10 bästa laktosfria spädbarnsformeln

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa laktosfria blandningar

1 Nutrilon (Nutricia) Laktosfri Den bästa laktosfri blandningen för barn från födseln
2 Humana sl Toppkvalitetsblandning baserad på sojaproteinisolat
3 Bellakt BL Bästa pris
4 Nutrilak premium Den mest populära mixen
5 NAN-laktosfri Den bästa kompositionen med laktobaciller
6 Similac alienmentum Den mest balanserade kompositionen
7 Friso frisosa Billig blandning, ungefärlig i komposition till bröstmjölk
8 Farmors korg med laktosfri Producerad i Frankrike
9 Nestle alfare Snabb förbättring av välbefinnandet
10 Nutrigen Innehåller inte protein

Laktosfria blandningar används endast på råd av en läkare, i de fall då laktosintolerans finns hos en nyfödd bebis. Det kännetecknas av att barnets matsmältningssystem inte kan absorbera mjölkprotein. Därför utvecklar barnmatstillverkare speciella blandningar (till exempel baserat på soja), som inte innehåller laktos, men fullt ut uppfyller behoven hos den nyfödda i alla näringsämnen som ersätter bröstmjölk. Laktosfria blandningar till salu är mycket mindre, ibland är valet knappast alls. Trots detta kommer det att vara till hjälp för unga föräldrar att bekanta sig med de bästa laktosfria formlerna.

Topp 10 bästa laktosfria blandningar

10 Nutrigen


Innehåller inte protein
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 897 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Denna formel är inte lämplig för nyfödda. Det är utformat för barn från ett år gammalt och till och med vuxna som fortfarande har laktosintolerans. Det är en balanserad torr blandning av kolhydrater, vegetabiliska oljor, mineraler och vitaminer. Innehåller inte protein, eftersom det gäller sjukdomar som kräver en strikt begränsning. Fördelarna med drycken är ett högt innehåll av ämnen som fosfor, magnesium, kalcium. Blandningen är lämplig för framställning av laktosfri, proteinfri mjölk och rätter baserade på dem.

Det här är en ganska specifik produkt, så den är inte så populär och finns inte alltid på hyllorna i affärer och apotek. En nackdel, enligt föräldrarna, är också oförmågan att använda produkten för barn under ett år och en ganska hög kostnad.


9 Nestle alfare


Snabb förbättring av välbefinnandet
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 1263 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Högkvalitativ men mycket dyr blandning som inte innehåller laktos, mjölkprotein, soja, kolesterol, GMO och andra skadliga ämnen. Dess komposition är perfekt balanserad, berikad med vitaminer. Tillverkaren erbjuder olika åldersalternativ - en av dem rekommenderas för användning från födelsestidpunkten till sex månader.

I svaren delar föräldrar ofta glädje - med överföringen till denna blandning, barnen passerar kolik mycket snabbt, deras matsmältning förbättras, de blir lugnare, huden slutar flinga. Därför tror de att mjölkers ersättningens kvalitet och effektivitet helt rättfärdigar sin höga kostnad. Den enda nackdelen - inte den trevligaste smaken med en liten bitterhet. Vissa barn vägrar att dricka det först, men vänja sig då.

8 Farmors korg med laktosfri


Producerad i Frankrike
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 409 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Billig ersättning för de vanliga blandningarna för att mata spädbarn med laktosintolerans. Den har en ganska balanserad komposition, innehåller alla nödvändiga ämnen för fullständig bildning av barnets nervösa, skelettsystem och hälsosam immunitet. Lämplig för barn från första födelsedagen. I framtiden kan den användas för att göra porridge, mjölksoppa och desserter. Den stora fördelen med denna blandning är att den tillverkas i fabriker i Frankrike, men den har en acceptabel kostnad.

Föräldrar i recensionerna skriver att från de dyrare blandningarna av samma destination, "Grandma's little basket" skiljer sig endast i lågt pris, trots den riktigt franska produktionen. Det finns små skillnader i smak, men de är inte signifikanta, och barn använder ersättaren med nöje. Njut och släpp form - En bekväm, hermetiskt stängd burk. Ett vanligt problem är att blandningen inte säljs i alla butiker.


7 Friso frisosa


Billig blandning, ungefärlig i komposition till bröstmjölk
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 597 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Sojabaserad mjölkbyter lämpar sig för ammande nyfödda och äldre barn. Substitutet har en balanserad komposition, är behaglig för smaken, uppfyller alla behov av en snabbt växande organism. Tack vare tillsatsen av ytterligare ämnen är blandningen när det gäller näring och värde så nära som möjligt för bröstmjölksammansättningen. GMO och andra tillsatser som skadar barnets kropp används inte i produktionen.

Jämfört med blandningar av andra märken har produkten ett överkomligt pris, det tillverkas i lämpliga burkar. Det enda problemet som kan uppstå är att mjölkutbytet från det nederländska varumärket inte säljs i alla butiker, så det måste köpas med en marginal. Resten av blandningen godkändes av föräldrar och barnläkare för en bra komposition och trevlig smak.

6 Similac alienmentum


Den mest balanserade kompositionen
land: United States
Genomsnittligt pris: 1350 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Dyra men mycket högkvalitativ blandning för barn med laktosintolerans och andra allvarliga matallergier. Gjord på basis av fullständigt hydrolyserat kasein med tillsats av triglycerider med medelkedja. Blandningen innehåller inte laktos, gluten och palmolja. Blandningens huvuddrag - en unik kolhydratkomposition, en kombination av omega-3 och omega-6 fettsyror, liksom innehållet av vitaminer och mineraler för full tillväxt och omfattande utveckling av barnet.

Efter att ha läst recensionerna kommer bara en sak att komma ihåg - föräldrarna är glada över denna blandning. Många säger att barnens hälsa snabbt återhämtar sig efter övergången till denna mjölkbyte. Barn dricker mjölk formel med nöje, och föräldrar förbereder gröt på dess grund. Den enda signifikanta nackdelen är en mycket hög kostnad. Med tanke på att konsumtionen av mjölkersättningsmedel är ganska stor, har inte alla föräldrar råd att ständigt köpa den här blandningen.


5 NAN-laktosfri


Den bästa kompositionen med laktobaciller
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 780 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Komplett näringsformel för spädbarn som lider av laktosintolerans. Rekommenderas också för barn som nyligen haft diarré för att återställa tarmfunktioner. Blandningens egenskaper - den består av L. reuteri lactobacilli, liknande de som finns i bröstmjölk. Också i kompositionen kan du se nukleotiderna och smarta lipiderna DHA-ARA. Allt detta bidrar till normalisering av tarmmikrofloran hos ett barn.

Ur recensionerna är det uppenbart att blandningens kvalitet passar helt föräldrarna. Den är helt löslig, har en utmärkt komposition och trevlig smak, innehåller inte laktos och skadliga ämnen. Utesluter endast höga kostnader och behovet av att beställa blandningen i nätbutiker, eftersom den inte alltid säljs på apotek. Annars är detta det bästa alternativet inte bara för barn med laktosintolerans, men också för de barn som vanligtvis har matsmältningsbesvär.


4 Nutrilak premium


Den mest populära mixen
land: Frankrike
Genomsnittligt pris: 633 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En av de mest populära mjölkbyttarna för spädbarn och äldre barn. Lämplig för självmatning och för tillsats till spannmål, efterrätter. Enligt föräldrarna har en mycket trevlig smak. Sammansättningen har inte några klagomål - det inkluderar inte palmolja, konserveringsmedel, socker och stärkelse.

Det finns många recensioner om denna blandning - den är tillgänglig i de flesta apotek, det är en av de vanligaste, vilket delvis beror på dess popularitet. Men huvudkriteriet för urval är fortfarande den kvalitet och balanserade kompositionen som uppfyller alla barnets behov.Som en liten bonus noterar föräldrarna en mycket bekväm mätsked. Bland bristerna - det är ganska utspätt i vatten. Vissa gillar inte kartongförpackning, efter öppningen vilket inte längre är möjligt att skapa täthet.

3 Bellakt BL


Bästa pris
land: Vitryssland
Genomsnittligt pris: 380 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Billig, men inte dålig i komposition och kvalitet näringsblandning för barn med laktosintolerans. Det rekommenderas att födda barn från födsel till sex månader. Trots den låga kostnaden är kompositionens sammansättning optimalt balanserad, den växande kroppen tar emot alla näringsämnen som behövs från de första dagarna av livet.

Föräldrar har inga klagomål om kvaliteten på en billig laktosfri blandning. I recensionerna skriver de om en mycket låg kostnad jämfört med blandningar av andra märken, god smak. Barn reagerar positivt på mat - de blir viktiga och har inga problem med matsmältningen. Pulvret löses snabbt och fullständigt i vatten om du följer den temperatur som rekommenderas av tillverkaren. Den enda nackdelen är att produkten säljs i en kartong och inte i en burk.

2 Humana sl


Toppkvalitetsblandning baserad på sojaproteinisolat
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 682 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Detta är en av de bästa blandningarna för nyfödda baserat på sojaproteinisolat. Detta är verkligen en kvalitetsprodukt av tysk produktion, tillverkad utan genetiskt modifierade organismer och skadliga komponenter. Denna formel för spädbarn innehåller inte ko mjölkprotein, gluten, laktos. Samtidigt innehåller näring allt som behövs för den fulla utvecklingen av en växande organism.

Många föräldrar har redan lyckats uppskatta detta laktosfria bröstmjölksersättning och ge bra recensioner om det. Först och främst indikerar de god smak, låg kostnad, tysk produktion. Men man kan inte misslyckas med att nämna några nackdelar - barnläkare rekommenderar inte att använda sojabaserade blandningar under lång tid, eftersom de senare kan orsaka allergisk reaktion hos ett barn. Föräldrarna själva gör ibland andra påståenden - blandningen löses långsamt och säljs inte i alla butiker.


1 Nutrilon (Nutricia) Laktosfri


Den bästa laktosfri blandningen för barn från födseln
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 799 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Nutrilon har utvecklat en speciell blandning baserad på kalciumkaseinat för att mata laktosintoleranta nyfödda. I stället för laktos används glukos sirap, vilket absorberas mycket lättare. Det är en av de bästa och mest populära laktosfria spädbarnsformlerna, fria från stärkelse, socker och konserveringsmedel. En allergisk reaktion på den utvecklas extremt sällan, men det rekommenderas att införa en ny diet gradvis.

Barnläkare och föräldrar rekommenderar denna blandning som en av de bästa bröstmjölksersättningarna för spädbarn med laktosintolerans. De är helt nöjda med den åtgärd som den har på barnet - det finns inga problem med stolen, det finns ingen buk distans, det finns en normal viktökning. Smaken av blandningen är trevlig, barn äter det med nöje. I recensionerna gör föräldrarna bara ett klagomål - de vill att blandningen ska säljas i stora banker.


Populär omröstning - vilken baby laktosfri blandning tycker du är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 3
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner