5 bästa kogtetochek

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 bästa kogtetochek

1 Georplast flipper Den bästa kogtetochka med ett spelområde
2 Kogtedralka stor Den snabbaste träningen
3 BRADEX Mouser Kompaktitet, musspel
4 Triol Kolumnnummer 206 Bra och kompakt design
5 Nobby bari Golv klo att vinka

Många kattägare är bekanta med problemet med sönderfallna tapeter, sönderdelade mjuka möbler och dörrkarmar. Det är värdelöst att skylla på dem, för att de med detta uppfyller deras naturliga behov - skärper sina klor. Den enda sanna lösningen på problemet är att skaffa ett skrapande inlägg. Detta är en speciell enhet med en grov yta som är idealisk för skärpklor, så katter gillar verkligen det. Korrekt upptagna kogtetochka blir djurens favoritplats, vågar honom från mattor och soffor. Därför föreslår vi att du känner till betyget av de bästa modellerna av kogtetochek.

Topp 5 bästa kogtetochek

5 Nobby bari


Golv klo att vinka
land: Tyskland
Genomsnittligt pris: 1664 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Detta är en mycket högkvalitativ, bekväm för kattgolvklo gjord i form av en våg. Tack vare en intressant design är det universella katter med samma nöjesanvändande katter som föredrar att skärpa klor i vertikalt och horisontellt läge. Vid tillverkningen av tillverkaren används endast naturliga material (jute, plysch, sisal), så du kan inte oroa dig för kattens hälsa och hög kvalitet garanterar en lång livslängd.

Ägarna, som köpte denna klo till sina husdjur, är nöjda med sin kvalitet, ovanliga men ganska generellt framgångsrika konstruktion. Katter tycker också om det - de byter snabbt till det från soffor och mattor. Men fortfarande skriver många köpare i recensioner att priset är för högt för denna fixtur - det finns bättre och bättre erbjudanden i butikerna.


4 Triol Kolumnnummer 206


Bra och kompakt design
land: Kina
Genomsnittligt pris: 805 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Bekväm golvskrapa, gjord i form av en kolonn på plattformen med en boll fastsatt på ett rep. Modellen är tillverkad av plast och MDF, tätt insvept med sisal. Den är gjord i samvete, upprätthåller ganska intensiv och frekvent skärpning av klor. Tack vare den framgångsrika konstruktionen tar skrapposten upp minimalt utrymme, men det är även lämpligt för stora raser av katter. Designen vid första anblicken kan verka instabil, men katterna vrider inte över den.

Användarnas åsikter om denna kogtetochka skiljer sig något. Vissa anser att det är en av de bästa modellerna, de får den igen när den gamla skrapan blir oanvändbar. Andra anser att kvaliteten på utförandet inte är bra kvalitet, designen är inte särskilt stabil och priset är för högt. Men alla hänvisar till fördelarna med en framgångsrik design som inte tar upp mycket utrymme. De noterar också att skrapan har blivit en av favoritplatserna för husdjurets spel tack vare bollen som hänger ner.

3 BRADEX Mouser


Kompaktitet, musspel
land: Kina
Genomsnittligt pris: 480 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En mycket original, ovanlig modell av kloen, tack vare vilken katten inte bara kan skärpa klor utan också jaga på musen. Modellen är en kompakt konstruktion av plast, vars övre yta är täckt med ett speciellt material för punkten på klorna. Inuti, på en speciell plattform är en mus fastsatt, vilken katten kommer att kunna köra med sin tass i en cirkel.

Ägare skriver ofta i recensioner att den här aktiviteten är så beroendeframkallande till sina husdjur att de kan spendera mer än en timme bredvid klobanden. För en intressant speldesign är kostnaden ganska liten, kvaliteten på utförandet är ganska anständigt. Enligt användarna är den enda mindre nackdelen för lättviktig - när katten är intresserad av att spela eller skärpa klor kan det enkelt vända designen, men för en kattunge är det här ett perfekt alternativ.Också, vissa människor skriver att med hjälp av en mus för att locka till sig katter produceras motsatt effekt - husdjur spelar bara, men använd inte ett repor för deras avsedda syfte.

2 Kogtedralka stor


Den snabbaste träningen
land: Ryssland
Genomsnittligt pris: 247 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En av de enklaste, billigare, men samtidigt goda horisontella skraporna. Hon har en intressant funktion - buntet innehåller en väska med torkad kattnyp. Hon kan lätt sprinkla klo för att locka upp djurets uppmärksamhet och snabbt förkasta sig från mattor och soffor. Designen är mycket genomtänkt - produkten är gjord av naturmaterial, det är en grov yta med en bricka som ligger längst ner. När katten skärper sina klor, samlas bitar av material i pannan, så att golvet alltid är rent.

Köpare skriver i recensioner att detta är en av de bästa och mest tillgängliga klorna som helt uppfyllde sina förväntningar. Det lockar katter omedelbart, och om de förstår inte förstår vad de ska göra, kan du använda en liten kattnyp. Vissa husdjur använder det inte bara för sitt avsedda ändamål, utan också som säng. Och de stora storlekarna tillåter att använda det på en gång för två katter. Med tanke på den låga kostnaden har denna modell helt enkelt inga brister.


1 Georplast flipper


Den bästa kogtetochka med ett spelområde
land: Italien
Genomsnittligt pris: 500 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En av de bästa modellerna kombinerar en skrapa och lekplats. Modellen är tillverkad av plast och textilier. Den grova ytan är perfekt för skärpklor, så katterna slutar snabbt spilla soffor, mattor och tapeter. För att underhålla husdjuret finns det två bollar på toppen av skrapan, som rör sig längs stången och gör ett lockande ljud. Ett sådant reporstolar kommer inte bara att vädja till vuxna, utan också till kattungar.

Många användare i recensionerna kallar det här skraplattan en av de bästa. De gillar att tillverkaren har lagt till sitt lekområde. Tack vare de dundrande bollarna spelar även killarna som kattungarna - först spelar de på den, då börjar de använda den för sitt avsedda syfte. Dessutom ger ägare till fluffiga husdjur utmärkt utförande och överkomligt pris för en sådan bekväm och funktionell modell.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av repor?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner