5 bästa hundmatrasser

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 bästa hundmatrasser

1 Stamtavla Markies Köttkakor Den mest populära delikatessen
2 Titbit Muesli Fitness Den bästa kompositionen
3 Mnyams mjuk aptitretare Praktiskt format delikatesser för träning
4 Country Treats Naturprodukt
5 Lycklig hund tjuv korv Prisvärd pris och utmärkt smak.

Utbudet av godis för hundar i husdjursaffärer är mycket stort, valet skiljer sig inte mycket från torrmat. Men inte alla godsaker är lika bra. När du väljer en produkt rekommenderas hundägare att noggrant undersöka kompositionen för förekomsten av skadliga komponenter, läsa recensioner av uppfödare och veterinärer. Smak är också väldigt annorlunda - det finns fall som hundar vägrar att erbjuda delikatessen. De skiljer sig i syfte, men oftast används tidbits för träning som belöning för laget som utförs. För att få produkten precis till din hunds smak, föreslår vi att du läser betyg av de bästa delikatesserna.

Topp 5 bästa hundmatrasser

5 Lycklig hund tjuv korv


Prisvärd pris och utmärkt smak.
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 102 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Tillsammans med högkvalitativa torrfoder under varumärket Happy Dog finns olika godis tillgängliga för hundar i alla åldrar och raser. Bland uppfödare och ägare är de ganska populära, anses vara naturliga, användbara och i allmänhet värda noggrann uppmärksamhet. Köttkorv har en ganska balanserad komposition, trots närvaron av obetydliga mängder spannmål, berikas med vitaminer, mikroelement, antioxidanter.

Huvudargumentet hos ägarna till förmån för denna delikatess är att hundar blir glada över det, anser det som den bästa belöningen. Dessutom har korv med en ärr en mycket attraktiv kostnad, de luktar gott kött, orsakar inte allergier och matsmältningsbesvär hos hundar. De är måttligt mjuka, men täta nog, så att djuret tuggade dem noggrant. Detta är ett utmärkt och viktigaste användbart alternativ om du ska träna en hund eller bara vill skämma bort den lite.


4 Country Treats


Naturprodukt
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 142 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Sammansättningen av denna delikatess omfattar bara naturliga kaninöron, så det kan säkert ges till hundar av alla raser och åldrar. De har en krispig struktur, kom och smakar även de mest betungande husdjuren. Eftersom produkten är helt naturlig innehåller den mycket protein och är helt saknar olika tillsatser. Veterinärer rekommenderar en behandling till hundar som utvecklar allergier mot många livsmedel.

Ägarna säger att öronen inte luktar, så de är exakt gjorda utan att använda smaker. Hundar crunch dem med nöje, de lär sig snabbare till olika lag i väntan på god marknadsföring. Det finns helt enkelt inget att hitta fel med, så varken köpare eller veterinärer lämnar inte negativ feedback. En liten minus kan endast sättas till en hög kostnad, eftersom förpackningen innehåller endast 25 gram öron.

3 Mnyams mjuk aptitretare


Praktiskt format delikatesser för träning
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 233 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Mjuka prickar kan ges till valpar från fyra månaders ålder, både som ett tillägg till grunddieten och under träning. Vissa veterinärer tvivlar på fördelarna med kompositionen, men det innehåller inte artificiella smaker, färger eller konserveringsmedel.

Ägarna skriver i recensionerna att deras husdjur är mycket förtjust i denna mjuka delikatesse, så det hjälper dem mycket i träning. Med tanke på den lilla konsumtionen per dag är köparna inte särskilt uppmärksamma innehållet i delikatessen av spannmål och den låga procentandelen köttbeståndsdelar. Många tror att mjuka bitar är det bästa och mest praktiska formatet för träning. De pekar också på ett bekvämt paket, men är missnöjda med den höga kostnaden jämfört med andra godsaker.

2 Titbit Muesli Fitness


Den bästa kompositionen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 43 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den aptitretande baren av köttmüsli är inte bara läckra, men också en användbar delikatess för hundträning. Dess sammansättning är nästan perfekt - det är en utmärkt källa till protein, vitaminer och mikrodelar för mobil men benägna att överviktiga hundar. Detta är en av de bästa delikatesserna, som innehåller 20% kalvkött, fiber i form av kli, vetex, morötter, honung, örter och mycket mer. Dessa barer kan ges till en hund varje dag utan att oroa sig för sin hälsa.

Detta är ett av de få fall där smaken smakar hos hundar, deras ägares och veterinärernas uppfattning är desamma. Experter pratar positivt om köttstänger, som en säker och användbar produkt, och ägarna skriver att deras husdjur bara adore denna delikatess och villigt utföra några kommandon för det.

Vad ska man leta efter när man väljer en hundbit?

När man väljer en delikatess är det första att göra med att undersöka kompositionen, men finsken är den. Det är nödvändigt att uppmärksamma innehållet av skadliga ämnen i det - smaker, färgämnen, konserveringsmedel, aromämnen. Deras närvaro är tillåtet endast om de är naturliga. Det är också önskvärt att i första hand listas köttprodukter - det betyder att de råder i delikatessen.

Och det viktigaste - varje ägare bör känna till listan över potentiellt farliga ämnen som kan orsaka allvarliga skador på hundens hälsa:

 • etoxikin;
 • propylenglykol;
 • propyl gallat;
 • BHA;
 • BHT.

1 Stamtavla Markies Köttkakor


Den mest populära delikatessen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 89 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Kanske är denna delikatess inte det bästa i kompositionen (spannmål är i första hand), men alla hundar gillar det, så det är idealiskt för hundträning. Eftersom "mellanmål" inte används för konstant utfodring och inte ens varje dag kommer det inte att skada sig från närvaron av spannmål. Krispiga köttkakor kommer att vara en välkommen belöning för alla husdjur. I kombination med låg kostnad är detta en riktig hitta för ägare som kommer att behöva träna husdjuret till olika lag.

På dagen kan medelstora hundar ges upp till 8 kakor, stora upp till 16. Många ägare av fyrbenta vänner har köpt endast denna delikatess i många år och anser det som bäst. De noterar att hundar gillar kakor, och under lång tid har inga biverkningar uppmärksammats, så de rekommenderar att produkten är så högkvalitativ och välsmakande.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av hundspisar?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 1
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner