5 bästa franska bulldogmatningar

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 bästa flöden för den franska bulldogen

1 Grandorf Den bästa kompositionen, 100% naturliga ingredienser utan GMO
2 Acana Vitamin- och mineralkomplex, minst kolhydrater
3 Dukes gård Mer än 1/2 köttkomponenter, hälsosam kosttillskott
4 Eukanuba Naturlig kyckling och kalkon kött, olika format
5 GO! naturliga Utvecklad av certifierade veterinärer, mycket rik komposition

Den franska bulldogen är ett aktivt, lekfullt och tillgiven husdjur. Det viktigaste är att ge honom en balanserad men lågkalori diet med ett högt innehåll av animaliskt protein. Detta gör det möjligt för djuret att alltid vara aktiv, glad och energisk. Han rekommenderas inte att ge ben och för hårda livsmedel, eftersom tänderna av denna hundrasna slipar mycket snabbt. Så att du inte har något problem med valet, har vi förberett TOP-5 av det bästa foderet till de franska bulldoggarna, som du kan mata till och med valpar.

Topp 5 bästa flöden för den franska bulldogen

5 GO! naturliga


Utvecklad av certifierade veterinärer, mycket rik komposition
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 580 gnidning. (per 1 kg)
Betyg (2019): 4.6

Hälsosam och god mat GÅ! Naturligt utvecklas med deltagande av kvalificerade veterinärer och nutritionister med en unik teknik. Den är gjord av färska bitar kyckling, lax och andra värdefulla källor till animaliskt protein. Kompositionen innefattar endast färska hypoallergena komponenter. Utan GMO, hormonella tillägg och biprodukter. Allt detta säkerställer djurets perfekta välbefinnande och dess höga aktivitet.

Den kornfria matningsformeln GO! Naturligt för franska bulldoggar är rika på högkvalitativa proteiner. De första 6 positionerna i kompositionen är animaliska proteiner. Den bäst balanserade produkten som du kan mata ditt husdjur varje dag. Det smälter lätt, orsakar inte allergiska reaktioner. Bland fördelarna är avsaknaden av färgämnen och konserveringsmedel i kompositionen, en mycket rik komposition (kött, grönsaker, bär), inträde av vitaminer, mineraler och andra komponenter som är fördelaktiga för ditt husdjurs hälsa. Nackdelar: obekväm förpackning, hög kostnad.


4 Eukanuba


Naturlig kyckling och kalkon kött, olika format
land: Polen
Genomsnittligt pris: 480 gnidning. (per 1 kg)
Betyg (2019): 4.7

Eukanubas torr allergivänlig mat är utmärkt för att accelerera metabolismen hos små hundar. Den innehåller endast högkvalitativa ingredienser: kyckling och kalkon kött, majs, vete och animaliskt ris. En värdefull fiberkälla är betermassa som ingår i blandningen. Ytterligare innehåll: fiskolja, ägg och mineraltillskott. Som en del av foderet har du redan alla nödvändiga vitaminer och mineraler, så det är inte nödvändigt att ge ditt husdjur ytterligare tillägg.

Den unika sammansättningen av blandningen Eukanuba kommer att ge utmärkt hälsa och välbefinnande hos din franska bulldogg. Storleken och en form av granuler är speciellt anpassade för hundar med medelraser. Denna mat hjälper till att bli av med tandsten och plack, och förhindrar också tandförfall. Innehåller inte konstgjorda färger. Vegetativa komponenter och fibrer som är en del ger utmärkt matsmältning. Du kan mata denna blandning både valpar och vuxna husdjur. Bland fördelarna: Det innehåller naturligt kött, berikat med vitaminer och mineraler, som säljs i nästan alla husdjursaffärer.

3 Dukes gård


Mer än 1/2 köttkomponenter, hälsosam kosttillskott
land: Storbritannien
Genomsnittligt pris: 630 gnidning. (per 1 kg)
Betyg (2019): 4.8

Dukes Farm fullmatad torrmat är ett utmärkt val för franska bulldoggar. Den innehåller endast färskt kött utan syntetiska smakförstärkare, konserveringsmedel och färgämnen. Blandningen är berikad med växtbaserade kosttillskott: nässla, växtfrön, tranbär och alger. De förbättrar ämnesomsättningen, bidrar till att magtarmkanalen fungerar väl och påverkar positivt tillståndet hos djurets urinsystem.

De viktigaste delarna av de bästa matarna Dukes Farm: fräsch and, öring och lax. Biprodukter ingår ej i blandningen. Ytterligare ingredienser: havre, korn och vitt ris. Foderet består av små granuler, så det är bekvämt för den franska bulldogen att tugga på den. Innehåller spårämnen: järn, mangan, koppar och jod. Vakuumförpackningen är utrustad med tejp, så produkten är lätt att lagra. Fördelar: mer än hälften av köttkomponenter, brist på smakstillsatser, närvaron av vitaminerna A, D3 och E.

2 Acana


Vitamin- och mineralkomplex, minst kolhydrater
land: Kanada
Genomsnittligt pris: 680 gnidning. (per 1 kg)
Betyg (2019): 4.9

Färsk kycklingkött, Stilla flounderfilé, frukter och grönsaker är huvudkomponenterna av torrfoder för franska bulldoggar Acana. Produkten innehåller inte korn och snabba kolhydrater (ris, potatis). Det är mättat med animaliska proteiner, vilket garanterar en hälsosam utveckling och utmärkt form av ditt husdjur. Den bästa maten, enligt veterinärer, berikas med omega-3 och omega-6 fettsyror, liksom spårämnen: fosfor, kalcium och zink. Ett utmärkt val för dem som bryr sig om deras husdjurs hälsa.

Ytterligare komponenter av den läckra blandningen Acana: kalkon kött, röda och gröna linser, Atlantisk sill, kycklingbrosk, färska tranbär och blåbär. Den största fördelen med denna torra mat är ett vitaminkomplex bestående av vitaminer A (15 000 IE) och D3 (2 000 IE). Hundägare säger att efter en månad med utfodring med denna blandning förbättras djurets hud avsevärt, hans ögon slutar flyta. Bland fördelarna: 70% består av köttredienser, bara naturliga ingredienser av högsta kvalitet, minst kolhydrater. Denna komposition gör det möjligt för dig att bibehålla en stabil vikt av den franska bulldogen, vilken för en vuxen däggdjur ska vara från 8 till 15 kg. Det enda negativa är den höga kostnaden.


1 Grandorf


Den bästa kompositionen, 100% naturliga ingredienser utan GMO
land: Belgien
Genomsnittligt pris: 570 gnidning. (per 1 kg)
Betyg (2019): 5.0

Grandorf - den bästa maten för de franska bulldoggarna. Den unika formeln innehåller inte korn, men innehåller 60% animaliskt protein. Den består av alla aminosyror, antioxidanter och mineraler som medelstora hundar behöver. Omega-3 och Omega-6 stärker hjärt-kärlsystemet, och levande probiotika har en positiv effekt på tarmarnas funktion. En av fördelarna med foder - överkomlig kostnad. Blandningen är ekonomiskt konsumerad, så det kommer att pågå under lång tid.

Huvuddelen av Grandorf hypoallergena foderet är dehydrerat lammkött. Dessutom består den av bitar av kanin, kalkon och anka, liksom brunt ris, linfrö och laxfett. Torrfoder innehåller ett komplex av antioxidanter: extrakt av rosmarin, apelsin, gurkmeja och till och med grapefrukt. Det bästa valet att stärka ditt husdjurs immunförsvar. Utan allergener, syntetiska färgämnen och soja. Innehåller inte GMO. Helt säkert för både valpar och vuxna husdjur. Fördelarna inkluderar hög proteinhalt, vitaminer och mineraler, 100% naturliga ingredienser.

Populär omröstning - vad är den bästa maten för den franska bulldogen?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 33
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner