10 bästa hus för katter

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa hus för katter

1 Triol "Cat House" Den bästa designen och naturmaterialet
2 Happy House "Cat Lifestyle" Bästa kvalitet och optimal storlek
3 Bävergård "Husnummer 1. Katter" Kompakt storlek och mjukhet
4 Shurum-Burum House Square Mångsidighet och god kvalitet
5 Wigwam JOY Trevligt material och enkel vård
6 Nezhenka "Booth" Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
7 Zoogurman "Homebody" Den mest intressanta designen
8 "Läckerbit" Ovanligt hängande hus
9 "V.I.Pet" Intressant design och praktisk
10 Dharma Dog Karma Cat "Whale" Varmt ullhus i form av en val

Katter älskar att gömma sig i olika avskilda hörn, så de tycker om speciella hus där man kan sova bekvämt och gömma sig från nyfikna ögon. De är gjorda av olika former, av olika material, skiljer sig åt i storlek. Hus för katter erbjuds av många tillverkare av sällskapsdjur. Någon av dem utför sin funktion, men kvaliteten kan variera mycket. Därför fick vi kännedom om egenskaperna hos olika modeller, användarrecensioner och på grundval av dem gjorde en bedömning av de bästa husen för katter.

Topp 10 bästa hus för katter

10 Dharma Dog Karma Cat "Whale"


Varmt ullhus i form av en val
land: Nepal
Genomsnittligt pris: 2800 gnidning
Betyg (2019): 4.5

Huset av naturlig merinoull blir en riktig inredning av inredningen på grund av den ovanliga formen i form av en val och ger värme och komfort till ditt husdjur under vintersäsongen. Intressant är att varje hus tillverkas för hand med en speciell teknik, som inte använder ämnen som är skadliga för katter och färgämnen. Ull utsätts inte för kemisk behandling, tack vare den naturliga lukten lockar katter. Och eftersom storleken på huset är tillräckligt stor är den lämplig för små raser av hundar.

Köparna i recensionerna noterar den snygga designen, produktens bra prestanda, naturen hos de använda materialen. Det är förvånande att kostnaden är ganska överkomlig, jämförbar med modeller gjorda av syntetik. Men det finns några mindre brister - lukten av ull lugnar inte alla katter. Vissa ägare skriver att deras husdjur älskar att tugga på kanterna av huset, klor om det.

 


9 "V.I.Pet"


Intressant design och praktisk
land: Kina
Genomsnittligt pris: 4200 gnidning
Betyg (2019): 4.6

Utformningen av denna modell är helt enkelt unik - den representerar ett stort plastägg med en rundad ingång inuti. På golvet finns ett tjockt och mjukt sängkläder för sömn och vila. Huset är tillräckligt rymligt för att göra även en stor katt känner sig bekväm i den. Och prestationsstilen kan väl förtjänas som en av de bästa - huset passar perfekt in i den moderna inredningen, fungerar som dess dekoration. Eftersom modellen är tillverkad av plast, är den inte rädd för klor, våt rengöring.

Trots alla fördelar med huset bestäms inte alla kattägare på sitt köp på grund av den relativt höga kostnaden. Modellen är inte särskilt väl lämpad för trånga rum, eftersom det tar mycket utrymme, även om sängen inte är för stor. Efter borttagbar, om nödvändigt kan den tvättas.

8 "Läckerbit"


Ovanligt hängande hus
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 2000 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Kompakt men rymligt hängande hus lämpligt för katter som väger upp till 10 kg. Den har en ovanlig design i form av en påse med täta väggar och en ingång. Detta är ett bra alternativ med brist på utrymme i lägenheten - huset kan fästas i taket, skåpet, batteriet eller någon annan plats. Allt som behövs för dessa fästen ingår. Huset är gjord av högkvalitativt, mjukt men ganska tätt hypoallergent material. Inuti finns en kudde fylld med vadderande polyester.

Ägare av katter konstaterar att huset, trots den suspenderade strukturen, är väldigt som deras husdjur. De bor snabbt, älskar att sova där.Köparna gillar möjligheten att tvätta huset i tvättmaskinen, vilket förenklar vården mycket Nackdelarna med modellen är också relaterade till dess design - vissa katter tycker inte om att huset är i limbo, de är rädda för att klättra in i den.


7 Zoogurman "Homebody"


Den mest intressanta designen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1500 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Ett mycket intressant mjukt hus för katter och små hundar kommer säkert att vädja till husdjur. Denna produkt är en transformator, som på begäran av ägaren snabbt vänder sig från ett hus till en bekväm mjuk säng. Ulltyg används för klädsel. Som fyllning av väggarna - syntetfiber, madrass - ull. Ingår är ett mjukt leksakben som klämmer fast på huset.

Köpare i denna modell som design-transformatorn och den imponerande storleken på huset - det passar lätt två eller tre katter eller en katt med kattungar. Av denna anledning kan huset med samma framgång användas för små hundar. En annan stor fördel är enkelheten i vården - den kan enkelt tvättas i en tvättmaskin. Trots bristen på styv konstruktion, håller huset sin form perfekt. Kostnaden är mycket prisvärd.

6 Nezhenka "Booth"


Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 1800 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Detta rymliga hus är utformat som en monter. Det ser intressant ut, är bra och av kvalitetsmaterial. Konstruktionen är baserad på spånskiva, från utsidan är den täckt med en mjuk, flätig duk. På grund av sin stora storlek är den idealisk för katter och hundar av små inomhusraser. Med utmärkt material, utförande och kvalitet är det relativt billigt.

Köpare tror att det här är det bästa valuta för pengarna och rekommenderar det med säkerhet för köp. Huset är ganska tungt, inte hopfällbart, men i vissa avseenden är det till och med ett plus - husdjur kan inte vända det över. Det finns ingen obehaglig lukt från material även vid början av användningen. Katter upptar snabbt huset, det blir deras favoritplats att sova och leka.


5 Wigwam JOY


Trevligt material och enkel vård
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 2800 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Huset i en klassisk form är täckt med velour, varför det är mycket trevligt att röra den. För ett husdjurs komfort är det en mjuk kudde inuti, täckt med ett tyg med en vattenavvisande beläggning. Samtidigt är materialen ganska täta, så huset håller sin form och är slitstarkt. Så att katten inte saknar, är ett rep med en boll för spel kopplad till taket på huset.

Användare tror att detta bara är en utmärkt modell - den är tillverkad av slitstarka och trevliga material, ganska rymliga och lätta att rengöra. Husdjur upptar snabbt sitt nya hem, ständigt sover i det, de älskar att leka med en boll. Trots sin mjukhet håller den sin form mycket bra, håller sitt vackra utseende under en lång tid.


4 Shurum-Burum House Square


Mångsidighet och god kvalitet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 2500 gnidning
Betyg (2019): 4.8

Detta är en av de bästa och funktionella modellerna, som blir ett favoritdjur inte bara för rekreation, men också för spel. Huset har en god stabilitet på grund av den styva konstruktionen av spånskiva och plywood. För komfort är trädet täckt med mjuk och fluffig konstgjord päls. Huset har en kvadratisk form, tillräckligt rymlig även för stora katter. Dess tak är en betraktningsplattform med en kloskärpa monterad på den och en mjuk hängande boll för spel.

I recensionerna delar ägare till katterna att efter att ha köpt det här huset började sina husdjur att spendera mycket tid i den. De gillar att sova i det och leker på sitt tak. Tillverkningen är ganska anständigt, designen är väldigt pålitlig och hållbar. Den enda nackdelen är att rengöring av huset är svårt, eftersom klädseln inte är avtagbar och inte kan tvättas helt.

3 Bävergård "Husnummer 1. Katter"


Kompakt storlek och mjukhet
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 900 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Fläktar som sover på kuddar och filtar kommer att älska det mjuka och bekväma huset av skumgummi, syntetisk vinterisolering och grovkalik.Den är gjord i ljusa, attraktiva färger, har en klassisk form för husen. Mjuka väggar och posttil är för vuxna katter och kattungar. Storleken är liten, men ganska tillräcklig för en bekväm vila av husdjuret. Tack vare den mjuka konstruktionen finns det inga problem med att tvätta huset efter behov. Också för bekvämligheten av användarna i toppen ger en slinga för att bära.

I recensionerna noterar ägarna av katter att huset är mysigt, mjukt och väldigt vackert. Husdjur löser sig omedelbart efter köp, blir det deras favorit semesterplats. Många gillar kompakt storlek - det tar upp minimalt utrymme, i motsats till mer dimensionella modeller. En extra fördel är det överkomliga priset.

2 Happy House "Cat Lifestyle"


Bästa kvalitet och optimal storlek
land: Nederländerna
Genomsnittligt pris: 7500 gnidning
Betyg (2019): 4.9

Produkten är gjord i form av ett hus, har utmärkt kvalitet och är tillräckligt stor för att göra det till och med en stor rasenkatt känner sig bekväm i den. Tillverkning är mycket bra, designen är snygg och intressant. För huset användes kartong, polyester och päls som en mysig posilki. Allting görs här, som i ett riktigt hus - fönster med mask, dörr, rör. Lagets design, därigenom förenklar transport och rengöring väldigt mycket. Produkten erbjuds av tillverkaren i olika färger.

Köparna uppskattade högt utmärkta kvaliteten på huset för katter, och de anser att storleken är optimal för alla raser. Det är mycket rymligt inuti - även en katt med en kattunge eller en liten hund kan passa i ett sådant hus. I den här modellen skulle allt vara perfekt om det inte var för den höga kostnaden - inte alla är redo att lägga ut mer än 7 000 rubel för huset för sitt husdjur.


1 Triol "Cat House"


Den bästa designen och naturmaterialet
land: Kina
Genomsnittligt pris: 1800 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Detta roliga katthus är gjord av filt, så det blir trevligt för ditt husdjur när som helst på året. Uppmärksamheten är omedelbart lockad av en intressant, ovanlig design med öron. Ett sådant hus blir inte bara ett utmärkt skydd för en katt utan också inredar inredningen. Undre delen är avtagbar, avtagbar kudde, om nödvändigt kan tvättas.

Användare skriver att huset är mycket originellt, välbyggt. Godkännandet av kattägare orsakas av användningen av naturliga material som inte hindrar luftcirkulationen. Husdjur gillar det väldigt mycket, det blir en favoritplats i lägenheten. Huset är idealiskt för katter av medelstor, för stora raser är det lite trångt. Priset för ett snyggt designalternativ köpare anser ganska låg.


Populär omröstning - vilket märke av katthus tycker du är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner