterade inga negativa manifestationer i deras hälsa och skick på kappan. Därför tror de att det här är det bästa alternativet när det gäller pris och kvalitet.


5 Canagan För små raserhundar GF Country Game


Högsta kvalitet ingredienser
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 2063 gnidning. för 2 kg.
Betyg (2019): 4.8

Medan det inte är vanligast, men definitivt värt att uppmärksamma torrmat för små raser av hundar, inklusive för Chihuahuas. Särskilt intressant proteinkomponent - anka, vilt och kanin. Enligt tillverkaren för torrfoder med högkvalitativa produkter - köttfilé. Lite förvirrad av närvaron av ärter och potatisprotein i kompositionen, men i rimliga kvantiteter är de ganska acceptabla även i holistiken. Njut av en bra uppsättning vegetabiliska ingredienser - tång, spenat, äpplen, morötter, tranbär och medicinalväxter. Den enda betydande nackdelen är den höga kostnaden för holistik.

Men ägarna, som bedömer genom sina recensioner, tycker verkligen om att maten är lämplig för både valpar och vuxna Chihuahuas. När hunden växer upp är det inte nödvändigt att byta mat, leta efter ett bra alternativ.Deras nöje är orsakad av en allergivänlig komposition, ett balanserat innehåll av alla nödvändiga ämnen. Missnöje beror endast på två faktorer - hög kostnad och otillgänglighet i butikerna.


4 Acana Heritage Vuxen Liten Ras


Den bästa holistiken för små raser
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 1407 gnidning. för 2 kg.
Betyg (2019): 4.9

Denna mat har inte utvecklats speciellt för Chihuahua, men den är lika väl lämpad för alla små raser av hundar. Detta är en riktig helhet med ett högt innehåll av animaliskt protein - 60%. Proteinkomponenterna är kvalitativa och förtjänar särskild uppmärksamhet - kalkon, kyckling, sill, flounder och ägg. Inga spannmål, potatis ingår inte, det vill säga det finns inga snabba kolhydrater som är skadliga för hundar, särskilt små raser. För bekämpning och mättnad av torrfoder med kolhydrater använder tillverkaren mer användbara komponenter - tång, tranbär och alfalfa. Djurets hälsa kommer att stödjas av ett mineral-vitaminkomplex och en uppsättning medicinska örter.

Chihuahua ägare rekommenderar denna holistiska som den bästa maten för små raser. Trots bristen på artificiella smakstillsatser äter husdjur det med aptit. Externa manifestationer är också uppmuntrande - en hälsosam glänsande päls, starka tänder, vanliga avföring. Acana torrmat lurades inte av experter. De rekommenderar ofta det som grunden för kosten för vuxna hundar.

3 Eukanuba-brödspecifik torrfodermat för Chihuahua-kyckling


Högkalcium och probiotika
land: United States
Genomsnittligt pris: 770 gnidning. för 1 kg.
Betyg (2019): 4.9

Specialiserad super-premium klassmatning för vuxna Chihuahua. Märket har ett gott rykte bland veterinärer på grund av sin relativt balanserade och transparenta komposition. Men det bästa kan inte kallas på grund av närvaron i majsens sammansättning. Annars är den väldigt balanserad och väl lämpad för små raser - små granuler, ämnen som förhindrar bildandet av tandsten, förhöjt kalcium för att förstärka ben och probiotika för korrekt matsmältning. Också i kompositionen kan du se fiskolja, ett antal vitaminer och mineraler.

Denna diet är ganska möjlig att foder ditt husdjur permanent, om han inte är allergisk mot majs. Recensioner om honom är väldigt bra, ägare till Chihuahua, han är helt nöjd. I uppförandet och utseendet hos sina husdjur märker de att hundar inte saknar näringsämnen. De är aktiva, ull lyser, problem med stolen uppstår inte.

2 Royal Canin Chihuahua Vuxen


Chihuahua specialmat
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 323 gnidning för 500 gr.
Betyg (2019): 5.0

Kanske inte det bästa, men mycket populära märket av hund och kattmat. Det kännetecknas av ett mycket brett utbud av vanliga, terapeutiska, dietary rationer med de flesta divisioner enligt raser. Det finns också en speciell mat för chihuahuas. Den har en optimal granulatstorlek, en trevlig smak och arom, vilket är mycket bra, eftersom hundar av denna ras anses vara mycket spännande. Kompositionen kan till och med kallas bra, om inte för närvaron av majs i den. Resten har alla nödvändiga komponenter - dehydrerat kalkonfett, fett, betmassa, olika växtekstrakter, vitamin- och mineraltillskott. Den är avsedd för vuxna hundar från 8 månader, men i raden hittar du sorter för valpar.

Trots närvaron av majs i kompositionen rekommenderas Royal Canin ofta av uppfödare som en av de bästa matarna. Positiv återkoppling om det är kvar och ägare till hundar, och noterar att deras husdjur inte har problem med hälsa och matsmältning, pälsen ser glänsande och stark ut.


1 1: a Choice Chicken Formula TOY och SMALL BRODER FÖR PUPPIES


Den bästa maten för valpar Chihuahua från två månader
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 657 gnidning. för 1 kg
Betyg (2019): 5.0

Att följa den gemensamma kosten rekommenderas från en valps utseende i huset. Helt populärt kanadensiskt företag erbjuder 1st Choice högkvalitativ super-premium mat, som är optimalt lämpad för den första utfodringen av valpar och matar dem upp till 10 månader. Ett stort plus är att samma mat kan ges till gravida och ammande hundar, det vill säga att det inte finns något behov av att mata dem separat.Vid analys av foderkompositionens sammansättning finns det inget särskilt att klaga över - det består av 36% kycklingkött. Det finns spannmål, men bara ris, havre och korn - inget vete och majs, som är potentiella allergener och i allmänhet inte alltför användbara för djur. Dessutom ingår goda fetter, många nödvändiga tillsatser, vitaminer och mineraler som behövs för en valps fulla utveckling.

Även om reaktionen att mata hos hundar är rent individuell, försumma inte att läsa recensionerna. När det gäller första valet är de inte dåliga, både från ägare till Chihuahuas och från veterinärer. Därför kan varumärket kallas en av de bästa för utfodring av valpar av små raserhundar.


Populär omröstning - vem är den bästa producenten av foder för chihuahuas?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 15
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner